homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parul pubian........aspru!-7

#115 2010-08-17 22:42:34

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

Re: parul pubian........aspru!

si eu as vrea sa ma fac cu ceara....faza ii ca prima oara cand m`am epilat ma facut fosta sotie a lu tata cu epilatoru.a durut cei drept dar o fost bine.si dupa aceea eu ca desteapta m`am facut cu lama:)).
am continuat o perioada cu epilatorul, dupa aceea am facut cu benzi de ceara doar ca nu trageam suficient sad (intrun final ma ajutat prietenu ca a zis ca nu ma lasa sa ma chinui singura) si acuma am ajuns iara la lama.
daca am rezistat la benzi reci o sa rezist si la ceara??sad

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#116 2010-08-17 23:06:38

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Alina_sweet a scris:

si eu as vrea sa ma fac cu ceara....faza ii ca prima oara cand m`am epilat ma facut fosta sotie a lu tata cu epilatoru.a durut cei drept dar o fost bine.si dupa aceea eu ca desteapta m`am facut cu lama:)).
am continuat o perioada cu epilatorul, dupa aceea am facut cu benzi de ceara doar ca nu trageam suficient sad (intrun final ma ajutat prietenu ca a zis ca nu ma lasa sa ma chinui singura) si acuma am ajuns iara la lama.
daca am rezistat la benzi reci o sa rezist si la ceara??sad

nu e mare diferenta....acum depinde de tine

#117 2010-08-18 10:56:26

bluregal
New member
Inregistrat: 2010-08-17

sigur ca ai sa rezisti la ceara. e cel mai comod si practic. du-te la salon ! nu te mai chinui singura ! acolo stiu fetele ce cat si cum sa faca. nu ai de ce sa te temi...milioane de femei folosesc ceara. si nici de ce sa-ti fie rusine!! fetele alea cu asat e ocupa!! au vazut destule si se pricep. du-te la un salon la care a fost o cunostinta/prietena si iti spune ca e curat, atent etc... nu mai sta pe ganduri si nici nu te tortura singura succes nails

#118 2010-08-18 11:06:59

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

bluregal a scris:

sigur ca ai sa rezisti la ceara. e cel mai comod si practic. du-te la salon ! nu te mai chinui singura ! acolo stiu fetele ce cat si cum sa faca. nu ai de ce sa te temi...milioane de femei folosesc ceara. si nici de ce sa-ti fie rusine!! fetele alea cu asat e ocupa!! au vazut destule si se pricep. du-te la un salon la care a fost o cunostinta/prietena si iti spune ca e curat, atent etc... nu mai sta pe ganduri si nici nu te tortura singura succes nails

Depinde si la ce salon. ca am auzit destule tipe zicand ca au fost la nu stiu ce salon si le-au killarit de numa..

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#119 2010-08-18 11:23:50

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

cel mai bine e cu ceara , la salon. doare un pic mai tare prima data, dar te si tine , si ramane pielea fina. fac asta de ani de zile, s-a rarit parul foarte mult abia mai am cateva fire pe ici pe colo, si firul s-a subtiat considerabil. daca te faci tu, o sa te doara de 10 ori mai tare ca o sa iti para rau sa tragi lol am facut si eu experimente. mergi la salon.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#120 2010-08-18 11:58:08

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

clar trebe sa`mi iau inima in dinti si sa merg:D.......
stiti cumva in Tm undeva unde as putea merge??...eu stiu un loc...trebe sa merg sa vad daca mai este tipa pe care o cunosc...
mi ca incep pe acolo sa tip sau ceva:">
mersi fetelor puss

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#121 2010-08-19 16:37:35

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

l-am epilat de curand....e o sezatie Super!! si iuby a fost placut surprins tongue

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#122 2010-08-20 14:12:36

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

mergeti fetelor la salon, sau daca nu, faceti-va acasa, ca mine, cu ceara! nu se merita chinul cu lama, credeti-ma
sau daca vreti, puteti sa va faceti labiile cu lama si restu cu ceara in sus.. acolo nu doare asa tare

#123 2010-09-17 17:42:59

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

AM citit si eu ce spun fetele pe aici si ma simt extrem de norocasa.Am 17 ani si ma epilez inghinal cam de trei ani,si niciodata nu am folosit lama sau alta metoda in afara de ceara.Mama m-a invatat sa merg mereu la salon si acum nu regret,pilozitate aproape ca nu mai exista ,doar cateva fire mici in partea de sus,si de crescut incep sa creasca aproape dupa 3 saptamani si ceva 4 saptamani de la epilat.
Chiar ma simt norocoasa ca nu am probleme cu durerea sau cu pilozitatea,cred ca trebuie sa-i multumesc mamei pentru asta lol
Oricum,si eu am o piele destul de sensibila,cel putin partea de sus a picioarelor si la inceput si zona inghinala se inroseau teribil si aveam mereu bubite de sange,chiar daca nici nu simteam mare durere,dar in locurile unde mai era un fir de par imi dadea sangele imediat,acum vad ca nu mai am problema asta decat daca ma fac cu epilatorul pe picioare.
Auzisem undeva ca unele fete isi pun acolo un fel de amestec din apa si aspirina dupa epilarea cu ceara,si totusi neutral e normal???Mie nu-mi suna tocmai in regula lol

#124 2010-09-17 23:30:50

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

nimic nu se cumpara cu o pasarica fresh si epilata hjarta....prietena cand se face(nu stiu cu ce) are o piele atat de fina si catifelata de o pup mereu big_smile
nu am vazut niciodata sa aiba iritatii sau mai stiu eu ce...ii creste greu si se face cam 1 data pe luna...

bine ca voua nu va creste barba...sa vedeti chin !!!!! iritatii...valeu...azi la 7 dimineata ma rad, si seara la 00 noaptea deja se simte la mana. pfff

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#125 2010-09-18 11:15:22

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

eu ma fac de vreo 6 ani cu benzi de ceara rece, singura, acasa. La inceput am avut si eu probleme cu durerea, simteam ca o data cu firul de par imi smulge si o bucata de piele,  dar treptat, folosind-o frecvent, ceara a devenit prietena mea  in zona pubiana big_smile (pt ca deja am trecut de stadiul de inghinal, ma fac total ).Parul imi creste la 4-5 saptamani, nu am probleme cu iritatii & so on , pielea este fina ca de bebe ,iar iubitul meu este super multumit  rotfl2. Inainte ma faceam cu lama , firul era ff gros si ff aspru ,iubitul greu ma diferentia de un arici,in zona respectiva... plus ca trebuia sa repet la 3 zile operatiunea . Si tot nu reuseam sa ma fac "complet"...
Concluzia : ceara e sfanta, cel putin inghinal/pubian!

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#126 2010-09-20 12:17:43

suchardine
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-17

coryenne - esti viteaza rau daca ai suportat durerea singura.
eu am fost de cateva ori la salon si de fiecare data ma treceau toate apele pana plecam acasa rodnar
o alta metoda eficienta si nedureroasa ar mai fi bikiny trimer care practic tunde insa tot mai raman 1-2mm

#127 2010-09-20 12:58:33

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

peste tot cu epilatoru' rodnar

#128 2010-09-25 09:23:42

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Apropos de epilatul cu ceara! Eu am facut-o timp de ceva vreme, iar acum am fire care ies cate 2 din acelasi loc!! Nu pot spune ca parul a devenit nici mai rar nici mai moale. Asa ca aveti grija!!

In plus, parul pubian e prin natura aspru, dur, carliontat , din ce in ce mai aspru cu cat e mai inchis la culoare (fiindca firele inchise de par sunt mai groase decat cele blonde). Nu pot sa-mi inchipui de ce v-ar deranja asta! E cat se poate de natural ,si n-am auzit in viata mea un tip care sa se planga de parul prea aspru al prietenei lui!!!!

Cocorosie!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.