homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-85

#1597 2009-10-27 16:59:16

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: candidoza 2

bella daca dai de tttt, ai sa vezi ca si ea zicea la un moment dat ca in timpul tratam cu nizoral e nev de protectie, asa scria in prospect. asa scrie si la mine. acuma nu stiu daca isi bat astia joc de noi...
daca si fetele zic ca nu e nevoie de postinor, cred ca e ok.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1598 2009-10-27 17:06:59

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Khristall a scris:

bella daca dai de tttt, ai sa vezi ca si ea zicea la un moment dat ca in timpul tratam cu nizoral e nev de protectie, asa scria in prospect. asa scrie si la mine. acuma nu stiu daca isi bat astia joc de noi...
daca si fetele zic ca nu e nevoie de postinor, cred ca e ok.

uite citeste la postarile mele si ai sa vezi ce zice lady in pink...
http://forum.anticonceptionale.ro/t2221 … toase.html
la mine pe prospectul de la nizoral nu scrie k interactioneaza cu AC...
la prospectul de la yasmin scrie k interactioneaza cu ketoconazolul...,iar dupa cum stim nizoralul este derivat de la ketoconazol, dar dac citesti ce a scris doctoreassa acolo ai sa vezi..

Ultima oara a fost editat de bella-yzaura (2009-10-27 17:08:43)

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#1599 2009-10-28 19:52:35

Alice0704
Membru
Inregistrat: 2009-10-28

buna seara! ati putea sa ma ajutati va rog? am o usturime suparatoare in zona genitala si am presupus ca am candida pentru ca am mai avut si in trecut si simptomele erau aceleasi. pana acum am facut  2 tratamente: prima oara cu fluconazol si apoi cu nizoral+ovule macmiror si usturimea trece spre sfarsitul tratamentului dar dupa cateva zile de la terminarea tratamentului reapare. am mai avut de 2 ori candidoza vaginala anul asta si a trecut si atunci destul de greu si simptomele erau aceleasi, dar ma gandesc ca acum poate fi vorba despre altceva din moment ce de aproximativ o luna si jumatate mi-am inceput viata sexuala. ce altceva ar putea fi?

#1600 2009-10-28 19:55:37

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

viata sexuala nu trebuie sa fie neaparat un motiv de a contacta alte boli...daca esti sigura ca iubitul tau nu avea ceva dinainte si daca ai spus ca simpotmele sunt aceleasi ca si in trecut ,ar trebui sa te gandesti tot la candida...oricum cel mai bine este sa mergi la medic sa iei o lama si sa vezi exact ce e...multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#1601 2009-10-28 20:05:29

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fara o analiza de secretie nu ai de unde sa stii ce ai. Si cu tratamente dupa ureche, ai grija sa nu faci mai mult rau decat bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#1602 2009-10-29 20:21:23

Alice0704
Membru
Inregistrat: 2009-10-28

multumesc pentru raspunsuri. maine dimineata ma duc sa fac analize de sange si de urina+ dupa-masa sunt programata la ginecologie. acum nu mai cred ca e vorba de candida pentru ca am observat ca desi usturimea a ramas, nu exista secretia aia alba care apare la candida, nici macar in interior. din cauza asta am mentionat ca mi-am inceput de putin timp viata sexuala pentru ca eu banuiesc o cistita, mai ales ca am luat pastile pentru candida o perioada de vreo 2 saptamani... ma gandesc ca poate am facut vreo infectie. imi cer scuze ca va deranjez din nou dar asteptarea asta este insuportabila..rezultatele analizelor o sa le am de abia peste o saptamana si deja am inceput sa imi imaginez tot felul de lucruri

#1603 2009-10-29 21:11:34

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

multe femei fac cistita sau infectie urinara la inceputul vietii sexuale. Cel mai frecvent e vorba de E.coli. Dar tu spui ca a trecut o luna jumate de la inceputul vietii sexuale, or eu stiu ca infectia apare imadiat (a doua zi) dupa contact. La mine, spre exemplu, a aparut imediat dupa cel de-al doilea contact, care a fost dezvirginarea in sine, adica a existat penetrare si frecusul acela care a transportat e.coli fix in uretra.

admitand ca ai infectie urinara, e bine sa astepti rezultatul antibiogramei (care ar fi gata in 48 de ore) si sa iei antibioticul la care e sensibila. Cel mai utilizat antibiotic in tratamentele infectiei cu e.coli e Nolicin. Dar nu-l lua de capul tau, astepta rezultatul analizei. Ce poti face intre timp, de maine (dupa ce ai luat proba de urina), e sa incepi sa iei albastru de metilen (o lingurita doua pe zi) si oricare din gama Uricol / Urinal / Urinex etc. In principiu, sunt produse care contin extract de merisor sau afine, care sunt foarte bune in astfel de infectii. Poti sa cumperi extractul asta si separat, de la plafar. Mai e un remediu natural care contine o gramada de tincturi care fac bine in astfel de cazuri, se numeste RENOSTIM. Ia-l si da-i cu doza-soc, 2-3 linguri pe zi.

Totusi, in cazul in care nu vorbim de o cistita, si daca tot mergi sa faci analiza secretiei, cere sa-ti faca si BTS-urile. Si eu traiam cu impresia ca orice BTS (mai putin HIV si hepatitele) ar iesi la secretie, dar in afara de candida si trichomonas, din secretie mai aflii doar de un dezechilibru al florei. Restul BTS-urilor (care pot da simptome ca ale tale) sunt Chlamydia, ureaplasma, mycoplasma, neisseria gonorhoeae si pentru fiecare trebuie sa ceri analiza separata (tot din secretie). O sa coste un pic mai mult per total, dar trebuie sa excluzi si posibilitatea asta. Oricum, sfatuieste-te si cu doctorul ginecolog daca ai programare maine.

#1604 2009-10-31 17:06:46

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf,help...ma ustura in continuare in vagin,am tot zis ca este din cauza ca m-a plouat si m-am udat la picioare,ca oi fi racita..
ce naiba sa fac?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1605 2009-10-31 21:10:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

am citit ceva de genul pe aici ca in vagin trebuie sa te speli o data pe saptamana.. eu am fost gasita suspecta de candida, am luat tratam.. acu` vad ca incep iar mancarimile neutral din cauza ca m`am spalat inauntru ?
btw, iau ac si nu pot sa stau cu sperma`n mine roll

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1606 2009-11-01 20:25:02

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

Prietenului meu i-au aparut niste bubite mici zilele astea ... eu sunt suspecta de candida dupa sintomele ce le am (secretia imi pare schimbata, am niste usoare usturimi la contact) si acum s-a trezit si el cu bubitele alea care sigur sunt de la mine.

Stiu ca sunt creme pt ei si pastilele acelea, flucovim ...
Imi poate spune cineva ce crema? si cum se face tratamentul cu flucovim?

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#1607 2009-11-01 20:53:49

gianina89
New member
Inregistrat: 2009-10-26

buna evans.si prietenul meu a avut niste bubite asemanatoare cu niste basicutze iar eu in acelasi timp o mica infectie vaginala.eu am luat antibiotice iar el a folosit Fluocinolon-unguent(cu antibiotic) vreo 2-3 zile doar si i-a trecut.important sa nu faceti prostioare in timpul tratamentului.despre Flucovim nu stiu sa iti spun

#1608 2009-11-01 21:01:52

evans
Full member
Inregistrat: 2009-02-12
Site

multumesc de rasp. gianina... 
daca mai stie cineva si ale unguente si creme in cazul candidei astept urgent un raspuns.
Adevarul e ca nici eu nu stiu daca e sigur candida.. dar nush ce sa-i cumpar lui pana  ajung eu la ginecolog..

ღ Baby, you can take my breath away! ღ

Click

#1609 2009-11-01 21:07:19

gianina89
New member

blackberry-mie medicul meu mi-a zis sa evit spalaturile vaginale.(in afara de atunci cand faci un tratament iar acestea iti sunt recomandate).vaginul are un "sistem special" de autocuratare.daca cauti si pe net ai sa vezi k gasesti articole  despre acest lucru,iar in toate scrie sa spui NU spalaturilor vaginale.acestea sunt foarte periculoase daca le faci des deoarece distrug flora vaginala(aceasta are un rol important in a proteja vaginul de anumiti factori care l-ar putea "imbolnavi").facandu-ti des spalaturi risti sa iti distrugi aceasta flora si astfel sa devii vulnerabila in fata diferitelor bacterii si microbi care pot ajunge inauntru,ceea ce va duce la diferite infectii.o spalatura pe luna este suficienta pt ca tu sa te simti "curata" smile consulta un medic in legatura cu mancarimile

#1610 2009-11-01 21:28:14

gianina89
New member

evans intreaba la farmacie deocamdata pentru el,iar dc ti-e jena ia-i fluocinolon.e foarte bun

#1611 2009-11-02 17:25:18

blackberry
Insomniac member

gianina89 a scris:

blackberry-mie medicul meu mi-a zis sa evit spalaturile vaginale.(in afara de atunci cand faci un tratament iar acestea iti sunt recomandate).vaginul are un "sistem special" de autocuratare.daca cauti si pe net ai sa vezi k gasesti articole  despre acest lucru,iar in toate scrie sa spui NU spalaturilor vaginale.acestea sunt foarte periculoase daca le faci des deoarece distrug flora vaginala(aceasta are un rol important in a proteja vaginul de anumiti factori care l-ar putea "imbolnavi").facandu-ti des spalaturi risti sa iti distrugi aceasta flora si astfel sa devii vulnerabila in fata diferitelor bacterii si microbi care pot ajunge inauntru,ceea ce va duce la diferite infectii.o spalatura pe luna este suficienta pt ca tu sa te simti "curata" smile consulta un medic in legatura cu mancarimile

asta stiam si eu. mi-au trecut mancarimile, erau de la materialul bikinilor. am explicat si mai sus ca ma spal des intravaginal ca-si da drumul in mine. si ce fac, stau cu sperma-n mine? btw, o facem si des..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#1612 2009-11-02 21:18:42

skumpi
Vizitator

pai eu cum stau ? hmm adica stau ma spal...dar in vagin nu pot pt ca nush, si asa eu sunt stramta si sub dush parca se mai strange vaginu ala lol si ma doare daca bag degetu dupa ... stau acolo cu dushu vreo 5 minute si gata, oricum se scurge ea apoi nustiu acuma folosesc si Bioclinu ... sper sa fiu okei

#1613 2009-11-02 23:13:07

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

hello eu am terminat tratament cu pimafucin, pastile nizoral(pe care recunosc ca le -am luat la ore aiurea) pe urma am bagat 2 lomexin si nu mi-a trecut candida iar am disconfort..deocamdata nu mai am simptime violente ..scurgeri am in continuare abundente ouff iar o iau pe aratura si ma gandesc la toate tampeniile ..dr mi=a zis cand imi fac secretia dupa tratam sa fac si testul hpv(desi am col curat etc)nu stiu..ce sa fac..oare o fi si legatura cu intestinul?ca sunt deseori balonata?ma constip?gastrita am..or exista legatura..oare nu se reface flora din cauza florei stomacale?

Dance like nobody is watchin....

#1614 2009-11-03 13:03:06

blackberry
Insomniac member

skumpi a scris:

pai eu cum stau ? hmm adica stau ma spal...dar in vagin nu pot pt ca nush, si asa eu sunt stramta si sub dush parca se mai strange vaginu ala lol si ma doare daca bag degetu dupa ... stau acolo cu dushu vreo 5 minute si gata, oricum se scurge ea apoi nustiu acuma folosesc si Bioclinu ... sper sa fiu okei

neutral eu nu pot.. si daca stau in pat mai mult si mi-e lene sa ma ridic sa ma duc la baie incepe sa ma usture... simt ca ma ataca sperma lol

si stiam ca nu e bine sa ramana acolo nustiu

Ultima oara a fost editat de blackberry (2009-11-03 13:04:05)

#1615 2009-11-03 18:55:25

ginutza77
Full member
Inregistrat: 2008-03-23

Am si eu o problema...am facut tratament cu un antibiotic mai puternic timp de 7 zile pentru o infectie urinara..infectia s-a rezolvat, dar m-am ales cu o candidoza....adica roseata, mancarimi si o secretie branzoasa.Am mers la farmacie si mi s-a recomandat un flucovim de 150 si 3 ovule canesten.Am urmat tratamentul in urma caruia n-am simtit nicio ameliorare...parca dimpotriva mancarimea si roseata s-au accentuat.Am mers la ginecolog si mi-a prescris omicral tablete 2 pe zi trei zile si gynofort.Am facut si acest tratament si tot nu masimt bine.A disparut roseata si secretia...dar noaptea nu pot sa dorm din cauza mancarimii.Ziua nu am mancarimi....doar simt un disconfort...dar noaptea ma trezesc din somn mancarimile.Am fost iar lafarmacie si mi-au recomandat pimafucin ovule.Nu stiu ce sa fac...sa le folosesc si pe astea....ce masfatuiti....ce as putea sa mai fac sa ma simt din nou ok?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.