|
Nu esti logat.
Candidoza 2-20#362 2009-03-12 22:27:00
Re: candidoza 2si ovulul poate ataca latexul... Offline #363 2009-03-13 10:04:14
Re: candidoza 2candida poate intarzia aparitia menstrei? sau tratamentul impotriva ei? eu incep sa ma panichez deja...ca de 2 luni nu se anunta ca vine cm.ce-i drept am intrerupt pastilele si inainte de ele nu venea regulat...dar deja mi se pare prea mult Offline #364 2009-03-13 11:33:43
Re: candidoza 2Fetelor, pentru candidoza ce e mai recomandat flucuvimul sau fluconazolul? Stiu ca au aceeasi substanta activa doar ca am auzit ca flucovimul ar fi foarte slab sau ceva de genul, ca are ff putina substanta activa si ca nu ar fi tocmai foarte bun... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #365 2009-03-13 15:24:33
Re: candidoza 2flucovimul are ca substanta activa fluconazol! pt candida de ia doza unica flucovim 150 Offline #366 2009-03-13 15:25:23
Re: candidoza 2daca e aceeasi substanta activa si in aceeasi canditate sunt IDENTICE...uita te de cat e fluconazolul si de cat e flucovimul... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#367 2009-03-13 15:38:39
Re: candidoza 2Barbatii merg la urolog ? Sau daca am prieteni la un laborator , pot trimite urina matinala acolo pentru analize? Offline #368 2009-03-13 16:00:01
Re: candidoza 2da...nu stiu ce vrei sa depistezi in schimb...eu zic ca mai bine mergi la medic sa ti spuna el de de analize ai nevoie... happy with him...inlove with him... Offline #369 2009-03-13 17:26:52
Re: candidoza 2am inteles, merci! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #370 2009-03-14 00:22:15
Re: candidoza 2ma gandeam sa va spun si voua ce mi s-a intamplat mie...am fost la un ginecolog in urma unor usturimi, mi s-a depistat candida, am facut tratament si mi s-a zis sa fac si o colposcopie din pricina faptului ca am si un polip, m-am intors de la colposcopie cu un rezultat f bun, nu am nici un polip...insa intrand azi pe un forum aflu` k tratamentul care mi-a fost administrat pt candida(6ovule pimafucin si 5 zile de nizoral cu 2 tablete pe zi)nu e intocmai bun, am aflat de un tratament 2 ovule lomexim si 7 zile de mycosyst...ce parere aveti? Offline #371 2009-03-14 08:16:46
Re: candidoza 2Parerea mea este sa nu iei tratament din ceea ce afli. Eventual poti sa schimbi medicul si sa mai ceri o parere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #372 2009-03-15 02:50:48
Re: candidoza 2Buna! Sunt nou-venita pe aici, asa k imi cer scuze dak repet vreo intrebare. Sunt "fericita" purtatoare a unei candidoze de care nu am reusit sa scap cu niciun tratatment pana acum (am facut vreo patru). nu se sinchiseste de nicicun ovul sau crema. m-am saturat sa dau o caruta de bani la doctori si la farmacii si incep sa cedez nervos. Diagnosticul a fost pus de doctor prin examen "vizual" (a fost el de parere ca nu e nevoie de antifungigrama) si mi s-a confirmat ulterior prin testul Babes - pap. As vrea sa fac totusi o fungigrama cat mai buna, adica sa acopere cat mai multe din antimicoticele folosite pentru asa ceva. Din ce stiti voi, unde ar fi cel mai indicat sa fac analiza? Ca sa nu ma mai plimb pe la toate laboratoarele. Sunt din Pitesti, dar sunt dispusa sa merg pana la Bucuresti (banuiesc ca sunt laboratoarele mai dotate) sau unde-o fi. Mersic si bafta tuturor! Offline #374 2009-03-15 12:43:27
Re: candidoza 2am si eu o intrebare cate zile este indicat sa ma dau cu crema lomexin? azi este a 6a zi de cand ma dau...am pus si ovulele..unul luni si unul joi....ma simt bine acum...numai ca uneori simt o usoara mancarime jos...dar trece de la sine in cateva momente ....as mai putea sa iau ceva ca sa dispara de tot??? Offline #375 2009-03-15 13:11:41
Re: candidoza 2de la terminarea trat cu ovule sa mai continua cateva zile cu crema pana cand simptomele externe trec complet...daca mai ai totusi din cand in cand mancarimi mai da te cu lomexin pana trec... happy with him...inlove with him... Offline #376 2009-03-15 14:55:21
Re: candidoza 2Multumesc mult pentru raspuns, gargarita! O sa incerc. Offline #377 2009-03-15 21:54:39
Re: candidoza 2hmmm...ptr ca am o rana pe col si urmeaza sa fac o electrorezectie doctorita mi-a dat un tratament de 10 zile cu ovule betadine.Nu am avut contact sexual pe timpul tratamentului,dar seara,cand imi introduceam ovulul observam niste mici...cum sa le spun...ca niste venisoare albe.Am facut sex cu iubitul meu a doua zi dupa terminarea tratamentului si a scos-o...alba...avea un fel de faina pe ea.M-am gandit ca poate sunt resturi de ovule si azi mi-am facut o spalare interne si am observat ca am multe particule albe...care si miros...intepator.Sa fie o candida? Offline #378 2009-03-15 23:03:23
Re: candidoza 2chick, eu cred mai degraba ca sunt resturi de ovul...si eu am patit Offline #379 2009-03-15 23:10:40
Re: candidoza 2dap?mersi mult!si eu credeam la fel ca mi se parea ciudat sa fac candida si asa violenta,de la niste ovule.deja imi pregatisem tot tratamentul ptr candida,unguent,ovule,am totul in casa!:)Acum ma duc sa ma culc linistita.Somn usooor! Offline #380 2009-03-17 16:30:27
Re: candidoza 2fetelor sunt foarte nelamurita... Am facut tratamntul pt candida... nu mai am nici un simptom, am doar ceva probleme cu lubrifierea... Nu am nici o mncarime, nimic! Doar ca secretia mea parca nu isi revine la normal, la cum a fost odata... Am folosit bioclin, tot degeaba, nu isi revine si ramane alba si usor cremoasa, nu e in cantitati mari, chiar e putina pot zice... La medic pentru analize nu ma pot duce acum, ce sa fac? ma cam sperie si ma gandesc ca tratamentul nu a reusit deloc.... Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|