homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-154

#2908 2011-12-09 19:49:52

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: candidoza 2

frankie a scris:

ah, nu am fost nici acolo, nici acolo... am spus mai in spate ca am fost pana la urma la clinica sante. nu scrie nimic de clue cells... e normal sa fie leucocitele relativ frecvente?... ma gandesc ca nu, si ca indica o infectie.

Asa e leucocitele frecvente indica o infectie. Ce pot zice nu stiu cat de bine ti-au fost lucrate. supa

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 19:50:06)

What doesn't kill me, makes me stronger

#2909 2011-12-09 19:58:05

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

of ce enervanti sunt  forgetit , adica daca vad ca ies leucocite si nimic altceva... te lasa asa in loc sa caute sa vada ce e in neregula. iar trebuie sa ghicesc forgetit . e ok ca au facut cultura din col? daca faceau din secretie iesea? oricum, angel nu are ce sa fie altceva, sex nu am mai facut de o luna, cu 2 zile parca inainte de analizele la care au iesit candida si gardnerella, gonoree si thricomoniaza nu aveam (pe asta scrie doar de ultima), dar pe cealalta nu aveam cum sa o iau, clamydia nu cred ca se pune problema... dar poate provoca mancarimi? si-n plus data trecuta s-a vazut la examenul microscopic supa multmesc  supa  kram voi pune bacilii si poate le repet dupa sarbatori. si asta de la prostia aia de tantum! box  ko

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-09 19:59:51)

#2910 2011-12-09 20:08:43

angeldarkwoman
Sr. member

frankie a scris:

of ce enervanti sunt  forgetit , adica daca vad ca ies leucocite si nimic altceva... te lasa asa in loc sa caute sa vada ce e in neregula. iar trebuie sa ghicesc forgetit . e ok ca au facut cultura din col? daca faceau din secretie iesea? oricum, angel nu are ce sa fie altceva, sex nu am mai facut de o luna, cu 2 zile parca inainte de analizele la care au iesit candida si gardnerella, gonoree si thricomoniaza nu aveam (pe asta scrie doar de ultima), dar pe cealalta nu aveam cum sa o iau, clamydia nu cred ca se pune problema... dar poate provoca mancarimi? si-n plus data trecuta s-a vazut la examenul microscopic supa multmesc  supa  kram voi pune bacilii si poate le repet dupa sarbatori. si asta de la prostia aia de tantum! box  ko

mie la synevo mi-au facut culturi si din col si din secretie. Din col a fost sterila , dar din secretie mi-a iesit candida glabrata. Asa e cand mediul din vagin e perturbat totul o ia razna , nu trebuie neaparat sa ai contact sexual ca sa dezvolti o infectie vaginala. Testul de clamidia l-ai facut de zici ca nu se pune problema??

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 20:09:59)

#2911 2011-12-09 21:30:19

shadow4
New member
Inregistrat: 2011-09-27

multumesc ptr sfaturi... woooof... inca o nelamurire mai am : am folosit crema acum 4 ore si tot am arsuri la interior , sunt eu mai disperata sau e normal sa actioneze astfel?

#2912 2011-12-09 21:47:45

angeldarkwoman
Sr. member

shadow4 a scris:

multumesc ptr sfaturi... woooof... inca o nelamurire mai am : am folosit crema acum 4 ore si tot am arsuri la interior , sunt eu mai disperata sau e normal sa actioneze astfel?

Phew ce pot sa zic , la ce ai zis tu ca toate ovulele care le-ai folosit te-a usturat. Ce pot sa te mai sfatuiesc e ca daca nu mai suporti usturimea din interior incearca sa te clatesti  cu degetul  cu un pic de apa chioara fiarta  si racita . Ma mai gandesc ca poate si zona eswte f iritata si cand folosesti ovule , creme te ustura. Eu patesc chestia asta nu intern ci extern si stiu ca e insuportabila usturimea supa  Acum si candida aia trebuie distrusa , incearca sa consulti din nou un medic legat de asta.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 21:49:11)

Publicitate

loading...

#2913 2011-12-09 22:49:31

eph
Hero member

nu am facut. adica eu stiu ca se face antigen... acum nu stiu ce inseamna asta... cand am fost le marie stopes de doua ori chiar, cand eram pe masa doctorita i-a spus asistentei, sa facem si nu stiu ce sau nu stiu cum sa nu fie si vreo clamydia, si nu stiu ce puii mei au facut ele acolo... acum eu pe buletinul de analize nu am primit nimic scris ca nu am clamydia... dar de doua ori a zis chestia asta ultima oara fiind acum vreo luna nu stiu. am zis ca nu se pune problema ca nu am mai facut sex... adica nu inteleg pot sa 'fac' clamydia pentru ca am dezechilibru de flora, cand eu nu am contacte si sa zicem ca nu m-am expus niciodata la bacteria respectiva? oricum ma duc maine si intreb de ce ai facut culturi din col cand au intrebat de doua ori din col sau din secretie cand eu deja spusesem ca vreau din secretie, si pana la urma au facut examen normal, pai eu am dat banii pe ala? din ala am facut 2 in nici doua luni...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-09 22:52:36)

#2914 2011-12-09 23:12:07

angeldarkwoman
Sr. member

Clamidia nu se face pe dezechilibrul florei. Nu conteaza ca n-ai mai facut sex de o luna , o poti avea de mai mult timp , uneori poate fi silentioasa , sau f bine poti avea si o ureaplasma si micoplasma. Testul se poate face si din sange si din secretie. Din proprie experienta iti zic eu am facut testele astea , mai ales cand dr nu imi putea da de cap cu usturimea la niv vulvei , dar mi-au iesit negative , pana la urma synevo mi-a gasit blestemata asta de candida. Oricum ca sa fii sigur ce se intampla e bine sa faci toate testele , nu se stie poate partenerul e purtator etc. Apropo ele se fac separat nu apar la un simplu ex de secretie.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 23:12:20)

#2915 2011-12-09 23:32:36

eph
Hero member

kram am spus ca nu stiu exact cum se face si ca nu am inteles ce au zis/facut ele acolo. stiam doar ca analiza asa se cheama. de microplasma si ureaplasma nu am pus problema ca stiu ca nu se trateaza (cum tratezi o bacterie care nu are perete celular? din moment ce antibioticul asa functioneaza?). am de gand sa fac tot ce trebuie dar costa si chiar acum nu imi permit. analiza din sange este eficienta? cum se numeste? ma gandesc daca o pot cere odata cu hemoleucograma pe care tot trebuie sa o fac curand, ca sa nu mai fac iar secretie signof10 practic nu m-am testat niciodata de hpv, clamydia, microplasma, ureaplasma dar am considerat din ce stiu ca e absurd oricum, herpes dar nici nu stiu cum se detecteaza... si cam atat. restul din secretie da, si la sange hiv, sifilis, hepatite da.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-09 23:35:54)

#2916 2011-12-09 23:39:21

angeldarkwoman
Sr. member

frankie a scris:

kram am spus ca nu stiu exact cum se face si ca nu am inteles ce au zis/facut ele acolo. stiam doar ca analiza asa se cheama. de microplasma si ureaplasma nu am pus problema ca stiu ca nu se trateaza (cum tratezi o bacterie care nu are perete celular? din moment ce antibioticul asa functioneaza?). am de gand sa fac tot ce trebuie dar costa si chiar acum nu imi permit. analiza din sange este eficienta? cum se numeste? ma gandesc daca o pot cere odata cu hemoleucograma pe care tot trebuie sa o fac curand, ca sa nu mai fac iar secretie signof10

Cum sa nu se trateze ureaplasma si micoplasma? Ele se trateza cu antibiotice , n-ai idee ce ravagii poate face . o amica s-a chinuit cu o anexita vreo 3 luni si nu  stia din ce cauza , abia putea merge din cauza durerii, cand a aflat ca are micoplasma si ureaplasma a tratat-o cu doxiciclina si a scapat. antigen clamidia nu se face odata cu hlg , trebuie sa o ceri separat. kram

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 23:39:37)

#2917 2011-12-09 23:45:21

eph
Hero member

nu stiu am tot citit ca antibioticele sunt ineficiente in cazul lor ca sunt niste bacteriute speciale... sau doar cele derivate din penicilina... si ca in alte tari ele nu se trateaza... le verific si pe alea just in caase atunci. multumesc ca ma lasi sa te stresez tongue puss voiam sa zis dar acum imi dau seama ca e stupida intrebarea daca o pot cere tot atunci, sa-mi ia sange si pentru clamydia, nu sa iasa pe hlg tongue

#2918 2011-12-09 23:50:39

angeldarkwoman
Sr. member

frankie a scris:

nu stiu am tot citit ca antibioticele sunt ineficiente in cazul lor ca sunt niste bacteriute speciale... sau doar cele derivate din penicilina... si ca in alte tari ele nu se trateaza... le verific si pe alea just in caase atunci. multumesc ca ma lasi sa te stresez tongue puss voiam sa zis dar acum imi dau seama ca e stupida intrebarea daca o pot cere tot atunci, sa-mi ia sange si pentru clamydia, nu sa iasa pe hlg tongue

stay calm , no stress . kram da ii poti zice ca vrei sa faci si testarea pt antigen clamidia. Mie mi-a recoltat separat .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-09 23:50:54)

#2919 2011-12-10 01:21:02

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

frankie, si eu te sfatuiesc sa faci chlamydia ( antigen din secretie musai, cu sau fara anticorpi din sange), ureaplasma+ mychoplasma. se pot trata toate smile

#2920 2011-12-13 01:02:28

Voiculescu Diana
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

Buna seara! Imi cer scuze daca nu postez unde nu trebuie acest mesaj, acum 10 minute mi-am facut cont pe acest site interesant!
Apelez la d-voastra cu o mare favoare si rugaminte, daca ati putea sa-mi interpretati si mie rezultatele analizelor, ptr ca nu mai am timp sa ma mai duc la doctorita. Va multumesc din suflet!Am incercat sa caut pe net fiecare cuvintel, dar m-am lasat pagubasa ...
Diagnostic citologic: Negativ pentru leziune intraepiteliala sau maligna
Descriere citologica:
Frotiu cu fond hematic si abundent exudat inflamator fibrino-leucocitar in care se identifica celule exocervicale superficiale si intermediare, unele cu discarioze posibil reactive inflamatorii (hipertrofie nucleara, halou perinuclear, policromazie citoplasmatica), metaplazie scuamoasa imatura, celule endocervicale dispuse in placarde, nuclei liberi, flora coco-bacilara.
Frotiu conventional/ coloratie Papanicolau: adecvat ■; insuficient □; nesatisfacator □;
■  Negativ pentru leziune intraepiteliala sau malignitate (NILM);

Diagnostic descriptiv:
I. Modificari celulare benigne
Infectii:        Trichomonas □;    Candida □;    Bacterii ■;    Gardnerella □;   Herpes □;
Modificari celulare asociate cu:  inflamatie ■;  DIU □;  atrofie □;  iradiere □;
             Celule endometriale > 40 ani □;

II. Anomalii celulare:
      Celule scuamoase:
ASC-US    □ (celule scuamoase atipice cu  semnificaţie nedeterminată);
ASC-H      □ (celule scuamoase atipice, nu se exclude o leziune  intraepitelială de grad ?nalt);
LGSIL       □ (leziune intraepitelială de grad scăzut); HPV □;
HGSIL       □ (leziune intraepitelială de grad ?nalt );
      Carcinom invaziv □;
Celule glandulare:
      AGC -NOS □ (celule glandulare atipice fara alta semnificaţie specificata)
      AGC  □ (celule glandulare atipice) endocervicale □, endometriale □;
      AIS   □ (adenocarcinom endocervical in situ);      Adenocarcinom: endocervical □; endometrial □; extrauterin □;

III. Evaluare hormonala:
Aspect hormonal compatibil cu varsta si anamneza ■;
Aspect hormonal incompatibil cu varsta si anamneza □;   
Nu poate fi evaluat □;
Caracterizare generala:
            Frotiu in limite normale □;
              Modificari celulare benigne ■;
              Anomalii ale celulelor epiteliale □ ;

#2921 2011-12-13 11:41:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e o infectie vaginala, destul de probabil nespecifica, necesita tratament, deci tot va trebui sa iti faci timp sa mergi la medic pentru prescriptie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#2922 2011-12-13 12:41:46

ivy11
Membru
Inregistrat: 2011-12-13

persifona a scris:

Continuam aici..  :f?rbryllad:

Buna! Poate fi asociat Gynofort crema cu Ketoconazolul (pastile) in tratarea candidozei? Va multumesc!

#2923 2011-12-13 22:39:59

eph
Hero member

pot sa folosesc canesten daca sunt la menstruatie, ultimele zile? sau pot sa ma dau cu canesten in timp ce pun lactobacilii? nu obisnuiesc sa folosesc nici macar clotrimazolul de capul meu, dar chiar mai simt mancarimi, si nu la intrarea in vagin asa cum erau cand aveam candidoza, ci pe labiile mici in sus spre clitoris sad am folosit canesten si in timpul tratamentului, ma gandesc prin absurd ca poate in interior nu mai este, dar poate este pe piele... la analizele explicate mai sus nu a iesit nimic, deocamdata fiind pe stop si cum dupa trebuie sa astept vreo saptamana sa pot face altele/ reface deja vin sarbatorile... sa zicem prin absurd ca mai este gardnerella, am intrebat la topic daca da mancarimi si mi s-a spus ca nu, candida cel putin in secretie nu mai este, cele de care nu m-am testat... sansele de a le avea sunt mici (le voi face sa scap de stres dar dupa sarbatori) nu inteleg ce ma mananca! nu este mereu, nu este foarte jenant, nu apare cand ma spal ca la candidoza, nu stiu de unde sa o iau sad

#2924 2011-12-14 19:44:25

angeldarkwoman
Sr. member

frankie a scris:

pot sa folosesc canesten daca sunt la menstruatie, ultimele zile? sau pot sa ma dau cu canesten in timp ce pun lactobacilii? nu obisnuiesc sa folosesc nici macar clotrimazolul de capul meu, dar chiar mai simt mancarimi, si nu la intrarea in vagin asa cum erau cand aveam candidoza, ci pe labiile mici in sus spre clitoris sad am folosit canesten si in timpul tratamentului, ma gandesc prin absurd ca poate in interior nu mai este, dar poate este pe piele... la analizele explicate mai sus nu a iesit nimic, deocamdata fiind pe stop si cum dupa trebuie sa astept vreo saptamana sa pot face altele/ reface deja vin sarbatorile... sa zicem prin absurd ca mai este gardnerella, am intrebat la topic daca da mancarimi si mi s-a spus ca nu, candida cel putin in secretie nu mai este, cele de care nu m-am testat... sansele de a le avea sunt mici (le voi face sa scap de stres dar dupa sarbatori) nu inteleg ce ma mananca! nu este mereu, nu este foarte jenant, nu apare cand ma spal ca la candidoza, nu stiu de unde sa o iau sad

Nu stiu ce efect ar avea daca fol canesten pe menstra , sangele ala spala crema. Daca crezi ca te simti ok folosind crema canesten incearca. Mai repet odata trebuie refacute analizele la secretie incluzand si testul pt clamidia, ureaplasma , micoplasma. par  par

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-12-14 19:44:41)

#2925 2011-12-15 00:07:51

eph
Hero member

puss pai nu mai e menstra, in ultimele 2 zile e ca spottingul, dar oricum sunt absurda, de la antimicoticele alea daca inauntru a trecut nu cred ca mai pote fii pe piele... (scria pe prospectul canesten ca se foloseste ca sa nu se extinda sau in caz ca s-a extins pe vulva si in regiunea perianala, ceva de genul acesta...). le voi face nu prea am cum luna asta pt ca pana sa pot ajunge din cauza menstrei vine craciunul... daca mai stau inca o saptamana sa pun si ovulele... oricum nu inteleg ce dumnezeu ma mananca si nici ce-i cu leucocitele... se poate sa nu fie nici o infectie si sa fii ramas de la cele ce au fost si sa se duca in curand de la sine? erau relativ frecvente, nu frecvente. ma scot din sarite, voiam sa ma duc sa le spun de ce nu mi s-a facut ce am cerut, dar nu vor recunoaste niciodata ca au gresit, sau au facut-o intentionat din comoditate... sunt in-cre-di-bili! trebuie sa te duci de enspe mii de ori sa scapi de ce ai... ar fii a 4-a oara! a 4-a oara in 2 luni cand le fac/ refac sa scap de o problema minora... macar acum nu am mai dat 80 lei pe consulatie degeaba, 50 pe 'tratament' ca sa nu-mi treaca ce am, dar sa ma mai pricopsesc cu una...  box

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-15 00:09:31)

#2926 2011-12-15 08:01:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

eu una parca as zice ca ar merita sa faci ceva demersuri pentru a refaci/imbogatii populatia de lactobacili din vagin....
cu senzatia de care vorbesti, cred ca s-ar putea datora eventual tampoanelor(in caz ca folosesti) si ca nu e motiv de ingrijorare si de stres

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.