homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-17

#305 2009-03-08 10:57:08

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: candidoza 2

fetelor stiti ca v-am spus ca banuiesc ca am candida.in tara nu ajung decat peste 1 luna jumate cam asa....am sa imi grabesc plecarea pana la urma,dar simptomele astea ma supara foarte tare si am gasit pe net...  http://www.newpharma.be/pharmacie/bayer … aux-6.html    si asta http://www.newpharma.be/pharmacie/bayer … -20-g.html     eu sunt in franta si de asta am cautat in franceza ca sa fiu sigura ca am sa gasesc la farmacie.din moment ce am vAZUT ca se pot comanda online am dedus ca la farmacie mi le poate da fara reteta de la medic (aici ,de ex antibebe nu da decat cu reteta,iar in tara mai luam si fara).Intrebarea este...sa imi cumpar? sau nu?pot sa patesc ceva rau?Nu as vrea sa se inrautateasca si mai tare starea mea  si as vrea sa fac ceva pana ma intorc acasa si ma simt aiurea ca nu pot sa ma tratez sad

#306 2009-03-08 12:53:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

ela, dar mergi acolo la un medic... nu sta asa. eu zic sa nu te bagi la tratament fara sa stii ce ai si mai ales sa iei de capul tau.
cauta bioclin sau iaurt natural si fa instalatii pana una alta.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#307 2009-03-08 16:37:28

adryana grygo
Full member
De la: Ardeal...univers fatal
Inregistrat: 2008-07-18

candida iese doar din papanicolau?sau trebe facuta analiza de secretie?

Cea mai mare intelepciune nu sta in a nu cadea niciodata, ci in a te putea ridica de fiecare data cand ai cazut...

#308 2009-03-08 22:02:37

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

mai bine faci si analiza...de multe ori la pap nu iese cand ai candida

#309 2009-03-08 22:06:56

alice_u2
New member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-03-05

da,si mie la ultimele analize mi-a iesit k e ok si papanicolau si restul k nu mai am nimic,dar eu nu prea cred k mi-a disparut asa de-o data

Publicitate

loading...

#310 2009-03-09 10:30:27

Alyna Spoyala
New member
Inregistrat: 2009-03-04

Buna fetelor,
Am si eu o intrebare Doctorul mi-a prescris o reteta pentru candida si anume Urinex pastile, Clotrimazol unguent si Canesten ovule. Eu am inceput dupa acest tratament sa ma simt bine Chiar nu mai am nici o simtoma Problema mea e alta Imi este frica ca prietenul meu sa nu fie purtator de microb si cand o sa am iar contact sexual cu el sa mi se duca pe apa sambetei tot tratamentul Doctorul nu mi-a prescris nimic pentru el Adevaru ca nici eu nu i-am zis
Va rog ajutati-ma cum sa procedez Ce sa iau si pt el As putea lua canesten crema pentru el?

#311 2009-03-09 16:41:18

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

buna! poate afecta postinorul flora  vaginala tinand cont ca a fost luat doua luni consecutiv, facilitand aparitia candidei? sa nu ma certati, stiu ca nu e tocmai ok sa iei pstinor asa de des... si la o perioada asa scurta:(

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#312 2009-03-09 16:41:41

ela_is_sweet
Sr. member

Danae a scris:

ela, dar mergi acolo la un medic... nu sta asa. eu zic sa nu te bagi la tratament fara sa stii ce ai si mai ales sa iei de capul tau.
cauta bioclin sau iaurt natural si fa instalatii pana una alta.

bioclin nu am gasit deloc iar cu iaurt am incercat 2 seri la rand si senzatia de mancarime era si mai puternica.la farmacie am fost si am intrebat mi-a dat lomexin crema 2% si lomexin 2 ovule de 600 mg.din cate am citit aici se pune numai unul singur pentru ca e doza unica.asa scrie si pe prospect.insa farmacista a zis sa pun unul in seara asta si unul peste 3 zile si sa ma dau cu crema dimineata si seara.pun numAi unul si astept sa vad cum ma simt?sau sa nu pun deloc si sa ma dau si cu crema.La medic e destul de scumpa consultatia plus analizele...de aceea astept pana ma intoc in tara sad.daca pe 2 ovule si o crema am dat 20 de euro inchipuie-ti cat trebuie sa fie o consultatie si o analiza,iar acuma chiar stau fff prost cu banii sad deci cum sa fac fetelor? sa pun un ovul sau sa nu pun?

#313 2009-03-09 18:09:35

Vivi88
New member
De la: departe de casutza mea:(
Inregistrat: 2009-02-16

buna ...si mie mi-a dat lomexin 600mg doctorita,numai 1 ovul....ce am vrut sa iti zic k am citit p prospect si zice k dupa ce ai folosit 1 ovul de 600mg se mai poate administra si al 2-lea ovul la interval de 3 zile..cum ti s-a si zis de asemenea:D

#314 2009-03-09 18:41:09

lovedesire
New member

Buna fetelor.Si eu am fost diagnosticata cu candidoza in urma analizelor din secretia vaginala  ,mediucul ginecolog chiar s`a speriat un pic. mi`a facut si papanicolau si chiar si la sange .toate au iesit bune in afara de candida mi`a prescris ptr mine NIZORAL comprimate , METRONIDAZOL comprimate, clortrimazol crema si MACMIROR ovule asta timp de aproape 2 sapt. plus in fieare seara irigari vaginale cu pliculete nu mai tin mine cum se numeau. si pentru partener NIZORAL si METRONIDAZOL si CLORITRIMAZOL .
Pe  tot parcursul tratamentului  nu am avut  contact sexual ptr ca asa a spus medicul , fara alcool. si era si in perioada sarbatorilor cand saracu prietenu meu nu putea sa bea nici macar o gura de ceva sa spuna `` la multi ani `` ptr ca eu eram in capu lui ca sa urmam tratamentul. Va dati seama ce chin a fost cu atatea pastile si atatea ritualuri de facut in fiecare seara . Si nu au avut nici un rezultat.
Am mai citit pe internet pe diverse site`uri si m`am hotarat sa intreb si medicul de familie si m`a mai linistit ,explicandu`mi ca ,candida apare atunci cand ai sistemul    imunitar scazut si oricat te`ai lupta cu ea revine... si am inceput sa lucrez mai mult la sistemul imunitar si va zic sincer acum ma simt mai bine.

#315 2009-03-09 19:13:43

Vivi88
New member

ce ai luat pt sist imunitar?big_smile

#316 2009-03-09 19:18:22

ela_is_sweet
Sr. member

Vivi88 a scris:

buna ...si mie mi-a dat lomexin 600mg doctorita,numai 1 ovul....ce am vrut sa iti zic k am citit p prospect si zice k dupa ce ai folosit 1 ovul de 600mg se mai poate administra si al 2-lea ovul la interval de 3 zile..cum ti s-a si zis de asemenea:D

pai sa pun oare numai unul si daca vad ca pe urma nu mai am simptome sa nu il mai pun pe al 2 lea peste 3 zile?  sjuk  sjuk  sjuk  sjuk

#317 2009-03-09 19:31:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, desi in 3 zile e mai greu sa-ti dai seama daca ti-a trecut sau nu...

#318 2009-03-09 19:41:46

aadriana
Sr. member

Vivi88 a scris:

ce ai luat pt sist imunitar?big_smile

vivi eu iti recomand pt sistemul imunitar complexul de propolis-echinaceea-vitamina C, il gasesi in orice farmacie:)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#319 2009-03-09 20:15:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

lovedesire a scris:

Buna fetelor.Si eu am fost diagnosticata cu candidoza in urma analizelor din secretia vaginala  ,mediucul ginecolog chiar s`a speriat un pic. mi`a facut si papanicolau si chiar si la sange .toate au iesit bune in afara de candida mi`a prescris ptr mine NIZORAL comprimate , METRONIDAZOL comprimate, clortrimazol crema si MACMIROR ovule asta timp de aproape 2 sapt. plus in fieare seara irigari vaginale cu pliculete nu mai tin mine cum se numeau. si pentru partener NIZORAL si METRONIDAZOL si CLORITRIMAZOL .
Pe  tot parcursul tratamentului  nu am avut  contact sexual ptr ca asa a spus medicul , fara alcool. si era si in perioada sarbatorilor cand saracu prietenu meu nu putea sa bea nici macar o gura de ceva sa spuna `` la multi ani `` ptr ca eu eram in capu lui ca sa urmam tratamentul. Va dati seama ce chin a fost cu atatea pastile si atatea ritualuri de facut in fiecare seara . Si nu au avut nici un rezultat.
Am mai citit pe internet pe diverse site`uri si m`am hotarat sa intreb si medicul de familie si m`a mai linistit ,explicandu`mi ca ,candida apare atunci cand ai sistemul    imunitar scazut si oricat te`ai lupta cu ea revine... si am inceput sa lucrez mai mult la sistemul imunitar si va zic sincer acum ma simt mai bine.

esti sigura ca aveai doar candida?
caci metronidazol nu se prescrie in nici un caz pt candida...e antibiotic si o agraveaza

aadriana a scris:

buna! poate afecta postinorul flora  vaginala tinand cont ca a fost luat doua luni consecutiv, facilitand aparitia candidei? sa nu ma certati, stiu ca nu e tocmai ok sa iei pstinor asa de des... si la o perioada asa scurta:(

poate favoriza aparitia candidozei

Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-03-09 20:16:50)

#320 2009-03-09 20:20:43

ela_is_sweet
Sr. member

offf mor....imi vine sa ma zgarii p fatza  sm

#321 2009-03-09 20:34:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ela_is_sweet a scris:

offf mor....imi vine sa ma zgarii p fatza  sm

de ce ela?
apropo de ce ai scris mai sus...lomexin e doza unica

#322 2009-03-09 20:58:19

ela_is_sweet
Sr. member

pai 1. am plecat din tara fara antibebe la mine si aici nu da fara reteta...si daca le arat o reteta din romania se uita la ea ca la masini straine
     2. de cand nu mai iau antibebe nu mi-a venit menstra...asta e a 7a saptamana
     3. am facut si nenorocita asta de candida....si simptomele au aparut imediata dupa ce am oprit pastilele (oare poate fi asta cauza aparitiei candidei? sau e doar o simpla coincidenta?)acum vreo 4 luni la ultima vizita la gineco nu aveam nimic...analizele de secretie chiar iesisera bine,nici nu ma asteptam sa ma pricopsesc cu asa ceva sad

si acuma stau si ma gandesc....sa pun ovulul sa nu-l pun,sa ma dau doar cu crema la exterior?am mai citit pe la un topic,,,,,,,ca dupa ce a pus ovulul a 2a zi a vazut un fel de lichid roziu....probbil sange si era tot lomexin sad ....stau si ma uit la cutie ..sa pun sa nu pun...... bang   grater  grater

Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2009-03-09 21:02:01)

#323 2009-03-09 22:11:35

Vivi88
New member

ela_is_sweet a scris:

pai 1. am plecat din tara fara antibebe la mine si aici nu da fara reteta...si daca le arat o reteta din romania se uita la ea ca la masini straine
     2. de cand nu mai iau antibebe nu mi-a venit menstra...asta e a 7a saptamana
     3. am facut si nenorocita asta de candida....si simptomele au aparut imediata dupa ce am oprit pastilele (oare poate fi asta cauza aparitiei candidei? sau e doar o simpla coincidenta?)acum vreo 4 luni la ultima vizita la gineco nu aveam nimic...analizele de secretie chiar iesisera bine,nici nu ma asteptam sa ma pricopsesc cu asa ceva sad

si acuma stau si ma gandesc....sa pun ovulul sa nu-l pun,sa ma dau doar cu crema la exterior?am mai citit pe la un topic,,,,,,,ca dupa ce a pus ovulul a 2a zi a vazut un fel de lichid roziu....probbil sange si era tot lomexin sad ....stau si ma uit la cutie ..sa pun sa nu pun...... bang   grater  grater

poti sa pui ovulul k rau nu iti face ....si eu am luat...si dak ti-a zis sa iei 2 eu zic sa le iei dar al 2 dupa 3 zile asa e recomandat si in prospect...si cand reusesti la mergi la medic o sa vezi ce iti zice dak tia trecut sau ...na..

Ultima oara a fost editat de Vivi88 (2009-03-09 23:17:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.