|
Nu esti logat.
Animalutzele noastre-26#476 2010-11-14 21:32:04
Re: animalutzele noastrede fiecare data cand il vad ma gandesc cum a putut cineva sa abandoneze bijuteria asta de catel?!! ce suflet a avut?! Offline #477 2010-11-14 22:08:45
Re: animalutzele noastreioana exista tare multi sufletei amarati pe strazi, desi nu ii poti ajuta pe toti, unora le mai alini putin suferinta, altii si mai norocosi ajung in casele noastre Bugs si Vulpix sunt cele mai bune exemple urechila al tau este o dulceata si totusi ai vazut ca multi oameni nu dau 2 bani de viata si suferinta lor. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #478 2010-11-14 23:27:37
Re: animalutzele noastreda, coraline, parca suntem educati ca si popor sa ne batem joc de animale, sa le abandonam sau eventual sa ii tinem infometati si sa ii batem Offline #479 2010-11-14 23:56:37
Re: animalutzele noastrenatie nenorocita mai suntem si noi, ne vaitam in stanga si in dreapta ca nu ne elevam si nu stim de ce toate popoarele ne privesc cu dispret, in loc sa privim in curtea noastra si sa vedem cate lucruri bune am putea face dar refuzam sa le facem din lene sau dezinteres. cum sa iti faca placere sa torturezi o biata fiinta nu am sa inteleg niciodata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #480 2010-11-15 12:28:46
Re: animalutzele noastre
multumesc dar e muuult prea departe sa merg sa cumpar un caine Offline Publicitateloading...
#481 2010-11-15 12:34:23
Re: animalutzele noastrepai nu cumperi puff, il iei degeaba, aruncat Offline #482 2010-11-15 15:11:53
Re: animalutzele noastrepuffball eu nu l-am cumparat, l-am luat de pe strada. in zona aceea tot romanul isi duce cainele si il abadoneaza pentru ca este departe de casa, zona industriala. eu pe amandoi cateii mei i-am luat de acolo. nu as putea sa cumpar unul de rasa care oricum va ajunge bine, la cineva acasa, si sa nu iau pe unul de pe strada care saracul cerseste dupa putina mancare si un pupic. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-15 15:13:36) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #483 2010-11-15 15:24:45
Re: animalutzele noastre vai nu imi vine sa cred ce diferenta este, cum arata saracutul si ce dulce e acum Offline #484 2010-11-15 15:32:32#485 2010-11-15 15:36:46
Re: animalutzele noastreparca a mai prins curaj Vulpix Offline #486 2010-11-15 15:39:10
Re: animalutzele noastreda? pare mai linistit, nu? Offline #487 2010-11-15 15:39:44
Re: animalutzele noastrefoarte bine gandesti si este bina ca te gandesti sa iti resposabilizezi copilul cu un animalaut si sa il inveti iubirea de animale. si un pui de rasa poate avea probleme, doar pentru ca este mai frumos si, la prima vedere, mai aspectuos, saracii maidanezi pierd teren. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #488 2010-11-15 15:42:29
Re: animalutzele noastre va bateti pe afectiunea lui B pe acolo a pus repede stapanire pe pat, cum ziceam mai sus, fata de smecheras acum e avut, are casa, masa, televizor, pat pufos, 2 servitori dedicati Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #489 2010-11-15 15:42:53
Re: animalutzele noastreeu am avut un pui de ciobanesc german, l-am luat cu parvoviroza deja Offline #490 2010-11-15 15:45:12
Re: animalutzele noastrepai cora pe el il iubeste cel mai mult, am eu asa impresia, eu sunt pe locul 2 ca sunt prea mamoasa si pupacioasa Offline #491 2010-11-15 15:55:39
Re: animalutzele noastre e clar, sunteti prinsi cu totii cat de curand nici la calculator nu veti sta ca doarme pe tastatura (asa patesc eu ) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #492 2010-11-15 15:58:17
Re: animalutzele noastreplus ca sunt cei care isi lasa cateii afara din curte singuri, se imperecheaza cu maidanezi si de aici inca o serie de catei care probabil isi gasesc sfarsitul pe strada Offline #493 2010-11-15 16:01:55
Re: animalutzele noastreda, exact.. sunt tistuatii dramatice care se intampla in fiecare zi. si cand mai aud pe cate unu "vai nu castrez animalul sa nu il frustrez, cum sa nu aiba parte de ceva *****" parca l-as pocni. sunt multi care au pisici si cand intra in calduri le dau drumul pe strada sa se impuieze si apoi dupa cateva zile le iau inapoi. mentalitate de idioti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #494 2010-11-15 16:04:47
Re: animalutzele noastreda si nu stiu cand si daca se va schimba mentalitatea asta atata timp cat la noi la sate si nu numai se tin cateii legati, infometati, in frig si daca eventual nu apara (sperand ca probabil poate macar hotul sa ii dea ceva de mancare) , isi iau si bataie Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2010-11-15 16:05:02) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|