homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-59

#1103 2009-08-02 13:57:16

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: candidoza 2

stai linistit Danae ca la fel patesc si eu...am trichomonas si candida dinainte sa imi incep viata sexuala desi sunt obsedata de curatenie...trichomonasul s-a dus acum...mai ramane candida care tot asa...nu trece sad ...am inteles ca f bune sunt splaturile cu ceai de urzica alba moarta...cica e tratare garantata...nu mi-am luat si nici nu m-am interesat inca f mult despre asta...mi-a zis o tipa care e farmacista...cum mai aflu ceva te anunt...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#1104 2009-08-02 14:09:50

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

multumesc multtt puss
sincer, imi e cam frica cu spalaturile astea, dar nu stiu de ce, ma tem sa nu fac mai mult rau. oricum, ma tem sa nu innebunesc, ca mult nu mai am. uneori ma simt ca ultima... neutral cedez psihic sigur.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1105 2009-08-03 08:59:21

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nici mie nu mi-a trecut danae , nu mai stiu incotro sa o iau
deja iubitul meu s-a saturat pana peste cap
sunt aproapa 3 ani de cand ma chinui

#1106 2009-08-03 10:07:27

Khristall
Insomniac member

off ttttttt. si ce ne facem? asa toata viata nu pot sa stau. desi simt ca o sa ma bantuie muuult si bine. grater nu/i corect. si ma ingrijoreaza si faptul ca nu mai am la ce medic calumea sa merg. is incompetenti toti grater( sper sa fi scapat de stafilococul ala tampit macar. ca mam saturat sa stau cu vata de la secretia aia. grater  doar sa nu innebunesc sper ca si asa ca eu ma macin din orice.

#1107 2009-08-03 11:36:24

tttttt
Hero member

da, stiu , si eu sunt la fel
am incercat sa imi pun ginie l , pt cateva zile a fost ok , dar acum m-a luat iar
faza e ca eu nu pot sa traiesc fara ovule , deci viata sexuala e la pamant , e deja frustrant
nu mai stiu
nu e ovul pe piata pe care sa nu il fi incercat , am luat si tablete cu usturoi , iau si lactobacili , nu manac paine
nu stiu ... uneori imi vine sa plang , si tot eu ma incurajez , si imi zic ca sunt  o proasta , ca fac prea mult caz , dar nu ..nu se poate asa .... trebuie sa fac ceva si nu mai stiu ce

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-08-03 11:36:53)

Publicitate

loading...

#1108 2009-08-03 16:16:34

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

daca seara inainte sa bag ovulul am contact sexual are ceva? ma gandeam la o mica partida inainte de a incepe tratamentul si dupa pauza cu menstruatia, ca sa nu fie asa o lunga perioada fara ceva actiune. este ok sa bag ovulul dupa actiune? mentionez ca folosim prezervativ. astept parerile voastre

#1109 2009-08-03 18:57:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

depinde si de ovule...unele pot provoca reactii alergice daca inainte se fac spalaturi

danae, eu alte pb in afar de candida nu am dar mi-a mancat toti nervii. tot faceam tratamente cu ovule saptamani dupa saptamani si parca nimic, dar de cand am lasat-o mai moale cu stresul sunt multe mai bine, nu mai am secretia aceea abundenta si nici dureri si usturimi la contact...cand simt ca isi face de cap mai pun cate un ovul. nu cred ca am scapat de tot de ea dar simt ca sunt pe drumul cel bun lol

#1110 2009-08-03 20:06:24

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

lady prima fraza este raspuns la ce am intrebat eu?

#1111 2009-08-03 20:15:22

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

imi raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus, va rog?  sad

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#1112 2009-08-03 23:43:36

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

butterfly3 a scris:

lady prima fraza este raspuns la ce am intrebat eu?

da, iar sfatul meu ar fi sa lasi sa treaca (,) cateva ore dupa actul sexual

leonora, nu e nevoie ca barbatul sa ejaculeze ca sa iei candida, insa sperma fiind bazica poate deregla flora si poate duce la candidoza. de aceea e indicat sa te speli cu apa dupa fiecare contact cu ejaculare in interior

#1113 2009-08-04 01:37:28

dilidili
Membru
Inregistrat: 2009-08-04

Buna,

Eu sunt virgina inca,dar am fost depistata cu candida.Mi s-a spus sa iau 2 pastile flucovim,iar extern sa ma ung cu nidoflor.Nu mi-a trecut deloc.Ce pot sa fac altceva?Mai sunt alte tratamente pentru virgine?

Multumesc

Ultima oara a fost editat de dilidili (2009-08-04 01:38:03)

#1114 2009-08-04 08:56:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Da, mai sunt, mergi si spune-i medicului ca nu ti-a trecut, sa-ti prescrie altceva.
Poti sa mai incerci crema Lomexin sau Canesten, pastile mai bine sa-ti prescrie medicul.
Si atentie o vreme si la ce mananci, mai putine dulciuri, fructe, fainoase, alcool, fiindca ele intretin candida.

#1115 2009-08-04 21:00:22

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Danae a scris:

din pacate nici cervugid nu a avut efect pt mine. intr.un an am facut zeci de tratamente: cervugid de vreo 3 ori, canesten de vreo 3 ori, polyginax, ginofort, gynozol 200, gynozol 400, klion, gyniel, nici un rezultat. m.am saturat. acum am terminat tratamentul cu antibiotic pt stafilococul ala auriu care nu stiu de unde mama nabii l.am facut. imi place, ca la fiecare analiza pe care o fac tot iese altceva, nici nu stiu ce sa mai cred. ma mai duc acu in august dupa menstra inca o data la al 7lea medic (ca tot i am schimbat ca pe sosete)si daca nu reusesc nici de data asta sa scap, imi bag picioarele si nu ma mai chinui, m a las asa netratata, deja sunt prea afectata dpdv psihic, plang uneori noaptea, doar asta am in cap, de viata sexuala nu cred ca are rost sa mai vorbesc, mai lipseste sa ma paraseasca si iubitul si le am pe toate. si cel mai ciuda imi e, ca sunt n femei, care umbla cand cu unul cand cu altul, nu se spala, nu se ingirjesc si nu au nimic si eu care toata ziua ma ingrijesc degeaba. sunt blestemata, clar! sad

Danae exact in aceeasi situatie sunt si eu - o iau razna, iubitu nu stiu cat ma mai suporta..mai nou am stafilococ auriu alfa hemolitic ..de unde nu stiu ..cat despre igiena altora..perfect de acord..ma gandesc totusi ca sunt N femei care au scapat cu un tratament. nu se poate sa nu scapam si noi ! Trebuie!!La fel am fost la multi doctori..tind sa cred ca de acolo ma imbolnavesc mai rau
Scuze de offtopic..dar nu se poate pentru o banala candida sa nu fie unu competent sa te vindece. sunt in stare sa dau si 10 milioane numai sa imi treaca!

Dance like nobody is watchin....

#1116 2009-08-04 21:58:32

Khristall
Insomniac member

vaaaai daca ati sti cati bani am cheltuit eu... de un an de cand ma chinui toata bursa am dat`o pe la doctori. deci bursa mea pe un an e cam la  30 milioane. si mereu tratamente consultatii, tratamente si tot asa.
am 2 alternative daca acum cand ma duc la doctor nu o rezolv.
1. ma las pagubasa si imi bag picioarele in ea infectie, ce o fi o fi, daca se agraveaza (si nu mai pot avea copii spre exemplu desi de la candidoza nu prea cred, dar la stafilococ nu stiu nustiu) asta e.
2. incep sa iau toate ovulele de pe piata la rand, ma abonez la o farmacie. macar daca o fac lata sa o fac cu totul.

lady, daca ar fi probleme la contact, nu stiu, nu am, nu ma doare nimic, nu ma ustura nu nimic, dar eu fara vata sunt moarta, secretia aai daca o las sa imi curga simt ca fac pe mine si ma si mananca.
deci nu stiu, incep sa cred ca m`au ajuns blestemele unei rude fff apropiate care m`a blestemat asa super.
of doamne, sex anal nu fac, nu sunt nespalata, nu port sintetic, nu iau antibiotice, nu iau ac, nu fol ob, protejslip. nu stiu ce sa mai fac. astept sa vad cu stafilococul, poate a cedat ca era sensibil la ciprofloxacina. Deci toata ziua stau nervoasa, nu`mi convine nimic si stau si de vreo 2 luni fara sex. o sa se sature baiatul asta de mine si`o sa`mi dea papucii la naiba si totul din cauza pasaricii asteia tampite.
of, asa imi doresc sa fiu barbat, greu e sa fii femeie, ma rog, se prind si de ei infectiile alea, dar parca nu asa ca noi. grater grater grater

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-08-04 21:59:37)

#1117 2009-08-04 22:36:56

dreamer
Sr. member

Danae te inteleg perfect eu am contacte dar ma doare destul de tare..mai ales la inceput.la mine a inceput cu o banala scurgere care putea fi si hormonala..dar de la tratamente ..si iar tratamente am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau..gen arsuri..scurgeri nu mai zic schimbat doctor etc etc sad

cat despre bts..am avut si am un sg partener..doar cu prezervativ..

Danae..oare sa incercam cu medicina naturista? Dr homeopati ceva?

Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-08-04 22:50:12)

#1118 2009-08-04 23:17:47

Khristall
Insomniac member

sincer nu stiu. la mine in oras gasesc fff putini medici de genul asta. ca stau intr`un prapadit de oras. mai incerc acum in august, daca nu, cred ca ma las pagubasa ca nu mai pot. si asa ca probl cu nervii am de cand ma stiu, o iau pe aratura. ma consum enorm de mult. f ghinioniste suntem sad
daca nu, am sa incerc si cu doctorii homeopati, daca nu merge nici asta, o sa invat sa convetuiesc cu scurgerea mea si mancarimile mele si cam asta`i.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-08-04 23:19:14)

#1119 2009-08-04 23:28:52

dreamer
Sr. member

eu n-am mancarimi dar am arsuri..uite am inceput spre exemplu sa mai beau ceaiuri..de galbenele..echinaceea..am impresia ca multe tratamente date prost ne-au agravat situatia..eu am pe 2 septembrie iar.si eu am momente in care efectiv izbucnesc in plans ca rar am o zi fara simptome..gen "iar ma jeneaza" stai ca ma doare(la contact) iar am arsuri ..m-am obisnuit intr-un fel dar vreau si eu sa fiu sanatoasa again .multi poate cred k exagerez dar candida nu t distruge fizic cat psihic..mai nou am si o alunita in zona genita pe care tre s-o scot (desi dr.mi-a zis k nu e hpv.ma tot bate gandu sa fac totusi si testu)
Deci stres mai greu de evitat..ramane la alimentatie sa mai umblam un pic mai mult pana gasim un dr capabil.
Danae fa-ti spalaturi locale cand ai mancarimi (bicarbonat , musetel galbenele..makar calmeaza)

#1120 2009-08-05 09:53:40

Khristall
Insomniac member

am folosit si de alea,m`am spalat. acum astept sa imi vina menstruatia si pe urma sa ma duc la doctor. doamne ajuta, daca ajung iar sanatoasa, dau de baut rotfl
si nu ineaparat tin sa fiu sanatoasa adica, sa nu mai recidiveze niciodata ca stiu ca fff rar se intampla, dar macar 1 an sa ma lase in pace.

#1121 2009-08-05 11:30:55

tttttt
Hero member

eu imi doresc macar o luna doua sa ma lase in pace

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.