homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crema de galbenele-2

#20 2009-01-18 17:52:30

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: crema de galbenele

exorcista a scris:

Pai eu am ten mixt si am incercat de mau multe ori;contine parafina si din cauza asta probabil.Ma mai dau in jurul ochilor cand e pielea ff.uscata(un strop) si e f.ok.Daca tu ai tenul uscat cred ca merge...

la mine e ff uscat la nas si sprancene
m-am dat si pe toata fata si nu mi-a iesit absolut nimic
si in rest e normal tenul

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2009-01-18 17:54:46)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#21 2009-01-18 18:05:47

exorcista
New member
De la: Dunare
Inregistrat: 2008-06-19

pitzipoank a scris:

exorcista a scris:

Pai eu am ten mixt si am incercat de mau multe ori;contine parafina si din cauza asta probabil.Ma mai dau in jurul ochilor cand e pielea ff.uscata(un strop) si e f.ok.Daca tu ai tenul uscat cred ca merge...

la mine e ff uscat la nas si sprancene
m-am dat si pe toata fata si nu mi-a iesit absolut nimic
si in rest e normal tenul

Inseamna ce esti o norocoasa smile  In cazul meu majoritatea cremelor sunt comedogene  sad

#22 2009-01-18 18:10:16

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

roxipoxi a scris:

oana_nice a scris:

si eu ma dau in fiecare seara cu crema de galmenele pe fata... e f f buna, e grasa, asa cum imi trebuie mie pt ca am un ten f uscat.. e singura care chiar simt ca imi hidrateaza fata. e alifie.. miroase cam nasol dar e buna... am vb cu cineva care face crema de galbenele.. poate reusesc sa prind si eu un borcan big_smile

a mea miroase chiar bine, dar eu zic sa nu va dati cu ea pe fatza. mai bine folositi o crema fara parfum fara parabeni. gasiti la farmacie. de ce mi-as da cu parfum pe fata? parfumul se da pe gat. mai zicea cineva k isi da cu crema asta pe cosuri. o mare prostie. nici crema asta , nici alta crema de fatza  n-o sa vindece un cos.toate cremele astea is pline de tot felul de substante nocive tenului. exista alte remedii pentru asa ceva. mai bine folositi ceva care sa usuce acel cos., crema aia mai mult o sa l intretina, pe el si bacteriile de acolo.
eu spre ex knd imi apare vreunul, eu folosesc pudra de argila. poti sa faci tot felul de masti, si poti s-o folosesti cu incredere. macar stii sigur k nu e tratata chimic  big_smile
ps: va recomand crema de fatza de la eucerin , se gaseste la farmacie big_smile

Roxipoxi imi pare rau ca te contrazic dar crema de galbenele e foarte buna pt cosuri.Cel putin la mine functioneaza,daca am un cos si ma dau cu crema de galbenele seara,a doua zi abia il mai vad wink

hjarta hjarta

#23 2009-01-18 18:24:27

exorcista
New member

roxipoxi a scris:

oana_nice a scris:

si eu ma dau in fiecare seara cu crema de galmenele pe fata... e f f buna, e grasa, asa cum imi trebuie mie pt ca am un ten f uscat.. e singura care chiar simt ca imi hidrateaza fata. e alifie.. miroase cam nasol dar e buna... am vb cu cineva care face crema de galbenele.. poate reusesc sa prind si eu un borcan big_smile

a mea miroase chiar bine, dar eu zic sa nu va dati cu ea pe fatza. mai bine folositi o crema fara parfum fara parabeni. gasiti la farmacie. de ce mi-as da cu parfum pe fata? parfumul se da pe gat. mai zicea cineva k isi da cu crema asta pe cosuri. o mare prostie. nici crema asta , nici alta crema de fatza  n-o sa vindece un cos.toate cremele astea is pline de tot felul de substante nocive tenului. exista alte remedii pentru asa ceva. mai bine folositi ceva care sa usuce acel cos., crema aia mai mult o sa l intretina, pe el si bacteriile de acolo.
eu spre ex knd imi apare vreunul, eu folosesc pudra de argila. poti sa faci tot felul de masti, si poti s-o folosesti cu incredere. macar stii sigur k nu e tratata chimic  big_smile
ps: va recomand crema de fatza de la eucerin , se gaseste la farmacie big_smile

Alifia cu extract total de galbenele,aia de la mama ei,care NU contine parfum, cred ca este de 100 de ori mai naturala si benefica decat multe alte creme de la supermarket.
Cat despre Eucerin,vezi Doamne dermocosmetic, are PARABENI si multe altele care nu prea cred ca sunt naturale,dar nu prea le am cu chimia,mi_au sarit in ochi doar parabenii...

#24 2009-01-18 18:48:25

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

da...depinde de ten big_smile eu am tenul mixt spre gras si daca dau cu crema pe un cos mai rau ii fac... nush de ce am scris eucerin. ma refeream la herbagen , probabil era reclama la televizor in mom ala rotfl herbagen sigur nu contine parabeni.
cat despre rani, aproape mi-au trecut smile m am dat zilnic cu galbenele pe maini
deci...ok, o sa incerc sa mi dau si cu crema de galbenele pe fata, desi asta pe care o am eu arata un pic ciudat, ca si textura.. pare ca se separa apa de crema in sine. si ramane la suprafata ubn strat mic de apa.. arata urat. recomandari? voi de care aveti? cica cea cu propolis e si mai buna. a mea e simpla.

patfierbinte

Publicitate

loading...

#25 2009-01-18 19:04:41

exorcista
New member

De obicei alea de la plafar in cutii rotunde sunt cele mai ok.Pe a mea scrie farm D.Baciu,Plafar Impex Sibiu. si contine:extract din flori de galbenele,vaselina,lanolina(nu parafina cum am zis eu dar si lanolina e comedogena),ceara,ulei de lavanda.Am luat si eu o data din Real un unguent nemtesc cu galbenele,o porcarie mad
Am revenit la crema de mai sus pe care am folosit-o de cand ma stiu(e antiseptica,cicatrizanta,etc.).

#26 2011-09-04 08:25:48

GINAFELICIA
New member
Inregistrat: 2011-09-04

Hei Alexia ce-mi place avatarul tau smile
Asa ca mi-am pus si eu unul la fel happydance

Eu fac acasa o crema de galbele din flori proaspete dupa reteta Maria Treben, e foarte simplu si chiar e total naturala. Florile proaspete le iau din gradina proprie, costul e ..ce mai, aproape gratis. Arata asa natural ca eu am inceput s-o folosesc inclusiv pentru fata, astept sa vad efectele in vreo doua saptamani

Ultima oara a fost editat de GINAFELICIA (2011-09-04 08:26:40)

It's all for love, L.O.V.E.
dance

#27 2011-09-04 09:00:05

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

Eu folosesc crema facuta de mine in casa dupa reteta bunicii mele. Nu dau pe fata pt k abia acum am aflat k poate fii folosita si acolo dar in rest are aceleasi proprietati ca si cea din farmacii.Nu e greu de facut.

#28 2011-09-04 09:16:08

GINAFELICIA
New member

da e foarte simplu, iti trebuie 2 pumni de flori rupte in bucatele si 1/2 kg osanza fina pe care o topesti, o scurgi si apoi pui florile in ea, le lasi putin pe foc mic, amesteci iar apoi o lasi pana a doua zi in cratita aia, iar a doua zi o incalzesti si o strecori printr-un tifon sau ceva panza si gata!!

Eu am pus-o intr-o cutie goala de la o masca de par, cred ca are cam 350 ml.

dance

#29 2011-09-04 10:16:28

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

recomandarea mea este sa nu folosesti grasimi animale, nu sunt asa bune pentru ten, infunda porii si irita. poti folosi foarte bine uleiuri vegetale, de masline, palmier, cocos, jojoba, germeni de grau... sunt mult mai sanatoase pentru ten, au multe vitamine si recomandari.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-09-04 11:25:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

chiar am vrut sa zic: cum sa te dai cu osanza pe fata/corp?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#31 2011-09-04 11:29:24

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Asa sunt vechile retete, cu osanza si strabunica mea facea asa crema de galbenele.

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-09-04 11:31:23)

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#32 2011-09-04 11:52:33

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pe vremurile alea, altele erau conditiile. dar in momentele actuale, cand exista atatea varietati, e chiar pacat sa te dai cu grasimi animale, cand cele vegetale sunt net superioare. consider ca am deja ceva experienta in fabricarea cremelor homemade asa ca nu aberez tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#33 2011-09-04 12:01:15

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

alifie de galbenele dupa reteta aia cu osanza face si tata si este geniala, insa o folosesc strict pentru rani, nicidecum nu ma dau cu ea pe fata/corp

#34 2011-09-04 14:51:16

GINAFELICIA
New member

O sa incerc cu ulei de palmier, sa vedem ce iese:)
Vechea retea cu osanza o am de la o colega care o foloseste de multi multi ani si-atata mi-a laudat-o ca m-am apucat sa-mi fac si eu.

Ultima oara a fost editat de GINAFELICIA (2011-09-04 14:52:30)

dance

#35 2011-09-04 14:54:11

GINAFELICIA
New member

yoyolina a scris:

wow da ne dam cu toate prostiile de creme din comert si nici macar nu stim din ce-s facute diablo

Un genial medic dermartolog zice cu cat mai putine chestii pe fata, cu atat mai bine   cool

Ultima oara a fost editat de GINAFELICIA (2011-09-04 14:57:35)

dance

#36 2011-09-04 15:01:29

GINAFELICIA
New member

Ce contin cremele pentru ten de ex? Stie cineva? Ca eu daca citesc pe cutie nu prea inteleg mare lucru, decat ca parca au iesit dintr-un combinat chimic forgetit

Ultima oara a fost editat de GINAFELICIA (2011-09-04 15:01:53)

dance

#37 2011-09-04 18:04:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

n-am zis-o cu rea intentie, asa ca te rog sa te abtii de la ironii tongue
mie pur si simplu imi repugna ideea de a ma da cu slanina pe piele si punct.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#38 2011-09-04 22:40:13

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

yoyolina a scris:

big_smile iei grasimea cu sorici cu tot, o pui pe fata si gata big_smile si dupa cand zice cineva ca ai "soricul gros" nu te simti jignit big_smile
glumesc, nu mi-o lua in nume de rau, m-am amuzat si eu putin tongue

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.