Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56-50
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56
ma doareeeee burtaaaaaaaaaaa! iau un ibalgin!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
offf skumpi skumpi...stiu ca e nasol ca nu poti deocamdta sa nu te gandesti la multe...iti pui zeci de itnrebari de genul ce-am facut eu de s-a ajuns aici, chiar daca tu n-ai gresit catastrofal....dar regrete sunt cand iubesti chiar daca nu gresesti tu...ca putea sa fie bine, dar n-a fost din diverse motive....poate asa a fost sa fie....poate asta va e soarta sa nu fiti impreuna...poate nu...poate va veti impaca peste un timp, nu ai de unde stii... cert e ca tb sa fi impacata cu tine si sa fi constienta ca tu ai facut tot ce a tinut de tine ca sa mearga...daca n-ai ce-ti reprosa si esti cu sufletul tu impacat atunci e ok...
- dea_di
- Platinum member
mersi lucia....somn usor
- b_oana
- Hero member
- Inregistrat: 2007-12-08
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...
- skumpi
- Vizitator
da pai el mi`a prins punctu slab` de multe ori am zis k e gata si chiar simteam dar venea `napoi si cedam pt ca n`au fost asa certuri mari sau motive ca sa zic bah nu se mai poate face nik... tot am zis... hai k o sa fie bine d data asta`.... eu o sa fiu mai asa... tu o sa fii mai asa` ! o luna doua si apoi iar o luam d la capat si eu mereu il iertam si treceam peste ca sa nu mai lungim scandalu ... si asa a fost si data trecuta... okey am gresit.... mi`am cerut scz.... dupa 3 zile si ce... el... in loc sa vb cu mine atunci facuse pe interesantu ca sa sune el dupa ink 3 zile...si eu normal k sa nu o mai lungim ..am zis bine fie
off dea nush`... n`am fost perfecta da nici nu l`am inselat, nu l`am mintit, nu mi`am batut joc.... acuma am si eu defectele mele
- skumpi
- Vizitator
LadyPink a scris:am venit sa va salut si sa imi iau patratelul numero dos de la ''full member''... ce smechera is ,nu ?
skumpi, n-am citit decat ce ai scris pe pagina asta din motive de lene interminabila. sa inteleg ca te-ai certat cu prietenu', ca te-a inselat sau si-a facut de cap cu alta si apoi a venit sa se justifice aici pe forum? sau cum?
Doamne fereste...ca dak facea asta nu mai exista pt mine`
- skumpi
- Vizitator
andrulina a scris:offf skumpi skumpi...stiu ca e nasol ca nu poti deocamdta sa nu te gandesti la multe...iti pui zeci de itnrebari de genul ce-am facut eu de s-a ajuns aici, chiar daca tu n-ai gresit catastrofal....dar regrete sunt cand iubesti chiar daca nu gresesti tu...ca putea sa fie bine, dar n-a fost din diverse motive....poate asa a fost sa fie....poate asta va e soarta sa nu fiti impreuna...poate nu...poate va veti impaca peste un timp, nu ai de unde stii... cert e ca tb sa fi impacata cu tine si sa fi constienta ca tu ai facut tot ce a tinut de tine ca sa mearga...daca n-ai ce-ti reprosa si esti cu sufletul tu impacat atunci e ok...
sunt... da nah
am nevoie de un picutz de tp sa ma linistesc de tot e prea recent
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
dar ce s-a intamplat skumpiiiii ....?...io nuj nik ....zi-mi unde sa citesc dak nu vrei sa-mi zici
..be the best ...fuck the rest ))
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Ah ok.. citisem ceva cu un club si am zis ca a comis-o la modul asta. Din putinul pe care l-am citit imi e clar un singur lucru: el isi permite orice pentru ca stie ca-l ierti - doar i-ai dovedit-o de atat de multe ori. Nu va realiza NIMIC pana nu te va pierde - cand, daca a fost sa simta ceva puternic, isi va da seama ce a pierdut si poate se va schimba. Relatia a contat pentru tine mult mai mult decat a contat pentru el si se pare ca asa e in continuare si va ramane asa din moment ce toate iertarile vin din partea ta si toti pasii strambi sunt facuti de el...
- dea_di
- Platinum member
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
skumpi a scris:andrulina a scris:offf skumpi skumpi...stiu ca e nasol ca nu poti deocamdta sa nu te gandesti la multe...iti pui zeci de itnrebari de genul ce-am facut eu de s-a ajuns aici, chiar daca tu n-ai gresit catastrofal....dar regrete sunt cand iubesti chiar daca nu gresesti tu...ca putea sa fie bine, dar n-a fost din diverse motive....poate asa a fost sa fie....poate asta va e soarta sa nu fiti impreuna...poate nu...poate va veti impaca peste un timp, nu ai de unde stii... cert e ca tb sa fi impacata cu tine si sa fi constienta ca tu ai facut tot ce a tinut de tine ca sa mearga...daca n-ai ce-ti reprosa si esti cu sufletul tu impacat atunci e ok...
sunt... da nah
pai tocmai...ca e prea devreme...dar o sa fie bine simt eu...
- skumpi
- Vizitator
valy s`a intamplat ca m`a suparat stie ca nu`mi place sa bea si sambata cand am iesit in club venise d acasa baut... nu beat da bause ceva acasa si d acolo m`am enervat apoi in club a inceput cu niste glume prostesti... ca asa face el cand bea.. trb sa faca pe interesantu si eu `mam suparat normal... n`am vb toata seara... i`am zis k e over ca m`o scos din sarite... si asta a fost`
Lady cu prima parte ai dreptate insa nu cred ca pt el nu a contat relatia... a contat... cel putin asta mi`a demonstrat... nu m`am indoit de el ca nu ma iubeste sau chestii de genu... atata ca ne`am cam certat in ultima vreme... probabil ne`au si indepartat certurile... orgolii...chestii si s`a ajuns aici
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
nu mai pot sa gandesc de cand m`am certat cu el, s`a pus chiar si problema despartirii ... o o gramada de nervi .... adevarul e ca e si vina mea, si in mare parte din cauza mamei lui, care sunt sigura ca nu ma suporta, desi sutine contrariul ... i`am trimis msj cam acum o ora sa`i spun ca imi pare rau cat de mult am gresit fata de ea, chestii d`astea, si nu mi`am dat seama cat e ceasul ... ma astept doar la reactii negative, pt ca orice as face, nimic n`o sa fie bine, sunt sigura de asta ...
- skumpi
- Vizitator
offf da`
- skumpi
- Vizitator
andrulina a scris:skumpi a scris:andrulina a scris:offf skumpi skumpi...stiu ca e nasol ca nu poti deocamdta sa nu te gandesti la multe...iti pui zeci de itnrebari de genul ce-am facut eu de s-a ajuns aici, chiar daca tu n-ai gresit catastrofal....dar regrete sunt cand iubesti chiar daca nu gresesti tu...ca putea sa fie bine, dar n-a fost din diverse motive....poate asa a fost sa fie....poate asta va e soarta sa nu fiti impreuna...poate nu...poate va veti impaca peste un timp, nu ai de unde stii... cert e ca tb sa fi impacata cu tine si sa fi constienta ca tu ai facut tot ce a tinut de tine ca sa mearga...daca n-ai ce-ti reprosa si esti cu sufletul tu impacat atunci e ok...
sunt... da nah
pai tocmai...ca e prea devreme...dar o sa fie bine simt eu...
normal k o sa fie bine... nu exista alta solutie`
- skumpi
- Vizitator
al1na a scris:nu mai pot sa gandesc de cand m`am certat cu el, s`a pus chiar si problema despartirii ... o o gramada de nervi .... adevarul e ca e si vina mea, si in mare parte din cauza mamei lui, care sunt sigura ca nu ma suporta, desi sutine contrariul ... i`am trimis msj cam acum o ora sa`i spun ca imi pare rau cat de mult am gresit fata de ea, chestii d`astea, si nu mi`am dat seama cat e ceasul ... ma astept doar la reactii negative, pt ca orice as face, nimic n`o sa fie bine, sunt sigura de asta ...
alina aveti grija d voi si de iubirea voastra` fii smechera si pune`te bine pe langa ma`sa chiar si numa de fatzada... nu merita sa va despartiti din prostioare din astea
- dea_di
- Platinum member
offf al1na si tu? numai probleme frate....ma intorc la invatatul meu pana nu ma deprim de tot
- alexutza12345
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-11
Para hacer bien el amor hay que venir al sur....
- alexutza12345
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-02-11
al1na a scris:nu mai pot sa gandesc de cand m`am certat cu el, s`a pus chiar si problema despartirii ... o o gramada de nervi .... adevarul e ca e si vina mea, si in mare parte din cauza mamei lui, care sunt sigura ca nu ma suporta, desi sutine contrariul ... i`am trimis msj cam acum o ora sa`i spun ca imi pare rau cat de mult am gresit fata de ea, chestii d`astea, si nu mi`am dat seama cat e ceasul ... ma astept doar la reactii negative, pt ca orice as face, nimic n`o sa fie bine, sunt sigura de asta ...
hai ma....si tu ? e ceva in aer zic eu..
Para hacer bien el amor hay que venir al sur....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|