|
Nu esti logat.
Viata in 2-2#20 2009-01-22 14:29:10
Re: Viata in 2pink_martini
Offline #21 2009-01-22 14:29:51
Re: Viata in 2Da, si sa stai sa-i ceri bani de tampoane si farduri, parfumuri, cadouri....etc. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #22 2009-01-22 14:32:05
Re: Viata in 2Eu sunt una din fetele care n-ar putea sta acasa si sa depind de banii barbatului . Pentru ca imi place sa fiu independenta, sa pot sa-mi cumpar eu ceva nu sa cer cuiva bani, si pentru ca m-as plictisi groaznic sa stau acasa (in vara am stat o luna degeaba pana mi-am gasit job si ma urcam pe pereti ) Ultima oara a fost editat de Mandy (2009-01-22 14:33:33) Offline #23 2009-01-22 14:35:47
Re: Viata in 2Mie mi-ar place sa...am destui bani incat sa muncesc de placere, nu de grija zilei de maine. De muncit tot as munci, pentru ca n-as putea sta acasa o vesnicie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2009-01-22 14:37:51
Re: Viata in 2
Eu ma refeream l o situatie ipotetica in care barbatul are destui bani sa te intretina. In acest caz iti poti deschide un bussiness al tau , o afacere cat de mica sa-ti ocupe timpul "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-22 14:37:58
Ultima oara a fost editat de alinda (2009-01-22 14:38:38) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #26 2009-01-22 14:39:40
pai daca iti deschizi un business al tau, inseamna ca lucrezi.. Offline #27 2009-01-22 14:59:23
exact baby Dragos Offline #28 2009-01-22 15:01:51
Re: Viata in 2nici nu ma gandesc cum ar fi sa stau numai acasa, aahhh sa stau acasa si sa am o afacere pe care s'o coordonez din fatza calculatorului fara stres pai asta e alta mancare de peste ... Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-01-22 15:02:45) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #29 2009-01-22 15:02:38
Re: Viata in 2eu oricum nu vreau sa lucrez la patron sa fiu sluga .....imi fac o afacere a mea cat de mica ...imi ocup timpul ....poti face multe lucruri si stand acasa ....si sotul la servici ...dc nu .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #30 2009-01-22 16:26:45
Re: Viata in 2eu nu as putea sa fiu o femeie intretinuta....e adevarat ca iuby castiga muuuultt mai bine decat mine...dar asa cum a spus si andru alta e satisfactia cand stii ca banii pe care ii cheltuiesti sunt munciti de tine...si nu esti obligata sa ii ceri lui bani pentru orice....sau sa ajunga mai tarziu sa iti reproseze ca totul e al lui si tu nu ai contribuit cu nimic...ma rog,ar fi multe de spus in privinta asta...dar sunt prea obosita la ora asta ca sa detaliez http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #31 2009-01-22 16:29:29
Re: Viata in 2aoleo...pai pt ce ma zbat eu ? ca sa invat sa stau la cratita ? #32 2009-01-22 17:08:30
Re: Viata in 2nu as sta acasa in veci,sa ii fac lui.merge amandoi la munca apoi facem amandoi de mancare,curat si ce mai e de facut.wai sa stau eu sa astept bani de la el????never!!!! nu as putea.pai si daca imi trebuie sa zic absorbante ii cer lui bani? noooo.mi se pare cea mai mare prostie.nu mai traim in evul mediu! expect the worst , hope for the best! Offline #33 2009-01-22 18:06:36
Re: Viata in 2Si mie imi place sa lucrez, pentru asta am invatat, este ceva ce imi place. Iubesc job-ul meu si nu as putea renunta la el, decat in situatia in care o sa an copil mic - o sa stau cei 2 ani acasa, copilul va fi prioritatea nr 1 Offline #34 2009-01-22 18:13:39
Re: Viata in 2pfoa vara trecuta am stat 1 luna si eu degeaba...am crezut ca innebunesc. el era la munca pan la 18 eu..lelea..bine ca bani primeam de la ai mei. nu mai vreau asa ceva vreodata tampeam acasa, colegii de facult erau la casele lor...eu singura cu matza in casa toata ziua..pfiu ce naspa. iubi lucreaza castiga cat de cat eu inca sunt studenta da niciodata nu o facut ceva naspa ca am mai cheltuit de la el bani pe nu stiu ce sau ca mi-a dat el singur sa imi iau ceva ce voiam cand nu aveam eu bani. si a zis ca niciodata nu o sa imi reproseze ceva. asta e..termin si eu acu in vara si la munca cu mine..chiar daca o sa castig mai putin ca el nu conteaza vom fi o familie si vom imparti tot. el si acum ma ajuta la toate chestiile la curatenie chiar si la mancare asta fara sa ii fi spus eu se baga si el langa mine repede Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #35 2009-01-22 18:35:24
Re: Viata in 2cum sa stau acasa? doamne fereste... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #36 2009-01-22 18:56:26
Re: Viata in 2nicie eu n-as sta acasa sa frec oale si sa fac de mancare....ma zbat sa fac facultati,master etc ..ptr ce?ca sa frec wc -ul si gresia acasa? Offline #37 2009-01-27 12:41:31
Re: Viata in 2fetelor eu dupa ce am term facultatea nu am lucrat vreo 3 luni pt ca nu imi gasisem nimic serios si fara experienta in domeniul in care sunt licentiata e f greu...vreau sa va zic ca perioada in care am stat acasa a fost nasoala rau.Primele sapt. a fost ok, m-am odihnit dupa perioada stresanta cu examene, licenta dar dupa simteam ca inebunesc.Pur si simplu te simti inutila si treburile casnice le faci in 2-3 ore, zilnic, mai iesi la cumparaturi si la cafea cu prietenele dar degeaba te simti inutila si vrei sa faci ceva cu viata ta, cel putin asa am simtit eu..asa ca eu sunt de parere ca e f greu sa stai acasa..deprimant chiar.. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #38 2009-01-27 16:05:54
Re: Viata in 2suna tentant viata in 2 ... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|