|
Nu esti logat.
Candidoza 2-91#1711 2009-11-28 21:27:18
Re: candidoza 2da piie,asta inseamna doza unica.se ia o singura data.dar in general medicii prescriu una la inceput si inca una peste alte 7 zile.eu am luat nu stiu cate doze de fluconazol si tot degeaba Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #1712 2009-12-01 00:27:37#1713 2009-12-01 11:32:47
Re: candidoza 2Acum ceva timp mi-au aparut la nivelul labiilor niste rani ca niste taieturi micute care ma usturat foarte tare. Am folosit unguent Clotrimazol si dupa ceva timp mi-au disparut.Ce credeti ca ar putea sa fie avand in vedere ca nu mi-am inceput viata sexuala, dar am avut incercari? Offline #1714 2009-12-01 12:07:28
Re: candidoza 2probabil incercarile alea...ti-au provocat mici leziuni sau iritatii ,probabil din cauza k nu erai f lubrifiata... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #1715 2009-12-01 20:27:31
Re: candidoza 2speram sa nu mai scriu la topicul asta dupa cum am mai scris, am facut o candidoza in cel mai nepotrivit moment posibil... ei bine, zilele acestea cat nu am putut ajunge la medic am luat un flucoric 150mg eu si prietenul, am facut 4 zile spalaturi cu femigin b si am pus polygynax. Nu am mai continuat tratamentul pt ca nu mai am ovule, si oricum treaba nu s-a ameliorat deloc, si ca tot s-au terminat toate zilele astea, vreau sa ma duc la medic. Totusi, doctorita o sa vada ceea ce trebuie acolo?, avand in vedere ca am facut tratament astea 4 zile ma gandesc ca flora nu mai e la fel ca la inceput... ce e de facut? Ultima oara a fost editat de piie (2009-12-01 20:30:48) Offline Publicitateloading...
#1716 2009-12-01 21:18:13
Re: candidoza 2piie , Offline #1717 2009-12-02 10:40:33
Re: candidoza 2Salutare tuturor! Am primit tratament pentru o colpita micotica cu ovule poliginax si miconal solutie - 12 zile. Problema este ca am inceput deja tratamentul si am reusit sa gasesc in farmacii doar 10 flacoane de miconal, deci as mai avea nevoie de 2 si nu gasesc... In trebarea mea este daca pot inlocui miconal cu neogyn sau meclon solutie pentru cele 2 doze ramase? Multumesc anticipat! Offline #1718 2009-12-02 18:12:42
Re: candidoza 2Buna, Offline #1719 2009-12-02 18:34:16
Re: candidoza 2am scris acum cateva saptamani in acest topic legat de niste usturimi pe care le aveam la contactul sexual.ei bine m-am dus la doctor si in urma analizei mi-a spus ca am colpita bacteriana si mi-a dat tergynan 10 zile. duminica le-am terminat insa simptomele nu au disparut, usturimea la contactul sexual si mancarimea (nu puternica, kteva secunde de 2-3 ori pe zi). am vb la telefon cu doctorita mea si i-am spus ca nu mi-a trecut deloc, asa ca mi-a recomandat betadine ovule 1 dimineata si 1 seara + nidoflor crema. faza e ca mai ales dupa ce pun ovulul de dimineata simt o usturime nu foarte puternica (ca si cand m-as spala cu apa fierbinte )dar persistenta 2-3 ore. dupa ce il pun pe cel de seara nu e chiar asa de rau, sa fie oare pentru ca dimineata nu stau culcata si iese prea repede? va intreb daca ati patit careva asa si daca e normal? nu ar fi chiar o problema mare senzatia asta de discomfort daca mi-ar trece infectia ca deja de o luna de cand o am nu mai rezist. din vara tot din astea am patit , 2 saptamani sunt bine, o luna sau 2 am infectii(candidoza, colpita bacteriana). doctorita mi-a zis ca pe cand scap de colpita bacteriana sa fac splaturi cu tantum rosa o data pe saptamana pana la primavara pentru prevenirea infectiilor.... Offline #1720 2009-12-02 20:23:07
Re: candidoza 2va rog tare mult fetelor care poate sa ii lase linkul cu mesajul meu anterior doctoressei. faza e ca este a2a oara cand in urma unei analize de secretii nu mi-a trecut cu primul tratament pe care mi l-a dat (dna doctor la care ma duc )si incep sa nu mai am incredere. e normal ca sa nu nimereasca tratamentul de atatea ori ? mai ales ca de data asta mi-a dat tergynan ovule( crema a uitat sa imi scrie), si acuma de la betadine ovule azi parca am avut mancarimi ceva mai mari ca de obicei si nu m-au lasat decat atunci cand am pus nidofl(plus acea senzatie de arsura/usturime cand se scurge ovulul). Ultima oara a fost editat de laura88 (2009-12-04 21:34:12) Offline #1721 2009-12-09 12:58:11
Re: candidoza 2buna, eu zic ca ar trebuii sa iti mai faci analizele iar, secretie si pap eventual.. sau doar secretie si o antifungigrama ( pt candida, sa vada exact la ce este sensibila sa mergi pe un tratament tintit) si o antibiograma, daca ai si altceva, care nu inseamna fungi. pot sa iti recomand Cantacuzino, pentru analize, ies adevarate, nu ca la alte clinici... doar ca trebuie sa te duci dimineata, la 8 sa fi la ginecologie la cabinet si e cam multa lume si foiala pe la cabinet pt ca doctorii ies din garda de la spital si coboara jos la gineco pana la 12. nu-mi place dar au rezultate corecte. apoi, un dr bun, eu inca nu am gasit, sa te duci cu rezultatele in brate.. dar am vazut aici un subiect legat de doctori - la sectiunea Vreau sa aflu, parca era Offline #1722 2009-12-09 21:42:13
Re: candidoza 2mersi b0n1ta ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. eu aveam colpita bacteriana , (candida n-am mai avut din august ) . duminica am terminat si tratamentul cu betadine dar tot senzatie de discomfort aveam , iar la contact sexual inca aveam usturimi, asa ca azi am fost la doctotul si in urma analizei de secretie nu a iesit nimic , si doamna doctor mi-a spus ca acel discomfort este datorat faptului k in urma tratamentelor imi sunt uscate labiile (nici secretie de nici un fel inca nu am ). am primit drept tratament 5 zile cu tantum rosa si crema clotrimazol ( ca sa treaca iritatia labilor). tinem pumnii sper sa scap macar pentru o bucata buna de vreme ca de 6 luni nu mai pot..... Offline #1723 2009-12-09 22:02:39
Re: candidoza 2de crema asta am mai auzit de bine, pentru vulva, adica la exterior. si de tantum rosa am auzit de bine, dar in contextul in care ai de pus un tratament cu ovule si trebuie neaparat si spalaturi.. dar daca tu zici ca secretia e ok, mai bine nu faci spalaturi in interior... decat cu apa calda, cu degetul si de 2 ori pe sapt maxim, si dupa contact. sa nu influentezi iar flora... acum vezi ce mai zic si fetele.. cu usturimile ( mai exact la intrarea in vagin) ma confrunt si eu, si fiindca nu sunt lubrifiata, nici lubrifiant nu am folosit, nici pe baza de apa, de teama sa nu influentez flora... dar eu stiu ca lipsa lubrifierii , daca nu e produsa de o problema cu estrogenii, e produsa de infectii din vagin, la fel ca si inflamatiile, care dau dureri, in timpul unei penetrari mai intense.. sa zic... nu stiu, unde ai facut analizele? vezi cum te simti dupa crema, si daca esti sanatoasa , cu secretia, poti sa folosesti de la Durex, lubrifiantul PLAY O , pt femei, pe baza de apa, eu o sa vad ce zice medicul de el, dupa ce tratez o infectie care nu vrea sa dispara usor ( gardnerella).. dar pe tine te ustura in vagin si cand nu ai contact sau cum? acum dupa ce ai terminat cu ovulele te mai ustura in interior? iti dai seama cand te speli.. sau cum? aaa si vezi ca analizele se fac la 5 zile dupa terminarea ovulelor, nu mai devreme.. poate e ceva ascuns, doamne fereste.. Ultima oara a fost editat de b0n1ta (2009-12-09 22:07:21) Offline #1724 2009-12-09 22:45:34
Re: candidoza 2cand am vorbit pentru programare cu doctorita i-am spus cand am terminat tratamentul cu betadine si dansa m-a chemat azi. spalaturile le fac la recomandarea dansei (nici ea nu da spalaturi decat in cazurile in care chiar sunt necesare, pentru ca nu e de acord ca ele sa fie doar o metoda de igiena cum fac unele) dupa ce i-am spus toate detaliile , si pentru a preveni o noua colpita bacteriana o sa fac cateva luni o data pe saptamana ( inainte de colpita asta am mai avut una care m-a tinut si aia destul de mult si l-a nici 3 saptamani de la terminarea tratamentului cu macmiror mi-a aparut problema din nou, ambele colpite bacteriene au coincis si cu o viroza respiratorie, deci putea fi si asta motivul lor). cu lubrifierea nu am avut probleme inainte insa acum dupa cum mi-a spus si ea din cauza tratamentelor (2 unul dupa celalalt =17zile) zona imi este iritata si uscata. ieri ma usturau labiile mici si cand stateam pe scaun , parca orice ma zgaria. la contactul sexual imi explic durerea tot din cauza asta , plus ca eram stresata ca daca cumva nu mi-a disparut etc banuiesc ca stii despre ce vorbesc. Ultima oara a fost editat de laura88 (2009-12-09 22:50:23) Offline #1725 2009-12-10 16:28:17
Re: candidoza 2aaa, ok, atunci e ok, mai sper sa-ti treaca .. am auzit de bine oricum de tantum rosa.. dar cica e scump, 40 lei, in comparatie cu altele.. banuiesc ca e si pentru un alt gen de spalaturi. numai bine, eu azi merg la dr.. sa vedem Offline #1726 2009-12-10 19:40:35
Re: candidoza 2pretul pentru tantum rosa depinde la ce farmacie mergi. eu am gasit la o farmacie cu 29 de lei cutia cu 10 plicuri, in timp ce la alta era cum ai spus tu aproape 40 de lei . Offline #1727 2009-12-10 21:37:32
Re: candidoza 2Fetelor tantum rosa, din cate stiu eu, amelioreaza simptomele nu trateaza singura boala. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #1728 2009-12-13 01:35:40
Re: candidoza 2buna seara fetelor ...am fost la doctor si dupa analize mi-au iesit urmatoarele. Ultima oara a fost editat de araosyna (2009-12-13 01:40:28) Offline #1729 2009-12-13 10:50:35
Re: candidoza 2gynofort e destul de puternic si efectul sau dureaza 1 saptamana, asa ca s-ar putea sa fie suficient... Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|