Candidoza 2-74
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Re: candidoza 2
mersi frumos , si iti doresc si tie numai sanatate la mine problema era ca se agravase destul de rau , si nu imi trecea numai cu ovule iar fluconazolul pe care il luam in doza unica , (la recomandarea medicului) era pe antifungigrama intermediar fara ca eu sa am habar asa ca pana la urma am luat frumusel acea lista de antimicotice la care eram sensibila si am gasit nizoralul ( ketoconazol) , am luat 2 pe zi timp de 5 zile plus gynofort , eu mereu m-am simtit bine de la el , si vad ca desi dupa menstra revine , nu mai e la fel de puternica ca inainte dupa ce am terminat acest tratament am luat si naturistele , am mancat mult usturoi , am renuntat la branza , cu greu , trebuie sa recunosc , dupa dulciuri oricum nu ma omor , deci nu intra in discutie , painea hai sa zic o felie pe zi probabil o sa repet tratamentul 2-3 luni in perioada menstrei
- kristall
- Full member
- De la: MD
- Inregistrat: 2008-10-15
off si eu iata dupa mare... mi-a recidivat candida... am avut cinci zile de cosmar pana am ajuns la medic sa dau analize... caci mi-era sa nu fie si altceva... medicul a zis ca dupa mare recidiveaza destul de des... am luat imediat 150 mg fluconazol... si ketokonazol crema local cinci zile, dar in acest timp mi s-a descoperit pielonefrita cronica si a trebuit sa fac tratament cu antibiotice zece zile asa ca am luat in fiecare zi si cate 50 mg fluconazol... mai ales ca sunt alergica la antibiotice si beau doar in cazuri extreme ca acestea... acum am deja 5 zile de cand am incheiat-o cu pastilele si parca ma simt bine...
mai astpet 5 zile sa merg sa mai dau o data secretie... sa vad daca s-a dus...
ds ketokonazol mi-a zis medicul nefrolog ca e foarte toxic... si cand ma gandesc ca medicul ginecolog m-a ticsit cu ketokonazol... de fiecare data cand imi prescria antibiotice pt anexita
Ce que femme veut, Dieu le veut!
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
e bun ttttt. cat ai dat pe nizoral? ca am auzit ca e fff scump.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- evans
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-12
- Site
nizoralul tablete e in jur de 16 - 18 lei eu mi-am cumparat recent dar am aruncat cutia si nu mai tin bn minte pretul dar oricum pe aici era.
acum ca mi-a trecut menstr. o sa incep si eu tratamentul dar fiind imediat dupa terminare inca mai am o secretie urata si maronie - din cate am inteles e de la menstr. iar vaginul se curata. e adevarat sau e din cauza altor probleme? secretia asta ma tine cam 3 zile de la stop apoi revine curata..
ღ Baby, you can take my breath away! ღ Click
- skumpi
- Vizitator
Nizoral 10 tablete - 20 de lei a costat la mine
- im.maneasa
- Membru
- Inregistrat: 2009-09-23
buna!...ma numesc ioana si in urma unei examen de col am fost diagnostica cu candida. Doamna doctor mi-a dat un tratament cu canesten 3 zile iar inainte de a pune ovulul sa fac spalaturi cu Femigin B, plus flucovim cate o pastila timp de 4 luni in aceeasi zi(din luna). Inainte de a avea rezultatul de la laborator, adica dupa consultatie, mi-a dat 10 ovule de klion.(le-am pus, apoi am avut menstruatie si apoi am inceput tratamentul cu canesten)
Intrebarea mea este: e vreo problema ca am luat pastila de flucovim numai in seara in care am pus al treilea ovul de canesten? oricum doamna doctor nu mi-a spus cand ar trebui sa iau flucovimul...inainte sau dupa canesten...
Cand am aflat de candida am intrebat-o pe doamna doctor daca nu trebuie sa se trateze si partenerul meu! Ea a zis ca "nu avem treaba cu el". Insa va m-ai intreb si pe voi! Chiar nu e necesar tratamentul partenerului? Ma gandesc ca poate are si el desi nu are nici un fel de simpton(nu se manifesta nicicum)....am auzit depsre candida ca recidiveaza plus ca mi-e frica ca nu cumva sa aiba el si apoi sa iau iar!
Mersi anticipat de raspunsuri!
Ultima oara a fost editat de im.maneasa (2009-09-23 12:18:42)
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Nu e problema cu Flucovimul, nu e problema iar partenerului, daca n-are simptome, da-i o pastiluta de Flucovim, e suficient
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Danae a scris:e bun ttttt. cat ai dat pe nizoral? ca am auzit ca e fff scump.
e scumput in sensul ca pt 5 zile dai in jur de 20 ron , asa cum au zis si fetele eu una am citit pe prospect ca ar fi bine sa se tina un tratament de 10 zile , dar este adevarat ca e cam toxic , asa ca tin 5 zile pe luna , dupa menstra , pt ca 1 : stiu ca nu exista nici riscul unei sarcini ( caci se recomanda protectie in timpul tratamentului , deci ... cum eu nu iau ac ) si 2 : menstra activeaza candida
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
nu mai suport arsurile:(((( dupa menstra..adica la inceputul lunii oct ma apuc de tratament am un disconfort vaginal imens..ma simt bine 3 zile maxim 4 pe urma iar ma apuca..off
Dance like nobody is watchin....
- Jelly_87
- New member
- Inregistrat: 2009-09-09
Off, revin cu problema mea aici... Ca vad ca s-a mutat topicul.
Mi-am luat azi pastilele, la farmacie nu aveau Mycosyst, mi-au dat flucoric; iar in loc de cele 12 ovule de Clotrimazol, mi-a dat 3 ovule de Canesten, pe care le folosesc 3 zile consecutiv... . Pe langa asta mi-am mai luat eu gel pt. igiena intima Bioclin, bicarbonat de sodiu si crema de galbenele. Menstruatia abia mi-a trecut, deci pana vine din nou, am timp sa tratez... E bine insa oare asa, am sanse sa scap de porcaria asta de candida? Pt. ca deja ma dispera toata situatia asta, desi nu am (inca) mancarimi asa de grave.
- kitty_grl
- New member
- Inregistrat: 2009-09-14
Mmmmhhmm.... se poate lua candida din ceara folosita la salon??? Am intrebat-o chiar azi pe cosmeticiana mea... Bineinteles ca ea a spus clar ca nu.. ca ea se incalzeste la 100 de grade.. etc.. etc... Nu stiu de ce dar am indoieli... Voi ce credeti?
- Jelly_87
- New member
Mie doctorita mi-a spus ca bacteria sau ce o fi nu moare la temperaturi mari, ca lenjeria trebuie spalata in clor ca sa fie totul bine. Acum habar nu am daca poti lua candida de la cosmetica sau nu... . Eu habar nu am de unde am luat-o, nu m-am sters cu prosoapele altcuiva si nu am facut nimic "in neregula". Fapt e ca am luat-o si acum nu mai scap de ea.
- skumpi
- Vizitator
candidia nu e BTS deci nu se ia, o avem in noi si sunt anumite chestii care o declanseaza !! antibiotice, anticonceptionale, stres etc
- kitty_grl
- New member
Jelly_87 a scris:Mie doctorita mi-a spus ca bacteria sau ce o fi nu moare la temperaturi mari, ca lenjeria trebuie spalata in clor ca sa fie totul bine. Acum habar nu am daca poti lua candida de la cosmetica sau nu... . Eu habar nu am de unde am luat-o, nu m-am sters cu prosoapele altcuiva si nu am facut nimic "in neregula". Fapt e ca am luat-o si acum nu mai scap de ea.
Candida se poate lua si de la alimentatie necorespunzatoare.... adica sa mananci prea multe lactate... Sau... pur si simplu pt ca ai un sistem imunitar mai scazut...Pastile..etc. Poti sa o iei si de pe pahar de exemplu...(Asa am citit eu undeva.. nu sunt 100%sigura) Din cate am inteles dintr-un studiu aprox 80% din femei au candida...care se poate trata dar reapare din pacate... Poti numai sa o mai "domolesti" ca sa nu sa aduca si complicatii atata tot
Ultima oara a fost editat de kitty_grl (2009-09-23 20:17:49)
- Jelly_87
- New member
Aoleu, adica nu o sa scap de ea niciodata?! Vai mi se face rau. Ce voiam sa mai intreb e daca spalaturile se pot face si cu apa de la robinet? Sau trebuie neaparat cu apa fiarta si racita la temperatura convenabila...?
Ultima oara a fost editat de Jelly_87 (2009-09-23 20:48:54)
- kitty_grl
- New member
Jelly_87 a scris:Aoleu, adica nu o sa scap de ea niciodata?! Vai mi se face rau. Ce voiam sa mai intreb e daca spalaturile se pot face si cu apa de la robinet? Sau trebuie neaparat cu apa fiarta si racita la temperatura convenabila...?
Ai candida de mult timp..?? Apa simpla nu face rau.. dar nici nu o sa simti cine stie ce schimbari in bine avand in vedere ca tu ai aceasta afectiune Ai putea sa fierbi apa in care sa pui bicarbonat de sodiu.. Si sa folosesti un irigatoriu Tantum Rosa de preferabil care il gasesti in farmacii... Ai mai putea sa incerci sa faci si spalaturi cu ceai de scortisoara.. O sa observi ca te vei simti mult mai bine... Kissy
Ultima oara a fost editat de kitty_grl (2009-09-23 21:31:28)
- Jelly_87
- New member
O am de vreo luna, cam asa. Prima oara cand am fost la doctorita mi-a dat Fluomizin ovule 6 zile si atat. Si nu mi-a trecut. La scurt timp dupa tratamentul cu Fluomizin mi-a venit ciclul... . Dar tot simteam mancarimi si-asa. Si dupa ciclu m-am dus din nou la doctorita, mi-a dat tratament cu Clotrimazol (12 ovule, inainte de care sa fac spalaturi intra vaginale) si Mycosys. Azi am fost la farmacie si mi-a dat in loc de cele 12 ovule 3 Canesten si in loc de Mycosys mi-a dat Flucoric (tot doza unica). In afara de astea mi-am mai luat eu crema de galbenele, un gel Bioclin (pe care mi l-a recomandat cineva de pe forum) si bicarbonat de sodiu. Eu nu vreau sa ma simt pe termen scurt mai bine, eu vreau sa scap DE TOT de boala asta. Am sanse?
Ultima oara a fost editat de Jelly_87 (2009-09-23 21:55:34)
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
in principiu da...dar ai grija cum administrezi acest tratament...sfatul mu este spalaturile cu bicarbonat sa nu le faci caci daca nu nimeresti bine dozajul faci mai mult rau decat bine...la inceput administrezi ovulele si antimicoticul si dupa ce termini continui cu bioclin+echinaceea+biotics...multa bafta...
happy with him...inlove with him...
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
tttttt a scris:Danae a scris:e bun ttttt. cat ai dat pe nizoral? ca am auzit ca e fff scump.
e scumput in sensul ca pt 5 zile dai in jur de 20 ron , asa cum au zis si fetele eu una am citit pe prospect ca ar fi bine sa se tina un tratament de 10 zile , dar este adevarat ca e cam toxic , asa ca tin 5 zile pe luna , dupa menstra , pt ca 1 : stiu ca nu exista nici riscul unei sarcini ( caci se recomanda protectie in timpul tratamentului , deci ... cum eu nu iau ac ) si 2 : menstra activeaza candida
aaa, deci inseamna ca pe net scrie prostii. am citit undeva ca e 200 de lei, cred ca a pus virgula gresit. ca ma gandeam... 2 milioane? tttt, cum te`ai simtit de la el? ca am auzit ca la unele fete le e rau, vomita, ameteli, lesin, urineaza maro. ma tem de efecte de genul asta.
cum adica ttttt, nu exista riscul unei sarcini? adica cat timp iei nizoral nu ramai insarcinata sau cum?
Ultima oara a fost editat de Danae (2009-09-23 23:06:47)
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|