homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-84

#1578 2009-10-21 16:36:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: candidoza 2

Eu zic ca e ok, altfel oricum ar trebui sa iei si un antimicotic pe langa Augmentin... si n-are sens sa iei de 2 ori Nizoral

#1579 2009-10-22 21:48:14

Giuliana_Sylver
Membru
Inregistrat: 2009-10-19

buna seara! am o intrebare si as ramane recunoscatoare daca mi-ati raspunde, inclusiv doamnei doctor! am terminat acum 2 saptamani tratamentul cu cerviron ovule si spalaturi cu tantum rosa! saptamana asta am avut un contact sexual cu sotul meu (trebuie sa specific ca a fost un contact sexual mai "agitat")smile.problema este ca in dimineata urmatoare am inceput sa am niste dureri si niste mancarimi. s-au cam accentuat si ma jeneaza foarte tare! va aduc la cunostinta ca nu se pune problema la nici unul dintre noi de infidelitati sau chestii de genul asta! as vrea, sa stiu, daca se poate, care anume este cauza acestor simptome ale mele. am citit despre candidoza si cred ca unele simptome se aseamana. dar....de ce mi-ar aparea asa ceva?! eu stau si ma intreb daca nu cumva sunt doar urmarile acelei nopti mai "furtunoase". sa ma fi zgariat sau eu stiu ce....smile. sau se poate sa fie de la tratament?! dar pana in seara aia nu am avut absolut nimic. as vrea sa merg la doctor dar acum sunt in perioada aceea a lunii si nu cred ca ma consulta nici un doctor.  va multumesc anticipat pentru raspuns!

#1580 2009-10-22 22:09:34

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

giuliana nu cred ca e din cauza acelei nopti...ma refer la faptul ca mancarimile nu apar din aceasta cauza...poate sa te doara dar nu sa te manance...
e mai degraba o candida din cate spui tu si asta poti sa o faci de la antibiotice sau sa o iei de pe un prosop, un capac de wc etc etc
spune-mi te rog pentru ce ai facut acel tratament ca sa te pot ajuta mai mult
    multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#1581 2009-10-22 22:15:47

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si in plus candida se gaseste in mod natural in flora noastra vaginala si in anumite cazuri se inmulteste excesiv ducat la candidoza si acele simptome...asa ca cel mai bine ar fi sa faci o vizita lamedic si o analiza de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#1582 2009-10-22 22:26:17

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Buna.Micoza este acelasi lucru cu candida?La analiza de secretie mi au iesit urmatoarele rezultate:
Leucocite: relativ frecvente
Flora microbiana: coci gr+ in diplo; bacili: gr +; cocobacili: ----
Micoza: celule levurice;filamente - prezente;
Trichomonas vaginalis: ----
Celule epiteliale: superficiale;intermediare prezente; parabazale;bazale:-----
T/N- absent
Micoza-prezent.
Mi a zpus ca este prezenta o ciuperca si ni s a dat nizoral pentru amnadoi si un unguient Lomexin cred.....
E candida?Sau e altceva?Poate sa mi explice mai pe intelesul tontilor ce e cu rezultatele analizelor?Mc frumos

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Publicitate

loading...

#1583 2009-10-22 22:49:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

da...micoza=candida...mai ai si acei coci dar pt ca ai si bacili gram pozitivi nu deranjeaza...simptome de genul secretie modificata, mancarimi sau usturimi ai?

happy with him...inlove with him...puss

#1584 2009-10-23 18:55:43

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Buna.Nope..Doar o secretie mai densa dupa ciclu.Asta e..facem tratament si ne rugam ca urm analize sa iasa bine.Mc cris

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#1585 2009-10-26 11:38:03

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

am urmat tratament cu nizoral tablete acum nu de mult. mi`a intarziat menstra 2 zile deja si la mine era ceas. posibil sa fie de la pastile? ca am folosit prezervativ si n`am observat sa aiba vreo fisura

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1586 2009-10-26 12:28:36

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

scz pt offtopic : nizoral tablete interactioneaza cu AC????deoarece si eu am luat saptamana trecuta si am avut contact sexual....var rog raspundeti-mi si mie grater

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1587 2009-10-26 12:39:14

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Khristal, nu stiu daca au vreo treaba pastilele... poate de la schimbarea vremii, mie mi se mai intampla
acum vad si eu ca ar interactiona  neutral chiar nu stiu ce sa zic...

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-26 12:42:32)

#1588 2009-10-26 17:22:20

Khristall
Insomniac member

in prospect scria ca: trebuie sa ne protejam pe perioada tratamentului cu nizoral tablete bella
ms heim. in prospect scria ceva ca se poate sa iti intarzie, oricum mi`a venit, deci nu a fost bebe sad sad bebe

#1589 2009-10-26 23:41:53

Jelly_87
New member
Inregistrat: 2009-09-09

Dupa o absenta de o luna, revin cu problema candidei pt. ca nu stiu daca ar trebui sa ma alarmez sau nu inca.

Problema este ca in cele din urma am hotarat sa urmez intocmai medicatia pe care mi-a prescris-o doctorita (nu am mai luat ovule Canesten inloc de Clotrimazol, am luat exact ce mi-a prescris si anume o pastila de Mycosyst si 12 ovule Clotrimazol pe care le aplic seara inainte de culcare dupa spalatura vaginala). Mai am doar 4 ovule si de fiecare data cand fac spalatura tot mai iese ceva asa alb si alunecos. Si nu stiu daca e in regula sau nu. Nu am alte simptome, nu ma mananca, nu am intepaturi sau asa, doar scurgeri (dar na, presupun ca e normal, nu cred ca corpul absoarbe tot ovulul acela). Insa ultima oara cand am facut tratament cu ovule Canesten tot asa continua sa iasa chestia aia alba si pana la urma s-a dovedit ca nu trecuse, ma gandesc sa nu se intample la fel si acum.

Nu stiu ce gresesc. Lenjeria o schimb in fiecare zi. Protej-slipurile acelea de mai multe ori chiar ca sa nu fie umede. Sa schimb si prosopul zilnic, ce sa fac? Sa renunt la protej slip? Renunt la orice! Cum sa scap? Mai am sanse sa imi treaca sunt eu paranoica sau chiar nu mi-a trecut nici acum?

Ultima oara a fost editat de Jelly_87 (2009-10-26 23:56:44)

#1590 2009-10-27 01:57:24

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

eu zic ca pe perioada tratamentului poti confunda usor secretia (sau ce vezi tu la spalatura) cu resturi ale ovulului. Cel mai intelept e sa termini tratamentul si sa refaci analiza si sa ceri si o antifungigrama. Asa vei stii exact la ce substanta e sensibila candida si poti s-o tratezi cu succes.

in legatura cu igiena, poate nu ar strica sa treci la masuri mai "dure". Adica sa fierbi sau sa bagi in clor chilotii, sa renunti la absorbantele zilnice (poate intretin micoza sau dau o reactie alergica. Stiu ca e mai incomod, dar in loc sa schimbi absorbantul zilnic, daca exista scurgeri, schimba chilotii). Prosopul nu stiu daca sa-l schimbi zilnic, dar incearca sa nu te stergi cu el direct acolo, foloseste prosoape de hartie care sunt destul de absorbante.

Si nu stiu cum e cu relatiile sexuale in perioada asta. E posibil sa iei candida de la partener, iar si iar, daca el nu face tratament si aveti contact neprotejat dupa ce tu ai terminat tratamentul.

a, si inca ceva. Pe langa tratamentul dat de doctorita, mai ia lactobacili (cred ca gasesti la plafar, poate chiar si la farmacie) - o sa ajute la refacerea florei acolo.

#1591 2009-10-27 12:48:36

bella-yzaura
Full member

Khristall a scris:

in prospect scria ca: trebuie sa ne protejam pe perioada tratamentului cu nizoral tablete bella
ms heim. in prospect scria ceva ca se poate sa iti intarzie, oricum mi`a venit, deci nu a fost bebe sad sad bebe

la mine nu scrie asa ceva si am aflat pe forum dar doctoreassa spune undeva k nu afecteaza...dar acum stau cu frik k sunt in a 4 zi de pauza si ar fi trebuit sa vina, dar nu vine...grater( si stau cu stress...
k maine fac 72 dee ore de la contact si as lua postinor dar fetele zik sa nu iau...sunt asa stresata...

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1592 2009-10-27 13:04:58

alina121
New member
Inregistrat: 2009-10-20

buna am si eu o intrebare pentru voi prietenul meu inainte de ejaculare se uda e ceva normal?/????tot sperma este???

#1593 2009-10-27 13:10:46

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

da, este normal. Ai grija ca acel lichid contine spermatozoizi. E adevarat ca mai putini decat sperma, dar tot s-ar putea sa te trezesti cu o sarcina daca nu va protejati.

#1594 2009-10-27 13:37:07

Jelly_87
New member
Inregistrat: 2009-09-09

michidoo a scris:

eu zic ca pe perioada tratamentului poti confunda usor secretia (sau ce vezi tu la spalatura) cu resturi ale ovulului. Cel mai intelept e sa termini tratamentul si sa refaci analiza si sa ceri si o antifungigrama. Asa vei stii exact la ce substanta e sensibila candida si poti s-o tratezi cu succes.

in legatura cu igiena, poate nu ar strica sa treci la masuri mai "dure". Adica sa fierbi sau sa bagi in clor chilotii, sa renunti la absorbantele zilnice (poate intretin micoza sau dau o reactie alergica. Stiu ca e mai incomod, dar in loc sa schimbi absorbantul zilnic, daca exista scurgeri, schimba chilotii). Prosopul nu stiu daca sa-l schimbi zilnic, dar incearca sa nu te stergi cu el direct acolo, foloseste prosoape de hartie care sunt destul de absorbante.

Si nu stiu cum e cu relatiile sexuale in perioada asta. E posibil sa iei candida de la partener, iar si iar, daca el nu face tratament si aveti contact neprotejat dupa ce tu ai terminat tratamentul.

a, si inca ceva. Pe langa tratamentul dat de doctorita, mai ia lactobacili (cred ca gasesti la plafar, poate chiar si la farmacie) - o sa ajute la refacerea florei acolo.

Multumesc mult pt. raspuns. Relatii sexuale nu exista, deci nu se pune problema... . Problema e ca nu sunt in tara si nici nu o sa fiu pt urmatoarele 2 luni, sunt la studii plecata in alta parte, iar medicamentele le-am luat cu mine cand am plecat. Deci antifungigrama sau o repetare a analizei momentan nu e posibila... . Lenjeria o sa o bag in clor ca sa fie totul in regula, e mai greu sa o fierb ca o sa se uite colegii de apartament ciudat la mine. Sper sa scap pt. ca nu stiu ce ma fac daca recidiveaza DIN NOU, nu am pe nimeni aici unde sunt si nici nu stiu cum e cu retetele, plus ca totul e de 2-3 ori mai scump unde sunt acum... .

#1595 2009-10-27 16:19:20

Khristall
Insomniac member

bella, nu te stresa. are timp sa vina... daca nu vine, fa un test.

#1596 2009-10-27 16:23:32

bella-yzaura
Full member

ideea este k miercuri la ora 22 fac 72 de ore de la contact si am timp sa iau postinor...de asta nush ce sa fac???

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.