|
Nu esti logat.
Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi-2#20 2009-01-23 09:35:28
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi
I-auzi ce idee buna Dupa pizza, il fac sa ma duca si la Paradis Offline #21 2009-01-23 11:32:45
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezio perdea verticala probabil ... noi strangem bani pt concediu din sept...dar cum noi suntem 2 veveritoi, probabil o sa ne luam o veverita din plus k mascota macar atat Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #22 2009-01-23 12:16:14
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezimie nu-mi place sa fac cadou de ziua indragostitilor...mi se pare mai fain sa iesim in oras sa sarbatorim...dar fara inimioare si maimutele de plus si alte chiciosenii. Offline #23 2009-01-23 12:19:39
Hai Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #24 2009-01-23 15:06:15
unde pelcati in concediu? si noi strangem bani:P vrem sa mergem in austria la cump si dupaia in germania Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-23 15:07:51
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziwoaaaaaaaaaa vreau si eu la paradisul acvatic vreau Dragostea nu se stă, se face. Offline #26 2009-01-23 15:13:59
barcelona , asta in cazul in care nu ne razgandim again acu 1 luna vroiam tenerife Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #27 2009-01-23 15:24:04
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezioooo fain la Barcelona iti recomand ....am fost anu trecut Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #28 2009-01-23 16:08:57
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinoi cred ca o sa o sarbatorim valentine`s day in 4, noi si inca un cuplu drag noua, la pizza la un restaurant. si pe urma acasa urmeaza desertul Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #29 2009-01-23 16:17:29
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziRaluk21 ai ban 1 zi pt reclama. Offline #30 2009-01-23 16:59:39
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziam sa-i confectionez ceva.poate un animalutz mic pe care sa si-l puna la chei.imi adora micile inventii. o data,fara sa fie vreo ocazie speciala,i-am brodat pe un cearsaf (care se potriveste pe patul lui de la camin) initialele noastre fiecare intr-o inima,asezate una langa alta,exact asa cum stam noi 2 in pat:eu la perete,el la margine.I-a placut enorm. Poate va dau idei :> Come play my game. Offline #31 2009-01-23 18:59:29
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinoi mergem la vatra dornei de pe 13 pan pe 15 febr sper sa fie zapada abia astept Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #32 2009-01-23 19:09:56
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu nu prea fac cadouri de valentine's day, de la el am primit ba flori, ba parfumuri, cosmetice, ce stie ca imi place.noi sarbatorim mai mult aniversarea noastra, in fiecare luna cand e data respectiva iar in octombrie cand de fapt e ziua noastra atunci e o zi speciala.Anul trecut am cautat toate pozele nostime si cele "de suflet' de-a lungul relatiei, am facut un slide cu niste texte frumoase de-ale mele nu copiate:) si pe fiecare poza am pus cate o melodie care insemna ceva pt noi.a fost ff impresionat si am scos acele poze si pe suport de hartie si le-am pus intr-un album. De ziua indragostitilor o sa iesim in oras nu la pizza ca iuby e inebunit cand ma aude sa iesim , stie ca eu vreau pizza:))))))) si i se pare aiurea mereu pizza:)) "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #33 2009-01-24 01:20:20
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu imi sarbatoresc ziua de nastere de Valentine's.deeeeeeeeeeccciiiii...astept eu cadouri Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #34 2009-01-24 01:23:51
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezipe mine nu ma intereseaza ziua asta si mi se pare o simpla inventie comerciala. Offline #35 2009-01-24 10:10:02
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinici eu nu ma omor dupa zile They can because they think they can. Offline #36 2009-01-27 22:15:37
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezitoate bune si frumoase...dar cum sa reactionezi si ce cadou sa mai faci atunci cand iubitul tau te atentioneaza k nu va putea fi langa tine de valentine's day?k are niste pbl de rez?haaa?eu zic k asta e cel mai frumos cadou ...asa k intre indragostiti ,nu de alta.... Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2009-01-27 22:16:05) Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!! Offline #37 2009-01-27 22:49:35
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezipai tu stii cel mai bine cum trb sa reactionezi Kitty #38 2009-01-27 22:53:10
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi...io de Sf Valentin astept cadouri ..nu dau .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|