homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-60

#1122 2009-08-05 12:07:08

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candidoza 2

offffffff, nu stiu daca o sa ma lase vreodata. grater suntem ghinioniste. neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1123 2009-08-06 11:10:36

elena85
Membru
Inregistrat: 2009-08-06

Buna!

De ieri am inceput un tratament pentru cistita cu ciprofloxacin timp de 7 zile si vesicare. Este prima oara cand fac aceasta boala si iau aceste antibiotice. Insa marea problema este ca am risc crescut de a face candidoza.
Intrebarea este daca ar trebui sa iau ceva pentru a ma proteja de o noua infectare cu candida? Mentionez ca am mai avut probleme cu candida cu 2 sapt inainte de a face cistita dar am rezolvat-o relativ rapid cu cervucid.
Multumesc mult!

#1124 2009-08-06 11:28:00

valentina31
New member
Inregistrat: 2009-07-27

de cate ori ai avut probleme cu cistita? stii ca poti avea aceasta problema frecvent, si ajungi la un moment dat sa nu mai aiba efect antibioticul. Eu tratez cu medicamente din plante si are efect mai indelungat chiar daca tratamentul necesita o perioada mai lunga nu distrug ficatul. Iti recomand strugurii ursului si ceai din cozi de cirese, ambele produse diuretice. Dar poti face acest tratament dupa ce termini antibioticele, oricum nu te vei vindeca cu acele antibiotice 100%. In aceasta perioada poti consuma si mult pepene rosu, ajuta foarte mult. Daca ti se intampla sa te apleci sa faci ceva iar cand te ridici ramai intepenita, atunci sa stii ca trebuie sa faci acest tratament caci curand urmeaza o noua perioada de probleme cu vezica. Cat despre a te proteja contra candidei din cauza antibioticelor, este de-ajuns sa iei ceva care protejeaza si stomacul. Daca medicul nu ti-a spus mergi la o farmacista ( nu la cele tinere ca nu prea au experienta) si roaga-le sa-ti recomande ceva. Eu intotdeauna am protejat si stomacul si nici cu candida nu am avut probleme decat de la anticonceptionale.   pentru fetele care au aceasta problema frecventa si nu mai scapa, evitati utilizarea lenjeriei supraelastice, pentru ca va creaza acest disconfort mai mult decat ar trebui. Utilizati crema canesten ptr mancarimi si usturimi, este foarte grozav, mi-a fost recomandat de medici si farmaciste. folosit ceaiuri diuretice ptr baut iar pentru bai de sezut, coada calului, coada soricelului( Niciodata pelin). Mai lasati medicamentele  din farmacii si informativa din cartile naturiste.  Numai bine

Ultima oara a fost editat de valentina31 (2009-08-06 11:37:53)

#1125 2009-08-06 12:28:05

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

elena, ia o pastiluta de Flucovim 150 si mai poti lua cate o capsula de Biotics cu fiecare pastila de antibiotic

#1126 2009-08-06 12:55:15

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

Danae a scris:

din pacate nici cervugid nu a avut efect pt mine. intr.un an am facut zeci de tratamente: cervugid de vreo 3 ori, canesten de vreo 3 ori, polyginax, ginofort, gynozol 200, gynozol 400, klion, gyniel, nici un rezultat. m.am saturat. acum am terminat tratamentul cu antibiotic pt stafilococul ala auriu care nu stiu de unde mama nabii l.am facut. imi place, ca la fiecare analiza pe care o fac tot iese altceva, nici nu stiu ce sa mai cred. ma mai duc acu in august dupa menstra inca o data la al 7lea medic (ca tot i am schimbat ca pe sosete)si daca nu reusesc nici de data asta sa scap, imi bag picioarele si nu ma mai chinui, m a las asa netratata, deja sunt prea afectata dpdv psihic, plang uneori noaptea, doar asta am in cap, de viata sexuala nu cred ca are rost sa mai vorbesc, mai lipseste sa ma paraseasca si iubitul si le am pe toate. si cel mai ciuda imi e, ca sunt n femei, care umbla cand cu unul cand cu altul, nu se spala, nu se ingirjesc si nu au nimic si eu care toata ziua ma ingrijesc degeaba. sunt blestemata, clar! sad

eu m-am chinuit cu candida inca cand eram virgina, am capatat-o de la antibiotice, aveam bronsita acuta si nu puteam sacapa de ea,  si aveam toate simptomele de ma urcam pe pereti (iritatii, mancarimi, senzatii de arsura, de toate) si cand mami m-a dus la doctor ea mi-a zis ca nu am nimic, dar nu mi-a facut analize... doar asa un control extern... asa am suportat eu aproape un an juma'te, jale mare, si cand am decis sa-mi incept viata sexuala am mers la medic sa ma consult sa vad ce si cum si atunci am facut primele analize... asa am aflat ca am candida... mi-a dat gynofort (un ovul) si nici un efect, apoi mi-a prescris 2 ovule ginofort sa le bag odata si tot nimic... doar ca nu mai aveam acelasi sentatii strasnice era asa mai usor si in final mi-a prescris mycosyst 150 mg (gedeon richter), iata asa am si scapat de candida cu mycosyst doza unica...

peste vre-un an la un control de rutina la ginec., iar mi-a depistat candida (desi simptome nu aveam), si am mai facut un tratament cu klion si ketoconazol 200 mg(nizoral) la fel am facut irigatii cu solutie alcoolica de clorofilipt 1% (e extract de eucalypt) mi-a ajutat si de data asta, dar recidiva din nou din cauza contraceptivelor si a unei pastile de antibiotic bauta pt ca am avut diaree, de data asta strasnic grater  si eu si partenerul... am mers la alt medic si tot mycosyst mi-a prescris si klion ovule ca sa scap mai repede de iritatii si a fost eficient. Am folosit si clotrimazol si nu e prea eficient.

tratamente cu antibiotice n-am mai facut vre-o 7 ani dupa incident, caci a fost rau de tot, doar anul asta c-am capatat un reumatism si am dureri foarte mari, dar in paralel am baut si ketokonazol 200mg si apoi dupa tratament, mycosyst 150 mg

Si ce sa zic totusi cel mai eficient este Mycosystul 150 mg doza unica (daca e candida mai grava nu se limiteaza la o doza pe durata tratamentului), din toate cate am incercat, caci de fiecare data dupa ce-l beau si dupa dau secretia, rezultatul e foarte bun...  dance

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-06 12:56:37)

Ce que femme veut, Dieu le veut!

Publicitate

loading...

#1127 2009-08-06 13:08:48

elena85
Membru

Este prima oara cand am probleme cu cistita si nu doresc ca aceasta sa recidiveze. Simptomele au debutat f rapid- cam in 12 de ore aveam dureri cand urinam si dupa alte 12 de ore de cand am luat primul antibiotic au disparut (stiu ca nu m-am vindecat dar e bine ca nu mai doare deloc).

De la farmacie mi s-a dat URISAN- extract de afine rosii si ulei ne Neem- supliment alimentar pentru inflamatii si infectii urinare. 3 pastile/zi cat fac tratementul cu antibiotic si apoi sa continui cu 1 pastila/zi timp de 3 luni. A mai incercat cineva un astfel de tratament si daca a dat rezultate? eu am cerut ceva care sa ma protejeze de candida cat iau ciprofloxacin si initial farmacista vroia sa-mi dea nistatin dar a zis ca e mai bine sa iau ceva natural decat un alt antibiotic.Aveti idee daca este bun acest URISAN si pentru candida? pe prospect scrie ca poate fi folosit si pentru infectii virale,fungice sau bacteriene.

Ms mult

#1128 2009-08-06 13:12:50

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

urisan nu te va ajuta cu candida, e supliment alimentar, eu as lua un antimicotic gen flucovim

#1129 2009-08-06 13:25:20

elena85
Membru

Pentru cele care se confrunta cu candida care tot recidiveaza si care tot se chinuie pe la diferiti doctori...am avut si eu aceeasi problema acum aprox 3 ani cand pur si simplu am schimbat vreo 4 doctori in vreo 6 luni si nimeni nu reusea sa ma scape de aceasta...banala ciupercutza...Salvarea a venit ,culmea, de la un medic ONCOLOG de la Spitalul Fundeni specializat in probleme genitale...probabil era atat de obisnuit cu probleme extrem de grave incat candida a fost ceva extrem de banal pentru el...tratamentul a constat in 2 pastile de nizoral/zi timp de 1 saptamana si am scapat de problema- stiu ca pare un tratament poate prea usor dar credeti-ma , dupa cateva luni de chin cu acel lichid si dupa administrarea unui intreg cocktail de antibiotice si ovule , acesta tratament a avut rezultat.
Bineinteles, acest tratament a dat rezultate la mine insa ma gandeam ca poate ar fi bine sa schimbati si voi specilizarea doctorului smile nu se stie niciodata ..

P.S: de candida tot nu am scapat definitiv, isi mai face aparitia vara pe caldura infernala dar o dau gata fie cu spalaturi cu bicarbonat sau cu 1-2 ovule in cazuri mai grave. oricum am zis adio antibiotice. si nu uitati sa fierbeti lenjeria, sa taiati din portia de dulciuri si grija mare la imunitate!

Multa sanatate!

#1130 2009-08-06 14:22:23

Khristall
Insomniac member

am sa il intreb si eu pe medic de mycosist. poate mi`l prescrie si mie ca daca nu imi trece, nu stiu ce ma fac. chiar am ajuns la capatul puterilor.

#1131 2009-08-06 14:28:32

kristall
Full member

si eu am baut nizoral, numai ca la noi ii zice ketoconazol 200 mg cate doua pastile pe zi timp de 5 zile si e destul de eficient tratamentul si mai eftin, el e prescris si in tratamentele cu antibiotice in loc de nistatin care e de generatie mai veche,

dar daca e mai grav tot mai bine mycosyst, desi costa!

#1132 2009-08-06 14:40:40

Khristall
Insomniac member

nu conteaza banul, crede`ma, decat sa stau cu mana`n chiloti sa ma scarpin si sa mi se ridice paru`n cap de nervi si sa n`am viata sexuala ca un om normal dau si 3 milioane pe o pastila, daca`mi garanteaza ca imi trece.
cat e mycosistul? parca in jur de 1 milion am inteles.

#1133 2009-08-06 15:18:54

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

e draci ? 1 mil ? tableta?
dar pana la urma zic si eu ca danae , am cheltuit pana acum o gramada pe mii de ovule , o fac si pe asta cu mycosistu , daca chiar e bun asa ...

#1134 2009-08-06 15:21:03

kristall
Full member

la noi in Chisinau Mycosyst e 5 euro tableta de 150 mg, pe cand ketokonazolul e 1 euro/ 10 pastile de 200 mg, adica pt cinci zile!

important ca medicul sa nu prescrie alte preparate pe motiv ca tot e 150 mg fluconazol ca nu sunt la fel de eficiente (farmacista a zis ca difera la calitate), eu sunt patita am luat si Diflucan, Flucoral, Fluconazol (Ukraina) si tot asa si Fluconazol (Canada) si tot mai bun pt mine a fost Mycosyst-ul...  dance

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-06 15:30:56)

#1135 2009-08-06 15:39:03

Khristall
Insomniac member

o sa iau si din ala, chiar daca nu`mi recomanda doctorul. daca`mi da iar flucovim il inlocuiesc cu mycosist.
da doamneee, sa faca o minune si pt noi sa ne treaca.

#1136 2009-08-06 15:43:05

kristall
Full member

signof10  Va tin pumnii, sa fie totul bine!!!!

P.S. la noi se vinde fara prescriptie

Ultima oara a fost editat de kristall (2009-08-06 15:44:32)

#1137 2009-08-06 15:47:13

Khristall
Insomniac member

la mine in oras orice se ia fara prescriptie forgetit deci... tongue
multumim, sa speram ca venim cu vesti bune. asa`i ttttt?

#1138 2009-08-06 18:55:09

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

am si eu o mica nelamurire. fac un tratament ptr candida(ca iar a aparut) si am primit tratamentul inainte sa imi vina rezultatul analizei deoarece plecam din oras. la inceput mi-a spus sa iau cervugid 6 zile si apoi sa fac pauza 2 zile sa vad cum e si daca nu trece sa iau feminela vagic un ovul la 2 zile. cand a venit rezultatul am sunat-o pe doctorita si mi-a spus ca mi-a iesit iar candida si ca tratamentul ramane acelasi. eu am uitat sa o intreb dak tin 6 zile cu cervugid sau 12, avand in vedere ca in pachet sunt 12 ovule. voi c spuneti? ca sunt putin in dubiu

#1139 2009-08-06 22:44:36

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

cervugidul nu e tratamentul clasic pt candida asa ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, ia cat ti-a zis medicul

danae, mycosistul nu e tot fluconazol? de ce ai da de 3 ori mai mult cand flucovimul e acelasi lucru?

#1140 2009-08-06 23:03:20

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

pai am mai facut tratament cu cervugid si am scapat de acea scurgere branzoasa si alba si de acel miros neplacut. multumesc oricum de sfat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.