homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-18

#324 2009-03-09 22:14:58

Vivi88
New member
De la: departe de casutza mea:(
Inregistrat: 2009-02-16

Re: candidoza 2

aadriana a scris:

Vivi88 a scris:

ce ai luat pt sist imunitar?big_smile

vivi eu iti recomand pt sistemul imunitar complexul de propolis-echinaceea-vitamina C, il gasesi in orice farmacie:)

ms smile si eu am candida si in momentu de fata inca sunt la tratament...joi merg la control iar...dar nu cred k mi-a trecut inca desi am aproape 2 sapt de cand fac tratament ,iar am usturimi:((senzatie asa de aiurea nu o mai suport sad

am inceput sa iau de azi propolis-echinaceea-vitamina c...cat timp trebe sa iau?

Ultima oara a fost editat de Vivi88 (2009-03-10 12:33:27)

#325 2009-03-09 22:17:16

Vivi88
New member

am o intrebare...se poate la candida sa iti apara si niste bubite k niste ridicaturi?sad eu am si asa ceva...si m-a chemat la colposcopie...

Ultima oara a fost editat de Vivi88 (2009-03-09 23:16:40)

#326 2009-03-09 22:52:44

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

ms pentru raspunsuri Vivi88 pusspuss. Editeaza ult. 3 mesaje de pe postul asta ca altfel ai sa primesti warn smile nu avem voie sa facem postari consecutive.pupi.nb .Si referitor la intrebarea ta nu stiu ce sa iti raspunde..dar sigur o sa vada fetele si o sa te ajute ele.Noapte buna!puss

#327 2009-03-10 00:40:11

lovedesire
New member
Inregistrat: 2009-03-09

lady in black a scris:

lovedesire a scris:

Buna fetelor.Si eu am fost diagnosticata cu candidoza in urma analizelor din secretia vaginala  ,mediucul ginecolog chiar s`a speriat un pic. mi`a facut si papanicolau si chiar si la sange .toate au iesit bune in afara de candida mi`a prescris ptr mine NIZORAL comprimate , METRONIDAZOL comprimate, clortrimazol crema si MACMIROR ovule asta timp de aproape 2 sapt. plus in fieare seara irigari vaginale cu pliculete nu mai tin mine cum se numeau. si pentru partener NIZORAL si METRONIDAZOL si CLORITRIMAZOL .
Pe  tot parcursul tratamentului  nu am avut  contact sexual ptr ca asa a spus medicul , fara alcool. si era si in perioada sarbatorilor cand saracu prietenu meu nu putea sa bea nici macar o gura de ceva sa spuna `` la multi ani `` ptr ca eu eram in capu lui ca sa urmam tratamentul. Va dati seama ce chin a fost cu atatea pastile si atatea ritualuri de facut in fiecare seara . Si nu au avut nici un rezultat.
Am mai citit pe internet pe diverse site`uri si m`am hotarat sa intreb si medicul de familie si m`a mai linistit ,explicandu`mi ca ,candida apare atunci cand ai sistemul    imunitar scazut si oricat te`ai lupta cu ea revine... si am inceput sa lucrez mai mult la sistemul imunitar si va zic sincer acum ma simt mai bine.

esti sigura ca aveai doar candida?
caci metronidazol nu se prescrie in nici un caz pt candida...e antibiotic si o agraveaza

aadriana a scris:

buna! poate afecta postinorul flora  vaginala tinand cont ca a fost luat doua luni consecutiv, facilitand aparitia candidei? sa nu ma certati, stiu ca nu e tocmai ok sa iei pstinor asa de des... si la o perioada asa scurta:(

poate favoriza aparitia candidozei

asa au iesit analizele doar candida. asa mi`a spus si dr ginecolog el mi`a prescris reteta

si ptr sistemul imunitar am luat EUROVITA si VITAMINA C inca le iau

#328 2009-03-10 11:28:22

ela_is_sweet
Sr. member

neatza....am pus pana la urma aseara un ovul lomexin smile si nu am avut nici o senzatie ciudata,cum mai descriau unele fete pe forum...parca e mai bine astazi....m-am dat dimineata cu crema si ma mai dau si diseara....si inca vreo 2-3 zile.problema este ca inca mai simt ceva...nu ca pana acuma,,,senzatie de mancarmie combinata cu o senzatie usturime.....ci asa ffffffff putin de tot aproape inexistenta o senzatie de mancarime.numai ca voi ziceati ca lomexin e dozA unica....eu am de 600 mg,deci asa este.peste 3 zile sa pun si celalalt ovul(cutia pe care am luat-o eu avea 2 ovule)?????si alta intrebare...daca am pus ieri pe primul (luni) pe al 2 lea il pun joi sau vineri? big_smile

Publicitate

loading...

#329 2009-03-10 12:31:49

Vivi88
New member

ela_is_sweet a scris:

neatza....am pus pana la urma aseara un ovul lomexin smile si nu am avut nici o senzatie ciudata,cum mai descriau unele fete pe forum...parca e mai bine astazi....m-am dat dimineata cu crema si ma mai dau si diseara....si inca vreo 2-3 zile.problema este ca inca mai simt ceva...nu ca pana acuma,,,senzatie de mancarmie combinata cu o senzatie usturime.....ci asa ffffffff putin de tot aproape inexistenta o senzatie de mancarime.numai ca voi ziceati ca lomexin e dozA unica....eu am de 600 mg,deci asa este.peste 3 zile sa pun si celalalt ovul(cutia pe care am luat-o eu avea 2 ovule)?????si alta intrebare...daca am pus ieri pe primul (luni) pe al 2 lea il pun joi sau vineri? big_smile

si eu iau din 3 in 3 zile ovule dar cervugid...si dak am pus luni seara p al 2 il pun joi seara ...p al 3-lea il pun duminica si tot asa...eu asa am facut  eventual mai asculta o parere

senzatiile de mancarimi si usturimi sunt specifice candidei....eu iau tratament de aproape 2 sapt si tot mai am usturimi cateodata...deci inseamna k inca nu mi-a trecut...dar dak faci tratamentu ai sa vezi k dispar, aaaa si am inceput sa iau si vitamina c pt imunitate k sa imi treaca mai repede:D

#330 2009-03-10 13:35:12

ela_is_sweet
Sr. member

la asta m-am gandit si eu...ca joi ar trebui sa il pun dar nustiu poate mai vine cineva cu vreo parere smile

#331 2009-03-10 15:32:19

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Vivi88 a scris:

aadriana a scris:

Vivi88 a scris:

ce ai luat pt sist imunitar?big_smile

vivi eu iti recomand pt sistemul imunitar complexul de propolis-echinaceea-vitamina C, il gasesi in orice farmacie:)

ms smile si eu am candida si in momentu de fata inca sunt la tratament...joi merg la control iar...dar nu cred k mi-a trecut inca desi am aproape 2 sapt de cand fac tratament ,iar am usturimi:((senzatie asa de aiurea nu o mai suport sad

am inceput sa iau de azi propolis-echinaceea-vitamina c...cat timp trebe sa iau?

vivi, cam o luna de zile, o luna si ceva mie asa mi-i s-a recomandat, pt candida eu mai iau si Biotics, tot o luna de zile mi-am propus sa iau, 3 pastile pe zi.  Si eu am avut senzatiile alea de nesuportat, acum am terminat tratamenul si am zis sa folosesc bioclin 5 zile dupa tratament, asa si fac doar ca mi-e foarte frica ca dupa ce renunt la el o sa imi reapara mancarimile si senzatia de disconfort:( de care am scapat...

Fetelor, odata cu terminarea pot sa zic tratamentului cu bioclin, va fi ca inainte? nu stiu cum sa zic, eu am stat de proba o zi fara sa imi pun si nu am vazut vre-o schimbare, era doar o secretie mai cremoasa, fara miros urat si fara culoare dubioasa, doar ca nu era ca inainte...cand eram sanatoasa.... Ce sa mai fac?  Mai va zic ca nu mai am simptomele candidei, doar ca ma sperie secretia aia...      puss

Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-03-10 19:07:48)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#332 2009-03-10 19:30:40

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

am si eu o intrebare.am primit tratament ptr candida si trebuie s afac spalaturi vaginale cu ceai de pelin o data la 3-4 zile. spalaturile sa le fac seara sau dimineata? asta am uitat sa intreb. va rog frumos sa imi raspundeti.e important si destul de urgent, ca vreau s aincep azi tratamentul.si ptr partener am o crema. cum o foloseste el isi da pe penis asa "nebelit" sau il "beleste" scuzati exprimarea.rodnar

#333 2009-03-10 19:39:52

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

partenerul tau se da doar pe cap adik il beleste lol
si spalaturile ii indicat sa le faci seara inaite de culcare big_smile

#334 2009-03-10 19:44:20

ela_is_sweet
Sr. member

ufff.....tot simt putin o mancarime  grater am sa continui sa ma dau cu crema poate poate..... neutral  am observat niste scurgeri albicioase dar presupun ca sunt de la ovul.si inca o intrebare.e bine sa folosesc protejslip? in general?eu nu prea am lenjerie din bumbac din cate am observat...si mai mereu pun protejslipuri.dar cand ajung acasa arunc tot si imi iau numai lenjerie din bumbac,si inainte de fiecare purtare am sa stau cu fieru de calcat pe ea....si chiloti tetra as fi in stare  sa port numai sa scap de mancarimea asta nenorocita grater((((

#335 2009-03-10 19:58:30

a_d_a
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2008-11-29

da nu cred ca iti trece asa repede chiar daca ovulul era cu doza unica ....trebuie sa astepti 2-3 zile....
pe mine protejslip-urile parfumate ma deranjau...nu stiu ce sa zic despre asta

#336 2009-03-10 20:00:51

butterfly3
Full member

multumesc mult de tot. daca se da si pe restul penisului are ceva? si am inteles ca pot continua spalaturile cu ceaiu dupa tratament dar as ala o spatamana gen sa fac o spalatura sau sa fac tot la 3-4 zile pana termin ceaiul?si de exemplu acuma fac spalatura cu ceaiul si apoi bag ovulul?
pot sa fac spalaturi vaginale cu ceai de pelin si in timpul menstruatiei? ca tratamentul cu ovule am voie sa il fac si in timpul menstruatiei.

Ultima oara a fost editat de butterfly3 (2009-03-10 20:06:07)

#337 2009-03-10 20:03:31

ela_is_sweet
Sr. member

nu sunt parfumate....m-am uitat special....scrie ca sunt sin fibre naturale,protejslipuri clasice,micro aerate,dar nu scrie exact ce fibre .......pai am sa mai astept 3 zile...ma dau doar cu crema....si daca vad ca nu trece....pun si celalalt ovul peste 3 zile.oricum starea s-a ameliorat

#338 2009-03-10 20:05:41

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

da prima data faci spalatura pui ovulu si te bagi repede in pat ca alfel curge. dupa terminarea tratamentului poti sa te speli o data pe saptamana sau dupa fiecare contact sexual. iar partenerul nu are rost sa se dea pe tot penisul doar pe cap

#339 2009-03-10 20:22:37

butterfly3
Full member

pot sa fac spalaturi vaginale cu ceai de pelin si in timpul menstruatiei? deoarece daca incep acuma tratamentul doua dintre spalaturile vaginale pica fix cand imi vine mesntruatia si una fix cand sunt deja la menstruatie, vreau sa mentionez ca tratamentul cu ovule am voie sa il fac si in timpul menstruatiei.

#340 2009-03-10 20:30:43

denisabia
New member
Inregistrat: 2009-02-21

ela_is_sweet a scris:

nu sunt parfumate....m-am uitat special....scrie ca sunt sin fibre naturale,protejslipuri clasice,micro aerate,dar nu scrie exact ce fibre .......pai am sa mai astept 3 zile...ma dau doar cu crema....si daca vad ca nu trece....pun si celalalt ovul peste 3 zile.oricum starea s-a ameliorat

Cat iei ovule poti folosi protejslipueile cand se scurge continutul, dar sa stii ca iti agraveaza problemele.E simpla reclama ca ar fi din fibre naturale, la fel ca si OB-urile, absorbantele afecteaza intr-o proportie mai mare sau mai mica.Pacat ca nu suport vata ca e mai sanatoasa, nu e tratata cu atatea chimicale.Cand ai infectii poarta bumbac si poti sa-ti cumperi lenjerie neagra, fara pretentii ca s-o porti cand pui ovule.Eu asa fac si e mult mai ok, mai ales daca zici ca ai mancarimi.Faptul ca nu-s bune, o stiu de la cadre medicale, desi si eu am fost mare fan incerc sa ma dezvat.

#341 2009-03-10 20:39:14

ela_is_sweet
Sr. member

de banii care i-am dat pe protejslipuri imi luam o pereche de chilotei din bumbac rotfl

#342 2009-03-10 23:38:49

Vivi88
New member

are ceva dak intretin relatii in timp ce iau tratamentul pt candida???am voie cu prezervativ?sau nicicum?big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.