|
Nu esti logat.
Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi-4#58 2009-01-29 23:15:10
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezie f dragut ce ai facut tu sigur ca o sa-i placa mie mi-e extrem de greu sa-i fac cadouri lui iubi pt ca e f pretentios.. de ex anul trecut de ziua lui i-am luat o cruciulita de aur pt ca el nu poarta argint.. i-a placut f mult dar nu am mereu bani pt cadouri de genu.. cand o sa fiu pe banii mei o sa fie altceva Offline #59 2009-01-30 08:42:27
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi
exact asta i-am facut eu lui la 3 ani Offline #60 2009-01-30 08:58:46
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu vreau un album din ala cu nush cate sute de foto.pt ca aceste chestii simbolice le primeste si apoi le arunca maicasa intr-un colt din casa Offline #61 2009-01-30 08:59:48
sa stii ca si eu m-am gandit sa-i propun ca, tinand cont ca tocmai ne mutam si avem nevoie de cateva chestii pt casa, sa nu ne facem cadouri.. eventual eu sa-i iau niste haine de pat, el sa-mi ia o masa de calcat sau samth like that da` nu cred ca o sa vrea Offline #62 2009-01-30 10:33:00
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezilove vrei masa de calcat?da nu ai ce face? Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-30 14:31:41
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu imi iau lenjerie sexy si asa ii fac cadou si lui si mie Offline #64 2009-01-30 17:43:46
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu nu stiu ce sa ii iau ( lenjerie sexi....nu prea sunt adepta ideii ptr ca e ca si cum imi iau ptr mine si nu mi-ar placea sa il vad pe el ca imi ia o pereche de boxeri cu ursuleti...sa ne amuzam amandoi... Offline #65 2009-01-30 18:15:21
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziella_mina spune-mi si mie te rog..cum se face filmuletu ala cu poze?ca eu nu stiu sa fac. iar puzzelul cu poza ,nu stiu unde as putea sal fac, ca eu nam vazut asa ceva la ploiesti. va dau si eu o idee de cadou, de exemplu eu i-am luat o scrumiera in forma de pat,pe care scrie "va rugam nu fumati in pat,pentru ca nici noi nu facem sex in scrumiera"e tare..dar cel mai si cel mai romantic, pentru ca asa trebuie sa fie acea zi a indragostitilor, este ca un cuplu sa-si petreaca noapte la lumina lumanarilor, sa se alinte sa se tina in brate.si restu...dupa cum doreste fiecare. E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc .. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata... Offline #66 2009-01-30 18:43:51
credem k sunt singura care calca asa Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #67 2009-01-30 19:41:34
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezisi eu calc asa hainele dar suntem offtopic Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-01-30 19:42:22) sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #68 2009-01-30 19:42:13
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezimelany dar tu nu ii dai costumul cel negru?sau era ziua lui de nume? Offline #69 2009-01-30 19:46:40
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezitotusi fetele.. nu stiu ce sa-i iau acuma. mai ales k implinim si 2 ani. sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline #70 2009-01-31 19:40:03
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida asa si eu daca as avea bani destui as gasi o gramada de lucruri care sa stiu sigur ca i-ar placea si i-as lua chiar daca el nu mai vrea cadouri de zile d'astea..ca si noi urmeaza sa implinim 2 ani...dar ce sa facem cu criza asta Offline #71 2009-02-01 11:48:09
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezifetelor, cam cat m-ar costa un tort micut? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #72 2009-02-01 13:08:49
eu calc mult mai bine pe masa de calcat.Mi-am luat cea mai lata ce am gasit-o si n-am treaba.Plus ca nu mai stau aplecata sa ma doara spatele. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #73 2009-02-01 13:21:22
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezisi eu sunt in pana de idei...parca tort nu as mai face ca i-am facut si de ziua lui si cand am implinit 2 ani... iubesc si sunt iubita Offline #74 2009-02-01 13:23:04
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu vreau sa ii fac tort in forma de inima si nu gasesc forma ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #75 2009-02-01 13:24:23
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezisincer nu stiu ce ai putea sa ii gatesti o friptura sau vrei ceva mai deosebit? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #76 2009-02-01 13:25:06
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida.. tort in forma de inima.. e superb sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|