|
Nu esti logat.
Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?-5#77 2009-02-27 20:24:41
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?
parca 6 luni... google it... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #78 2009-02-27 21:07:23
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?am datorii mai multe decat altadata Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut... Offline #79 2009-03-01 02:18:05
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?unde gasesti chestiile astea? Offline #80 2009-03-01 10:34:49
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?pe mine nu ma afecteaza cu nimic..in mod ciudat imi iau salaru in 2 ture..si asa ma limitez si eu sa nu il distrug tot odata...si imi ajunge de la o luna la alta...jumatate din cat iau il pun deoparte si jumatate la portofel k sa am ce cheltui pe ce imi trebe...si nu stiu cum fac dar imi iau de toate si ma descurc.. deci la mine nu este criza/...si apropo.,...nu vad sa se simta criza k supermarketurile sunt pline...mallu deschis acu de curand e plin..vanzari face... centrul cu magazine e plin....toata lumea pleaca cu sacosele incarcate acasa..unde naiba e criza?... Offline #81 2009-03-01 21:35:01
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?din ce in ce mai mult se pare... reducem tot ce se poate din cheltuielile cu mancarea, adica luam cam strictul necesar doar, incerc sa valorific cam tot ce am prin congelator, de haine si nu mai poate fi vorba in viitorul apropiat, incerc sa vad cum sa pun bani pentru vizita la ginecolog (care ma costa de la 2 mil in sus ) si pentru o vizita la dermatolog, ca deja nu se mai poate cu tenul meu (insa iar consultatia+dermocosmetice+tratament o sa ma duca la cateva milioane) ... cu venituri mai mici si cu o factura de 3 mil jumate la gaz si una de 3 mil la curent luna asta...incepe sa fie greu, ce sa mai zic "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#82 2009-03-02 15:31:15
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?facturi mai mari,rata a crescut ,preturi mai mari la alimente,salariul l-am luat cu intarziere,deci ........nasol. Offline #83 2009-03-02 16:54:15
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Am fost la un seminar despre EU si acolo s-a discutat si despre Romania Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-03-02 17:07:11) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #84 2009-03-02 17:03:59
380 lei am platit si eu gazul. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #85 2009-03-02 20:57:38
vaai, mi-ai amintit de un banc care mi-a placut la nebunie... si care, din pacate, e cam ontopic cu criza asta: Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #86 2009-03-02 21:19:43
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Mai zi-ne, still. Offline #87 2009-03-02 21:33:59
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?nush, eu una chiar nu vad nimic rau in hazul de necaz. nu ma refer la situatiile in care e combinat cu delasarea (apropo de asta... ne aratase la un seminar un prof de hidrologie niste imagini de la inundatiile siretului din 2007.... din nush ce sat... in care localnicii stateau cu apa pana la genunchi pe terasa crasmei si beau bere, iar alaturi pompierii munceau la evacuare.... ASA NU... de acord) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2009-03-02 21:42:39
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Apriga femeie! Offline #89 2009-03-02 23:32:31
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?ET ai fost si tu la acest seminar despre EU?
mare dreptate ai. Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2009-03-02 23:32:56) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #90 2009-03-03 09:26:23
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?eu zic ca smecheri din astia se gasesc mai peste tot...probabil la noi si in unele tari in proportii mai mari...oameni care nu sunt invatati sa castige un ban cinstit, pentru ca presupune prea multa munca si prea putini bani...si numai fraierii fac asta...Ma gandesc si la sistemul de invatamant...cel in care esti pus sa inveti pe de rost ca un papagal si sa relatezi ce ai invatat, fara sa gandesti (eu, de ex, in scoala generala am avut un prof. f. bun de limba romana, insa el ne dicta comentariile si noi trebuia sa le invatam par coeur si uite asa abia in liceu mi-am dat seama ca eu habar nu am sa comentez o opera literara). Apoi mai sunt profesori care asteapta sa vii la ei cu sacosele ca sa te treaca si atunci te gandesti ca probabil e mai usor "cu smecherii", decat cu munca cinstita...care este calea cea grea la urma urmei, si iti trebuie ori o doza mare de curaj si tarie ca sa o apuci, ori o frica prea mare ca sa te abati de la ea. Ajung la concluzia ca pana la urma totul tine de atitudine, nu de tara unde te duci... acel roman era un ratat aici si e ratat si acolo...asa cum pot fi oameni de succes aici care sa aiba succes si dincolo daca isi pun mintea la contributie. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #91 2009-03-03 13:36:52
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Nu, still, nu am fost la seminar. Offline #92 2009-03-03 19:10:28
mare dreptate ai.... si generalizarile nu-s bune niciodata... chestiile de genul "suntem un popor asa sau invers..." mi se par dintre cele mai eronate afirmatii.... uscaturi sunt peste tot, la fel si genii... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #93 2009-03-04 14:05:09
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?"Toate generalizarile sunt false, inclusiv aceasta." Cine a zis-o? Offline #94 2009-03-04 16:21:47
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?et si la noi au loc strangeri de semnaturi, petitii, oamenii ies in strada sa-si apere drepturile Offline #95 2009-03-04 16:31:58
Re: Cum va afecteaza criza economica pe plan personal?Nu, annabel. Stam asa ca e bine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|