homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56-52

#970 2009-01-23 01:10:33

skumpi
Vizitator

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 56

deci nu`s eu nebuna`
un forum pe care stau eu d multa vreme si vorbeam cu fetele pe acolo... si si`a dat si parerea un baiat .... ii bun...ink mai exiosta baieti care gandesc ... GANDESC

Daca imi permiti am sa imi spun si eu parerea. Ai tot dreptul sa fii suparata. De obicei nu mi se pare deloc OK sa bei cand iesi undeva impreuna cu prietena. O bere sau doua sau cate stii ca duci fara sa iti afecteze judecata sunt ok. Limitele ar trebui sa ti le stii. (vobesc din punctul de vedere al unui baiat). Stiu ca nu e situatia ta, insa extrapoland mi se pare penibil sa te aduca prietena acasa din club din cauza ca esti rupt. Sau sa incepi sa faci glume proaste. Daca nu o jignesti direct, o poti face sa se simta foare naspa prin comportamentul pe care il ai fata de ceilalti.
Poti privi lucrurile si din alta perspectiva. Fie ca vrea sau nu, atat timp cat sunteti impreuna in oras, e cam responsabil pentru siguranta ta. Nu cred ca il ajuta foarte mult reflexele dupa ce bea.

#971 2009-01-23 01:12:06

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

skumpi a scris:

deci nu`s eu nebuna`
un forum pe care stau eu d multa vreme si vorbeam cu fetele pe acolo... si si`a dat si parerea un baiat .... ii bun...ink mai exiosta baieti care gandesc ... GANDESC

Daca imi permiti am sa imi spun si eu parerea. Ai tot dreptul sa fii suparata. De obicei nu mi se pare deloc OK sa bei cand iesi undeva impreuna cu prietena. O bere sau doua sau cate stii ca duci fara sa iti afecteze judecata sunt ok. Limitele ar trebui sa ti le stii. (vobesc din punctul de vedere al unui baiat). Stiu ca nu e situatia ta, insa extrapoland mi se pare penibil sa te aduca prietena acasa din club din cauza ca esti rupt. Sau sa incepi sa faci glume proaste. Daca nu o jignesti direct, o poti face sa se simta foare naspa prin comportamentul pe care il ai fata de ceilalti.
Poti privi lucrurile si din alta perspectiva. Fie ca vrea sau nu, atat timp cat sunteti impreuna in oras, e cam responsabil pentru siguranta ta. Nu cred ca il ajuta foarte mult reflexele dupa ce bea.

Cred ca a pus punctul pe I hopsieu

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#972 2009-01-23 01:13:04

skumpi
Vizitator

alexutza12345 a scris:

valy_creata2000 a scris:

skumpi eu sunt sigura k voi o sa va impacati ....stiu sigur  smile ...iubirea e mare si din iubire faci multe lucruri .. wink

eu nu stiu sigur...dar mi-ar placea  smile ca skumpi e asa frumoasa cand e fericita rodnar

alexutza stai linistita ca o sa ma vezi happy ...doar nu se termina viata cu el... si nu e singuru motiv de bucurie din viata mea... mai am parintii langa mine... cativa prieteni... am faculta si hobby`urile mele...va am pe voi big_smile deci am multe motive pt care sa zambesc si sa fiu fericita` smile
acum sunt trista normal... dar imi revin eu` ...

#973 2009-01-23 01:14:09

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Skumpi, te inteleg.. in momente din astea ai senzatia ca tot ce ai facut a fost in van si ca nu a meritat atatea iertari. Crede-ma, stiu atat de bine sentimentul asta incat as putea sa ti-l desfasor la picioare smile sunteti 2 intr-o relatie si asa trebuie sa ramana. Nu unul care gresesete mereu si unul care iarta. Doare.. doare al dracului de tare sa realizezi sacrificiile pe care le-ai facut si indiferenta lui (macar in aparenta) fata de tot.

Alina, faptul ca e atat de atasat de parinti e greu de combatut. Trebuie sa realizezi singur ca in afara de ei te mai are si pe tine si faptul ca nu gandesti exact la fel ca ei nu inseamna ca e gresit...

#974 2009-01-23 01:14:50

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

skumpi a scris:

alexutza12345 a scris:

valy_creata2000 a scris:

skumpi eu sunt sigura k voi o sa va impacati ....stiu sigur  smile ...iubirea e mare si din iubire faci multe lucruri .. wink

eu nu stiu sigur...dar mi-ar placea  smile ca skumpi e asa frumoasa cand e fericita rodnar

alexutza stai linistita ca o sa ma vezi happy ...doar nu se termina viata cu el... si nu e singuru motiv de bucurie din viata mea... mai am parintii langa mine... cativa prieteni... am faculta si hobby`urile mele...va am pe voi big_smile deci am multe motive pt care sa zambesc si sa fiu fericita` smile

abia astept   smile eu sincer nu stiu cum e sa te certi cu iubitul...m-am certat si eu cu alti "preteni", dar cu iubi..niciodata in 3 ani (ne mai ciondanim dar nu asa incat sa nu ne vorbim sau sa ne gandim la despartire) si vad aici ce spuneti si mi se pare atat de dureros  sad

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Publicitate

loading...

#975 2009-01-23 01:15:06

skumpi
Vizitator

exact
la asta m`am gandit si eu
si i`am zis`o d multe ori`

chiar atunci seara era un tampit si tot se dadea la mine hmm si`mi facea cu ochiu plm... normal k l`am ignorat da dak ala era un drogat sis e lua d mine ? el ce plm facea ? da nu gandeste el asa departe` forgetit
mda.... incep sa ma conving de multe neutral

#976 2009-01-23 01:17:27

skumpi
Vizitator

da Lady
am fost 2... as minti sa spun k nu...
lui nu am sa`i reprosez multe... pt ca a fost un iubit model si mi`a suportat si iertat si el multe...  dar ne`au cam terminat certurile astea si faza asta a pus capac neutral

#977 2009-01-23 01:17:44

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

valy_creata2000 a scris:

dar nu neaparat bune... sad
in fine...knd vad ce scriu fetele, k se cearta cu ai lor, imi vin tot felul de amintiri....
dar e bn k am invatat sa trec mai....usor (dk se poate spune si asa....)

#978 2009-01-23 01:19:42

skumpi
Vizitator

flory nu te uita O CLIPA `napoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#979 2009-01-23 01:20:15

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

skumpi a scris:

mai am parintii langa mine... cativa prieteni... am faculta si hobby`urile mele...va am pe voi big_smile deci am multe motive pt care sa zambesc si sa fiu fericita` smile

tu esti norocoasa ... eu nu`i am pe ai mei langa mine si stau cu chirie cu EL .... nici nu vreau sa ma gandesc ce s`ar intampla in cazul unei eventuale despartiri ... el s`ar duce bine merci acasa, la mamica, ca doar e din bucuresti; camera lui, patul lui ...

#980 2009-01-23 01:20:40

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

e grea perioada asta ...dar timpul le rezolva pe toate

..be the best ...fuck the rest smile))

#981 2009-01-23 01:21:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

lucia05 a scris:

Love sigur rade cartofi lol

rotfl da
acuma stau cu ei l gat, da is reciiii

dea, stai linistita, iti tin  companie smile

hjarta

#982 2009-01-23 01:22:09

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

biggirlsdon.tcry a scris:

valy_creata2000 a scris:

in fine...knd vad ce scriu fetele, k se cearta cu ai lor, imi vin tot felul de amintiri....

e f adevarat ...nu neaparat lucruri bune ...sunt chiar eu un exemplu .... sad

..be the best ...fuck the rest smile))

#983 2009-01-23 01:23:17

Florence_
Insomniac member

skumpi a scris:

flory nu te uita O CLIPA `napoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

incerc...am momente knd pur si simplu NU MAI REZIST si simt nevoia sa ma descarc prin plans sau uitat la poze...dar eu o sa trec peste..a trecut aproape 1 an...
dar nici tu sa NU te uiti in urma, daca asta va fi decizia ta finala puss nocry

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2009-01-23 01:26:04)

#984 2009-01-23 01:24:11

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

b_oana a scris:

ciao gagici!  big_smile
am o maree intrebare  tongue ..si nu pot sa stau prea mult timp pe net!
a fost mai demult un film pe acasa..cu un print care a mers la faculta si s-a indragostit de o tipa..si pana la urma se casatoresc! din cate tin minte e cu mandy moore dar nu sunt sigura!... stiu k nu sunt mulote detalii..dar l-a vazut colega ea de camera si nu isi mai aminteste exact cum e  tongue
va rog daca ma puteti ajuta si pe mine... rodnar  rodnar
va pup  puss  puss

e suuuuuuuuper. se numeste eu si printu (price and i sau prince and me.. il gasesti in ambele variante)

hjarta

#985 2009-01-23 01:25:24

Florence_
Insomniac member

valy_creata2000 a scris:

biggirlsdon.tcry a scris:

valy_creata2000 a scris:

e f adevarat ...nu neaparat lucruri bune ...sunt chiar eu un exemplu .... sad

sad puss
si eu eram la vremea respectiva...nu vroiam sa accept k nu mai suntem impreuna...
in fine... I will not cry for him ever again (sper..)

#986 2009-01-23 01:27:32

Florence_
Insomniac member

hai sa schimbam subiectul, plsss sad
care imi zice un aluat simplu pt placinta cu branza, k mi'e lene sa caut la topicul pt retete big_smile
...sa fac maine hjarta

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2009-01-23 01:28:18)

#987 2009-01-23 01:27:41

skumpi
Vizitator

al1na a scris:

skumpi a scris:

mai am parintii langa mine... cativa prieteni... am faculta si hobby`urile mele...va am pe voi big_smile deci am multe motive pt care sa zambesc si sa fiu fericita` smile

tu esti norocoasa ... eu nu`i am pe ai mei langa mine si stau cu chirie cu EL .... nici nu vreau sa ma gandesc ce s`ar intampla in cazul unei eventuale despartiri ... el s`ar duce bine merci acasa, la mamica, ca doar e din bucuresti; camera lui, patul lui ...

da stiu sad
astea sunt adevaratele pierderi in viata...sa` pierzi pe cineva drag.,.. nu sa te desparti d nush` cine

si mi`e asa ciuda pe mine ca zilele astea am fost asa irascibila si tot am strigat la ei  sad si apoi veneam in camera si plangeam sad

#988 2009-01-23 01:30:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nu pot sa ma opresc din plans ... cum o fi sa vorbesti de casatorie, sa stie toata lumea, inclusiv ai mei, si acum sa ne despartim? am nervi!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.