|
Nu esti logat.
Candidoza 2-152#2870 2011-10-23 20:17:45
Re: candidoza 2Am avut si eu candida timp de 8 ani,forma grava, am crezut ca nu mai scap de ea. Am incercat toate tratamentele posibile pe care mi le-a recomandat medicul si nimic. In final am aflat ca exista la Institutul Cantacuzino vaccinul IBC 10 pentru candida. Am reusit sa fac rost de acest vaccin si am scapat de candida. Trebuia sa-l fac timp de 2 ani pentru a nu mai avea probleme niciodata(o data la 6 luni). Nu am reusit sa-l fac decat un singur an fiindca Institutul Cantacuzino nu l-a mai facut. Am inteles ca acum se fabrica numai polidin si cantastim, IBC 10 nu. Amandoua sunt antibacteriene. Sunt persoane care au scapt de candida facand polidin. Este foarte bun. Candida tine de sistemul imunitar iar polidinul intareste sistemul imunitar. Incercati. Offline #2871 2011-10-24 20:54:56
Re: candidoza 2hei...am nevoie de un sfat..de 3-4 uni am usturimi la urinat si arsuri la contact sexual..am facut anaiza de secretie si mi-a iesit candidoza , am luat macmiror ovule 5 zile dar usturimile si arsurile au continuat, medicul ginecolog mi-a zis atunci ca am infectie urinara si mi-a dat tavanic 10 zile , tot n-am scapat de simptomele acelea , am facut PAP , medicul a zis ca rezultatul este bun cu exceptia "frotiu inflamator tip II" care se trateaza cu ovule si mi-a dat o urocultura la care mi-a iesit negativ la tot in afara de celule epiteliale plate relativ frecvente si ceule epiteliale rotunde rare , despre care medicul de familie a spus ca e normal... ce sa fac acum?? candidoza n-am si nici infectie urinara nu este ,am incercat cu iaurt si au mai trecut din simptome dar au aparut din nou o data cu menstruatia , acum fac spalaturi cu ceai GINECOLOGIC(asa scrie pe cutie, e din mai multe plante) cu o tinctura de la plafar tot din plante,simt o ameliorare dar imi e teama sa nu fie temporara...ce e in neregula? o fi de vina partenerul? el nu a urmat tratament deloc... Ultima oara a fost editat de shadow4 (2011-10-24 20:59:40) Offline #2872 2011-10-24 22:53:15
Re: candidoza 2claudiana: cum poate ceva cu efect antibacterian sa vindece candidoza cand ea este produsa de o ciuperca? mai ramane sa spui ca infectiile virale se vindeca cu antibiotice... si sa ai candidoza 8 ani incontinuu ca asa inteleg mi se pare ireal... ori ai avut candida recidivantis, ori nu ai tratat niciodata partenerul, ori nu te-ai tratat cum trebuia adica urmand cu strictete tratamentul medicului bazat pe analize corespunzatoare, ori esti la pamant cu imunitatea, ori faci altceva gresit incontinuu. Offline #2873 2011-10-25 14:56:10
Re: candidoza 2
analizele le-am facut la 2 saptamani de la antibiotic... si cand am avut candida partenerul nu a primit niciun tratament...am sa schimb ginecologul Offline #2874 2011-10-25 17:27:10
Eu cred ca e tot candida, ea apare indeosebi inainte de menstruatie . Va fi o lupta grea cu candida dar nu te da batuta, cauta un alt medic , nu apar usturimile fara un motiv. Atentie prea multe spalaturi vaginale distruge flora vaginala si te vei trezi si cu o gardnerella.Dupa fiecare tratament e bine sa-ti refaci flora cu probiotice gen gynophilus, viviflor etc , nu-s adepta iaurtului. What doesn't kill me, makes me stronger Offline Publicitateloading...
#2875 2011-10-26 20:14:42
Re: candidoza 2eu sincer nu inteleg de ce dau ginecologii doar ovule pe post de tratament pentru candida... ovulele contin lactobacili care sunt majoritari ca sa zic asa in flora vaginala normala, deci ajuta la refacere cand sunt probleme dar totusi nu o vindeca. asa am lua mereu ovule sau am pune iaurt de fiecare data fara sa mai dam banii pe consultatie si analize si sa pierdem timpul. exista niste medicamente care chiar vindeca infectiile cauzate de fungi, se numesc antimicotice... iar dupa aceea se dau si medicamente pentru refacerea florei. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-26 20:48:04) Offline #2876 2011-10-26 20:16:16
Re: candidoza 2nu cu ovule cu antibiotice se trateaza candida #2877 2011-10-26 20:47:25
Re: candidoza 2doamne, antimicotice:)))) nu antibiotice, unde mi-e mintea Offline #2878 2011-10-27 17:06:59
Re: candidoza 2hei... am schimbat ginecologul si am primit ca si tratament: Offline #2879 2011-10-27 17:08:27
Re: candidoza 2nu face spalaturi interne cu nimic cat timp iei ovule (si nici dupa, doar apa chioara dupa contactele sexuale si gata). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2880 2011-10-27 18:26:02
multumesc ptr sfat...nu stiu ce sa mai fac cu aceasta candida cu care ma lupt de 3-4 luni fara intreruperi!... Offline #2881 2011-10-27 18:30:39
Re: candidoza 2fa o antifungigrama; acolo iti ies substantele la care e sensibila si o sa stii exact ce medicamente sa iei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #2882 2011-10-28 00:45:43
Re: candidoza 2Am spus ca mi-a trecut de la vaccinul IBC 10, care este special pentru candida(citeste prospectul). Polidin nu am facut niciodata, dar am citit pe diverse site-uri si unele persoane au spus ca au scapat de candida dupa ce au facut polidin. De cand am facut vaccinul IBC 10 nu mi-a mai aparut candida desi inainte aparea frecvent. Offline #2883 2011-10-28 11:54:54
Re: candidoza 2te-ai exprimat gresit. ai spus ca sunt ambele antibacteriene. am citit prospectul si se cheama IMUNOSTIMULATOR BACTERIAN CU CANDIDINA IBC-10. bacterian, nu anti-bacterian... contine niste bacteriute si FUNGI care iti vor stimula organismul sa se apere. eu asta am inteles Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-28 11:55:20) Offline #2884 2011-10-28 12:49:03
Re: candidoza 2vaccinul ala nu merge in orice tip de candida doar albicans. L-am incercat si eu , dar cum tipul meu de candida e glabrata n-a mers in cazul meu. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #2885 2011-10-28 22:17:53
Re: candidoza 2hei... am din nou nevoie de un sfat... am inceput tratamentul cu pastile si seara cand sa pun ovulul am observat o sangerare (am luat pastinor acum o sapt) sa intrerup tratamentul sau sa il cotinui normal? Offline #2886 2011-11-30 11:19:49
Re: candidoza 2fetele am revenit cu o intrebare: deja am luat 9 pastile de oxpamox 1000 si am o secretie in toata splendoarea de fiecare data cand iau antibiotic asta patesc, deocamdata nu am mancarimi dar cu siguranta vor aparea cat de curand. Acum intrebarea este astept sa termin tratamentul cu antibiotic si apoi tratez candida sau pot incepe cu ovule de acum? Basca maine trebuie sa imi si "vina" pot pune ovule desi voi fi pe stop? Multumesc mult de tot. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #2887 2011-11-30 11:57:55
Re: candidoza 2shadow nu intrerupe, ovulele pimafucin din ce prospect am gasit pe net nu au contraindicatii, dar poti citi prospectul din cutie sa te asiguri. plus ca medicul trebuie sa intrebe cand ai avut ultima menstra si daca trebuie sa-ti vina in timpul tratamentului sa precizeze daca il faci concomitent sau il faci dupa menstra, in nici un caz nu se intrerupe. iar la tine oricum e sangerarea de la postinor probabil. Offline #2888 2011-11-30 13:17:29
Re: candidoza 2frankie nu ma tratez singura, cumnata mea este medic ginecolog si ultima oara cand am tratat candida a fost acum 2 ani, imi apare dupa mai mult de 6-7 zile de antibiotic. Multumesc Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|