homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57-103

#1939 2009-01-28 17:01:51

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Ce gandesti acum - un topic unde poti fi offtopic 57

skumpi a scris:

annabel a scris:

skumpi a scris:

nu e chiar asa`
suntem tineri. suntem in formare, vrem toate sa fie perfecte big_smile cautam perfectiunea desi stim ca nu exista` dam prea mare importanta detaliilor si de acolo pana la "cearta" adika tacere muta nu e decat un pas lol eu la concluzia asta am ajuns` rodnar
like I said... sunt destule cupluri care au pb mai grave wink si tac si inghit... acuma nush cat d bine e asta` da nah... ori noi nu suntem asa...avem niste asteptari unu de la celalalt si cand ele nu sunt "indeplinite " boom - boom`
fiti sigure ca nu as sta intr`o relatie in care el sa ma minta` , sa nu aiba chef de mine,sa ma jigneasca, sa ma bata lol  sa nu ma pupe, sa nu simt nik din partea lui si probabil nici el ...  cum stau multeee si multi wink

prin asta zici ca sunt relatii ok, relatii proaste si relatii f proaste.iar voi sunteti undeva la mijloc
ideea e:f bine ca nu sunteti in ultima chestie(relatii cu batai, minciuni, inselat &co)dar nici asa nu e sanatos.degeaba tipi, te certi, inghiti, superi, enervezi si altele.sa stii ca SI ASTEA duc la moartea relatiei.nu numai inselatul, mintitul, neiubytul sau nesuportatul
nu zic sa taceti din gura cand nu va convine ceva.dar nici asa.la ori HOP voi in loc sa sariti tinandu-va de maini, stati, va uitati unu la altu, unu tipa, unul inghite.primul isi cere scuze dupa 3 zile, al doilea nu-l caut 1 saptamana

stiu ca nu e " sanatos " felu in care abordam certurile... insa ATAT... cand suntem okey suntem okey ...cand ne certam e alta treaba` ... fiecare se cearta in "stilu " lui` wink

si tu acum ce era sa zici....

pc  pc

#1940 2009-01-28 17:02:14

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

animalutza a scris:

simy ai vazut ce ai patit cu cel'lalt si cat ti-o zis  fetele acu povestea se repeta si tu tot nu stii ce sa faci? pfuuu mna..enjoy big_smile

mda,n-as vrea insa sa compar persoanele intre ele,pt simplul motiv ca fiecare om e unic...dar,God knows
unele lucruri se aseamana atat de muuult neutral :f?rv?nad:

Sim y 

#1941 2009-01-28 17:02:16

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

anka9mai a scris:

pink_butterfly a scris:

si eu m-am cam saturat de anumite chestii care se repeta again and again hmm

tummenupp  daca esti cu mine

wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1942 2009-01-28 17:03:03

skumpi
Vizitator

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

sincer...is prea de tot .....azi vb frumos se pupa se iubesc,...se paruie, si is vb urat ...noi ne agitam pt ei...si in sec doi ei se iubesc si noi batem din buze...ne`am agitata degeaba rotfl eu data viitoare tac rotfl ca oricum nu stiu ce e cu ei, nu am idee ce is doresc de la relatia lor big_smile

nu e chiar asa`
suntem tineri. suntem in formare, vrem toate sa fie perfecte big_smile cautam perfectiunea desi stim ca nu exista` dam prea mare importanta detaliilor si de acolo pana la "cearta" adika tacere muta nu e decat un pas lol eu la concluzia asta am ajuns` rodnar
like I said... sunt destule cupluri care au pb mai grave wink si tac si inghit... acuma nush cat d bine e asta` da nah... ori noi nu suntem asa...avem niste asteptari unu de la celalalt si cand ele nu sunt "indeplinite " boom - boom`
fiti sigure ca nu as sta intr`o relatie in care el sa ma minta` , sa nu aiba chef de mine,sa ma jigneasca, sa ma bata lol  sa nu ma pupe, sa nu simt nik din partea lui si probabil nici el ...  cum stau multeee si multi wink

cu tot respectul si riscul de a te supara pe mine iti zic asa....nu exista un motiv la tot ce ati facut voi...un fel de reclama a relatiei voastre...v`ati plas , certat in ochii lumii ca apoi sa veniti de mana ...cu motivul ca sunteti tineri si cautati perfectiunea...sincer in locul vostru as pastra problemele si le`as rezolva fara sa mai stie si altii ...nu de alta da pt mine sunteti asemeni ciobanului care a trigat de 2 ori "LUPUL !!!" satul a sarit in ajutor desi nu era nici un lup si cand cu adevarat LUPU a atacta oile nu l`a mai ajutat nimeni...e doar parea mea si mi`o asum!  smile

eu n`am facut nici o reclama relatiei`
si dak povestesc aici pe forum ... cum fac si restu fetelor... care e pb ? ca s`a bagat si el in discutie... da... f aiurrea din partea lui... nu avea ce cauta aici da asta` e acuma ...  ori dak eu vreau sa ma descarc si sa vb cu fetele care e pb ? sunt singura sau ce ? hmm nu am dc sa pozez in relatia perfecta... ca noi nu ne certam niciodata bla bla bla... cand ne certam ne certam si asta e ! oricum nu am nevoie sa ma ajute nimeni... cred ca nimeni care posteaza aici nu are nevoie de ajutor... are nevoie de sustinere si eventual de o parere obiectiva` !

#1943 2009-01-28 17:03:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sper sa fie zapada daca nu noi oricum mergem big_smile mai scapam de oras.le-am spus da...acum sunt usurata astept sa vorbim acasa sa vdm ce si cum big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#1944 2009-01-28 17:03:35

skumpi
Vizitator

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

annabel a scris:

prin asta zici ca sunt relatii ok, relatii proaste si relatii f proaste.iar voi sunteti undeva la mijloc
ideea e:f bine ca nu sunteti in ultima chestie(relatii cu batai, minciuni, inselat &co)dar nici asa nu e sanatos.degeaba tipi, te certi, inghiti, superi, enervezi si altele.sa stii ca SI ASTEA duc la moartea relatiei.nu numai inselatul, mintitul, neiubytul sau nesuportatul
nu zic sa taceti din gura cand nu va convine ceva.dar nici asa.la ori HOP voi in loc sa sariti tinandu-va de maini, stati, va uitati unu la altu, unu tipa, unul inghite.primul isi cere scuze dupa 3 zile, al doilea nu-l caut 1 saptamana

stiu ca nu e " sanatos " felu in care abordam certurile... insa ATAT... cand suntem okey suntem okey ...cand ne certam e alta treaba` ... fiecare se cearta in "stilu " lui` wink

hmm

#1945 2009-01-28 17:04:46

skumpi
Vizitator

pink_butterfly a scris:

si eu m-am cam saturat de anumite chestii care se repeta again and again hmm

i`auzi

#1946 2009-01-28 17:05:25

anka9mai
Hero member

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

nu e chiar asa`

cu tot respectul si riscul de a te supara pe mine iti zic asa....nu exista un motiv la tot ce ati facut voi...un fel de reclama a relatiei voastre...v`ati plas , certat in ochii lumii ca apoi sa veniti de mana ...cu motivul ca sunteti tineri si cautati perfectiunea...sincer in locul vostru as pastra problemele si le`as rezolva fara sa mai stie si altii ...nu de alta da pt mine sunteti asemeni ciobanului care a trigat de 2 ori "LUPUL !!!" satul a sarit in ajutor desi nu era nici un lup si cand cu adevarat LUPU a atacta oile nu l`a mai ajutat nimeni...e doar parea mea si mi`o asum!  smile

si dak povestesc aici pe forum ... cum fac si restu fetelor... care e pb ? ca s`a bagat si el in discutie... da... f aiurrea din partea lui... nu avea ce cauta aici da asta` e acuma ...  ori dak eu vreau sa ma descarc si sa vb cu fetele care e pb ? sunt singura sau ce ? hmm nu am dc sa pozez in relatia perfecta... ca noi nu ne certam niciodata bla bla bla... cand ne certam ne certam si asta e ! oricum nu am nevoie sa ma ajute nimeni... cred ca nimeni care posteaza aici nu are nevoie de ajutor... are nevoie de sustinere si eventual de o parere obiectiva` !

nu a zis nimeni ca e rau ce ai facut...dar sincer atat timp cat ai dat dreptate si cica ascultare la sfartul fetelor de ati vedea mai mult de viata ta...tu ai facut exact invers...si nu te judec..tu iti alegi relatia care o meriti

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2009-01-28 17:06:21)

pc  pc

#1947 2009-01-28 17:05:30

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ma duc sa incep carbonara big_smile

hjarta

#1948 2009-01-28 17:06:29

green_fairy
Platinum member

simy stiu si eu ca fiecare om e unic da cand fac la fel si se poarta execrabil ...pur si simplu nu pot sa te inteleg...la ce sa te mai gandesti...sa iti arunce iar nu stiu ce minciuni sa inchida tel sa vb din an in pasti si tu sa vii sa plangi ca nu te baga in seama? mna dac  tie iti place n-ai decat.eu imi cautam altu care sa ma respecte de mult

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1949 2009-01-28 17:07:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

animalutza parca tu erai cu vatra dornei nu?
daca da, este zapada, no problem... o suceveanca stie rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1950 2009-01-28 17:07:30

anka9mai
Hero member

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

hmm

gresit din partea nostra din cate se vede  punish

pc  pc

#1951 2009-01-28 17:07:49

skumpi
Vizitator

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

nu a zis nimeni ca e rau ce ai facut...dar sincer atat timp cat ai dat dreptate si cica ascultare la sfartul fetelor de ati vedea mai mult de viata ta...tu ai facut exact invers...si nu te judec..tu iti alegi relatia care o meriti

da nu am dat eu ascultare la sfatu nimanui...
am facut ce am vrut si ce am simtit in momentele respective.... ca parerile au coincis e partea a doua`

#1952 2009-01-28 17:07:53

green_fairy
Platinum member

anka baga o tura si la simy poate de tine asculta
skumpy puss voi stiti ce e mai bine pt voi

Ultima oara a fost editat de animalutza (2009-01-28 17:08:13)

#1953 2009-01-28 17:08:39

anka9mai
Hero member

Loveable a scris:

ma duc sa incep carbonara big_smile

vreau si eu o i nghitiura...ca imi e asa fomica...si al meu sot nu mai ajunge de la munca grater

pc  pc

#1954 2009-01-28 17:09:14

green_fairy
Platinum member

eu eram danae cu vatral. da ninge acolo la voi? ca la noi numa ploua...aci la iasi

#1955 2009-01-28 17:09:23

skumpi
Vizitator

animalutza puss

ma intorc la inva`  puss

#1956 2009-01-28 17:09:43

anka9mai
Hero member

skumpi a scris:

anka9mai a scris:

skumpi a scris:

da nu am dat eu ascultare la sfatu nimanui...
am facut ce am vrut si ce am simtit in momentele respective.... ca parerile au coincis e partea a doua`

adica ne`am batut gura degeaba...fetelor e corect asa???? grater

pc  pc

#1957 2009-01-28 17:09:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

in sv ploua, dar la dorna e zapada fain... au mers niste prieteni si e full de zapada numa buna de ski.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.