homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cu iubitul sau nu...?-2

#20 2009-01-20 17:51:47

sweet girl
Full member
Inregistrat: 2008-08-09

Re: cu iubitul sau nu...?

la ala dintr-a 8 nu iar cel dintra 12 nu l-am avut inca mai astept un an

#21 2009-01-20 17:55:13

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

ce din a8a nu...iar acu in a12a... o sa vina normal, pentru ca e din liceu cu mine...wink)

#22 2009-01-20 17:57:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

intr`a 8-a nu mai stiu daca am avut prieten.
intr`a 12-a nu am mers cu el.. la banchetul mare am fost numai noi, iar la banchetul mic (excursia) a fost ceva mai complicat.. initial a zis diriga si diriginta clasei paralele ca nu accepta sa venim cu prietenu, ca daca vrem sa ne tutem avem timp si acasa, nu mergem la bachet sa stam incuiati in camere.
Apoi nu a mai venit nici diriga noastra nici cealalta, da am ramas cu ideea ca mergem numa noi, fara prieten. Si asa am mers.. am stat 2 zile acolo. In prima zi fara prieten, in a doua i-am chemat roll ca deh, de era dor..
Sincer, in prima zi a fost rupere, distractie, bautura, etc.. in a doua zi am stat inchisi in camera si ne-am tutut si am dormit roll

hjarta

#23 2009-01-20 18:05:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Loveable a scris:

intr`a 8-a nu mai stiu daca am avut prieten.
intr`a 12-a nu am mers cu el.. la banchetul mare am fost numai noi, iar la banchetul mic (excursia) a fost ceva mai complicat.. initial a zis diriga si diriginta clasei paralele ca nu accepta sa venim cu prietenu, ca daca vrem sa ne tutem avem timp si acasa, nu mergem la bachet sa stam incuiati in camere.
Apoi nu a mai venit nici diriga noastra nici cealalta, da am ramas cu ideea ca mergem numa noi, fara prieten. Si asa am mers.. am stat 2 zile acolo. In prima zi fara prieten, in a doua i-am chemat roll ca deh, de era dor..
Sincer, in prima zi a fost rupere, distractie, bautura, etc.. in a doua zi am stat inchisi in camera si ne-am tutut si am dormit roll

rotfl

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#24 2009-01-20 18:33:46

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

n-am fost la nici un banchet tongue

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

#25 2009-01-20 18:37:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

a8a si a12a nu ca nici nu aveam in mom ala. acum la facult nu ma duc decat la cursul festiv unde normal ca vine si el si parintii. la banchet nu merg am preferat sa mergem aman2 la vatra dornei smile  pt ca un chef cu colegii si unii profi va fi pe 12 seara dupa curs iar noi pe 13 plecam smile nu ma dau in vant dupa banchete si chestii d'astea + ca a iesit scandal cu locatia s-a schimbat si am zis mai bine lasa big_smile  dar daca mergeam ca initial eram hotarati, mergeam cu tot cu el

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#26 2009-01-20 18:43:51

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

nu-l iau wink e ultima petrecere cu colegii. o sa imi iau sotu; la reuniune lol pana atunci, neeeah

#27 2009-01-20 18:55:56

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

nici eu nu-l iau. e ultima petrecere cu colegii si am chef sa beau lol sa dansez si sa ma distrez, nu sa ma tina el pe scaun ca sa nu se uite nu stiu cine la mine lol

#28 2009-01-20 19:01:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

intr-a 8a nu am fost cu iubitul si nici acum nu merg cu el.n-are rost,fiecare cu banchetul lui smile

expect the worst , hope for the best!

#29 2009-01-20 19:06:18

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

in a8a nu aveam iubi so..am mers singura
in a12a fara el
si acum la facultate fara el...pana la urma e un banchet ..sunt colegele mele etc..doar nu ma duc la nunta sa trebuiasca neaparat sa-l iau....dupa aia il inveti prost

#30 2009-01-20 20:22:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la mine la banchet la facult vin mai toti cu perechea...de asta il luam si eu dac mergeam...da eu abia astept muntele numai cu gandul la asta stau big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#31 2009-01-20 20:24:57

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Melany1 a scris:

in a12a fara el
si acum la facultate fara el...pana la urma e un banchet ..sunt colegele mele etc..doar nu ma duc la nunta sa trebuiasca neaparat sa-l iau....dupa aia il inveti prost

e ok ca vrei sa mergi singura, ca e intre colegi. dar e cam ciudat ca zici ca il inveti prost.. sau cel putin asa mi se pare mie exprimarea asta... de parca nu trebuie sa il inveti pe celalat sa ii placa sa fie cu tine asa in general  hmm

#32 2009-01-20 23:30:36

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

la cel de a 8-a nu aveam prieten,iar pe cel de a 12-a l-am serbat k printr-o excursie la mare cu toate clasele,aveam prieten,dar nu l-am luat:))))smile))

#33 2009-01-21 08:55:54

hushi
New member
Inregistrat: 2008-10-02

in a 8 a nu am fost cu el.. dar sincer as fii preferat sa vina  grater

#34 2009-01-21 19:09:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu in cls a 12a am fost singura la banchet. de fapt a fost o excursie la Brasov plus banchetul acolo. Erau numai de-ai nostri (toate clasele de a 12a plus profii), nu prea s-a parcticat aducerea prietenilor (exceptie facand cei care erau cuplati intre ei, desigur)...deci nu prea m-am gandit la asta. Probabil daca toti veneau cu perechea...nu era sa fiu eu singura care vin singurica...dar asa...a fost o distractie intre colegi. smile Iar la facultate nu am facut banchet.
Aaa...si in cls a 8a nu aveam prieten...
Iubi in a 12a nu a avut banchet, iar la facultate la banchet s-a dus singurel (tot asa...au fost intre colegi, o singura fata a venit cu prietenul...restul doar de la facultate de la ei, deci nu avea rost sa ma bag si eu in seama pe acolo lol ).
Se pare ca nu prea se mai poarta sa mergi cu prietenul la banchet... smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#35 2009-01-22 17:36:05

Melany1
Banat

ioana_4 a scris:

Melany1 a scris:

in a12a fara el

e ok ca vrei sa mergi singura, ca e intre colegi. dar e cam ciudat ca zici ca il inveti prost.. sau cel putin asa mi se pare mie exprimarea asta... de parca nu trebuie sa il inveti pe celalat sa ii placa sa fie cu tine asa in general  hmm

offtopic  ioana poate ti se pare ciudat exprimarea da din ce am vazut la colegele mele care-s de 2-3 ani cu iubiti lor si tot timpu bot in bot acum ridica pretentii ca de ce merg cu fetele,de ce fara el ..de ce nu mai sunt ca la inceput etc..
si din moment ce eu nu mi l-am invatat numai cu miau miau miau...n-are ce sa-mi spuna ca nu mai sunt ca la inceput sau de ce nu il iau si pe el.de ex eu ies cu fetele cand vreau,ies unde vreau fara el...nu sa-mi spuna mai tarziu ca : vezi nu mai esti cum erai...nu imi place sa stau bot in bot si sa ii suflu mereu in ciorba si uite ca imi da dreptate.am iesit cu o colega care e cu un tip de 3 ani ..efectiz stau in aceiasi casa de 1 an si ceva..si ea imi spunea ca s-a saturat ca el nu o lasa cu fetele,ca nu are voie aia ,ailalta ..fara el.Si chiar si el ii spunea ca singura vinovata e ea ca i-a suflat mereu in ciorba si i-a facut toate capriciile.
si ma bucur ca gandeste asa....de fapt stie cum sunt eu...daca nu vreau...nu fac ,indiferent ca se supara el sau nu.

#36 2009-01-22 17:40:50

skumpi
Vizitator

miau miau rotfl
hai k esti tare Mel lol miau miau lol

#37 2009-01-22 17:48:31

Melany1
Banat

pai nu facem noi fetele miau miau miau pe langa ei ...mai ales daca vrem sa le facem pe plac rotfl2)) eu cand mai vad o fata care are grija excesiv de iubitu ei cum e o colega de-a mea care-i da in gura iubitului sa manance....ii spun miorlaitoare...ca e mereu : iubi mai vrei,ti-a placut  etc...
iar asta cu datu mancarii in gura e cea mai tampita chestie pe care am vazut-o.Si face asta zilnic..la toate mesele.
da da-o in colo e handicapat nu poate sa se hraneasca singur tongue

#38 2009-01-22 19:23:24

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

Melany1 a scris:

pai nu facem noi fetele miau miau miau pe langa ei ...mai ales daca vrem sa le facem pe plac rotfl2)) eu cand mai vad o fata care are grija excesiv de iubitu ei cum e o colega de-a mea care-i da in gura iubitului sa manance....ii spun miorlaitoare...ca e mereu : iubi mai vrei,ti-a placut  etc...
iar asta cu datu mancarii in gura e cea mai tampita chestie pe care am vazut-o.Si face asta zilnic..la toate mesele.
da da-o in colo e handicapat nu poate sa se hraneasca singur tongue

smile)))))))))))) esti tare:))))
in clasa a8a am fost singurica,nu aveam prieten
in clasa a12a am fost impreuna...eram colegi de liceu big_smile...anul asta termina faculta,m-a invitat,dar nu stiu daca vreau sa merg...plus ca peste 3 ani termin si eu faculta si daca o sa mai fim impreuna...nu stiu daca vreau sa il iau si pe el:d o sa fie ultima petrecere cu colegii,nu vreau sa ma controlez prea mult:D

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.