homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza 2-90

#1692 2009-11-23 22:23:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: candidoza 2

piie...dar oricum degeaba pui ovule cand esti la menstra k nu-si fac efect.
ioana7...nu trebuie reteta...iti da si fara.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#1693 2009-11-25 16:16:35

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

of, iar am candidoza. (cred) Dupa cum spuneam, am mancarimi, ma ustura si prietenului i-au aparut bubite rosii ca un fel de iritatie pe penis. Problema e foarte aiurea pt ca acum sunt la menstruatie, care o sa-mi treaca abia sambata. Duminica nu este nicaieri deschis, luni e greva aceea peste tot, marti e 1 dec neutral Dati-mi va rog un sfat, sa pun niste ovule, sa fac niste spalauri ceva, sa luam eu si prietenul niste Flucovim sau sa mai astept o saptamana in chinurile mancarimii si usturimii pana sa ajung la medic? neutral

#1694 2009-11-25 17:06:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

medicamente pe forum nu se recomanda...
dar dati-va amandoi cu unguent clotrimazol pana ajungeti la medic. reduce senzatia de mancarime

#1695 2009-11-25 19:15:43

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

am fost si eu fix in situatia ta,exact la menstra si nu mai suportam mancarimea.m-am spalat de 3 ori pe zi cu apa cu bicarbonat si m-am dat cu nidoflor-asta mi-a atenuat mancarimea si usturimea....si mie una mi-a trecut asa dar daca nu trece,la medic e cel mai sigur.

#1696 2009-11-25 19:18:20

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

piie a scris:

of, iar am candidoza. (cred) Dupa cum spuneam, am mancarimi, ma ustura si prietenului i-au aparut bubite rosii ca un fel de iritatie pe penis. Problema e foarte aiurea pt ca acum sunt la menstruatie, care o sa-mi treaca abia sambata. Duminica nu este nicaieri deschis, luni e greva aceea peste tot, marti e 1 dec neutral Dati-mi va rog un sfat, sa pun niste ovule, sa fac niste spalauri ceva, sa luam eu si prietenul niste Flucovim sau sa mai astept o saptamana in chinurile mancarimii si usturimii pana sa ajung la medic? neutral

am avut aceleai probleme... ti se vor prescrie ovule de catre medic si veti face tu si prietenul tau tratament medicamentos (eu si sotul meu am luat antibiotice). dar ca sa scapi de mancarimi pana ajungi la doctor, dati-va amandoi cu canesten (unguent)... este bun si pentru iritatii dar in asemenea cazuri este super ok.. sper sa te ajute smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#1697 2009-11-26 17:07:48

sushi
Hero member

eu stiu ca trebuie sa merg la medic, nu e prima data cand am o vaginita smile dar situatia asta e tragico-amuzanta: sunt la menstruatie, cand se termina e weekend, dupa weekend e greva si apoi 1 dec si asta inseamna sa mai stau asa o saptamana. Eu nu stiam ce sa fac, sa mai rabd o saptamana asa ori sa iau acelasi tratament ca si ultima data.

Mi-am cumparat flucoric 150 mg, prietenul la fel, si din cate am inteles eu de pe prospect se ia in doza unica (adica doar pastila aceea si gata, nu?), dupa ce se sfarseste menstruatia o sa fac spalaturi cu femigin si o sa pun polyginax.

#1698 2009-11-26 22:03:21

laura88
New member
Inregistrat: 2007-04-09

piie , sunt ovule pe care le poti pune si cand esti la menstra. de asemenea exista ovule care au efect si impotriva candidozei dar si a infectiilor bacteriene care sunt cele mai comune.mie doctorita mea mi-a spus ca tergynan si macmiror indeplinesc aceste conditii, plus ca se dau si fara reteta. stiu ca si eu am fost nevoita luna trecuta sa imi pun ovule cand aveam menstruatia si si-au facut efectul.

#1699 2009-11-27 10:13:22

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

daca vorbim de candida , este exclus antibioticul
prietenul tau sa se dea cu un unguent antimicotic , macmiror , nidoflor , ...sunt o gramada

flucovim e bun , dar spre exemplu eu nu raspund la el , candida mea este rezistenta , dupa aceste zile libere sa faci torusi o antifungigrama , probabil nu esti pe tratamentul bun daca zici ca apare mereu
mie imi trece spre ex doar cu ketoconazol ( nizoral)

trebuie sa ia si el pe cale orala antimicotic
ca ovule macmirorul e bun pt candida , tergynan , se da mai mult pt infectii bacteriene

pt spalaturi femigin b este f bun

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-11-27 10:15:59)

#1700 2009-11-27 22:38:02

tynnna
Membru
Inregistrat: 2009-11-27

Buna. De cateva zile citesc forumurile voastre si am aflat multe informatii, lucruri bine de stiut. Totusi nu am reusit sa-mi dau seama cum sa interpretez examenul de secretie pe care l-am facut acum un an. Am facut tratamentul prescris, dar de atunci am mai avut o data simptome(mancarime, usturime, roseata) dar au trecut fara tratament si mai am o scurgere alb-transparenta, fara aspect branzos, care nu provoaca discomfort si nu are miros, doar ca...cred eu, e putin abundenta. S-ar putea sa am inca infectia de atunci, doar ca e asimptomatica sau sa reapara si sa treaca de la sine in functie de starea organismului? A-ti fi de mare ajutor daca imi puteti spune ce inseamna rezultatul urmator. Dna doctor nu mi-a explicat atunci, doar ca e o mica infectie. Dupa cate m-am documentat e candida, voi ce ziceti?

Ex. microscopic pe frotiu(preparat si/sau colorat)
Normala(flora lactobacilara)
Inmugurite prezente
Celule epiteliale poligonale relativ frecvente
Celule epiteliale rotunde absente
Celule cu aspect de "clue cell" absente
Leucocite numeroase
Levuri frecvente
Hife, pseudohife prezente

Mi-a pus diagnostic de Colpita mixta si tratament cu Lomexin ovule si Pimafucin crema.

Ultima oara a fost editat de tynnna (2009-11-27 23:19:11)

#1701 2009-11-27 22:52:56

YoHanna
Insomniac member

pai dak e colpita mixta...nu e doar candidoza
insa nu ma pricep la celelalte denumiri asa ca asteapta sa-ti zica altcineva ceva mai concret smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#1702 2009-11-27 23:13:19

tynnna
Membru
Inregistrat: 2009-11-27

Mixta sau micotica, nu pot sa-mi dau seama ce scrie pe reteta, parca scrie mixta, dar nu sunt sigura.

#1703 2009-11-27 23:26:44

YoHanna
Insomniac member

dak e doar micotica...at e doar candidoza.

#1704 2009-11-28 09:12:43

dreamaway
New member
Inregistrat: 2009-03-30

Buna tuturor. As avea o intrebare, dar sa incep cu povestioara intai: prin primavara mi-a fost prescris un tratament pentru candidoza (aparuta dupa un antibiotic), cu pastile,crema,ovule si TantumRosa, l-am urmat, m-am simtit foarte bine dupa, dar pentru ca in vremea aceea eram in tratamente si pentru o problema mai veche cu amigdalele mi s-a prescris un alt antibiotic (+antimicotic)..dupa care a revenit candidoza..a trebuit sa ignor problema asta pentru ca urma sa-mi scot amigdalele, a 'trecut' de la sine, dar a reaparut de curand, cu cateva zile inainte de menstruatie. Am luat din nou reteta ca sa repet tratamentul facut prima data, dar dupa menstruatie, momentan, se pare ca nu am probleme. Nelamurirea mea este: are vreun efect daca totusi repet tratamentul acum, asimptomatic, strica, ajuta, sau sa astept semnele?

don't wish for things that can easily come true..they will pass faster than other dreams do

#1705 2009-11-28 09:39:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu as zice sa folosesti doar crema,adik nu vad rostul sa iei si ovule si pastile.sau poti alege un gel,ce se poate folosi periodic si previne aparitia bacteriilor

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1706 2009-11-28 11:19:57

dreamaway
New member

si eu ma gandeam ca daca nu ma deranjeaza inca n-am ce trata..dar de obicei cam incepe sa ma deranjeze tocmai cu cateva zile inainte de menstruatie, iar dupa trece...la mine asta e pe post de leac lol .. ideea e ca stiu ca problema e inca acolo si tot se iveste pe ultima suta de metri si as fi vrut sa o pot trata calumea, intre menstruatii ... cat despre un astfel de gel, de care zici, iti vine in minte unul anume, sa imi recomanzi?  rodnar

don't wish for things that can easily come true..they will pass faster than other dreams do

#1707 2009-11-28 11:27:55

YoHanna
Insomniac member

Actigel e f bun.

#1708 2009-11-28 11:51:27

dreamaway
New member

merci mult!

#1709 2009-11-28 16:00:15

YoHanna
Insomniac member

cu placere puss

#1710 2009-11-28 21:00:16

sushi
Hero member

sunt tare nedumerita, dupa cum am spus am luat Flucoric, pe prospectul caruia scrie ca pt candidoza vaginala doza unica e suficienta. Dar totusi la ce se refera DOZA UNICA? La o singura pastila pt tot tratementu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.