Candidoza 2-75
- skumpi
- Vizitator
- kitty_grl
- New member
- Inregistrat: 2009-09-14
Re: candidoza 2
Jelly_87 a scris:O am de vreo luna, cam asa. Prima oara cand am fost la doctorita mi-a dat Fluomizin ovule 6 zile si atat. Si nu mi-a trecut. La scurt timp dupa tratamentul cu Fluomizin mi-a venit ciclul... . Dar tot simteam mancarimi si-asa. Si dupa ciclu m-am dus din nou la doctorita, mi-a dat tratament cu Clotrimazol (12 ovule, inainte de care sa fac spalaturi intra vaginale) si Mycosys. Azi am fost la farmacie si mi-a dat in loc de cele 12 ovule 3 Canesten si in loc de Mycosys mi-a dat Flucoric (tot doza unica). In afara de astea mi-am mai luat eu crema de galbenele, un gel Bioclin (pe care mi l-a recomandat cineva de pe forum) si bicarbonat de sodiu. Eu nu vreau sa ma simt pe termen scurt mai bine, eu vreau sa scap DE TOT de boala asta. Am sanse?
Sunt de parere ca treb sa incerci sa vezi care din tratamente au efectul de vindecare la tine pt ca la fiecare reactioneaza altfel.. Urmeaza tratamentul prescris de doctorul tau in primul rand si apoi daca vezi ca nu trece incearca si altele.. Exista intradevar posibilitatea sa scapi in proportie de 90%.. Si nu uita sa-ti dezinfectezi lenjeria intima cu pastilute de cloramina. Kissy
Ultima oara a fost editat de kitty_grl (2009-09-24 10:00:02)
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
ai folosit si ovule nizoral skumpi? am auzit ca e buna combinatia...
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
si eu tre sa iau pastile nizoral 10 zile.oare nu or fi prea toxice?
Dance like nobody is watchin....
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
in 10 zile n-are ce sa se intample rau, dreamer, stai linistita
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
si eu am sa iau. daca acu fac tratament cu cervugid, cam dupa cat timp dupa tratament pot incepe nizoralu ovule+tablete?
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- skumpi
- Vizitator
Danae a scris:ai folosit si ovule nizoral skumpi? am auzit ca e buna combinatia...
ovule nu, doar pastile, ovule am folosit Canesten
intrebare : se poate sa intarzie menstra din cauza tratamentului ? nu prea aaa ??
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Danae a scris:tttttt a scris:Danae a scris:e bun ttttt. cat ai dat pe nizoral? ca am auzit ca e fff scump.
e scumput in sensul ca pt 5 zile dai in jur de 20 ron , asa cum au zis si fetele eu una am citit pe prospect ca ar fi bine sa se tina un tratament de 10 zile , dar este adevarat ca e cam toxic , asa ca tin 5 zile pe luna , dupa menstra , pt ca 1 : stiu ca nu exista nici riscul unei sarcini ( caci se recomanda protectie in timpul tratamentului , deci ... cum eu nu iau ac ) si 2 : menstra activeaza candida
aaa, deci inseamna ca pe net scrie prostii. am citit undeva ca e 200 de lei, cred ca a pus virgula gresit. ca ma gandeam... 2 milioane? tttt, cum te`ai simtit de la el? ca am auzit ca la unele fete le e rau, vomita, ameteli, lesin, urineaza maro. ma tem de efecte de genul asta.
cum adica ttttt, nu exista riscul unei sarcini? adica cat timp iei nizoral nu ramai insarcinata sau cum?
da, mi-a fost rau , dar nu atat de tare incat sa nu imi pot desfasura activitatile zilnice ( serviciu , condus ..) si da , e adevarat ca da stari de voma , mai ales ca e recomandat sa il iei dupa masa , pt a proteja stomacul dar in nici un caz lesin , si nici urina nu a fost schimbata cred ca legat de sarcina m-am exprimat gresit , in sensul ca: in timpul tratamentului obligatoriu protectie , e periculos administrat in timpul sarcinii si se recomanda protectie suplimentara inainte si dupa tratament
- heimdall
- Diamond member
skumpi, n-are de ce sa-ti intarzie de la tratament si mie mi-a fost rau de la Nizoral, ameteli foarte puternice, greata si dureri de cap de abia ma tineam pe picioare... poate aveti mai mult noroc
- skumpi
- Vizitator
aha si pe mine ma doare capu destul de tare acuma am baut ultimele 2 pastile, dupa cat tp trec reactiile astea adverse` ?
Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-09-24 17:36:58)
- heimdall
- Diamond member
pai dupa vreo 24 de ore maxim ma gandesc ca ar trebui sa dispara
Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-09-24 17:44:19)
- odamaria
- New member
- Inregistrat: 2009-04-20
Buna. Sa va spun si eu experienta mea cu candida. Asta e, candida o avem in organism si pe fond de scadere a sistemului imunitar, igiena excesiva (gen spalat cu prea mult gel de dus, sapun etc in zona intima), sensibilitate la diferiti lubrefinati, antibiotice, stres, fumat se declanseaza candida. Am mai observat ca se declanseaza candida de la servetele umede, dar in fine, s-ar putea sa fie doar o sensibilitate a mea. Eu am luat nistatina si ovule pe care mi le a indicat medicul (gynozol am folosit eu). Dar nistatina m a ajutat foarte mult, cu atat mai mult cu cat nu beam apa astfel incat nistatina sa -si faca efectul, iar in timpul tratamentului in zona intima ma spalam mai rar, astfel incat sa nu existe umezeala, candida este o ciuperca si iubeste umezeala. Astfel, mie mi-a trecut candida in maxim 7 zile. Asa ca recomand nistatina (nici nu este scumpa) si o igiena de viata. O seara frumoasa.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Dupa un tratament cu Gynozol cate zile nu putem face sex? Nu iau antibebe, deci nici prezervativul nu poate intra in calcul
- skumpi
- Vizitator
eu nu inteleg, acu ca am terminat tratamentu de 2 dimineti ma trezesc cu secretie abundenta si eu tot tp eram uscata sa zic asa, adica era f putina si acu ...full care o fi faza` ???
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Esti sigura ca ai scapat de ciuperca skumpi?
Fericita mamica de Aida Maria!
- skumpi
- Vizitator
probabil ca nu din moment ce am scurgerile astea da morrrrrrr , am dat 100 de lei pe tratament si degeaba probabil
- blueeyes
- Platinum member
blueeyes a scris:Dupa un tratament cu Gynozol cate zile nu putem face sex? Nu iau antibebe, deci nici prezervativul nu poate intra in calcul
La mine nu stie nimeni?
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-09-25 14:11:36)
- heimdall
- Diamond member
nu stiu ce sa zic, blue... 4-5 zile, asa ceva
- blueeyes
- Platinum member
Deci alea 3 zile de tratament + inca 4-5, nu? Ca nu as vrea sa-l fac pe bebe chiar din luna asta
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|