|
Nu esti logat.
Operatie de amigdale#1 2009-01-25 19:27:58
Operatie de amigdaleCine a facut? Offline #2 2009-01-25 19:38:54
Re: Operatie de amigdalenu am facut, dar in familia mea toata lumea are. To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #3 2009-01-25 19:41:20
Re: Operatie de amigdaleEu am facut. Cu anestezie locala. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2009-01-25 19:45:11
Re: Operatie de amigdaledoctorita la care m-as opera eu face numa cu anestezie locala.. e super super buna.. nu m-as opera la alt medic.. si am zis ca eu cu locala nu ma operez ..discutiile astea sunt de ani de zile.. Offline #5 2009-01-25 19:47:50
Re: Operatie de amigdaleDaca e musai, e bine sa te operezi. Caci altfel, alea sunt sursa constanta de infectie, eu am dat in reumatism si puteam ajunge la probleme cu inima. Sa nu mai zic ca mi-am stricat dintii de la antibiotice... Daca e o forma usoara, poti incerca cu metode naturiste etc sa te vindeci...insa daca trebuie scoase...trebuie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-25 19:54:30
Re: Operatie de amigdaletrebe neaparat sa ma operez.. e cea mai buna dr din tm si mi-a zis sa nu ma mai vada la ea pana nu`i zic ca am venit pt operatie Offline #7 2009-01-25 20:11:10
Re: Operatie de amigdaleIdeea e ca cu cat esti mai tanar ( mic ) cu atat e mai ok sa faci operatia, dar daca trebuie sa o faci, fa-o. Sora mea s-a operat la 18 ani si a stat vreo 3 zile in spital parca ( a fost acum aproape 10 ani, nu mai tin minte exact; ideea e ca si-a revenit destul de greu, un copil de 1 an, cu ea in salon, a plecat acasa in ziua in care a venit pentru operatie ). Eu as zice sa nu faci generala pentru ca nu are sens ... toata lumea pe care o cunosc si care si-a facut operatia asta si-a facut anestezie locala ... Ideea e ca tre sa mananci multa inghetata dupa operatie ( de preferabil de vanilie ) si in primele zile de recuperare numai alimente usoare, care sa alunece usor pe gat. Bafta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-01-25 20:15:02
Re: Operatie de amigdaledar daca e anestezie locala, simti tot.. chiar daca nu te doare.. nu? si mi-e frica Offline #9 2009-01-25 20:20:10
Re: Operatie de amigdaleLove, nu are sens sa faci anestezie generala pentru o operatie de amigdale. Iti revi si mai greu din anestezie, poate sa iti fie greata vreo 2 zile dupa, nu o sa stii bine pe ce lume esti...nu are sens! Eu am facut operatia de apendicita exact de ziua mea cand implineam 13 ani si am facut-o cu rahie....si era nasoala situatia mai aveam putin si faceam peritonita cam 6 ore au zis doctorii ca mai dura... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-25 20:20:46) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2009-01-25 20:36:35
Re: Operatie de amigdaleAsta zic si eu, ca nu are sens sa faci anestezie generala; nu stiu, sa vedem ce mai zic fetele. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2009-01-25 20:59:37
Re: Operatie de amigdale
nici eu nu cred ca e cazul sa iti faci anestezie generala. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-01-25 21:00:04) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #12 2009-01-25 23:25:52
Re: Operatie de amigdalesi io am facut si de polipi si amigdalite ...cu anestezie locala tin minte ...da eram mica ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #13 2009-01-25 23:28:01
Re: Operatie de amigdaledin experienta sotului meu.... nush cat de obligatorie e operatia asta la tine, dar el regreta ca a facut-o (si el avea infectii si prostii).... dar ramai cu sensibilitate, orice bea mai rece face rosu in gat... au si amigdalele alea rolul lor in organism... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2009-01-26 09:54:46
Re: Operatie de amigdaleDa, katami, pe de o parte regret si eu ca le-am scos, caci acum sensibilitatea e mai mare...insa ma gandesc ca in 10 ani de atunci am mai luat de 2-3 ori antibiotice si astea pt alte chestii...eu care faceam "cure" de peniciline&co 12 zile de cate 4 ori pe an... parerea mea e ca trebuie scoase daca situatia e fff grava. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2009-01-26 10:04:46
Re: Operatie de amigdalesi eu cred ca ma operez de amigdale, ca sunt satula pana peste cap. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2009-01-26 10:16:36
Re: Operatie de amigdale
pai si F a facut operatie de amigdale si au aparut complicatii de a mai facut 7 operatii dupa deci se poate intampla.. Offline #17 2009-01-26 10:22:25
Re: Operatie de amigdaleEu mi-am scos polipii cu anestezie locala, cand aveam 5 ani. Imi aduc aminte de fiecare moment si de durere si de toata procedura, insa era absolut obligatoriu de facut, si a meritat Offline #18 2009-01-26 12:42:28
Re: Operatie de amigdaleeu zic sa te operezi la Zabos daca te hotarasti pana la urma.. Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-26 12:43:08) Offline #19 2009-01-26 12:51:29
Re: Operatie de amigdalenu stiu sa iti zic. adica da, ala din dacia e privat, da am impresia ca acolo se ocupa mai mult de audiometrie.. de surzi, de aparate auditive.. nush ce sa zic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|