Candidoza 2-77
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Re: candidoza 2
Si eu am asa ceva Si da, sunt cocii gram pozitivi... Si medicul a zis ca de la igiena necorespunzatoare, ceea ce la mine chiar nu e cazul
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-09-26 15:03:35)
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
Diana888 a scris:lady in black a scris:banshee, nu te mai da cateva zile si vezi ce se mai intampla, dar eu as face oricum analiza de secretie
se pare ca de vreo luna am scapat de candida, nu mai iese la analize si nici nu mai am secretia specifica, INSA m-am ales cu streptococ agalactiae
lady de la ce crezi ca te-ai ales cu streptococ agalactiae? de la ce se face chestia asta? streptococ agalactiae inseamna chestiile alea cu coci grami pozitivi care apar la analiza de secretie?
streptococul agalactiae face parte din flora gastrointestinala normala si de acolo poate coloniza vaginul. blue, eu zic ca nici la mine nu poate fi vorba de o igiena necorespunzatoare, sunt f atenta dar cine stie.... eu am probleme cu constipatia si cred ca asta e principala cauza a problemei
blue, de cand te chinui cu el?
- banshee
- New member
- Inregistrat: 2009-08-14
va scriu cateva informatii si remedii care le-am gasit pe un site. iata:
Tratamentul candidozei
Inainte de a incepe orice tratament, trebuie sa fiti sigure ca suferiti de o micoza vaginala (si/sau vulvara) si nu de o infectie urinara sau de o afectiune bacteriana. Daca este necesar, consultati medicul de familie sau un ginecolog. * Prima masura consta in aplicarea locala a unei alifii sau a unui ovul antifungic, pe care le puteti procura de la farmacie, fara re teta (cereti sfatul unui farmacist). * Incercati, de asemenea, o spalatura - cu para de cauciuc - cu apa si otet. Amestecati doua linguri de otet alb cu un litru de apa, pentru a obtine o solutie usor acida, un mediu ostil ciupercilor. Limitati tratamentul la doua zile, dimineata si seara, si faceti-l doar daca sunteti sigure ca este vorba de o candidoza. Folosindu-l abuziv, nu veti face decat sa eliminati bacteriile "bune" care protejeaza organismul de infectii. * Diluati o ceasca de sare de mare in apa calda din cada. Daca aceasta baie calmeaza mancarimile si durerea, nu ezitati sa repetati operatiunea in fiecare zi. Apa sarata permite - printre altele - grabirea vindecarii.
Virtutile antiseptice ale usturoiului
* Mancati zilnic cativa catei de usturoi, ale carui proprietati antifungice sunt perfect indicate in cazul candidozei. Usturoiul crud este extrem de eficient. Daca perspectiva de a-l mesteca intreg va repugna, presati-l si incorporati-l intr-o salata sau intr-un sos. * Sunt terapeuti care recomanda introducerea in vagin a unui catel de usturoi invelit in tifon, dar majoritatea femeilor prefera sa se trateze cu o crema antifungica, cu atat mai mult cu cat contactul mucoasei cu usturoiul poate fi dureros.
Bacterii pentru combaterea ciupercilor
* Consumati lapte fermentat (natural si neindulcit) sau fermenti lactici. Contin o bacterie numita Lactobacillus acidophilus, care limiteaza proliferarea ciupercilor vaginale si intestinale. * Iaurtul sau un lapte fermentat aplicat local poate, de asemenea, sa calmeze si sa accelereze vindecarea. Introduceti-l imbiband in lichid un tampon vaginal.
Alte tratamente antifungice
* Studiile stiintifice au aratat ca scortisoara poseda virtuti antifungice puternice. Cercetatorii germani afirma ca o hartie de toaleta impregnata cu scortisoara ar permite eliminarea totala a candidozelor. Puneti pe foc 4 l de apa si adaugati 8 batoane de scortisoara rupte bucatele. Lasati sa fiarba incet circa 5 minute, luati apa de pe foc si lasati-o sa se "odihneasca" aproximativ 45 de minute. Unii terapeuti sugereaza utilizarea acestei solutii pentru spalaturi vaginale (cu ajutorul unei pompite din cauciuc). Altii afirma ca este suficient sa se bea decoctul cu scortisoara pentru a vindeca micoza. * Pentru a va ajuta organismul sa combata infectia, luati cate o capsula de echinacea (de 200 mg) de trei ori pe zi sau continutul unei pipete de tinctura de echinacea, diluat intr-o jumatate de ceasca de apa, de patru ori pe zi.
Alte remedii
Instilatii vaginale cu plante
O infuzie concentrata de cimbru, rozmarin si salvie este un remediu foarte puternic impotriva infectiei cu Candida albicans. Are proprietati antibacteriene care inhiba proliferarea ciupercii si calmeaza iritatia mucoaselor. Candidoza genitala
Salvie Reteta: 3 lingurite de cimbru uscat, o lingurita de rozmarin si o lingurita de salvie se oparesc cu doua cani de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 20 de minute, se strecoara, apoi se introduce in vagin, cu ajutorul unei seringi fara ac sau cu o para de cauciuc. Se fac instilatii vaginale de doua ori pe zi.
Infuzie de urzica alba
Se opareste o lingura de urzica alba moarta cu 250 ml apa clocotita. Se lasa 10 minute la infuzat, apoi se strecoara. Se bea o cana de ceai, dupa fiecare masa, de trei ori pe zi.
Ceai din trei plante
Se amesteca in parti egale (cate 2 lingurite) coada-soricelului, urzica alba si cretisoara. Se oparesc cu 1 litru de apa fierbinte, se strecoara dupa 10 minute si se bea intreaga cantitate de ceai intr-o zi. Cura dureaza patru saptamani.
Baie de sezut cu musetel
Se pune la fiert un litru de apa si cand da in clocot, se oparesc scurt 3 linguri de flori de musetel. Se strecoara si se toarna infuzia in apa din cada (sa nu depaseasca 38 de grade). Se fac zilnic bai, cu o durata de 15 minute, pana ce suferinta dispare.
Tampoane cu usturoi
Curatati un catel proaspat de usturoi. Inmuiati un tifon intr-un amestec de apa cu otet (raport de 9:1), stoarceti-l si inveliti cu el usturoiul. Introduceti tifonul ca un tampon in vagin, lasand afara o fasie subtire, cu care sa fie scos. Lasati sa actioneze cat mai mult.
Ceai din coaja de stejar
Opariti 3-4 linguri de coaja de stejar uscata cu 1 litru de apa clocotita. Lasati sa se infuzeze 10 minute, apoi strecurati. Ceaiul poate fi folosit atat pe cale interna (se beau mai multe cani repartizate pe o zi), cat si sub forma de spalaturi vaginale, o data pe zi, de preferinta seara.
- blueeyes
- Platinum member
lady in black a scris:blue, de cand te chinui cu el?
De jumate de an, anul trecut nu am avut. Cred ca am facut si rana pe col de la el O sa aflu sigur cand ma duc la colposcopie... Si nici macar nu am probleme cu tranzitul intestinal, ca sa zic ca de aceea mi-a aparut...
- realtv
- Membru
- De la: Galati
- Inregistrat: 2009-09-22
am facut o infectie vaginala de curand si la spital am facut un test de secretie vaginala...dupa simptome stiam ca am candidoza si mi-a dat tratament pentru ea dar mi-a spus ca mai am ceva si ca o sa trebuiasca sa revin. rugamintea mea este daca imi puteti citi examenul ca eu nu inteleg ce inseamna : "frecvente p.m.n., flora microbiana bogata reprezentata de coci gram pozitivi in diplo, rai? bacili gram negativi, frecvente levuri inmugurite si filamentate, celule epiteliale superficiale si intermediare, T,N-absent" puteti sa imi spuneti pe langa candidoza ce mai am pentru candidoza mia dat gynozol 200mg si nistatina si sa fac spalaturi, totusi am gasit pareri impartite in ceea ce priveste spalturile unii spun ca e bine altii ca modifica mai tare flora si nu fac bine ? un sfat? va multumesc anticipat
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
ar fi trebuit tratat mai intai infectia cu coco si inceputul de gardnerella si doar apoi candida...caci trat pt cele dintai pot duce la reaparitia candidei...eu zic sa mergi cu buletinul de analiza sa ceri o a 2 a parere de tratament...
happy with him...inlove with him...
- Jelly_87
- New member
- Inregistrat: 2009-09-09
Eu nu stiu ce sa ma fac, nu stiu daca sunt paranoica (sper sa fiu, spre binele meu), dar ieri am incheiat tratamentul cu ovule Canesten, azi fac spalatura si surpriza, vad ca iese dinauntru ceva la fel de alb si alunecos ca si inainte de tratament. Simt ca mor. Nu mi-a trecut, nu-i asa?
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
cel mai probabil nu...mai aplica cateva zile bioclin gel si nu fa spalaturi inauntru...
happy with him...inlove with him...
- skumpi
- Vizitator
eu am fost la menstra si inca mai sunt putin si spre surprinderea mea n`am mai avut nici o mancarime in astea 3 zile ... Doamne da sa fii scapat
- banshee
- New member
- Inregistrat: 2009-08-14
am o intrebare.cum se manifesta candidoza in timpul menstruatiei?mancarimea si usturimea persista?secretia branzoasa se amesteca cu menstra?
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
depinde de la persoana la persoana , de obicei secretia dispare si apare dupa menstra , la mine ramaneau usturimile
- evans
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-12
- Site
am inceput trat. cu ovule iar azi sunt la al treilea... am observat azi ca pe langa crema ce o elimin in timpul zilei (ovulul topit) era si o pata ceva mai rozalie. Nu era sange sau ceva de genul.. dar era ceva rozaliu.. de la ce sa fie? vi sa mai intamplat si voua?
ღ Baby, you can take my breath away! ღ Click
- michidoo
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-24
ce ovule pui? eu am folosit Cervugid si am eliminat si eu chestia rozalie. M-am gandit ca face parte din ovul (stiu eu ce culoare o avea pe dinauntru ovulul?
eu zic sa nu-ti faci probleme, mergi inainte cu tratamentul
- evans
- Full member
- Inregistrat: 2009-02-12
- Site
clotrimazol folosesc.. nu e ceva cantitativ.. dar am observato si ma gandeam daca nu cumva elimin asta din cauza candidei sau cine mai stie...
ღ Baby, you can take my breath away! ღ Click
- tttttt
- Hero member
nu este din interiorul ovulului , probabil e un firicel de sange daca nu se repeta e ok , daca mai apar probleme eu zic sa intrebi doctorul
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
dupa menstruatie incep si eu cu nizoral ovule si pastile (pt 5 zile)- sper sa nu imi fie rau prea tare. ma gandesc ca trebuie schimbat antimicoticul, sa nu mai fie pe baza de fluconazol, ca vad ca la el am cam capatat rezistenta de nu imi trece.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- tttttt
- Hero member
bafta danae , o sa fie bine de data asta , dar sa folosesti si ovule ceva eu ti-am zis , mi-a mers f bine cu gynofort
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
am incercat gynofort si nu a mers am sa incerc tot nizoral dar ovule. nu mai inteleg nimic nici din analize, nici din ce imi zice doctorul. am sa iau tratamentul asa dupa ureche (Desi mia iesit spori micotici la analiza). oare are ce rau sa imi faca?
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- blueeyes
- Platinum member
Intreb si eu: dupa un tratament cu ovule Gynozol 400 trebuie sa mai folosesc ceva ca sa-mi reconstruiesc flora vaginala?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|