|
Nu esti logat.
Parul pubian........aspru!-7#115 2010-08-17 22:42:34
Re: parul pubian........aspru!si eu as vrea sa ma fac cu ceara....faza ii ca prima oara cand m`am epilat ma facut fosta sotie a lu tata cu epilatoru.a durut cei drept dar o fost bine.si dupa aceea eu ca desteapta m`am facut cu lama:)). "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #116 2010-08-17 23:06:38
Re: parul pubian........aspru!
nu e mare diferenta....acum depinde de tine Offline #117 2010-08-18 10:56:26
Re: parul pubian........aspru!sigur ca ai sa rezisti la ceara. e cel mai comod si practic. du-te la salon ! nu te mai chinui singura ! acolo stiu fetele ce cat si cum sa faca. nu ai de ce sa te temi...milioane de femei folosesc ceara. si nici de ce sa-ti fie rusine!! fetele alea cu asat e ocupa!! au vazut destule si se pricep. du-te la un salon la care a fost o cunostinta/prietena si iti spune ca e curat, atent etc... nu mai sta pe ganduri si nici nu te tortura singura succes Offline #118 2010-08-18 11:06:59
Re: parul pubian........aspru!
Depinde si la ce salon. ca am auzit destule tipe zicand ca au fost la nu stiu ce salon si le-au killarit de numa.. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #119 2010-08-18 11:23:50
Re: parul pubian........aspru!cel mai bine e cu ceara , la salon. doare un pic mai tare prima data, dar te si tine , si ramane pielea fina. fac asta de ani de zile, s-a rarit parul foarte mult abia mai am cateva fire pe ici pe colo, si firul s-a subtiat considerabil. daca te faci tu, o sa te doara de 10 ori mai tare ca o sa iti para rau sa tragi am facut si eu experimente. mergi la salon. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline Publicitateloading...
#120 2010-08-18 11:58:08
Re: parul pubian........aspru!clar trebe sa`mi iau inima in dinti si sa merg:D....... "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #121 2010-08-19 16:37:35
Re: parul pubian........aspru!l-am epilat de curand....e o sezatie Super!! si iuby a fost placut surprins Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #122 2010-08-20 14:12:36
Re: parul pubian........aspru!mergeti fetelor la salon, sau daca nu, faceti-va acasa, ca mine, cu ceara! nu se merita chinul cu lama, credeti-ma Offline #123 2010-09-17 17:42:59
Re: parul pubian........aspru!AM citit si eu ce spun fetele pe aici si ma simt extrem de norocasa.Am 17 ani si ma epilez inghinal cam de trei ani,si niciodata nu am folosit lama sau alta metoda in afara de ceara.Mama m-a invatat sa merg mereu la salon si acum nu regret,pilozitate aproape ca nu mai exista ,doar cateva fire mici in partea de sus,si de crescut incep sa creasca aproape dupa 3 saptamani si ceva 4 saptamani de la epilat. Offline #124 2010-09-17 23:30:50
Re: parul pubian........aspru!nimic nu se cumpara cu o pasarica fresh si epilata ....prietena cand se face(nu stiu cu ce) are o piele atat de fina si catifelata de o pup mereu gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾) Offline #125 2010-09-18 11:15:22
Re: parul pubian........aspru!eu ma fac de vreo 6 ani cu benzi de ceara rece, singura, acasa. La inceput am avut si eu probleme cu durerea, simteam ca o data cu firul de par imi smulge si o bucata de piele, dar treptat, folosind-o frecvent, ceara a devenit prietena mea in zona pubiana (pt ca deja am trecut de stadiul de inghinal, ma fac total ).Parul imi creste la 4-5 saptamani, nu am probleme cu iritatii & so on , pielea este fina ca de bebe ,iar iubitul meu este super multumit . Inainte ma faceam cu lama , firul era ff gros si ff aspru ,iubitul greu ma diferentia de un arici,in zona respectiva... plus ca trebuia sa repet la 3 zile operatiunea . Si tot nu reuseam sa ma fac "complet"... "Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi." Offline #126 2010-09-20 12:17:43
Re: parul pubian........aspru!coryenne - esti viteaza rau daca ai suportat durerea singura. Offline #127 2010-09-20 12:58:33
Re: parul pubian........aspru!peste tot cu epilatoru' Offline #128 2010-09-25 09:23:42
Re: parul pubian........aspru!Apropos de epilatul cu ceara! Eu am facut-o timp de ceva vreme, iar acum am fire care ies cate 2 din acelasi loc!! Nu pot spune ca parul a devenit nici mai rar nici mai moale. Asa ca aveti grija!! Cocorosie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|