homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-125

#2357 2010-08-09 17:58:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: candidoza 2

in general se pun toate ovulele din cutie. sau cum iti zice medicul

#2358 2010-08-09 22:34:19

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

fetelor,si eu am avut problema asta mult timp...si credeam ca nu mai scap,pana cand am incercat ceva ce si bunicile noastre faceau si la mine una a dat rezultate f bune.cred ca am mai scirs o data despre asta.
faceti seara o oala de ceai de coada soricelului mai ales, dar mai puteti pune si galbenele, coada calului, pelin, musetel,etc
si faceti baie de abur. apoi va inveliti intr-un prosop si stati in pat o ora doua.ideea e sa nu iesiti afara ca mai rau va faceti.
si faceti cat de des puteti.la mine a functionatdupa cum am mai zis.
sper sa va fie de ajutor!

#2359 2010-08-10 22:30:01

andal_1
New member
Inregistrat: 2007-10-02

buna. stiti cumva farmacii unde se prepara ovule? am primit din nou tratament pentru candida, pt k primul cu ovule canesten nu a avut efect si acum mi-a iesit si un streptococ la analize pe langa vechea problema. augmentinul l-am gasit usor insa o farmacie care sa preparare ovule dupa reteta inca nu. stie cineva vre-o una (sunt din bucuresti). ps: cat de adanc tb introduse, stiti cum mi-as putea da seama unde e colul? intreb pentru ca doctorul a spus sa le introduc f adanc in spatele colului ca sa aiba efect. apropo irigator se gaseste la orice farmacie? multumesc anticipat

#2360 2010-08-11 00:57:08

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

fetelor o intrebare asa pt mine:
o prietena de'a mea a mers la doctor pt ca ii curgea o ft mare cantitate de lichid din ala vaginal ....doctorul i'a spus ca e de la el (barbat) - asa s'a expimat si i'a dat sa se spele cu un gel intim mai scump care a dat rezultate ...de un tratament cva nu stiu sa ii fi dat, dar cand am intrebat'o de ce de la el ea mi'a spus ca el se mai da cu parfum la "baiet" dupa ce face dus si cica asta i'ar fi facut ei rau?

eu am gandeam sa nu se fi dus el la fete sa ii aduca si ei cva ...dar nah sa nu'mi fi zis mie :-?

ce parere aveti ?

#2361 2010-08-11 09:35:02

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

de obicei infidelitatile partenerilor sunt ascunse de femei....de rusine.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#2362 2010-08-11 09:50:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Violeta, nu putem sa ne dam noi cu parerea despre ce a avut prietena ta, putea foate bine sa fie o dereglare a florei, candida sau gardnerella, nu neaparat bts
si e treaba lor pana la urma smile

#2363 2010-08-11 10:16:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

heimdall a scris:

Violeta, nu putem sa ne dam noi cu parerea despre ce a avut prietena ta, putea foate bine sa fie o dereglare a florei, candida sau gardnerella, nu neaparat bts
si e treaba lor pana la urma smile

perfect de acord

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2364 2010-08-11 22:43:25

lauro_giotto
New member
Inregistrat: 2010-06-05

Am si eu o mica intrebare si va rog mult sa-mi raspunde-ti,sunt disperat,parazitul tricomonas poate da balanita micotica la barbati?adica acea roseata la preput,care da usturimi si senzatie de arsura,eu am facut tratament pt tricomonas,la scurt timp dupa tratament mi-a aparut aceasta balanita micotica,i-am zis si repetat dermatologului daca are legatura cu tricomonas si el mi-a zis ca este data de niste ciuperci,mi-a dat fluconazol150mg 5 pastile am luat in 2 saptamani,mi-a trecut cam 70%,dar nu scap de ea,ma duc din nou la el,nu-mi vine sa cred cum o asfel de infectie mica nu poate fi tratata,dermatologul mi-a zis ca ori am contactat sexual,ori de la medicamente,mi-a dat medicament de ce,de ce nu vrea sa treaca odata,de ce?nu mai rezist,chiar asa sa nu-si dea seama

#2365 2010-08-12 13:15:26

alex12345
New member
Inregistrat: 2010-08-08

salutare .. am si eu o problema am facut sex cu o fata protejat dar si sex oral neprotejat nu stiam prea multe despre ea...... in fine... si la vreo 2 zile mi-au aparut niste bubite pe capul penisului ..... m-am cam speriat am fost la doctor mi-a dat niste triderm am facut tratamentul si imi cam trecuse.... am fost apoi la mare si nu am mai facut tratament am stat 3 zile si cand am venit aveam capul penisului foarte rosu .... am mai continuat cateva zile cu tridrerm si-a revenit dar intre timp mi-a aparut pe pielea din josul gladului cam aceeleasi bubite care le aveam inainte deci acest tratament nu e bun e posibil sa se fi inselat medicul altul nu stiu pe la mine prin zona pe aici si mi-e cam frica sa nu am alta boala mai grava  help me! please

#2366 2010-08-12 13:59:36

angel sweet for u
New member
Inregistrat: 2010-02-10

am si eu o rugaminte! de doua zile ma dor f tare amigdalitele si sunt umflate ..acum ma mai doare doar in partea dreapta ..si are un pic de puroi.nu as vrea sa iau antibiotic deoarece iau anticonceptionale si peste doua zile plec si la mare...!as vrea ceva natural .am incercat cu tantum verde dar degeaba..help!

#2367 2010-08-12 14:35:16

alex12345
New member

daca nu merge cu tantum verde incearca o gargara cu apa si sare foarte multa ..... mie asa mai imi trecea bine ... nu numai odata de mai multe ori pe zi tongue

Ultima oara a fost editat de alex12345 (2010-08-12 14:35:49)

#2368 2010-08-12 15:55:28

lauro_giotto
New member

Alexe sa nu fi facut o balanita,eu unu nu mai rezist ma lupt de aproape 2 luni cu asa ceva,mi se inflameaza preputul,nici dupa fluconazol 150 mg 4 pastile nu mi-a trecut definitiv,am mers inapoi la dermatolog si i-am zis daca nu o fi provocat aceasta balanita parazitul tricomonas,mi-a dat 4 pastile in doza unica de tinidazol,4 pastile a 500mg pastila,le-am luat pe toate intr-o ora cu pauze de 15 minute intre ele,sa vedem ce va fi,e naspa rau de tot,un rahat de ciuperca sa de-a atatea batai de cap medicilor,nici hivul,hepatita c nu cred ca da atatea batai de cap cum da aceasta ciuperca,adica sa puna un diagnostic clar,luam pe nimerite,off doamne,nu-ti mai vine sa faci sex,dupa atatea si atatea probleme mai bine te duci si iei o femeie gonflabila,macar sti ca aia e sanatoasa......

#2369 2010-08-12 16:12:51

alex12345
New member

pffff nasol .. imi vine sa o omor pe aia..... ce boala mi-o fi dat......... ma mai duc odata la dermatolog poate poate mi-o da reteta potrivita

#2370 2010-08-12 16:53:21

lauro_giotto
New member

Tipele astea nu trebuiesc lasate Alexe,trebuie intrebate,puse la interogatoriu,pt ca-ti da o boala de tragi de iti vine sa o joci in picioare,daca se simte cu musca pe caciula ar trebuii sa insiste sa folosesti prezervativul,dar cum sunt unele nenorocite nu spun,eu de atunci numai protejat o fac,dar nu mai scap de boala asta...,mi-a mai zis una ca nu are nimic si s-o facem fara,crede-ma ca imi venea sa o iau la bataie ca a spus treaba asta,imi venea sa-i zic sa se duca sa-sifaca analizele si o facem atunci neprotejat,problema este ca multi se uita la filme xxx si copiaza de acolo,dar multi nu stiu ca toti de acolo sunt cu analizele la zi,li se fac absolut tot,secretii,sange,urina,tot,cu o siguranta din asta poti face cele mai trasnite fantezii,asa ca trebuie sa ai grija nu sti ce boli zace in ele....

#2371 2010-08-12 16:58:25

andreeapopa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-26
Site

din pacate exista foarte multi barbati inconstienti care o fac fara prezervativ sau fac sex oral fara nici o retinere cu oricine...si apoi se mira ca s-au pomenit cu cine stie ce boala...pur si simplu nu ii intereseaza in momentele alea sa se protejeze...in cazul asta macar femeile ar trebui sa fie mai cu capul pe umeri si sa ii invete...ca uite unde se ajunge!

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

#2372 2010-08-12 16:58:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

adica nenorocitele sunt de vina ca nu folosesti tu prezervativul... ce sa zic, bazati-va pe altii sa va protejeze  neutral
nu mai faceti din tantar armasar, alex, mergi la dermatolog, e posibil sa fie doar candida dupa descrierea ta si nu mai uita prezervativul, ca poti lua altele mult mai rele
pana una alta ia-ti un unguel Clotrimazol sau Lomexin si da-ti cu el, vezi daca e mai bine

#2373 2010-08-12 17:15:16

lauro_giotto
New member

Poate sa-si ia tubul de Clotrimazol si sa si-l scurga tot pe uretra ca daca este o balanita din aia care nu-i da de cap ,tot degeaba,al folosesc eu dupa dush,imi dau la preput ia usturimea cateva ore,sau pana la prima urinare,mi-am mai dat cu fucicort,tot degeaba,bai nene ce pot zace in unele femei,cate si cate boli,deci daca o tipa are placere sa-mi faca oral,nu pot fara sa nu pun prezervativul,cine stie ce se afla prin cavitatea bucala ce ''monstri'',of ce bine e de actorii xxx,analizele la zi si dai drumu la actiune,nu corespunde eject,next,eu gata....atata stiu,daca scap de aceasta ciuperca mica dar atat de suparatoare,voi fi extrem de atent la femeile astea care iti creaza atatea probleme,deci iti vine sa iei o femei gonflabila,sau sa te casatoresti,sa faci analizele la tot,tot,sa o sti pe sotie curata si sa faci cu ea tot ce-ti place,tu nu vezi ce e in societatea asta,bombe biologice...

#2374 2010-08-12 18:19:22

alex12345
New member

am fost la dermatolog si a zis k si pe ea o ingrijoreaza de ce nu dispare aia mi-a dat sa fac niste analize de sifils ma duc maine si luni o sa primesc rezultatul...... si mi-a mai zis sa imi dau cu niste nidoflor poate poate:)) .... deci daca scap de asta nu mai fac sex decat cu viitoarea sotie cand o sa o gasesc:))  .... frate ... cine m-o fi pus ..... dar tare regret ziua aia ..........sad
poate cineva sa imi spuna dak se trateaza greu acea boala? k din ce am vazut pe net pare sa fie destul de usor tratamentul ar trebui sa ma ingrijorez......?

Ultima oara a fost editat de alex12345 (2010-08-12 18:21:53)

#2375 2010-08-12 18:26:04

lauro_giotto
New member

Eu sper sa nu ai sifilis......,sfatul meu ia-o de mana si bag-o in laborator la analize,daca nu vrea,aplica metoda aia mai putin....placuta,pt cat tragi ar merita o mama de bataie.....,treaba asta nu a fost accidental sa zici ca a fost o greseala,ea stia......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.