|
Nu esti logat.
Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi-5#77 2009-02-01 13:26:43
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezias vrea ceva mai deosebit, nu friptura... Ultima oara a fost editat de maryahs (2009-02-01 13:27:03) iubesc si sunt iubita Offline #78 2009-02-01 13:29:26
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida,asa m-am gandit si eu in caz ca chiar nu gasesc forma.Dar as prefera sa iasa perfect .Pt al meu cadourile asa cumparate nu prea au valoare.daca de ex i-as desena pe o hartiuta inimioare si i-as spune ca-l iubesc ar insemna mult mai mult decat sa ii cumpar eu stiu ce.Si daca ii fac tortul va dati seama ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #80 2009-02-01 13:32:25
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezide ce?noi nu trecem peste nimic,tot sarbatorim si ne facem cadouri ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #81 2009-02-01 13:32:51
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi
o sa caut...sper sa gasesc ceva bun...daca nu ii fac pui cu cascaval la cuptor(daca nu ma insel a ta era reteta)...eu zic ca ar merge iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#82 2009-02-01 13:35:00
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezida,e bun la gust si arata si bine ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #83 2009-02-01 13:36:22Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezi
pai mie cred ca mi-ar place sa o sarbatoresc. sa ne facem un cadou mic, simbolic, sa mergem sa papam ceva bun...sa face ceva romantic. Cu zambetul pe buze... Offline #84 2009-02-01 13:37:17
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziatunci sarbatoriti dragobetele.Spune-i ca ti-ar place,ca nu l-ar costa nimic sa te faca fericita. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #86 2009-02-01 23:39:22
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinoi sarbatorim dragobetele...asta de cand sunt cu grasu...dar nu ne facem cine stie ce cadouri, ceva simbolic... Offline #87 2009-02-01 23:47:14
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezial meu mi-a adus anul trecut 13 trandafiri rosii "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #88 2009-02-02 09:27:53
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinoi mergem la venezia.. ne facem amandoi acelasi cadou. am gasit un hotel suuper si unde mai pui ca pe 13 incepe carnavalul de la venezia? il prindem in toi... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #89 2009-02-02 09:46:00
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repeziDACA e sa iau ceva o sa iau o rama foto draguta si pun o poza cu noi.si gata dar am zis expect the worst , hope for the best! Offline #90 2009-02-02 10:02:04
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu pe 14 am examen la MS dar ma gandeam sa'i pregatesc o baita cu spuma, lumanarele si un vin rosu aaah si o lenjerie sexicoasa Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-02-02 10:14:13) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #91 2009-02-02 11:05:14
eu m-am obisnuit pe partea aia ingusta a mesei de calcat sa bag bluza.. ca si cum as imbraca masa de calcat cu bluza.. si o tot invart apoi.. nush cum sa explic.. intelegeti? si se calca f bine. Offline #92 2009-02-02 11:57:55
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezitare asta cu covorul..... eu si iubitul meu nu locuim impreuna desi petrec destul d mult timp la el acasa(el locuieste singur ) Lui ii place foarte mult sa ma vada in fiecare seara in alte pijamalutza...care mai d care mai cuminti, haioase sau sexy....am un adevarat arsenal la el aksa .....asa k ma gandeam sa fac si eu parte din grupul femeilor egoiste care isi fac lor cadouri pentru a-si incanta partenerul .....Si hai ...k sa nu spuna k is rea am sa incerc sa fac si treaba aia cu pozelesi calendarul dar numai k la mintea mea nu se stie dak am sa si reusesc in fine....il las p el cu organizatul k e mai priceput k mine .....flutursh Ultima oara a fost editat de bu773rfly (2009-02-02 12:04:18) nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare...... Offline #93 2009-02-02 12:13:08
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezinoi vroaiam perdea sa ne luam, dar cum deocamdata suntem nehotarati in ce priveste mutatul o sa ne limitam la un vin bun Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #94 2009-02-02 13:16:46
Re: Idee cadou pentru Ziua indragostitilor care se apropie cu pasi repezieu as opta pt vin ....creste romantismul ...k sa nu mai vb si d celelalte lucruri care cresc si dak poti ...evita mutatul....desi e si el d acord cu asta o sa i se para k sunteti deja casatoriti.....lucru care-i sperie pe barbati si ii streseaza....ceea c poate duce la experiente nu tocmai placute ....mai bine asa...kn el la tine ...knd tu la el parerea mea......da...sunt putin cam offtpoic...dar din cazul in care capcaun nu o sa citeasca la mutatul impreuna cum fac eu sa-i vb ...acum cik m-m scos:)) nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare...... Offline #95 2009-02-02 16:27:07
am avzut azi forma de inima in carrefour, dar cred ca era pt tarta...oricum arata desul de bine iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|