homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-119

#2243 2010-06-27 22:12:58

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

Re: candidoza 2

Buna din nou.am iarasi cateva dubii:sapt asta m am trezit d vreo 2 ori noaptea cu o senzatie d excitatie puternica.am inteles k dak se intampla des ar fi semn de infectie.am mers si uda la picioare knd a plouat.la control p 18 mai mi a zis dna doctor k totul e curat acolo jos.iar acum 2 zile a aparut senzatia asta d gadilare acolo jos si parca as avea un corp strain acolo.nu am scurgeri care sa miroasa.sa fie candida?sper k nu v am zapacit prea rau.pup

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#2244 2010-06-28 20:42:13

sally_l
New member
Inregistrat: 2010-05-30

Leonora, pe de-o parte ti-as zice sa stai linistita, ca nu orice senzatie pe care o ai mai ciudata, poate avea neaparata legatura cu Candida smile insa, de cand ma confrunt cu problema asta, paranoia mi-o ajuns la cote maxime neutral peste tot doar "candida, candida, candida"... cum ziceam, cred ca mai degraba am sanse sa mor din cauza asta, decat a bolii in sine tongue
Ma gandeam sa mai bag un Diflucan in doza unica acuma, la o saptamana dupa primul... doar ca doctorul nu mi-a spus de asa ceva, si mi frica ca dau totu peste cap. Oricum, pana sa ma pot duce din nou, ar trece inca o saptamana... asa ca nu stiu ce sa fac... cred ca mai astept. Macar deocamdata nu ma doare...

#2245 2010-06-28 21:48:34

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

Ms pt raspuns.nu stiu exact ce ai luat pana acum si nu ma pricep f bine dar parerea mea e k pana ajungi la doctor sa fol ceva natural.ceai d galbenele,iaurt etc maiales dk nu mai ai nimic. Din cate am obs eu k sa nu mai apara candida treb sa mai fol din cand in cand ceai,iaurt etc. Pupici

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#2246 2010-07-02 23:00:41

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

buna seara. am si eu o nelamurire .de ceva vreme mi-a aparut la baza limbii ceva alb, mai aspru  care se se intinde pe toata limba si acre dispare si reapare  de la o ora ala alta depinde de zi.la baza limbi daca dau cu unghia se ia.mentinez ca am facut cultura de fungi si a ieist negativ.ce ar putea fi? multumesc anticipat

#2247 2010-07-03 15:58:03

sally_l
New member
Inregistrat: 2010-05-30

Daca eu nu reusesc sa scap de minunatia de Candida, si fac sex cu prezervativ, el poate pati ceva?

Angel sweet for u - eu zic sa investighezi problema in continuare. Cauzele pot fi nenumarate... Poate avea de-a face cu alimentatia, cu vreo alergie, cred ca poate fi si herpes... Incerca sa vezi ce iti spune si dentistul. Ai putea folosi si Corsodyl (e o apa de gura) - e foarte buna, si rezolva mai multe probleme tongue

Ultima oara a fost editat de sally_l (2010-07-03 15:58:38)

Publicitate

loading...

#2248 2010-07-03 17:09:55

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sally, daca va protejati cu prezervativ nu are cum sa ia de la tine

#2249 2010-07-04 12:02:36

muzette
New member
Inregistrat: 2010-07-04

in ce consta tratamentul pt candida pt EL?

#2250 2010-07-06 09:51:20

germinel
Membru
Inregistrat: 2008-04-01

buna fetelor,

va rog sa imi spuneti daca ati trecut print-o situatie asemanatoare cu a mea : am fost la  un medic si dupa multe...teste( pap, ecografii, colposcopie ) urma sa merg sa imi dea medicamenetele necesare , a descoperit ca am candida si o rana mica pe col .Dar d.na doctor a plecat din tara si a trebuit sa merg la altcineva care mi-a recomandat 4 pastile de trinizol( administratete odata , si prietenul meu la fel) , apoi timp de 3 luni 10 ovule cervugid si  inca 5 de gynofort( asa cred ca scrie smile .Aceasta noua doamna doctor a spus ca pt prietenul meu este suficient atat, si ca putem avea contact sexual .Eu am mai citit pe forum si nu prea este indicat sa avem contact pe perioada tramentului, si cred ca ar fii bine sa foloseasca si el o crema . Si inca ceva , eu l-am trimis la obstretician sa faca un control si i-a spus ca este ok, dar el totusi are niste  bubite f mici rosii pe gland  de mult timp....

Ce sa fac ? Ar trebui sa incep tratamentul de maine .

#2251 2010-07-06 17:09:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

tinizolul pentru ce vi l-a dat? nu este pentru candida
daca prietenul tau are simptome, neaparat trebuie sa faca si el tratament. daca medicul tau nu i-a dat tratament, sa mearga la un dermatovenerolog sau macar la un urolog

#2252 2010-07-08 07:54:04

HoneyBunny2103
Membru
Inregistrat: 2010-07-08

Eu am facut candidoza de o luna...am facut atunci o intoxicatie alimetara..si cum am avut metabolismul slab...puf mo lovit si candida..am facut un tratament cu ovule si pastile eu si partener (nu mai retin numele med) apoi am intrerupt in timpul menstruatiei tratamentul (care a durat 7 zile) si dupa 3 zile dupa menstruatie mi-a reaparut... am fost la farmacie (matusa mea e farmacista) si mi s-a recomandat un tratament mai puternic..Flucovim 2 cutii unul mie si celalalt la partener ,Gynozol 3 capsule,si la partener crema clotrimazol...o saptamana fara contact sexual neprotejat...dar am o intrebare..si sexul oral este interzis?

#2253 2010-07-09 23:51:21

dani.any
New member
Inregistrat: 2010-07-09

Buna. Am si eu o problema. De fapt nevoie de un sfat. Ca nu mai suport simt nevoia sa vb cu cineva si nu am cu cine.  In ianuarie aveam o secretie absolut nasoala, albicioasa si urat mirositoare. M-am gandit ca e de la antibiotice, ca tot am luat in perioada aia destule. n martie am avut niste probleme destul de grave. Mi-au aparut niste inflamatii (bubuite) pe toata zona genitala. Dureau groaznic. Dupa o criza de mancarimi si dureri, am ajuns la dermato, si mi-a spus ca am Zona Zoster si mi-a dat tratament. Cu chiu cu vai mi-a trecut, dar dupa ce mi-au trecut bubele si basicutele mi-au aparut altele, ca un fel de negi .. si s-au tot inmultit. Intre timp am ajuns la alt dermatolog care mi-a mai prescris un alt tratament. Dupa ce mi-au trecut au aparut acei 'negi". inca mai luam tratament si am tot asteptat sa imi treaca.
Apoi m-am dus la gineco si mi-a sp ca sunt suspecta de HPV (papiloma virus) si m-a pus sa fac papa nicolau si in functie de rez de la pap faceam si testul hpv (care e destul de scump. 300 lei si nu ai nici o reducere chiar daca esti student). Am facut testul si in 2 sapt urma sa imi dea tratament. In timpul asta mentra mi-a intarziat si am aflat ca eram insarcinata in 5 sapt. sad Rezultatul a pap a fost : Frotiu tip II, frecvente pmn, la secretie parca scria forma abundenta, poliforma, oricum candida. Am mai stat 2 sapt in depresii din cauza sarcinii, apoi am facut avort, si dupa avort, doctorul mi-a dat tratament(Macmiror, Arthotec si inca ceva) si l-am luat. Pana sa incep tratamentul de dupa avort "negii" nu disparusera. Acum dupa ce am terminat trat, am observat ca s-au micsorat bubitele, si au inceput sa dispara. Am fost la ginecol meu si acum mi-a dat tratament cu colposeptine si slapaturi cu tantum rosa. Ce nu am inteles eu din trantam este cum sa le iau. din ce am retinut eu , ea zicea ca intr-o seara spalaturi si 2 seri ovule, si tot asa.. am 10 ovule si 12 pliculete de tantum.  acum sincer chiar nu stiu daca exact asa trebuie.. sau parca si in seara cu spalaturi trebuie si ovul sau nu? e vreo problema daca nu pun ovul in seara cu spalatura? habar nu am cum sta treaba cu spalaturile ca nu am facut niciodata.
Sper sa aibe cineva rabdare sa citeasca ditai mesajul.
Va multumesc frumos.
have a nice day!

#2254 2010-07-12 18:14:33

banshee
New member
Inregistrat: 2009-08-14

fetelor ajutor!!! am mers astazi sa cumpar gynofort pt candida. asta e tratamentul pe care l-am urmat in trecut, alaturi de flucovim 150 dar nu am gasit pe nicaieri neutral toate farmacistele mi-au spus ca nu se mai gaseste de ceva vreme. sunt din bucuresti si am cautat si pe net, pe siteurile diferitelor farmacii gynofort, dar vad ca se gaseste in alte orase, bucuresti nu. in cele din urma una din farmaciste mi-a recomandat lomexin 600. sunt putin scceptica. sper sa mearga cu lomeximul. stiu ca in mod normal ar trebui sa merg la medic sa-mi dea reteta, dar nu am bani si nici timp in perioada asta de asa ceva. in orice caz ce parere aveti? o doza unica de lomexim 600 + flucovim 150 o sa fie deajuns? mentionez ca e candida intr-o forma usoara. in orice caz, cu gynofortul ce se aude? chiar nu se mai gaseste?

#2255 2010-07-13 16:02:40

crystyna1987
New member
Inregistrat: 2010-07-11

Buna! Sunt noua aici pe forum. Am desigur aceeasi problema...candida....in urma unor analize de secretie am fost diagnosticata si mi s-a dat un tratament ce contine canesten gyn 3 ovule....trebuie sa iau unul la 3 zile si 7 zile tratament cu fluconazol pastile; de asemenea pentru prieten, cele 7 pastilute plus crema. Acum, eu sunt destul de  "noua"in domeniu...abia mi-am inceput viata sexuala acum jumatate de an si nu am avut pana acum nici o infectie sau ceva de genul asta, si am cateva nelamuriri. De exemplu, eu nu am facut niciodata spalari in vagin; pana acum am pus 2 ovule, insa abia dupoa ce l-am pus pe al doilea m-am gandit ca poate ar fi trebuit sa ma spal inainte de a-l pune. Afecteaza in vreun fel eficienta lui? Primul evident s-a topit, s-a scurs putin din el sub forma lichida-solida si destul de putin; la al doilea insa, abia a doua zi p la pranz, s-a eliminat k un fel d pastilutza, mai mica decat era ovulul initial, dar destul de mult, apoi cate putin tot mai semi-solid. Sa fi fost afectata de faptul k nu m-am spalat? Acum nu stiu ce sa fac, sa astept sa pun al 3-lea ovul in a 3-a seara sau sa il pun in a doua seara? ma gandesc ca s-a eliminat cam mult din al doilea ovul.
Si mai am o intrebare: dupa terminarea tratamentul, stiu ca pe prospect scrie ca nu e bine sa ai contact sexual 5 zile, dar sigur este asa? mi-e medicul mi-a zis k 3 zile, sau asa am retinut, k eram asa d zapacita si speriata kd am vazut k am ceva, k nu mai stiam de mine:-(. Adica, dak de exemplu, pun ultimul ovul miercuri, pot sa am contact duminica seara?
Va multumesc mult si astept nerabdatoare pareri!

#2256 2010-07-13 18:17:35

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

E normal sa se scurga ovulul nu-ti face probleme. Cel mai bine e sa-l pui seara inainte de culcare si sa-l introduci cat mai adanc in vagin. Nu e obligatoriu sa faci spalaturi, daca medicul nu ti-a recomandat poti sa nu faci. Parerile sunt impartite in privinta spalaturilor.
Termina tratamentul dat de doctor asa cum ti l-a prescris, fara sa modifici tu nimic. In privinta contactelor sexuale, e bine sa va abtineti pe durata tratamentului pt ca are eficacitate mai mare asa.

#2257 2010-07-13 19:23:48

crystyna1987
New member
Inregistrat: 2010-07-11

Multumesc pentru parere!
Mi s-a parut ciudat k la al doilea ovul, s-a eliminat o bucata mare, mai compacta, se vedea clar k partea acea nu se topise complet:(, ma gandeam k organismul poate simte k si cand a primit o "doza" mai mica din al doilea ovul. Pe timpul tratamentului stiu ca trebuie sa nu abtinem de la relatii sexuale, dar ma inntrebam dak dupa ce termin tratamentul e musai sa ashtept 5 zile, sau e ok si 4.

#2258 2010-07-14 12:18:03

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

am avut candidoza si am fost la medic, mi-a recomandat o pastila in doza unica si niste ovule, iar iubitului aceeasi pastila unica si canesten. nu-mi venea sa cred dupa tratament ce bine e sa n-am.. pana astazi, dupa 3-4 saptamani cand a inceput iar sa ma manance grater eu nu-mi explic de ce, pt ca lenjeria am schimbat-o, prosoapele le-am fiert nustiu
se poate sa revina din cauza spermei sau a anticonceptionalelor? ca decat astea au ramas.. acum ce trebuie sa fac, sa ma duc iar la medic ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#2259 2010-07-14 13:17:39

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Si anticonceptionalele favorizeaza aparitia candidei .. Cel mai bine e sa mergi din nou la medic, da.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2260 2010-07-14 13:20:58

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

grater

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#2261 2010-07-14 13:28:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Si pana una-alta incearca sa eviti dulciurile, fainoasele, fructele dulci, fiindca alimentele acide favorizeaza candida

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.