homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-126

#2376 2010-08-12 18:27:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: candidoza 2

sfatul meu e sa inveti ceva din greselile tale, nu sa dai vina pe altii... singura persoana responsabila pentru viata ta esti tu

#2377 2010-08-12 18:29:07

alex12345
New member
Inregistrat: 2010-08-08

poi momentan nu am de unde sa o gasesc k suntem in vacanta da... knd incepe scoala......
oricum sincer nici nu imi vine sa o mai vad  k mi-e ca daca o ating cine stie ce boala mai iau lol in fine ......
daca reusesti sa scapi de boala aia sa imi spui si mie cum ai reusit ....
si eu sper sa nu am dala k nu am nici o ulceratie nimik doar chestiile alea rosii si cand le ating cu mana ma dor .... parca ma ard asa ... in fine ... doamne ajuta... sa fim cu totii sanatosi ....  si fara sex frate pana nu ai analizele facute:))tongue

#2378 2010-08-12 18:51:59

lauro_giotto
New member
Inregistrat: 2010-06-05

Heimdall lasa nu le mai lua apararea la fufele astea pline de...adica bombe biologice,purtam tocuri,chestii si....suntem bombe biologice,ia zi-mi ca poate te pricepi,balanita micotica,da?este data ori de medicamente(antibiotice) la baieti se instaleaza in zona preputului si pe langa candida mai sunt si alte ciuperci care provoaca acest disconfort,daca este din cauza asta trebuia sa cedeze la fluconazol150 mg 4 pastile,da?asa zic si eu,dar mie mi-a trecut cam 70%,asta inseamna ca nu a fost data de antibiotice ci de tricomonas netratat complet,in cazul asta daca am luat tinidazol doza unica 4 pastile ar trebuii sa moara parazitul si sa dispara aceasta inflamatie,dar,dar..de la tinidazol,de la acest medicament poate sa se accentueze balanita ca doar este un medicament.....?

#2379 2010-08-14 18:10:24

inocent_d3mon
New member
Inregistrat: 2010-02-22

buna..tocmai am urmat un tratament cu augmentin 1g si m-am ales cu o superba candidoza iar.am fost la farmacie si am luat canesten gyn si nizoral tablete,inclusiv tantum rosa pentru spalaturi inainte de introducerea primului ovul.farmacista mi-a spus ca este complet, ca nu mai am nevoie si de alte medicamente.as vrea sa aud si parerea voastra

#2380 2010-08-14 20:12:43

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

inocent_d3mon a scris:

buna..tocmai am urmat un tratament cu augmentin 1g si m-am ales cu o superba candidoza iar.am fost la farmacie si am luat canesten gyn si nizoral tablete,inclusiv tantum rosa pentru spalaturi inainte de introducerea primului ovul.farmacista mi-a spus ca este complet, ca nu mai am nevoie si de alte medicamente.as vrea sa aud si parerea voastra

Da,este complet.Fa-l pe asta si vezi cum esti dupa ce-l termini.Nu are rost sa combini mai multe medicamente.Bafta!!!

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

Publicitate

loading...

#2381 2010-08-14 20:51:02

inocent_d3mon
New member
Inregistrat: 2010-02-22

ok.ms mult o seara frumoasa

#2382 2010-08-14 20:52:15

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Cu multa placere....

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#2383 2010-08-14 21:29:55

daenarys
Vizitator

lauro_giotto a scris:

Heimdall lasa nu le mai lua apararea la fufele astea pline de...adica bombe biologice,purtam tocuri,chestii si....suntem bombe biologice,ia zi-mi ca poate te pricepi,balanita micotica,da?este data ori de medicamente(antibiotice) la baieti se instaleaza in zona preputului si pe langa candida mai sunt si alte ciuperci care provoaca acest disconfort,daca este din cauza asta trebuia sa cedeze la fluconazol150 mg 4 pastile,da?asa zic si eu,dar mie mi-a trecut cam 70%,asta inseamna ca nu a fost data de antibiotice ci de tricomonas netratat complet,in cazul asta daca am luat tinidazol doza unica 4 pastile ar trebuii sa moara parazitul si sa dispara aceasta inflamatie,dar,dar..de la tinidazol,de la acest medicament poate sa se accentueze balanita ca doar este un medicament.....?

pai mama daca ea era bomba biologica tu de ce nu ti-ai pus un prezervativ? ca nu e normal s ao cunosti doar de putin timp si gata fara cauciuc.cand se renunta la caciulita e normal ca ambii parteneri s aisi faca un set de analize asa trebuia sa faci si tu nu sa dai vina pe altcineva pt.greseala ta si s aiti asumi responsabilitatea pt.actiunile tale.
asta a fost offtopic

#2384 2010-08-14 21:40:56

ioana_marinescu
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

iaurtul desfacut aseara si tinut in frigider mai e bun in seara asta pentru candida?

And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow hjarta

#2385 2010-08-14 23:26:53

radiogaga
New member
Inregistrat: 2010-08-04

buna:)...
am nevoie inca o data de ajutorul vostru....
am acasa tablete multi gyn pentru spalaturi vaginale ,dar nu am irigatorul multi gyn...asha k nu stiu in ce cantitate de apa trebuie sa dizolv tableta pentru un alt irigator...

si este bn dak fac spalaturi? am citit undeva k e mai bn sa folosesc o vata decat un irigator pentru k acesta din urma distruge flora

help!!!

puss

#2386 2010-08-15 12:24:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

irigatorul de la bioclin are 200ml. foloseste aceeasi cantitate de apa pentru irigatorul tau.
incearca sa nu faci spalaturi vaginale mai des de 2 ori pe saptamana daca medicul tau nu iti recomanda altfel.
in nici un caz nu folosi vata, pot ramane in vagin mici fragmente!
pentru igiena obisnuita este suficient sa folosesti apa normala si degetul dar acum, daca vrei sa folosesti tabletele bioclin n-ai de ales. daca le folosesti pentru o candidoza, sa nu te astepti sa-ti rezolvi problema astfel. tabletele sunt bune pentru intretinere si prevenire si cel mult pentru ameliorarea simptomelor. asa ca mergi la medic, cu vaginul neatins de minim 48 ore ca sa-ti poata recolta pentru analize.

#2387 2010-08-16 15:54:22

lauro_giotto
New member

Mi-am luat Nidoflor,sa vedem ce iese,dragilor deci un rahat de inflamatie la preput,balanita asta adica,atatea si atatea probleme pt o ciuperca,nu inteleg de ce nu trece odata,mama ei de viata ca tarfele astea trebuiesc date cu capul de pereti,cu candidozele lor,uite ce patesc acum,un rahat de balanita care nu mai imi trece,majoritatea habar nu au ce boli au in ele,nu as fac niste investigatii dar cu ruj stiu sa-si dea,ah doamne ca nu mai scap de rahatul asta de balanita ca si dermatologul asta nu se concentreaza odata,nu inteleg a invatat 6 ani prin scoli trebuie sa vin eu cu un supliment de informatie de pe net sa ma consult cu el,e culmea culmilor...

#2388 2010-08-16 17:38:54

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

lauro_giotto ai grija la limbaj
si daca tot esti tu de superior fetelor cu care te culci ia da o cautare sa vezi care e treaba cu candidoza si ce fel de boala e...
ca sa nu mai zic cat de inspirat ai fost tu sa intretii contacte sexuale neprotejate cu persoane cu care nu ai o relatie serioasa si careia nu ii cunosti starea de sanatate...

#2389 2010-08-16 19:51:51

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

fetelor, cred ca am patit`o si eu cu aceasta candidoza. cel putin dupa simptome... ma mananca de mor, e o senzatie ciudata cand urinez... de cateva zile. eu credeam ca o fi de la raderea parului..dar azi mi`a zis al meu ca are o iritatie si el si mi`a picat fisa.

mi`a dat mama clorotimazol crema sau cum se zice...si a zis sa ma spal cu bicarbonat si inca nush ce pastile sa iau. eu as fi vrut maine sa merg la doctor dar ea a zis ca acelasi lucru imi va zice si doctorul. problema e ca aici in bacau nu stiu unde sa merg sad

pe al meu cum sa-l fac sa scape de iritatie? tot cu pastile si crema?

#2390 2010-08-16 20:01:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

poate sa-si dea si el cu crema clotrimazol si sa ia ce pastile iei tu
cumva Flucovim ?
dar ar fi mai bine sa ajungi la ginecolog sa-ti faci un examen de secretie, ca sa fii sigura ca asta e

#2391 2010-08-16 20:06:17

deealexx
Hero member
Site

o sa ma duc maine la ginecolog ca asa zic si eu..sa fiu sigura ca asta este. am voie sa ma dau cu crema azi?si sa ma spal cu bicarbonat? sau sa suport pana maine cand ma duc la doctor? ca ma gandesc sa nu influenteze analizele... cesafac

metronidazol .. pastilele... ceva de genul..

Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-08-16 20:21:36)

#2392 2010-08-16 20:44:34

lauro_giotto
New member

Nu mai poti avea incredere mai Cmy,da asa este un tampit,deobicei foloseam prezervativul dar  uite ca....de am gresit,imi vine sa ma dau cu capul de pereti singur,nu stiu cateodata imi vine sa ma duc dupa aia si sa-i bag un tub din acela de nidoflor pe gura,eu folosesc durex,o sa iau si lubrifiant din acela ca sa nu cumva sa se rupa prezervativul ca trebuie sa o bag pe respectiva in laborator cu vorba buna,daca nu cu forta si ca sa evit un tam tam din asta trebuie sa fiu precaut,aoleo poate ma scapa nidoflorul asta de aceasta balanita micotica,doamne daca ma scapa as fi extrem de fericit,sa-mi dispara,sa fie ca inainte,sa nu simt nici urma de discomfort,ce bombe biologice,trebuie sa faci dus cu spirt dupa actul sexual....

#2393 2010-08-16 20:48:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu lua metronidazol... nu actioneaza pe candida
nu baga nimic in vagin minim 48 ore inainte de a merge la medic.
si da, mergi la medic pentru tratament corect si complet. cere si pentru partenerul tau ceva daca medicul nu pomeneste nimic

#2394 2010-08-16 20:56:59

deealexx
Hero member
Site

pot macar sa ma spal prin exterior cu un ceai de plante? imi face acum mama... cimbrisor, coada soricelulul si inca ceva..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.