|
Nu esti logat.
Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?#1 2009-01-25 20:49:46
Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Cum va afecteaza criza economica pe plan personal? Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-01-25 20:50:29) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2009-01-25 21:03:36
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Eu nu stiu cum naiba ne afecteaza criza asta, ca supermarketurile sunt pline, magazinele de haine pline, deci in principiu are lumea bani Dragostea nu se stă, se face. Offline #3 2009-01-25 21:04:58
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?hmmm,ce sa-ti spun?in momentul in care vine salariu,mama aproape ca incepe sa planga de modul in care zboara banii.Tata are afacerea lui care momentan merge foarte prost,are datorii la stat(din tva)de aprope 80 000 euro,din cauza asta si-a taiat si lui si lui mama din salariu. Offline #4 2009-01-25 21:11:11
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe mine personal nu ma afecteza mai deloc.. bani de la mama, iesit rar in oras, mers cu ratb .. si mullt p jos asa a fost si inainte de criza si asa va fi si mult dupa Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-01-25 21:14:32
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Parerea mea este ca nu exista de fapt o criza, ci doar zvonuri care vor duce efectiv la criza respectiva. Oamenii se sperie ca nu o sa mai castige suficienti bani, asa ca nu mai cumpara si blocheaza piata, asta in toate domeniile. Imobiliarele sunt la pamant, nu se mai cumpara si nu se mai vinde, iar comertul este afectat direct. Este cel mai bun moment pt oamenii cu bani sa cumpere si sa faca afaceri din care intotdeauna vor iesi bani(industria alimentara de exemplu si in special produsele ieftine). Casele de amanet merg foarte bine in perioada asta. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-25 21:17:19Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?
de acord. in fiecare magazin in care intru abia pot sa ma uit cum trebuie la lucururi ca e plin de lume. pe mine sincer nu ma afecteaza, nu simt. afacerea merge bine ai mei din cate imi zic se descurca bine.... Cu zambetul pe buze... Offline #7 2009-01-25 21:20:05
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?eu zic ca e foarte reala criza asta si dimpotriva, e mai accentuata decat o percepem noi. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #8 2009-01-25 22:26:54
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?si eu simt personal criza, in sensu ca nu i-au mai prelungit la iubitu meu contractu in italia pe 6 luni cum era vorba, ci doar pe o luna ca nu au comenzi. Mama nu mai merge pana la 1 la servici..tot pentru ca nu au comenzi. Si toate astea..din cauza crizei economice / 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #9 2009-01-25 22:28:59
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?eu sunt o nesimtita` #10 2009-01-25 22:38:25
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?
cum adica "salariu mic, euro mare"? To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #11 2009-01-25 22:42:38
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?banuiesc ca vroia sa zica ca salaru e mic ...si euro tot creste it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2009-01-25 22:43:54
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe mine sincera sa fiu nu m-a afectat deloc ...nu ma abtin de la nimik ...intr-adevar nu mai merg vanzarile la magazin asa bine dar ...totusi se misca ceva , ceva ...... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #13 2009-01-25 22:45:55
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?hmmm, nu ma afecteaza deocamdata prea tare...dar sigur o sa ma afecteze la vara cand o sa vreau si eu sa ma angajez... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #14 2009-01-25 22:53:46
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?nici pe mine nu ma afecteaza deloc deocamdata. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un job destul de bine platit (pt noi...clasa asta medie), salariul vine la timp..mai mult in luna feb o sa am o evaluare si in urma acesteia o marire de salariu - stiu ca nu va mai mult de 2-3 mil, dar important e ca mi-i dau si nu mi-i iau. Cred totusi ca o simt putin in luna aprilie cand vreau sa imi iau masinuta de la iubi, din cauza ca a crescut euro asta (dar pana atunci, 10mil pe luna sunt puse deoparte). Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #15 2009-01-25 23:08:28
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?la noi se simte tare... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2009-01-25 23:15:42Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?mai nu stiu ce sa zic. eu una nu o simt, si cel putin la cluj nu am observat. rasar magazinele ca ciupercile dupa ploaie, sambata am stat aproape 20 de minute pana ami-a venit randul la casa intr-un supermarket, magazinele de haine in special sunt pline de oameni, si asta nu din cauza reducerilor, ca doar stim cum se fac la noi reducerile.... Cu zambetul pe buze... Offline #17 2009-01-25 23:24:22
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?eu stiu cazul unor prieteni apropiati... ea studenta, primeste bani de acasa... el salariat, orfan de ambii parinti... si i s-a zis "din ianuarie te dam afara... ai doua variante: 1. pleci acum, fara preaviz 2. pleci cu preaviz, adica mai stai si luna ianuarie si lucrezi program normal pentru 1 MIL JUMATE BONURI DE MASA" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #18 2009-01-25 23:30:18
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?da ma afecteaza pt k nu imi gasesc job , de 2 luni imi caut si nu ma angajeaza nimeni. Deci tremura chilostii pe mine de frica. Mai rau este k dk nu-mi gasesc pana la vara , o sa vina noul val de absolventi si se diminueaza sansele. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #19 2009-01-26 00:08:57
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?am vrut sa zica ca mami are salariu mic si euro e tot mai mult si rata la banca e in euro, lumina in euro, factura la telefon in euro ... etc Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|