homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(-3

#39 2009-02-19 21:36:01

baby22
New member
Inregistrat: 2009-02-09

Re: pt Doamna doctor Evelyn...va rog,o opinie:(

Buna Seara. Am intrat saptamana trecuta aici si am povestit de un tratament pe care il incepusem pt o colpita mixta. diagnosticul mi se pusese doar in urma unui consult. Azi mi-am luat rezultatele testului Papanicolau. Frontiu-conventional, Celule endocervicale -absente, peste 75% din frontiu acoperit de hematii si PMN, modificari non-neoplazice-inflamatie,Rezultat final Negativ pentru leziuni intraepiteliale, clasa 2. D-na doctor mi-a zis ca e bine, cam in graba, din experienta dumneavostra, e totusi ceva in neregula inca sau in principiu e okay?

Va multumesc,

#40 2009-02-19 22:48:10

baby22
New member

Doamna Doctor, si voiam sa va mai cer un sfat. prietenului meu i-au aparut niste inflamatii, ca niste broboane...pe cap.ma intelegeti. de acolo m-am si alarmat eu si am mers sa mi fac analizele dar mie analizele mi-au iesit bine. un sfat legat de el sau de amandoi? Va multumesc.

#41 2009-02-19 23:37:54

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Saru'mana doamna doctor de raspuns...  puss  Ma bucur mult ca mi ati raspuns. O parte din toate grijile mele s au cam dus,asta pt ca dupa o intarziere de 3 zile a menstrei,astazi in sfarsit a venit!... majoreta 
Deci adio sarcina extrauterina,medicul ma facut sa ma ingrijorez degeaba...ufff...am scapat....insa nu ma culc pe o ureche ca nu stiu de unde provin ametelile pe care le am,si o sa mai fac si o vizita la ginecolog sa vad daca sa absorbit lichidul din Douglas....sper ca da! Va multumesc inca o data!

#42 2009-02-20 12:50:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

baby22 a scris:

Doamna Doctor, si voiam sa va mai cer un sfat. prietenului meu i-au aparut niste inflamatii, ca niste broboane...pe cap.ma intelegeti. de acolo m-am si alarmat eu si am mers sa mi fac analizele dar mie analizele mi-au iesit bine. un sfat legat de el sau de amandoi? Va multumesc.

ca niste bubite albe?

happy with him...inlove with him...puss

#43 2009-02-20 17:10:49

baby22
New member

nu albe, rosii...nu am apucat sa il vad inca...oare stiti ce ar putea fi?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.