|
Nu esti logat.
Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?-3#39 2009-02-20 09:23:34
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe mine deocamdata nu ma afecteaza si sper ca pana la sfarsitul anului sa fie ok Offline #40 2009-02-20 09:33:10Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?cam adevarat...de unde e articolul? Cu zambetul pe buze... Offline #41 2009-02-20 09:36:58
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?stiu si eu persoane care stau in chirie de ani de zile si nici nu se prevede un viitor mai ..schimbat, au rate la greu, fac in continuare credite pt diferite gadget-uri si cand isi scot mobilele ramai cu gura cascata pana la podea.dar deh, cine sunt eu sa ii judec? Offline #42 2009-02-20 09:39:10Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?annabel nu ii judec nici eu, dar totusi ne plangem ca ne este greu, ca nu avem salarii mari, ca nu ne permitem sa ne schimbam mobila in fiecare an....si totusi, aruncam banii pe toate prostiioarele si lucrurile ce apar pe piata. asta e adevarul Cu zambetul pe buze... Offline #43 2009-02-20 09:41:31
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe noi ne-a afectat deja un pic criza la venituri si mi-a dat peste cap si niste planuri de viitor. Sanatosi sa fim, ca le-om scoate la capat. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#44 2009-02-20 09:42:48
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?da sa stii.faza e ca de telefoane multi se plictisesc ff repede.si chiar nu merita sa dai o multime de bani.dar na, poate au si ei acolo o fericire.omul cand are bani(cat de multi sau de putini)face ce vrea(asta ca sa nu ma certe heimdall )cu ei. Offline #45 2009-02-20 09:45:09
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?eu recunosc ca la mancare n-am reusit sa economisesc Offline #46 2009-02-20 09:49:31
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?si japonezii stau in chirie? Offline #47 2009-02-20 09:49:35Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?asta e un fel de psihologie. cand nu ai bani faci crdite sau scoti de undeva bani si iti mai iei ceva. e ca si la persoanele alcoolice. in mare parte sunt persoane sarace si foarte sarace, cu un statul mediocru care isi dau toti banii pe alcool si se si imprumuta pentru asta...si apoi sunt dependenti si nu mai scapa Cu zambetul pe buze... Offline #48 2009-02-20 10:00:45
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?o sa trecem si la euro la un moment dat... in celelalte tari a cam fost un soc cand s-a intamplat asta. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #49 2009-02-20 10:11:32
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?still, tare adevarat articolul ala!!! din pacate! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #50 2009-02-20 10:11:56
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?nush dak e de la criza...dar cand am vazut cat a venit intretinerea am crezut k fac infarct plus celelalte facturi....ai de mine Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-20 10:12:46) They can because they think they can. Offline #51 2009-02-20 15:59:44
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pai deja m-a afectat...mi-am dat demisia dintr0un post de cacao,credea ca sunt disperata si accept toate mizeriile..nu mi-am gasit de munca inca(bine,sunt de trei sapt acasa),dar nici nu am sanse deocamdata..nu mai cumpar,,uscaturi,,in exces ci gatesc,ptr ca sincer ma duce mai ieftin,in rest facturile toate s-au marit... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #52 2009-02-20 19:00:43
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?nush nu am reusit sa fac nici'o economiseala la mancare ba din contra, park cheltuim din ce in ce mai mult ... iesirile in oras nu s'au rarit...is la fel k inainte, adica la sf de sapt o cafeluta cu prietenii nu e moarte de om ... a crescut euroiul asta si se simte la chirie si facturi ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #53 2009-02-20 19:02:15
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe mine m-a afectat prea putin,dar pe ai mei..............destul Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #54 2009-02-20 19:42:10
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?ce parere aveti de urmatoarea chesti : "luna asta nu primiti bonuri de masa. e criza financiare' Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #55 2009-02-20 19:51:14
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?
mi se pare normal....la altii le-a luat juma de salariu si nu au avut ce face,au zis mersi ca au serviciu VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #56 2009-02-20 20:13:40
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Spunea o tipa ca e curioasa de Norvegia. Nu stiu de Norvegia, dar stiu de Danemarca, tara despre care se spune ca oamenii traiesc cel mai bine din Europa, si DA, criza de simte si aici. Foarte multi oameni nu au de lucru, eu nu vorbesc limba, dar lucram intr-un hotel inainte de anul nou, iar acum n-am mai lucrat deloc. In primul rand pentru ca e off season, dar si pentru ca hotelul are probleme financiare, din cauza crizei. Foarte multi colegi de ai mei au probleme, nu este de lucru. La inceput de an oricum e greu sa gasesti, plus criza, plus nationalismul de aici. Daca voi va faceti griji ca trebuie sa reduceti, eu imi fac griji de ce o sa mananc in martie si cum o sa-mi platesc chiria in aprili Offline #57 2009-02-20 20:14:29
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?
: omg.. si ti se pare NORMAL? doar pt ca altora le e mai rau... daca se poate mai rau asta inseamna ca e "normal"?? uite de aia isi bat joc de noi angajatorii, pt conceptii de genul asta..... pai de ce frate, sa fie " Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|