homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(-2

#20 2009-02-13 10:35:28

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(

Da stiu ca dureaza dar deja ast de vreo 3 zile,si stii cum e cand ai o problema asteptarea e grea...mersi de incurajare tttttt  puss

#21 2009-02-13 10:41:33

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ryanna22 ...inca putintica rabdare iti va raspunde sigur Doc...dureaza pentru ca dansa e ocupata... puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#22 2009-02-13 10:47:50

ryanna22
Hero member

sper sa fie asa, sa nu fie ignorat msj meu.multumesc deliav  puss

#23 2009-02-13 10:49:02

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

cu siguranta nu l-a ignorat...dar suntem foarte multe si e greu sa citesti atatea mesaje...sa le mai si raspunzi etc smile ...fii linistita

baby Dragos hjarta rugaciune

#24 2009-02-13 10:50:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

scumpa mea, daca lady_in_black a lasat link-ul uneia dintre moderatoare (nu mie, deci nu stiu careia) te asigur ca ea l-a lasat mai departe doctoressei. doar ca doctoressa nu intra zilnic... intra cand are timp.
si poate sa dureze cateva zile pana vei primi raspunsul de la dansa

Publicitate

loading...

#25 2009-02-13 10:58:00

ryanna22
Hero member

e o problema mai delicata la mine si de asta poate sunt asa nerabdatoare,conteaza foarte mult parerea dansei pt mine,o sa ast va multumesc.... puss O zi buna!

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-13 10:58:46)

#26 2009-02-13 12:03:01

camysh
Moderator

la fel si tie
si multa sanatate puss

#27 2009-02-13 12:32:38

ryanna22
Hero member

Multumesc! puss

#28 2009-02-13 16:05:55

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Am lasal link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#29 2009-02-13 19:49:22

ryanna22
Hero member

multumesc frumos! kram

#30 2009-02-14 18:38:58

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ryanna22 a scris:

Buna ziua,i'm back again! Va multumesc pentru raspuns doamna doctor,pana la urma am ajuns la spital in aceea zi de asta n am mai intrat pe forum,astazi m a externat.Am facut injectii la spital si akm ma simt mai bn desi tot mai sunt ceva dureri.Mi a prescris si o reteta in care iar mi a scris duphaston,e normal?oare numai pastilele astea stie sa le dea?mai ales ca sunt foarte puternice si asa cum ati zis si dumneavoastra nu inteleg de ce mi le a dat,in cazul meu...tot nelemurita am ramas....nici consult nu mi a mai facut,sau un eco sa vada daca s a eliminat acel lichid,ma apasat un pic pe burta si mi a zis ca i bine sa ma duc acasa,dar eu totusi stau cu frica ca nu sa eliminat acel lichid...E posibil ca dupa 4 zile jum de tratament lichidul sa mai fie akolo?Va multumesc anticipat si astept parerea dumneavoastra...O zi buna!!!!

nu cred ca e cazul sa iti faci atitea griji din pricina lichidului aceluia, dupa cum am spus deja...
aprecierea ca duphaston sunt foarte puternice sincer nu o impartasesc...faptul ca eu nu inteleg de ce ti-au fost prescrie nu inseamna cu nu trebuia sa iti fie prescrise...poate insemna si ca eu nu am toate datele problemei...si asa si e, sunt sigura, e imposibil sa le am printr-o discutie pe net...
asa ca eu zic sa ii acorzi nitel credit medicului tau si sa urmezi tratamentul prescris iar daca ai nelamuriri, hai sa facem cu bine zice still_dreaming si cum in SUA se face demult...intreaba medicul care te trateaza, fara sa te jenezi pina te lamuresti, tot ce ai de intrebat. Abia dupa aceea, daca tot ai dubii, cere si o a doua parere, ca e dreptul tau...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#31 2009-02-16 13:47:39

ryanna22
Hero member

Va multumesc din suflet pt rasp doamna doctor....intre timp am mai fost si alt doctor deoarece ma simteam foarte rau...cu tristete in suflet va spun ca locuiesc intr un oras micut si aici la noi,din pacate doctorii nu si prea dau silinta....la al 2 lea doctor care am fost,mi a facut si un consult , un eco abdominal si un eco cu sonda vaginala,toate astea pt ca nu si dadea seama dansul ce am,adik nu era lamurit...dansul nu este sigur ca ar fi vb de un chist spart ci mai degraba suspecteaza o sarcina extaruterina...(din cauza lichidului din Douglas)...Am luat tratament de la dansul insa astazi am inceput sa am simt iar rau,ameteli foarte mari(aproape era sa pic jos) si o slabiciune in tot corpul...Nelamurirea mea ar fi doamna doctor: ultimul contact sexual l am av pe 1 ianuarie,cu risc in sensul ca sa rupt prezerv dar partenerul nu a ejaculat,dar pt siguranta am luat postinor,apoi menstra sa instalat pe 20 ian exact cand tb sa mi vina...Intreb mele ar fi:  1.Oare daca eram insarcinata mai vn menstra pe 20 ianuarie???  2.Starile astea de rau permanente(adika ameteli si dureri pelvine) crede ti ca ar putea fi de la acel chist spart sau de la o extrauterina??? 3.Daca ultimul contact  a fost pe 1 ianuarie se vedea pana akm sarcina la eco? Va multumesc anticipat si ma scuzati ca va deranjez iar, dar am nevoie mare de parerea dumneavoastra!

#32 2009-02-16 15:37:03

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ryanna, pana iti raspunde doc...ziceai ca ai luat postinor, ai avut mesntra iar testul a iesit negativ...dupa mintea mea nu prea are cum fi sarcina

#33 2009-02-16 16:01:26

ryanna22
Hero member

Nu stiu nici eu ce sa mai cred, nici doctorii nu m au lamurit de asta vr si parerea dansei....stiu ca de la postinor poti face o sarcina extrauterina....dar totusi de unde sunt starile astea de rau daca nu sunt insarcinata?am si eu o rugaminte la tine,mai m ai ajutat tu si altadata si de asta indraznesc sa ti zic,poti lasa un link la o moderatoare?am nevoie de un rasp chiar azi in caz k intra dansa pe forum,caci daca vad k ama simt tot rau maine ma internez iar...

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-02-16 16:03:08)

#34 2009-02-16 16:02:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

sigur, las acum link puss

#35 2009-02-16 16:04:55

ryanna22
Hero member

mersi mult....pt binevointa ta! bine ca mai exist oameni k doctoressa ,k tine si k celelate fete de p forum caci altfel am innebuni de atata probleme... puss

#36 2009-02-16 16:06:14

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei

Am lasat link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#37 2009-02-16 16:08:07

ryanna22
Hero member

Mersi din suflet,mult mult de tot..........

#38 2009-02-19 20:41:22

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ryanna22 a scris:

Va multumesc din suflet pt rasp doamna doctor....intre timp am mai fost si alt doctor deoarece ma simteam foarte rau...cu tristete in suflet va spun ca locuiesc intr un oras micut si aici la noi,din pacate doctorii nu si prea dau silinta....la al 2 lea doctor care am fost,mi a facut si un consult , un eco abdominal si un eco cu sonda vaginala,toate astea pt ca nu si dadea seama dansul ce am,adik nu era lamurit...dansul nu este sigur ca ar fi vb de un chist spart ci mai degraba suspecteaza o sarcina extaruterina...(din cauza lichidului din Douglas)...Am luat tratament de la dansul insa astazi am inceput sa am simt iar rau,ameteli foarte mari(aproape era sa pic jos) si o slabiciune in tot corpul...Nelamurirea mea ar fi doamna doctor: ultimul contact sexual l am av pe 1 ianuarie,cu risc in sensul ca sa rupt prezerv dar partenerul nu a ejaculat,dar pt siguranta am luat postinor,apoi menstra sa instalat pe 20 ian exact cand tb sa mi vina...Intreb mele ar fi:  1.Oare daca eram insarcinata mai vn menstra pe 20 ianuarie???  2.Starile astea de rau permanente(adika ameteli si dureri pelvine) crede ti ca ar putea fi de la acel chist spart sau de la o extrauterina??? 3.Daca ultimul contact  a fost pe 1 ianuarie se vedea pana akm sarcina la eco? Va multumesc anticipat si ma scuzati ca va deranjez iar, dar am nevoie mare de parerea dumneavoastra!

cu regretul ca nu am ajuns sa raspund mai repede iti spun ca.
1.greu de presupus ca mai venea menstra, cel mai probabil nu
2.sincer nu stiu de la ce sunt starile astea insa de ce cautam neaparat o cauza ginecologica????
3.se vedea, da
ah...si e greu de crezut ca Postinor e cauza de sarcibna extrauterina(mai ales daca a fost luat dupa un contact sexual fara ejaculare)...deci eu as incerca sa caut si in alta parte cauza starilor tale de rau nu musai in sfera ginecologica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.