homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-51

#951 2009-06-19 10:41:19

krisssstina
New member
Inregistrat: 2009-02-28

Re: candidoza 2

nush cum sa explic....piele rosie...si parca la atingere mici bubitze...dar foarte mici ......spre perineu....si pe labia mare....azi dimineata le-am vazut..ieri nu le aveam

Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-06-19 10:42:33)

#952 2009-06-19 10:57:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

astfel de siptome pot sa apara la candida. cel mai bine ar fi sa mergi la medic pt tratament.

#953 2009-06-19 11:03:55

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

camysh a scris:

tttttt ai warn pt mesaje consecutive... la nr de mesaje postate pana acum, ar trebui sa cunosti regulamentul

da krisssstina, pot sa apara iritatii. dar la ce fel de iritatii te referi tu?

pai da, dar nu e la acelasi post , era vorba de 2 probleme diferite si am crezut ca e ok
tocmai de asta le-am si citat , sa se vada ca le raspund separat

#954 2009-06-19 11:10:01

krisssstina
New member

am fost ieri ...si mi-a dat un tratament cu ovule si pastile...doar k nu mi-a spus sigur ce e ...pt k eu aveam de vreo luna , la intrarea in vagin , niste "bubite"..daca se pot numi asa, adik mici ridicaturi de piele , care insa nu ma dureau(eu ma gandeam k or fi negi) bang  ....dar de vreo 2 zile am o mancarime puternica, si arsuri , si secretie albicioasa...si am fost ieri la gineco....dar nu mi-a spus ce am ..mi-a dat tratament...si a spus sa revin dupa, la control.....nu prea mi s-a parut normal ...si azi am alta programare....la 2, la alt doctor. dar azi dimineata , am observat si iritatiile alea...pe o labie si aproape de perineu...sa vad azi ce or fi...of..sunt asa stresata .....luni incep bacul ...si tratamentul pt candida(dak asta o fi)nu pot sa il incep, pt ca maine ini vine mestra:(smile((...nush ce o sa fac.....sa vorbesc azi cu doctorita...

Ultima oara a fost editat de krisssstina (2009-06-19 11:11:24)

#955 2009-06-19 11:15:26

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

tttttt a scris:

camysh a scris:

tttttt ai warn pt mesaje consecutive... la nr de mesaje postate pana acum, ar trebui sa cunosti regulamentul

pai da, dar nu e la acelasi post , era vorba de 2 probleme diferite si am crezut ca e ok

Se pot cita 2 persoane si in acelasi post.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#956 2009-06-19 12:53:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

april sunset a scris:

o sa incerc sa spun cat mai pe scurt problema mea ca sa va faceti o idee si sa imi spuneti ce sa fac. mi-a fost depistata o rana pe col, am facut tratament cu ovule apoi cauterizare, mi-a mai dat niste ovule si rana s-a vindecat. pap-ul l-am facut prima data cand mi-a descoperit rana, dar a iesit bine. dupa ce am terminat cu ovulele date dupa cauterizare mi-a mai recoltat inca o data pt pap. cum ginecologul la care am fost nu e din orasul meu si pt rezultate trebuia sa mai astept, am plecat acasa, urmand ca mama sa vorbeasca la telefon sa ne spuna cum a iesit. ne suna medicul si spune ca trebuie sa iau lomexin ovule si crema. citind pe aici am vazut ca acestea se dau in caz de candidoza si cum am avut niste mancarimi presupun ca m-am ales cu ea.
intrebarile mele : am cumparat 2 ovule, stiu ca se pune unul iar al doilea la 3 zile dupa. cu crema in schimb, cum procedez? cat timp sa o aplic, cate zile? si a 2 intrebare : eu folosesc ac deci nici vorba de prezervativ si tot ce e posibil sa fi luat si prietenul meu. ii dau si lui sa aplice crema lomexin?

imi poate raspunde si mie cineva, va rog?

bebe V., soarele si luna

#957 2009-06-19 13:02:18

camysh
Moderator

tttttt a scris:

camysh a scris:

nu conteaza ca ai raspuns unor persoane diferite.
poti sa le citezi pe ambele in acelasi post...

krisssstina a scris:

am fost ieri ...si mi-a dat un tratament cu ovule si pastile...doar k nu mi-a spus sigur ce e ...pt k eu aveam de vreo luna , la intrarea in vagin , niste "bubite"..daca se pot numi asa, adik mici ridicaturi de piele , care insa nu ma dureau(eu ma gandeam k or fi negi) bang  ....dar de vreo 2 zile am o mancarime puternica, si arsuri , si secretie albicioasa...si am fost ieri la gineco....dar nu mi-a spus ce am ..mi-a dat tratament...si a spus sa revin dupa, la control.....nu prea mi s-a parut normal ...si azi am alta programare....la 2, la alt doctor. dar azi dimineata , am observat si iritatiile alea...pe o labie si aproape de perineu...sa vad azi ce or fi...of..sunt asa stresata .....luni incep bacul ...si tratamentul pt candida(dak asta o fi)nu pot sa il incep, pt ca maine ini vine mestra:(smile((...nush ce o sa fac.....sa vorbesc azi cu doctorita...

nu ti-a facut analiza de secretie? sau macar sa fi citit ce ti-a scris pe reteta... oricum, poate te va lamuri medicul de azi..
daca vine menstruatia lasa tratamentul pana trece... eventual poti sa te speli local, la exterior cu ceai de galbenele. dar nu inainte sa mergi si la medicul de azi.

#958 2009-06-19 13:03:39

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Daca tu ai candidoza, e foarte posibil ca si prietenul tau sa fi contractat, dat fiind ca nu folositi prezervativ. Cel mai bine e sa foloseasca si el crema, chiar daca nu prezinta simptome. Crema se aplica local, extern, poti sa-ti dai d 2-3 ori p zi si el, la fel.

#959 2009-06-19 13:06:15

camysh
Moderator

april sunset a scris:

april sunset a scris:

o sa incerc sa spun cat mai pe scurt problema mea ca sa va faceti o idee si sa imi spuneti ce sa fac. mi-a fost depistata o rana pe col, am facut tratament cu ovule apoi cauterizare, mi-a mai dat niste ovule si rana s-a vindecat. pap-ul l-am facut prima data cand mi-a descoperit rana, dar a iesit bine. dupa ce am terminat cu ovulele date dupa cauterizare mi-a mai recoltat inca o data pt pap. cum ginecologul la care am fost nu e din orasul meu si pt rezultate trebuia sa mai astept, am plecat acasa, urmand ca mama sa vorbeasca la telefon sa ne spuna cum a iesit. ne suna medicul si spune ca trebuie sa iau lomexin ovule si crema. citind pe aici am vazut ca acestea se dau in caz de candidoza si cum am avut niste mancarimi presupun ca m-am ales cu ea.
intrebarile mele : am cumparat 2 ovule, stiu ca se pune unul iar al doilea la 3 zile dupa. cu crema in schimb, cum procedez? cat timp sa o aplic, cate zile? si a 2 intrebare : eu folosesc ac deci nici vorba de prezervativ si tot ce e posibil sa fi luat si prietenul meu. ii dau si lui sa aplice crema lomexin?

da, sa se dea si el cu crema

#960 2009-06-19 13:11:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

camysh a scris:

april sunset a scris:

april sunset a scris:

da, sa se dea si el cu crema

ms camysh puss

bebe V., soarele si luna

#961 2009-06-19 13:35:19

camysh
Moderator

cu pla smile

#962 2009-06-19 17:08:16

krisssstina
New member

gata ...am fost amandoi.....in sfarsit o doctorita minunata.....ne-a dat tratament .. crema canesten la amnadoi , mie ovule meclon si lui crema meclon ....mi-a zis k totusi poate fi vorba de condiloame, pentru ca eu aveam de vreo luna, la intrarea in vagin mici excrescente, dar care nu ma dureau. abia se simteau la palpare. si mi-a spus sa iau tratamentul , si dupa ce termin cu bacul , sa merg iar la control. si ne-a spus sa stam linistiti ....si ne-a explicat exact totul la amandoi , k a intrat si inbitu' cu mn ...si deja m-am mai linistit...dupa ce termin menstruatia , incep cu ovulele ...si sa vedem ce se intampla...

#963 2009-06-19 17:59:02

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

ma bucur sa aud asta...ti-am zis ca nu trebuie sa te sperii chiar asa de tare...multa bafta la bac!! smile

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#964 2009-06-19 18:04:19

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

butterfly3 a scris:

daca la antifungigrama nu iese nimica inseamna ca a trecut candida? dar problema e ca p foaia de la rezultatul pap si lama apare la candida albicanis un +. doctorita mi-a zis ca mi-a trecut, ce sa cred?

mai astept pareri  kapitulation

#965 2009-06-20 10:26:53

camysh
Moderator

butterfly3 antifungigrama iti arata la ce e sensibila candida...

Bb Shtrumph a scris:

Buna,fetele! Am j eu o intrebare...am o secretie branzoasa alba,nu am usturimi,nici mancarimi ...ma gandeam ca ar putea sa fie candida, voi ce credeti ca ar putea fi???... sad

poate fi candida, trebuie sa mergi la medic pt o analiza de secretie si tratament.

Alexanddra a scris:

Buna feteleor!
Urmaresc activitatea pe acest forum de ceva vreme si abia azi m-am hotarat sa-mi fac si eu cont sa va intreb cate ceva rotfl
Mie ginegologul mi-a recomandat betadine ovule, clotrimazol crema si spalaturi cu tantum rosa pt tratarea candidei. Doar ca ovulele sunt 7 si tantum rosa 5... Ar trebui sa-mi mai iau tantum rosa sau sa le incep dupa ovule. Nu stiu. Aveti vreo idee?
Am incercat mai multe tratamente dar rezultatele au fost slabe. Mi-au ameliorat simptomele, dar candida este inca prezenta  sad

Ah si am uitat sa mentionez ca mananc dulciuri moderat, mult iaurt, fara gel intim doar apa calduta cu bicarbonat sau ceai de galbenele, lenjerie din bumbac normala etc etc m-am informat bine si totusi nu scap de ea .. sad

eu as zice sa nu faci spalaturile.... pt ca iti pot deregla flora si mai tare.

#966 2009-06-20 12:22:46

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

adica a mea e "indestructibila" grater daca iese ca nu e semsibila la nimic? sau ce sa inteleg atunci? pe buletinul de analiza scrie investigatie: izolare si identificare fungi si apoi e produs patologic: secretie col uterin si apoi scrie diagnostic micologic: cultura fungi negativa.

#967 2009-06-20 13:20:09

auguri
Membru
Inregistrat: 2009-06-19

buna tuturor si eu am o rana pe col si am urmat tratamente cu cervucid si cerviron,dar nici un efect,acum am si o scurgere de culoare galben verzui,trebuie sa ma duc din nou la doctor.recomandati-mi si mie un doctor bun din iasi cine stie,pentru ca eu la cati am fost nu sunt multumita.sanatate tuturor

#968 2009-06-20 14:20:58

camysh
Moderator

auguri a scris:

buna tuturor si eu am o rana pe col si am urmat tratamente cu cervucid si cerviron,dar nici un efect,acum am si o scurgere de culoare galben verzui,trebuie sa ma duc din nou la doctor.recomandati-mi si mie un doctor bun din iasi cine stie,pentru ca eu la cati am fost nu sunt multumita.sanatate tuturor

cauta aici un medic in orasul tau http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

#969 2009-06-20 15:54:17

Alexanddra
New member
Inregistrat: 2009-06-17

Camysh si sa nu fac spalaturi deloc? Pai clotrimazolul nici macar nu iese pana bag cervironul a doua zi sad Nu fac acolo un talmes valmes? neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.