homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57-102

#1920 2009-01-28 16:50:24

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57

si eu pauza mica, acus plec acasa
se pare ca prinde contur materia asta.sper sa fie bine
love 13 examene in vara?prea multe
eu luna asta ma chinui cu 9 si nush cum sa o scot la capat.darmite 13.mai bine m-as impusca sau m-as lasa de facultate.dar daca tot aveti cate 1 examen pe saptamana poate mai e ceva dar nu unul dupa altul ca mine
sau sa te apuci din timpul semestrului de invatat.ca asa pe loc..cu cateva sute de pagini la fiecare materie..nu ai sa iesi om din sesiune

#1921 2009-01-28 16:51:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

simy ai vazut ce ai patit cu cel'lalt si cat ti-o zis  fetele acu povestea se repeta si tu tot nu stii ce sa faci? pfuuu mna..enjoy big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1922 2009-01-28 16:51:45

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

vaiii si eu tre sa invatz dar mi-e soooomn... crek bag nani o ora si pe urma invatz.

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#1923 2009-01-28 16:52:09

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Danae a scris:

multi inainte anka si multa sanatate lui alex...
si eu vreau 2 copilasi hjarta fetita si baiat, ar fi visul meu

iti doresc din tot sufletul sa fie asa Danae...inainte de toate iti doresc ca D-zeu sa iti de`a un sot bun, cuminte si care sa te iubeasca neconditionat  puss

pc  pc

#1924 2009-01-28 16:53:07

green_fairy
Platinum member

little puss eu maine am exam si mananc fistic. copiutele is date la colegi pt scos la imprimanta. am scos subiecte fiecare ni le-am impartit acu asteptam produsul final big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1925 2009-01-28 16:53:22

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mai am un pic si plec big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1926 2009-01-28 16:54:00

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

multumesc mult anka.  sper sa fie si sa pot face copii (ca nu stiu de ce am eu o senzatie ciudata`n cap ca nu as putea, dar nu stiu de ce, cred ca e in capul meu).

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1927 2009-01-28 16:54:05

annabel
Diamond member

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

sincer...is prea de tot .....azi vb frumos se pupa se iubesc,...se paruie, si is vb urat ...noi ne agitam pt ei...si in sec doi ei se iubesc si noi batem din buze...ne`am agitata degeaba rotfl eu data viitoare tac rotfl ca oricum nu stiu ce e cu ei, nu am idee ce is doresc de la relatia lor big_smile

nu e chiar asa`
suntem tineri. suntem in formare, vrem toate sa fie perfecte big_smile cautam perfectiunea desi stim ca nu exista` dam prea mare importanta detaliilor si de acolo pana la "cearta" adika tacere muta nu e decat un pas lol eu la concluzia asta am ajuns` rodnar
like I said... sunt destule cupluri care au pb mai grave wink si tac si inghit... acuma nush cat d bine e asta` da nah... ori noi nu suntem asa...avem niste asteptari unu de la celalalt si cand ele nu sunt "indeplinite " boom - boom`
fiti sigure ca nu as sta intr`o relatie in care el sa ma minta` , sa nu aiba chef de mine,sa ma jigneasca, sa ma bata lol  sa nu ma pupe, sa nu simt nik din partea lui si probabil nici el ...  cum stau multeee si multi wink

prin asta zici ca sunt relatii ok, relatii proaste si relatii f proaste.iar voi sunteti undeva la mijloc
ideea e:f bine ca nu sunteti in ultima chestie(relatii cu batai, minciuni, inselat &co)dar nici asa nu e sanatos.degeaba tipi, te certi, inghiti, superi, enervezi si altele.sa stii ca SI ASTEA duc la moartea relatiei.nu numai inselatul, mintitul, neiubytul sau nesuportatul
nu zic sa taceti din gura cand nu va convine ceva.dar nici asa.la ori HOP voi in loc sa sariti tinandu-va de maini, stati, va uitati unu la altu, unu tipa, unul inghite.primul isi cere scuze dupa 3 zile, al doilea nu-l caut 1 saptamana

#1928 2009-01-28 16:55:16

annabel
Diamond member

animaluta un trai si o viata pe capul tau.ce copiute, ce servite?nu ma pricep asa ca ori invat ori am noroc.si cum nu am noroc sa merg fara sa stiu ceva sau sa merg sa copii, imi chinui creierul asta ruginit lol

#1929 2009-01-28 16:56:13

anka9mai
Hero member

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

sincer...is prea de tot .....azi vb frumos se pupa se iubesc,...se paruie, si is vb urat ...noi ne agitam pt ei...si in sec doi ei se iubesc si noi batem din buze...ne`am agitata degeaba rotfl eu data viitoare tac rotfl ca oricum nu stiu ce e cu ei, nu am idee ce is doresc de la relatia lor big_smile

nu e chiar asa`
suntem tineri. suntem in formare, vrem toate sa fie perfecte big_smile cautam perfectiunea desi stim ca nu exista` dam prea mare importanta detaliilor si de acolo pana la "cearta" adika tacere muta nu e decat un pas lol eu la concluzia asta am ajuns` rodnar
like I said... sunt destule cupluri care au pb mai grave wink si tac si inghit... acuma nush cat d bine e asta` da nah... ori noi nu suntem asa...avem niste asteptari unu de la celalalt si cand ele nu sunt "indeplinite " boom - boom`
fiti sigure ca nu as sta intr`o relatie in care el sa ma minta` , sa nu aiba chef de mine,sa ma jigneasca, sa ma bata lol  sa nu ma pupe, sa nu simt nik din partea lui si probabil nici el ...  cum stau multeee si multi wink

cu tot respectul si riscul de a te supara pe mine iti zic asa....nu exista un motiv la tot ce ati facut voi...un fel de reclama a relatiei voastre...v`ati plas , certat in ochii lumii ca apoi sa veniti de mana ...cu motivul ca sunteti tineri si cautati perfectiunea...sincer in locul vostru as pastra problemele si le`as rezolva fara sa mai stie si altii ...nu de alta da pt mine sunteti asemeni ciobanului care a trigat de 2 ori "LUPUL !!!" satul a sarit in ajutor desi nu era nici un lup si cand cu adevarat LUPU a atacta oile nu l`a mai ajutat nimeni...e doar parea mea si mi`o asum!  smile

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2009-01-28 16:57:49)

pc  pc

#1930 2009-01-28 16:57:29

green_fairy
Platinum member

trai pe naiba ca la cat am muncit zilele astea la niste lucrari..pfuuu si mai vine un proiect de terminat dupa 4 incolo. lucrarile au fost la obiectul de maine examenul...mna...se copie numa ca pune profu note aiurea...sper sa iau nota buna totusi.la ala de vinerea trecuta cu un prof tot asa la note am luat 9 am avut noroc..da i-am si scris ca nebuna 10 pagini

#1931 2009-01-28 16:57:39

annabel
Diamond member

mary_aleee a scris:

vaiii si eu tre sa invatz dar mi-e soooomn... crek bag nani o ora si pe urma invatz.

spor la invatat
anca si eu tot 2 vreau(am zis si aseara).un baietel si o printesica.deja la fetita stiu numele smile)
iuby imi zicea duminica:"copiii nostri vor avea cate 2 nume ca atunci cand vor avea masina sa aiba ce pune la nr de inmatriculare smile) ".el are 2 nume si zicea ca la el e simplu, la mine..trebuie fractionat numele smilesm

#1932 2009-01-28 16:58:33

skumpi
Vizitator

annabel a scris:

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

nu e chiar asa`

prin asta zici ca sunt relatii ok, relatii proaste si relatii f proaste.iar voi sunteti undeva la mijloc
ideea e:f bine ca nu sunteti in ultima chestie(relatii cu batai, minciuni, inselat &co)dar nici asa nu e sanatos.degeaba tipi, te certi, inghiti, superi, enervezi si altele.sa stii ca SI ASTEA duc la moartea relatiei.nu numai inselatul, mintitul, neiubytul sau nesuportatul
nu zic sa taceti din gura cand nu va convine ceva.dar nici asa.la ori HOP voi in loc sa sariti tinandu-va de maini, stati, va uitati unu la altu, unu tipa, unul inghite.primul isi cere scuze dupa 3 zile, al doilea nu-l caut 1 saptamana

stiu ca nu e " sanatos " felu in care abordam certurile... insa ATAT... cand suntem okey suntem okey ...cand ne certam e alta treaba` ... fiecare se cearta in "stilu " lui` wink

#1933 2009-01-28 16:59:16

annabel
Diamond member

animalutza a scris:

trai pe naiba ca la cat am muncit zilele astea la niste lucrari..pfuuu si mai vine un proiect de terminat dupa 4 incolo. lucrarile au fost la obiectul de maine examenul...mna...se copie numa ca pune profu note aiurea...sper sa iau nota buna totusi.la ala de vinerea trecuta cu un prof tot asa la note am luat 9 am avut noroc..da i-am si scris ca nebuna 10 pagini

da am citit de 9 smile
bravo si sa iei numai note mari
am citit ca le-ati spus parintilor ;wink.si ce trece timpul.acus pleci la munte.este zapada?zicea love ca vine zapada de acum  hopsieu

#1934 2009-01-28 16:59:43

pink_butterfly
Insomniac member

si eu m-am cam saturat de anumite chestii care se repeta again and again hmm

#1935 2009-01-28 17:00:32

annabel
Diamond member

pink nu pleci acasa?
eu plec!!!!!ajung si eu in sfarsit la ora 17:30 acasa yikes yikes

#1936 2009-01-28 17:00:53

green_fairy
Platinum member

little eu stiu numele la ambii copii big_smile la baiat vreau matei sau marcu si al 2lea nume alege iubi dac vrea iar la fetita maia vrea iubi...eu ma gandeam la ilinca sau magda...

#1937 2009-01-28 17:00:57

anka9mai
Hero member

pink_butterfly a scris:

si eu m-am cam saturat de anumite chestii care se repeta again and again hmm

tummenupp  daca esti cu mine

pc  pc

#1938 2009-01-28 17:01:10

pink_butterfly
Insomniac member

ba plec imediat...astept sa inregistreze sorela ceva...si plecam...ma duce ea azi...iuby sta mai mult la birou...saracutzul de el sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.