|
Nu esti logat.
Cu iubitul sau nu...?-3#39 2009-01-22 19:26:38
Re: cu iubitul sau nu...?
ai perfecta dreptate....tb sa existe libertate...sa mai iesi si tu cu fetele si el cu prietenii...nu mereu impreuna. bot in bot 24 din 24...la un moment dat intervine sigur monotonia... Offline #40 2009-01-22 20:07:31
Re: cu iubitul sau nu...?intr-a opta n-aveam prieten, intr-a doispea n-am mers, iar la facultate... a fost fain, initial am zis ca nu dam banii si merg doar eu.... m-a condus pana acolo, a plecat, apoi nush cum l-a pacalit cel ami bun prieten al meu (coleg de fac) de au aparut impreuna pe la 12... a fost super-tare, avand in vedere ca se dadea un asistent la mine si cu el de fatza deci nu vreau sa stiu cum ar fi fost fara el. cu meniul n-a fost bai, si asa mie nu-mi ardea de mancat, s-a bucurat el. partea mai putin nice a fost ca el a trebuit sa plece pe la 3 ca lucra a doua zi... si nu m-a lasat inima sa-l las sa plece singur dupa ce ca a venit... asa ca am mai ratat nitel din chef. dar in ansamblu a fost f... f frumos : Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2009-01-22 22:01:02
Re: cu iubitul sau nu...?Eu am facutr asa: Offline #42 2009-01-23 19:16:45
Re: cu iubitul sau nu...?la banchet cu iuby ca imi era si coleg:)) asa l-am cunoscut...dar nu am avut treaba am dansat cu cine am vrut si eu si el, plus ca colegii sunt obisnuiti cu noi si nu stam bot in bot:0 in rest ies cu fetele in fiecare sapt , nu are nimic impotriva,el la fel iasa cu baietii.. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #43 2009-01-23 19:17:57
Re: cu iubitul sau nu...?scuzati cacofonia m-am grabit si am omis virgula:) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline Publicitateloading...
#44 2009-01-23 22:03:52
Re: cu iubitul sau nu...?eu in a 8a nu aveam prieten, in a 12a eram cu iubi dar nu l`am luat pt ca nu avea rost, nu cunostea si nu avea nici un farmec, nici eu nu ma simteam bine si nici el ca na, nu puteam sa il las amanet si eu sa plec cu colegii mei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #45 2009-01-24 01:14:32
baietii de genul asta care reproseaza ca iesi cu fetele sunt vai de capul lor, ca sa nu zic altfel.. nomal ca e nevoie de libertate in cuplu. noi stam de un an de zile impreuna si nu au aparut probleme d-astea pt ca ne place sa fim impreuna si mai rar sa iesim separat. dar fiecare isi face relatia asa cum vrea. gata ca sunt Offline #46 2009-01-24 15:10:19
Re: cu iubitul sau nu...?La cel dintr-a opta am mers singura si am plecat cu el(fostu') eram oarecum la aceeasi scoala. Banchetu' de-a 12-a urmeaza Signs of hope... Offline #47 2009-01-24 21:16:43
Re: cu iubitul sau nu...?ppfff eu pe a 8a am fost cu el ca era cu mine in cls si la a 12a pot sa zic ca eram cu el ...ca aveam "prosteala stabila" cu colegu ...si impreuna am stat abia acuma la bal la fac am fost singura ... si ca sa recuperez am fost la mai multe fac. la bal it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #48 2009-01-24 21:24:14
Re: cu iubitul sau nu...?nu am avut in generala si liceu iubit Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #49 2009-01-24 21:24:54
Re: cu iubitul sau nu...?dida?? Offline #50 2009-01-24 21:26:06
da eu :"> long time no see it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #51 2009-05-29 10:20:30
Re: cu iubitul sau nu...?eu il voi lua pe prietenul meu cu mine la banchetul de a 12-a deoarece nu prea ma inteleg cu colegii, nu am fost o clasa apropiata si unita....si la banchet vreau sa merg...dar nu o sa fie distractie numa intre noi colegii, ca niciodata nu a fost....de aia il iau cu mine. Carpe Diem! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|