Vreau sa slabesc 3-32
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Re: vreau sa slabesc 3
pai asa vrea sa imi cupar si eu , dar nu mai stiu , ultima data am vazut in carefour , vibro mass , acum s-o mai gasi? dianah tu de unde l-ai cumparat?
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
heimdall a scris:Mai, jur ca am tinut-o ca la carte si nu am dat jos in 13 zile sau cat tine nici macar jumatate de kg, cu toate ca eram super ametita si ma durea stomacul de stateam cu Ranitidina dupa mine. Poate fiindca nici nu aveam asa mult de dat jos.
se poate....am mai auzit
baby Dragos
- daria_25
- Full member
- Inregistrat: 2008-03-08
eu aparatul l-am luat anul trecut de la Metro si am dat 600 lei, insa curelele sunt de mare calitate, sunt dintr-un silicon moale.
- dianah
- Sr. member
- De la: Zalau
- Inregistrat: 2009-02-09
- Site
tttttt a scris:pai asa vrea sa imi cupar si eu , dar nu mai stiu , ultima data am vazut in carefour , vibro mass , acum s-o mai gasi? dianah tu de unde l-ai cumparat?
L-a comandat mama de la teleshopping in urma cu vreo 2 ani si ni l-au adus acasa
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
heimdall a scris:Mai, jur ca am tinut-o ca la carte si nu am dat jos in 13 zile sau cat tine nici macar jumatate de kg, cu toate ca eram super ametita si ma durea stomacul de stateam cu Ranitidina dupa mine. Poate fiindca nici nu aveam asa mult de dat jos.
Dubios Poate erai deja dupa o perioada de diete, atunci se slabeste f greu
- Detzy
- Insomniac member
si in plus suntem oranisme diferite...si nu reactionam la fel...
baby Dragos
- dianah
- Sr. member
- Site
daria_25 a scris:eu fac masaj peste haine, am niste colanti din bumbac foarte subtiri...asa nu mai fac vanatai...am facut 15 min cu benzile alea doua separate, 15 min cu aia 1000 de degete si 15 min cu aia care slabeste si tonifiaza...cred ca de la aia am febra
Eu fac 45 min pe bicla eliptica la intensitate mica ca sa nu fac masa musculara ca am niste gambe destul de groase...si alerg cam cu 26km/h...sper sa fac de 3 ori/sapt si 3ori/sapt masaj
..aparatul meu de de la Body Sculpture..nu stiu daca are importanta...iar daca e bun nu ma pot pronunta ca nu l-am folosit, desi il am de ceva timp...sa-mi fie rusine.
Daria care e a treia banda care zici tu ca slabeste si tonifiaza?Cum arata?
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
eu m-am ferit de comenzile astea , dar cred ca o sa ma risc si eu astepti mult pana il primesti??
( vibro massu adica )
- un_gandacel
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-18
deliav a scris:si in plus suntem oranisme diferite...si nu reactionam la fel...
Era referitor la ce am zis eu?
- dianah
- Sr. member
- Site
tttttt a scris:eu m-am ferit de comenzile astea , dar cred ca o sa ma risc si eu astepti mult pana il primesti??
( vibro massu adica )
Cam o saptamana.
- Detzy
- Insomniac member
un_gandacel a scris:deliav a scris:si in plus suntem oranisme diferite...si nu reactionam la fel...
Era referitor la ce am zis eu?
nu mai stiu
baby Dragos
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
azi am mancat mai putin si am facut sport 45 min
expect the worst , hope for the best!
- dianah
- Sr. member
- Site
_yohana_ a scris:azi am mancat mai putin si am facut sport 45 min
yohana tu unde mai vrei sa slabesti?tocmai te-am vazut in poza-arati supeeeer
- daria_25
- Full member
dianah a scris:daria_25 a scris:eu fac masaj peste haine, am niste colanti din bumbac foarte subtiri...asa nu mai fac vanatai...am facut 15 min cu benzile alea doua separate, 15 min cu aia 1000 de degete si 15 min cu aia care slabeste si tonifiaza...cred ca de la aia am febra
Eu fac 45 min pe bicla eliptica la intensitate mica ca sa nu fac masa musculara ca am niste gambe destul de groase...si alerg cam cu 26km/h...sper sa fac de 3 ori/sapt si 3ori/sapt masaj
..aparatul meu de de la Body Sculpture..nu stiu daca are importanta...iar daca e bun nu ma pot pronunta ca nu l-am folosit, desi il am de ceva timp...sa-mi fie rusine.
despre cureaua Turbo e vorba...insa scrie ca at cand te masezi cu ea sa porti haine subtiri...scrie ca e cea mai importanta si ca se foloseste in combinatie cu aia 1000 de degete...
...azi am papat dulciuri si nu-s deloc mandra de mine, mai plec si la munte in week-end..asa ca de luni chiar ma bag la o micuta dieta ...sport poate fac azi sau macar banda...sunt o lenesa...dar sincer ma oboseste rau bebelul.
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
dianah a scris:_yohana_ a scris:azi am mancat mai putin si am facut sport 45 min
yohana tu unde mai vrei sa slabesti?tocmai te-am vazut in poza-arati supeeeer
vreau sa scap de solduri si celulita.si sper s areusesc sa-mi fac patratzele la abdomen
expect the worst , hope for the best!
- dianah
- Sr. member
- Site
daria_25 a scris:dianah a scris:daria_25 a scris:eu fac masaj peste haine, am niste colanti din bumbac foarte subtiri...asa nu mai fac vanatai...am facut 15 min cu benzile alea doua separate, 15 min cu aia 1000 de degete si 15 min cu aia care slabeste si tonifiaza...cred ca de la aia am febra
despre cureaua Turbo e vorba...insa scrie ca at cand te masezi cu ea sa porti haine subtiri...scrie ca e cea mai importanta si ca se foloseste in combinatie cu aia 1000 de degete...
...azi am papat dulciuri si nu-s deloc mandra de mine, mai plec si la munte in week-end..asa ca de luni chiar ma bag la o micuta dieta ...sport poate fac azi sau macar banda...sunt o lenesa...dar sincer ma oboseste rau bebelul.
scuze ca tot insist dar nu stiu care e banda turbo,eu nu cred ca o am,in afara de cele 2 care ti le-am zis eu mai am banda super long,una cu niste chestii ca niste ''bubite'' si inca una cu niste sfere care se rotesc
- daria_25
- Full member
nu ma deranjezi chiar deloc. Cred ca Cureaua Turbo e aia cu sfere care se rotesc...la mine curelele alea doua separate pe care spui ca le folosesti se numesc Curele de revitalizare (actioneaza asupra muschilor si ii forteaza sa se contracte)... Aparatul meu e de la Body sculpture...din ala cu suport de sticta.
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
eu am cam slabit in ultima vreme...nu m-am cantarit sa vad daca am tot 44-45 de kg, dar se vede la blugi.. imi pica de pe mine.. nu ma plang, dar nu stiu cum am slabit ca am mancat multe dulciuri.. in fine.. sper sa ma mentin, nici sa ajung la "vreau sa ma ingras" nu vreau
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Eu m-am mai ingrasat juma de kil
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|