homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56-48

#894 2009-01-23 00:02:18

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56

Loveable a scris:

lucia05 a scris:

Loveable a scris:

da roll da la medicazmnte cu care interactioneaza nu zice nik de ac big_smile

pai nu zice pentru ca ac nu ii scade eficacitatea si nici nu ii creste concentratia asa ca pe aia de o fabrica nu ii intereseaza de ce se intampla cu celelalte medicamente pe care le iei tu atat timp cat actiunea asupra lor nu ar produce reactii nasoale organismului

am inteles..
da la ce`s buni cartofii aia?

nici eu nu stiam de treaba cu cartofii. numai ca anul trecut pe 2 ianuarie mi s-au umflat prima data amigdalele...cu puroi , tot tacamul!!! atunci am aflat si eu unde sunt amigdalele ca nu stiam exact  rotfl  si noroc cu bunica-mea ca era la mine. m-am chinuit o zi si ceva cu pastile , antibiotic, febra...urat. si mi-a facut cartofi asa si i-am tinut cateva ore bune pe gat ( sa fie si in zona amigdalelor ) si m-a lasat si din durere si au inceput si sa se dezumfle smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#895 2009-01-23 00:02:48

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

delyutza* a scris:

yo cred k e soarta skumpi...

am eu un semn/gest pe care`l fac uneori.. arat cu degetu in sus..in sensu ca God wink

hjarta

#896 2009-01-23 00:03:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

in 10 min pap o ditamai shaorma  drool

..be the best ...fuck the rest smile))

#897 2009-01-23 00:03:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

asta zice el, skumpi neutral

#898 2009-01-23 00:03:25

lucia05
Insomniac member

si ceaiuri, Love, calde nu fierbinti, bea multe ceaiuri

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#899 2009-01-23 00:04:18

Loveable
Diamond member

lucia05 a scris:

Loveable a scris:

lucia05 a scris:

pai nu zice pentru ca ac nu ii scade eficacitatea si nici nu ii creste concentratia asa ca pe aia de o fabrica nu ii intereseaza de ce se intampla cu celelalte medicamente pe care le iei tu atat timp cat actiunea asupra lor nu ar produce reactii nasoale organismului

am inteles..
da la ce`s buni cartofii aia?

nici eu nu stiam de treaba cu cartofii. numai ca anul trecut pe 2 ianuarie mi s-au umflat prima data amigdalele...cu puroi , tot tacamul!!! atunci am aflat si eu unde sunt amigdalele ca nu stiam exact  rotfl  si noroc cu bunica-mea ca era la mine. m-am chinuit o zi si ceva cu pastile , antibiotic, febra...urat. si mi-a facut cartofi asa si i-am tinut cateva ore bune pe gat ( sa fie si in zona amigdalelor ) si m-a lasat si din durere si au inceput si sa se dezumfle smile

fain smile o sa incerc..ms puss

hjarta

#900 2009-01-23 00:04:45

lucia05
Insomniac member

mai valy, eu cred ca si la euroclinic e tot cu programare si nu stiu daca vei reusi sa intri ca de! programarile se fac cat sa acopere orele care le sta. mai bine suna si acolo si la ploiesti si vezi unde prinzi mai repede. asa....sa nu pierzi timpul...

#901 2009-01-23 00:04:51

You_and_Me
Diamond member

asta cu cartofii rasi la gat ...yeac ....cand eram mik tot timpu aveam la gat cartofi ... :f?rbannad: ...sunt buni dar ... acklad

#902 2009-01-23 00:05:09

skumpi
Vizitator

sad nu`l las sad
off cate amintiri sad

de ce trebuia sa dea cu picioru la tot ?! grater

#903 2009-01-23 00:06:18

lucia05
Insomniac member

Love, sa NU storci cartofii...ca toata treaba e din zeama aia. e nashpa sa stai imbrobodita cu carpa uda pe gat dar are efect si se merita

maine sa te aud ca esti mai bine  puss

#904 2009-01-23 00:06:48

You_and_Me
Diamond member

puss  skumpi ....

#905 2009-01-23 00:07:00

Loveable
Diamond member

nu a dat
tu dai puss
dar.. daca asa crezi ca-i mai bine... neutral

hjarta

#906 2009-01-23 00:07:49

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si mie imi facea mami cu cartofi asa... se pune si otet de mere sau spirt parca, nu?  dormem asa si a2a zi nu mai aveam nimica big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#907 2009-01-23 00:08:44

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Loveable a scris:

nu a dat
tu dai puss
dar.. daca asa crezi ca-i mai bine... neutral

asa ma gandeam si yo  tillfreds

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#908 2009-01-23 00:08:59

You_and_Me
Diamond member

mie m-i s-a scarbit de la atatia cartofi ....brrr sa nu mai aud ...nu-mi mai pun nici moarta

#909 2009-01-23 00:10:30

lucia05
Insomniac member

skumpi a scris:

sad nu`l las sad
off cate amintiri sad

de ce trebuia sa dea cu picioru la tot ?! grater

skumpiiiiiiii  box  box  box  ko  ko  ko  sm  sm  sm
lasa jurnalul ala acum!!! esti de-a dreptul masochista pe cuvantul meu. iti faci rau singura aiurea. daca vrei il poti citi maine. acum esti si obosita si o sa amplifici totul. stii bine ca doar esti fata desteapta!!!
cat despre de ce a facut el ce a facut........spune-mi de ce imi seamana povestea cu a mea?
adica el iubeste fata, numai ca fata e mai puternica si mai hotarata si el atunci are crize de orgoliu prin care trebuie sa ii arate fetei cine e barbatul, asa ca face ce vrea el ca e semn de barbatie sa nu ti cont de rugamintile fetei.....se cheama imaturitate!

#910 2009-01-23 00:11:11

skumpi
Vizitator

nu pe dreq`
baga la cap k nu poti suporta la infint anumite chestii si lui dak ii pasa de mine nu facea ceva ce stia ca URASC si apoi sa dea tot vina pe mine ... ca i`ai iertat cate`n luna si in stele si l`am acceptata mereu `napoi si tot eu is aia rea.... nerecunoscatoru`
asa ma duceam si eu si`l inselam si mergeam si`mi ceream scz... eh asta e am dat`o in bara si dak nu ma primea `napoi insemna ca el da cu picioru la tot , nu ? nu k eu as fi gresit`....

#911 2009-01-23 00:12:03

skumpi
Vizitator

prostu naibii grater

#912 2009-01-23 00:14:10

lucia05
Insomniac member

fetili, nu ca ii iau apararea lui skumpi dar de data asta dansul a cam dat cu bata in balta. ok! trecem peste ce a facut in club. dar daca se ducea acasa sa se culce si a doua zi sa se trezeasca si sa se duca la skumpi cu o floare si sa zica "mami, am comis-o!" era ceva. insa la ce a scris el pe forum si in noaptea aia si in ziua urmatoare..... mad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.