homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata in 2-3

#39 2009-01-27 17:25:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Viata in 2

eu sunt de acord cu pink martini.... din pacate, intr-adevar, putini sunt platiti destul incat ea sa-si permita...

mie mi-ar conveni... as munci doar cand, cat si ce as avea chef si as face doar ceva care mi-ar da satisfactie, nu un serviciu in care sa ma slugaresc si sa ma chinui pt bani.

oricum pe mine nu ma defineste serviciul ca om.....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2009-01-27 17:33:54

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Eu nu vreau sa muncesc pt altul, d-aia ne-am si facut firma noastra.. Dar nu concep sa munceasca el singur, sa se zbata si eu sa cheltui bani.. nu e corect fata de el si nu am sa fac asta niciodata. Muncim amandoi pe toate planurile si pt firma si pt ce mai trebuie prin casa. Iar banii sunt la comun de cand stam impreuna.

#41 2009-01-27 19:25:16

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

ce frumos ioana  hjarta
nu stiu unde in tara asta se mai castiga asa de mult incat sa munceasca numai unul din parteneri si totul sa fie roz si din belsug.eu de fiecare data cand imi dadeam demisia de la vreun job si stateam 1-3 luni acasa muream de plictiseala.si da ieseam in fiecare zi la facultate, la piata pt mama dar in rest in camera in fata calculatorului.poate prima saptamana e OAU dar dup-aia nu!plus ca seara, eu plictisita de stat in casa, cand venea al meu de la munca saream in gatul lui ca"hai la plimbare".a mers chestia 1-3 ori, dar dup-aia nu.ca eu zi de zi vroiam afara dar el era obosit.asa ca certuri..alea alea..si totul e hjarta de cand muncim din nou amandoi

#42 2009-01-27 19:39:32

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

annabel a scris:

ce frumos ioana  hjarta
nu stiu unde in tara asta se mai castiga asa de mult incat sa munceasca numai unul din parteneri si totul sa fie roz si din belsug.eu de fiecare data cand imi dadeam demisia de la vreun job si stateam 1-3 luni acasa muream de plictiseala.si da ieseam in fiecare zi la facultate, la piata pt mama dar in rest in camera in fata calculatorului.poate prima saptamana e OAU dar dup-aia nu!plus ca seara, eu plictisita de stat in casa, cand venea al meu de la munca saream in gatul lui ca"hai la plimbare".a mers chestia 1-3 ori, dar dup-aia nu.ca eu zi de zi vroiam afara dar el era obosit.asa ca certuri..alea alea..si totul e hjarta de cand muncim din nou amandoi

intr`adevar ai f mare dreptate annabel...asa e si la noi acum k eu mi`am primit preavizul la inceputul lui oct si de atunci pana in ziua de azi innebunesc in casa...eu vreau plimbare,  patfierbinte  patfierbinte  patfierbinte  cat se poate iar el saracul e rupt de oboseala...nu zic k nu are chef de mine doar k munk il epuizeaze complet...acum mai rad de el k i`am zis k o sa ajungem sa facem dragoste o data la 2 saptamani...si mi`a aratat ce sunt 2 sapt la el... big_smilebig_smilebig_smile
revenind la subiect innebunesc si alta nik in casa...dar sper sa imi gasesc un job cat mai repede k ma dilesc de tot

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#43 2009-01-27 19:59:40

annabel
Diamond member

oooooooo buna raluk!!!!!!
si eu tot la iuby vreau sa muncesc.dar trebuie sa-si mai deschida iuby ceva ca la actualul lui job nu pot lol

Publicitate

loading...

#44 2009-01-27 20:39:40

ioana_4
Diamond member

Andra123 a scris:

ioana_4 a scris:

Eu nu vreau sa muncesc pt altul.

mentalitatea asta o are si al meu smile nu s-ar angaja pt nimic in lume,vrea el sa fie seful lui lol

noi avem amandoi mentalitatea asta, asa ca muncim numai pt noi. eu daca o sa ma angajez vreodata o sa fie sper doar de placere si asta ca sa imi fac si meseria de profesoara smile dar in rest, vreu afacerea mea, desi e greu, prefer asa decat sa muncesc pt altul
da annabel e frumos ca muncim in acelasi scop si cu placere chiar daca e greu acum la inceput

#45 2009-01-27 20:44:57

ioana_4
Diamond member

si eu la fel vreau sa fac, tot asa, o sa ma duc la scoala sa predau cateva ore pe zi.. asta daca o sa am timp..daca o sa fie nevoie de mine la firme, o sa fac asta, pt ca tre sa facem banuti

#46 2009-01-28 09:38:39

annabel
Diamond member

ioana profesoara, iar andra doctorita?de oameni sau de animale?

#47 2009-01-28 17:22:57

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

offtopic Andra...si pe mine ma bate gandul sa fac la fel. Cati ani ai facut?

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#48 2009-01-28 23:16:34

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

eu as vrea sa va intreb pe voi altceva, pt ca la fel ca majoritatea nici eu nu sunt de acord ca o femeie sa fie intretinuta de barbat.
atunci cand va mutati impreuna si hotarati sa puneti banii la comun, cum gestionati treaba asta?chiar ma intereseaza aspectul asta.sa dau doar un exemplu, ca cei doi castiga la fel, au un scop sa puna nu stiu cati bani pe luna deoparte pt diverse lucruri, platesc toate cheltuielile si apoi cu ce ramane ce se intampla?daca unul din voi cheltuie zilnic mai multi bani decat celalalt si cu toate astea banii sunt jumi juma?sau aceasi situatie numai ca unul castiga mai mult si altul mai putin..

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#49 2009-01-28 23:23:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pai stabilim...discutam "uite eu am nevoie zilnic de atatia bani" ... "ok eu am nevoie de atatia" si ne incadram in suma stabilita.  Daca unul castiga mai putin iar celalalt mai putin as face la fel...pentru ca nu stam sa numaram fiecare banutz

eu am stat o luna cu iubi si am avut cheltuielile la comun, banii stateau in portofel, nu tineam cont ca ajtia sunt banii mei si ajtia sunt banii tai

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#50 2009-01-28 23:28:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

puioanca a scris:

eu as vrea sa va intreb pe voi altceva, pt ca la fel ca majoritatea nici eu nu sunt de acord ca o femeie sa fie intretinuta de barbat.
atunci cand va mutati impreuna si hotarati sa puneti banii la comun, cum gestionati treaba asta?chiar ma intereseaza aspectul asta.sa dau doar un exemplu, ca cei doi castiga la fel, au un scop sa puna nu stiu cati bani pe luna deoparte pt diverse lucruri, platesc toate cheltuielile si apoi cu ce ramane ce se intampla?daca unul din voi cheltuie zilnic mai multi bani decat celalalt si cu toate astea banii sunt jumi juma?sau aceasi situatie numai ca unul castiga mai mult si altul mai putin..

si e o problema ca unul cheltuie mai mult ca altul? adica nush.,.. atata timp cat, sa zicem, el nu-si ia motor sau nu-si schimba computerul o data pe luna, iar pe tine te cearta daca iti iei o amarata de tzoala.... atunci nu vad o problema. poate, pur si simplu, unul are gusturi "mai scumpe" decat celalalt. poate pe mine ma satisface sa-mi iau o tzoala, dar el are nevoie de nush ce componenta electronica scumpa. DAR SI UNUL SI ALTUL NE DECLARAM MULTUMITI.

mie una mi se pare corect asa... si o prostie sa stau sa calculez cat am cheluit eu si cat sotul... sunt banii nostri si, asa cum zicea si wildhoney, discutam de comun acord nevoile fiecaruia.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#51 2009-01-28 23:31:34

ioana_4
Diamond member

annabel a scris:

ioana profesoara, iar andra doctorita?de oameni sau de animale?

da eu profa smile

#52 2009-01-28 23:33:34

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

da, sunt de acord cu ce ziceti, vreau doar sa vad cum vad si altii/altele situatia asta

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#53 2009-01-29 11:56:35

calleigh
Platinum member

pai in primul rand pt ca nu mai conteaza cat de bun esti,conteaza mai mult ce profesie au parintii tai si cati bani ai in cont.in al doilea rand,pt tot ceea ce se intampla in sistemul sanitar.... no comment neutral si in al treilea rand multa scoala,bani putini.dupa 6 ani de scoala,in rezidentiat sa castigi 800 de lei nu e prea fain.plus ca te trezesti la 40 de ani fara famile,ca...deh,te dedici carierei,nu?
asta e parerea mea...deocamdata rezist k o eroina tongue

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#54 2009-01-29 12:03:01

calleigh
Platinum member

mai astept sa termin anul asta...si apoi am o vara intreaga sa ma gandesc serios smile

#55 2009-01-29 12:11:21

calleigh
Platinum member

merci puss

#56 2009-01-29 12:19:14

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

puioanca a scris:

noi de ex, am fost cu banii la comun inca dinainte sa ne mutam impreuna smile
bun, in prezent stam impreuna iar eu contribui cu mai putini bani in comparatie cu el, pt k sunt studenta si nu am un job deocamdata, dar am ajutor financiar din partea parintilor, care e suficient smile dupa ce platim toate datoriile, o singura treaba e jumi juma, dc el isi ia o bluza, automat imi iau si eu o bluza lol cu banii de buzunar, amandoi incercam sa economisim smile sa zicem k ne mai raman 500 lei de cheltuit, nu'i absolut nici'o probl dc eu ii cheltui pe toti iar el nici nu s'a atins de ei ... si invers

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.