homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-123

#2319 2010-07-30 00:53:02

Ariana20
New member
Inregistrat: 2010-02-19

Re: candidoza 2

scurgeri am...de fapt mereu am avut secretii insa nu urat mirositoare...erau normale si acum sunt la fel. si in leg cu ce ai zis u ca m-a asteptat 6 luni...asta asa e si stiu ca probabil nu a fost usa de biserica insa il cunosc suficient(cred) incat sa imi dau seama ca nu se arunca prosteste...iar eu m-am mai confruntat cu candida...si abia am scapat de ea dupa luni de tratament. daca am contactat-o din nou nu cred k din vina lui...ci probabil ca sunt sensibila si predispusa la asta...mai ales k sunt si alti factori care o declanseaza...o sa imi iau o crema de galbenele pana ajung in oras. sper sa fie totusi o iritatie. va multumesc mult pt sfaturi

Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back...

#2320 2010-07-30 00:57:13

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Ariana, te rog sa nu te superi pe mine, k am zis pre multe, dar st sa de necajita k nu avem grija de noi... barbatilor nu prea le pasa,nu vreau sa generalizez, iar noi zicem k sa se simta bine fara prezerv.O rrietena de-a mea sa ales cu sarcina peste AC si fara un ovar, iar eu imi doresc bebe si nhu iasa.Dar iti spun sincer, baietii nu asteapta atata timp fara sex.Eu am avut incredere oarba in unul.Dar nu neap k nu a asteptat,poate nu se manif la el. Fetele sunt mai sensibile!Bafta  multa!Scuze greselile, dar nu prea st atenta si am unghii cam lungi, pana merg la mani...Te pup!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2321 2010-07-30 01:03:49

Ariana20
New member

da vrabiutza ai dreptate. stiu ca asa e si uite ca de multe ori zici ca poate totusi el e diferit...eu iti multumesc mult pt sfaturi si ti-am zis si iti dau inca o data dreptate. nu e de joaca cu chestiile astea si stiu foarte bine. te pup

Ultima oara a fost editat de Ariana20 (2010-07-30 01:06:36)

Doing wrong, always want to return...but sometimes you realise that there is no going back...

#2322 2010-07-30 01:08:22

vrabiutza
Sr. member

Ariana, cati ani ai?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2323 2010-07-30 01:12:36

Ariana20
New member

20

Publicitate

loading...

#2324 2010-07-30 01:18:06

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Dar Canesten e bun de ceva ? Sora mea folosea crema , acum am vazut k fac reclama si la ovule .

Written in the stars ...

#2325 2010-07-30 01:20:18

vrabiutza
Sr. member

Pai de asta zici:poate poate! Si eu siceam asa cand eram k tine! Bine, sa nu crezi k st baba,am 28, dar am trecut prin multe ca sa mai zic:poate , poate!Bine ca nu am avut probleme medicale!Dar acum sa nu cauti pers potrivita,. Distreaza-te cu cap, k cel care e al tau e pus de-o parte pt tine si va veri intalni cand nu te astepri.Eu l-am intalnit la 26si deja st maritata!Te pup, k el deja viseaza fara mine!

#2326 2010-07-30 01:21:15

Ariana20
New member

din cate stiu eu ovulele sunt recomandate de medic dupa niste analize...nu le poti lua asa aiurea pt ca in primul rand nu se stie daca isi fac efectul. candidoza poate fi imuna la un anumit tip de tratament. insa ce am auzit in ultima vreme si din ce am citit pe forumuri, a aparut un vaccin la institutul cantacuzino si am inteles ca este foarte bun. cred k o sa fac un drum totusi la institut sa vad care si cum sta treaba:)

#2327 2010-07-30 01:27:17

vrabiutza
Sr. member

Eu zic sa nu iei nimic , fara sa presprie un medic,chiar dc se face reclama k se poate lua fara prescriptie medicala!Sa nu va fie rusine sa mergeti la medic, dc aveti o problema!Ei de-asta sunt acolo, altfel ar da faliment, iar noi am lua orice dupa ureche. Ref la vaccin, nimic nu se face fara analizi care sa demonstreze k nu esti deja posesorul acelui virus impotriva caruia este vaccinul. Ca si la vaccinul impotriva HPV. ca sa-l vanda , ei il fac dar, dc ai virusul nu-si face efectul.de ce credeti ca a fost recomandat la fetitele de cls a IV-a?

#2328 2010-07-30 01:27:22

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Multe femei se sperie cand aud de candida ... Eu am avut mari probleme in legatura cu acest subiect si multa munca de lamurire . Noi de fapt acest microb il avem pe intestinul subtire al corpului . Iar acesta poate fii activat datorita tratamentelor cu antibiotice ... Se poate declansa si de la pantaloni stramti sau absorbante . Nu mai zic de ratb`uri si metrouri unde suntem predispuse zilnic la cate`un microb ...

Written in the stars ...

#2329 2010-07-30 01:30:02

Ariana20
New member

din pacate asta e realitatea. iar noi femeile pe langa alte probleme ne mai confruntam si cu cate o candida de parca restul nu ar fi de ajuns. mersi mult vrabiutza. somn usor alaturi de iubi tau si ma bucur ca ti-ai gasit alesul. sper sa-l prind si eu intr-o zi rotfl te pup si mersi inca o data

#2330 2010-07-30 01:35:48

vrabiutza
Sr. member

Nu intr-o zi!k sigur o sa-l prinzi sigur!dar nu te grabi, k te plicti!Sa faci facult, da te distrezi, k ai timp!Nu merita rel lungi!vai, cati pretendenti aveam eu, dar eram fidela!Iti tin pumnii si mai vorbim!Referitor la medicamente, eu nu iau nici paracet. fara prescriptie,dar ovule si alte chestii...Si eu te pup si sa ai grija de tine!Si nu dispera!Mai vb maine!noapte buna!

#2331 2010-07-30 01:39:05

Ariana20
New member

noapte buna si tie.  goodluck pai momentan nu am nici un gand ca abia am trecut anu 2 la fac deci mai am o groaza de timp in fatza si nu am de ce sa ma grabesc ca nu cred ca pierd nimic rotfl mai vorbim maine ca ma bag si eu la nani. pup

#2332 2010-07-30 08:57:27

vrabiutza
Sr. member

Ariana, te pupic si mai vb la alt topic, de ex discutii diverse, k acesta e pt candidoza si eu sper ca tu ai scapat de problema asta, iar acum mai mult stresul te-a iritat,k?Astept vesti bune!

#2333 2010-07-30 16:41:07

kalinna
Membru
Inregistrat: 2010-07-30

Salut fete! Am citit multe experiente cu candida pe 79 de pagini... ce sa zic, am si eu de 2 luni si am incercat vrute si nevrute dar degeaba... deja simt eu ca ma afecteaza psihic.. dar nu trece, si nu am aceleasi simptome cum vad ca au unele dureri si mai stiu eu ce. Este doar acea secretie care nu mai are consistenta si mirosul normale ci e mai apoasa si o culoare tare "murdarita" cu miros de ... nu stiu ce sincer dar e rau de tot. Incerc sa scriu pe acest site pt doctoressa pt ca am fost la medic, am facut examen de secretie si am iesit din cabinet rosie de rusine cand mi-a spus ca o am de la partener si am luat-o prin contact sexual. Si eu... nestiutoare l-am crezut. As vrea sa stiu daca e posibil ca din tot ce am citit aici nu pare a fi. Mi-a prescris doxacilina si clotrimazol ovule care au avut efect 2 saptamani cat le-am luat (doxacilina doar 5 zile) dar cand am oprit tramamentul, mi-a venit ciclul si apoi din nou candida. Acelasi miros intepator. Asta e singurul simptom. Acum (dupa 2 luni) sunt la al doilea tratament cu canesten si vreau sa imi iau si niste nizoral... dar nu sunt sigura ce sa mai fac, ca la doctorul meu drag...nu ma mai duc. Din ce am citit nu a trecut la nimeni? 2-3 ani voi sta cu aceasta candida? O rog pe doctoressa sa ma ajute cu un sfat. Sa incerc Gynozol? sau nizoral? Am facut si spalaturi vaginale cu ceai de galbenele si musetel dar nu prea au ajutat. Astept cu nerabdare un raspuns, o solutie ca experiente am citit destule dar nu am observat sa zica cineva cu hotarare ca s-a vindecat si MAI ALES CUM. Mersi!

#2334 2010-07-30 16:44:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ceva e in neregula, mergi la un alt medic si fa din nou examenul de secretie
in primul rand candida nu se trateaza cu antibiotice, dimpotriva, antibioticele ii stimuleaza dezvoltarea
secretia apoasa si cu miros puternic pe mine ma duc cu gandul la gardnerella, nu la candida

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-07-30 16:44:56)

#2335 2010-07-30 17:46:08

kalinna
Membru
Inregistrat: 2010-07-30

mersi mult heimdall... am sunat la alt cabinet, ceva doctor recomandat de o colega de la servici.. ca doar ce sa fac.. dar m-au programat pe miercuri dupa masa. Pana atunci exista ceva ce as putea sa fac pentru a nu se agrava sau stiu eu... ca sa treaca? iaurtul?

#2336 2010-07-30 17:47:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

deocamdata poti folosi Bioclin Gel, de exemplu, ca sa mai calmeze iritatia
dar vezi cu minim 48 de ore inainte de consultatie sa nu mai faci spalaturi si sa nu mai aplici nimic

#2337 2010-08-03 14:02:22

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

1. fetelor am inceput duminica seara tratamentul cu gynozol 400 si flucovim 150. stiam ca tre sa vina menstruatia dar am aflat ca vineri plec la mare si nu puteam sa stau asa. luni dupa pranz, bineinteles a venit menstra. pe prospect scrie ca tratamwntul nu se intrerupe, dar ma gandesc, ar fi bine sa prelungesc cu o zi tratam ca sa fiu sigura ca isi face efectul, sau 3 zile ajung?

2. am dat cu crema de galbenele in exterior de cateva ori, dar de fiecare data ma ustura cam 15 secunde dupa ce dau, apoi trece. e in regula? multumesc puss

Ultima oara a fost editat de ioana_marinescu (2010-08-03 14:22:13)

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.