homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-50

#932 2009-06-17 12:38:56

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candidoza 2

ar trebui sa eviti dulcele. dar asta nu inseamna ca nu ai voie deloc zahar sau deloc dulce. mai putin, in cantitati moderate.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#933 2009-06-17 16:30:39

Bb Shtrumph
Membru
Inregistrat: 2009-06-17

Buna,fetele! Am j eu o intrebare...am o secretie branzoasa alba,nu am usturimi,nici mancarimi ...ma gandeam ca ar putea sa fie candida, voi ce credeti ca ar putea fi???... sad

#934 2009-06-17 16:58:22

Alexanddra
New member

Buna feteleor!
Urmaresc activitatea pe acest forum de ceva vreme si abia azi m-am hotarat sa-mi fac si eu cont sa va intreb cate ceva rotfl
Mie ginegologul mi-a recomandat betadine ovule, clotrimazol crema si spalaturi cu tantum rosa pt tratarea candidei. Doar ca ovulele sunt 7 si tantum rosa 5... Ar trebui sa-mi mai iau tantum rosa sau sa le incep dupa ovule. Nu stiu. Aveti vreo idee?
Am incercat mai multe tratamente dar rezultatele au fost slabe. Mi-au ameliorat simptomele, dar candida este inca prezenta  sad

Ah si am uitat sa mentionez ca mananc dulciuri moderat, mult iaurt, fara gel intim doar apa calduta cu bicarbonat sau ceai de galbenele, lenjerie din bumbac normala etc etc m-am informat bine si totusi nu scap de ea .. sad

Ultima oara a fost editat de Alexanddra (2009-06-17 18:15:55)

#935 2009-06-17 19:46:05

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

o sa incerc sa spun cat mai pe scurt problema mea ca sa va faceti o idee si sa imi spuneti ce sa fac. mi-a fost depistata o rana pe col, am facut tratament cu ovule apoi cauterizare, mi-a mai dat niste ovule si rana s-a vindecat. pap-ul l-am facut prima data cand mi-a descoperit rana, dar a iesit bine. dupa ce am terminat cu ovulele date dupa cauterizare mi-a mai recoltat inca o data pt pap. cum ginecologul la care am fost nu e din orasul meu si pt rezultate trebuia sa mai astept, am plecat acasa, urmand ca mama sa vorbeasca la telefon sa ne spuna cum a iesit. ne suna medicul si spune ca trebuie sa iau lomexin ovule si crema. citind pe aici am vazut ca acestea se dau in caz de candidoza si cum am avut niste mancarimi presupun ca m-am ales cu ea.
intrebarile mele : am cumparat 2 ovule, stiu ca se pune unul iar al doilea la 3 zile dupa. cu crema in schimb, cum procedez? cat timp sa o aplic, cate zile? si a 2 intrebare : eu folosesc ac deci nici vorba de prezervativ si tot ce e posibil sa fi luat si prietenul meu. ii dau si lui sa aplice crema lomexin?

bebe V., soarele si luna

#936 2009-06-17 19:56:01

krisssstina
New member
Inregistrat: 2009-02-28

de 2 zile am o mancarime puternica in zona genitala...plus ca scurgeri branzoase am de vreo 2 luni....doar ca azi a inceput sa ma si usture...si cand am facut baie am observat mici bubitze la intrarea in vagin, care insa nu ma dor , nici macar la atingere...poate fi vorba despre candida?adik bubitele alea pot fi de la candida? nu cred ca pot ajunge la gineco , pt k luni incep cu bacul....mantionez k am 18 ani , si partener stabil de 8 luni, cu care mi-am inceput si viata sexuala. el inainte a mai avut mai multe partenere. poate fi vorba despre bts, sau doamne fereste, negi vaginali? am nevoie de o parere...si sper sa ajung la doctor cat mai curand...sunt cu moralul la pamant ..si stresata la maxim, pt ca incep si bacul luni:((

Publicitate

loading...

#937 2009-06-18 09:57:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sfatul meu e sa mergi la medic. Noi nu putem decat sa dam cu banul. Insa, pana ajungi la medic poti folosi bioclin gel la exterior sa mai ameliorezi simptomele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#938 2009-06-18 10:12:49

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

daca la antifungigrama nu iese nimica inseamna ca a trecut candida? dar problema e ca p foaia de la rezultatul pap si lama apare la candida albicanis un +. doctorita mi-a zis ca mi-a trecut, ce sa cred?

#939 2009-06-18 15:45:18

krisssstina
New member

am fost azi la doctor....grater si mi-a spus k nu e de bine....k ar trebui sa merg la ea trei zile consecutiv sa-mi faca"proceduri "....nici macar nu stiu ce sunt.....si nici nu a vrut sa-mi spuna....dar nu am timp ..k eu luni incep cu bacul....sunt la pamant....grater mi-a dat tratamen ovule, cate 2 seara, spalaturi cu femigin si apa oxigenata, clotrimazol si zinnat....si i-a dat si prietenului meu tratament.....si a spus k dak nu imi trec e iritatia sau negii (sau ce or fi ei) de la intrarea in vagin .....e de rau ....dar cu toate ca am intrebat-o , nu a vrut sa-mi spuna sigur ce e...a spus doar k o infectie ...de fapt un virus...si cand  am intrebat-o de HPV, a spus sa iau tratamentul ...nu mi-a raspuns....of....nu stiu ce sa mai cred....sunt stresata la maxim ....plus stresul cu bacul....ce parere aveti ? m-am saturat de doctori ...nici macar nu a vrut sa-mi spuna exact ce am ...

Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-06-18 15:48:00)

#940 2009-06-18 15:57:52

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

...hey kirssstina...nu te speria chiar asa de tare...bacul nu este ff greu...dupa prima proba o sa iti treaca emotiile o sa vezi...si o sa fie bine...in ceea ce priveste cealalta problema...nu ai de unde sa stii daca sunt negi sau hpv sau ceva...pentru ca nu ai facut nicio analiza...nici macar doctorita nu are de unde sa stie sigur...mie mi se pare etic si moral ca un medic sa discute cu tine...sa te informeze...sa iti spuna care este diagnosticul...sa iti ofere solutiile si sa alegeti impreuna...iti spun sigur ca in primii ani de medicina se face si psihologie si sociologie...daca as fi in locul tau as schimba medicul...chiar inainte sa incep tratamentul...o a doua parere nu strica niciodata...poate te-a alarmat ea de aiurea...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-18 15:59:01)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#941 2009-06-18 17:50:30

krisssstina
New member

asa m-am gandit si eu ...sa mai cer o parere ...si mi-a facut programare iubitu' la o alta doctorita...si mergem maine ....inca nu am inceput nici un tratament..
am uitat sa spun ..mi-a dat doctorita cu ceva ...si m-a usturat asa de tare ...de mi-au amortit picioarele ...si acum ..dupa 3 ore tot ma ustura de mor...sadsmile(smile((of...si am intrebat-o ce este ..de ma ustura asa tare ...si a spus"proceduri "...si ar fi trebuit sa merg si maine si sambata sa-mi dea cu acelasi lucru ....of...nush ce era...

#942 2009-06-18 17:55:01

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

probabil te-a dezinfectat cu ceva de aia te ustura...pacat ca nu ai fost tu pe faza...eu nu ieseam din cabinet pana nu ma lamurea...e corpul tau totusi...dar nu e important asta...mergi tu maine si o sa vezi...nu esti din iasi nu?...aici ti-as putea recomanda pe cineva...multa sanatate!!...astept vesti!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#943 2009-06-18 17:58:14

krisssstina
New member

nu sunt din iasi ...din bacau ...sa vedem maine ...ce'o fi ...ms pt sustinere ....chiar aveam nevoie ....pusspusspusspusspuss

#944 2009-06-18 19:36:24

krisssstina
New member

am niste dureri insuportabile......ma ustura de mor..mi-am dat cu clotrimazol si degeaba ....nu stiu ce sa mai fac pana maine, cand ajung la gineco ....of....grater cred ca de la substanta cu care mi-a dat doctorita azi ....nush ce era..k nu mi-a spus
of....

#945 2009-06-19 01:13:27

dorana19
Membru
Inregistrat: 2009-06-19

mi-am facut un control ginecologic..doar ca nu mi-a explicat mai nimic, dr. mea si am niste nedumeriri, daca puteti, ati vrea sa ma ajutati!
celule superficiale ++ , celule intermediare +++ , granulocite ++ , histocite ++ , bacili doderlein ++ , coci + , candida + , alte -rari spori de candida, papanicolau C II , clasificare bethesda -reactiv benign...concluzii:proces inflamator.
nu stiu ce este cu "clasificare bethesda -reactiv benign"!

#946 2009-06-19 02:28:52

Alexanddra
New member

Fetelor am si eu o nelamurire. Am fost la alt ginecolog si mi-a dat pentru candida ovule betadine clotrimazol si cerviron sa iau o zi betadine una clotrimazol si urmatoarea cerviron. Si spalaturi de 2 ori pe saptamana cu ceai de galbenele. Mi se pare putin aiurea combinarea de atatea ovule. E ok? sad

Ps: Mi-am luat si eu biotics si vad ca pe prospect scrie doar de refacerea florei intestinale nu si vaginale. Tot e bun nu?

Ultima oara a fost editat de Alexanddra (2009-06-19 02:31:25)

#947 2009-06-19 10:00:44

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

da, e bun
dar uite eu am gasit la plafar unu si mai bun , dupa mine , probiotic activ
are concentratie mai mare , trebuie sa iei o tableta pe zi si contine asa: bifidobacterium longum 400 milionae ufc , lactobacillus rhamnosus 400 mil ufc , lactobacillus acidophilus 1200 milioane ufc
ce e drept e cam scumput
este produs in usa fabricat de tishcin corp si distribuit de cosmo pharm , produs 100 % natural , sau ei asa zic
sa iti zic sincer nu am mai auzit de produsul asta pana acum , dar la plafar mi s-a parut mai bun decat restu
eu iau de vre-o cateva zile

#948 2009-06-19 10:02:39

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

dorana19 a scris:

mi-am facut un control ginecologic..doar ca nu mi-a explicat mai nimic, dr. mea si am niste nedumeriri, daca puteti, ati vrea sa ma ajutati!
celule superficiale ++ , celule intermediare +++ , granulocite ++ , histocite ++ , bacili doderlein ++ , coci + , candida + , alte -rari spori de candida, papanicolau C II , clasificare bethesda -reactiv benign...concluzii:proces inflamator.
nu stiu ce este cu "clasificare bethesda -reactiv benign"!

nu iti face griji e vorba de candida , nu ti-a zis si clasa de papanicolau?
si presupun ca ti-a dat si tratament nu ?

#949 2009-06-19 10:23:10

krisssstina
New member

de la candida pot aparea iritatii ?

#950 2009-06-19 10:34:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

tttttt ai warn pt mesaje consecutive... la nr de mesaje postate pana acum, ar trebui sa cunosti regulamentul

da krisssstina, pot sa apara iritatii. dar la ce fel de iritatii te referi tu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.