homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-147

#2775 2009-03-08 09:05:59

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

la multi ani ,multa sanatate ,fericire ,impliniri si nu in ultimul rand sa ne aduca luna martie cate un bebelus celor care nu avem inca iar pt proaspetele mamici un dublu la multi ani si multa sanatate lor si bebelusilor si tot ce isi doresc viata sa le daruiasca

pupici tp toata lumea puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

pipa ffffffff frumos macul pt aspirante multumim

briana bine ai venit si o sedere cat mai scurta la aspirante sa treci cat mai repede la mamici

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-08 09:10:54)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2776 2009-03-08 09:08:32

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetele... si LA MULTI ANI!, eu acum m-am trezit si tusti la calc...al meu nu e acasica...e plecat prin oras, ...cred ca e sa-mi ia mie cadou  chicot

flowe uite site-ul :http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php                           

crissy, multumim pentru floricile , bag tare ce sa-i fac, dar as vrea sa nu ma mai gandesc la acest aspect, macar in vacanta,,,,o sa prestam iti dai seama , dar asa pentru noi, fara gand de bebe...

ruxxy, distractie frumoasa si azi.....

pipa mutumim pentru floricile....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-03-08 09:10:13)

9 ani de copilarie ....

#2777 2009-03-08 09:10:45

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

Neatza,fetelor!
Sa fiti iubite si fericite!

eliza,eu mi-am facut progesteronul,care e ff.mic(nu am ajuns deoc.la medic sa vad ce mai zice)si tiroida care e normala;
v-am zis fetele ca a fost o pata ieri,una alaltaieri,azi inca nimic...si ce sperante imi facusem luna asta;cred ca n-am avut ovulatie,k la cat am prestat...
chiar lipsa progeteronului are leg cu ovulatia?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2778 2009-03-08 09:25:37

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

puss Neatza dragele mele! Sa avem parte numai de vesti bune de acum inainte smile Multumim de flori Crissy si Pipa. E foarte cu "substrat" macul acela cu soricel  puss

Eu ieri am scapat repede de sangerarea maronie, se pare ca au fost dor cateva picaturi, acum nu mai am nimic. De dureri am scapat abia spre dupa-amiaza, asa ca tot am putut sa  patfierbinte aseara... M-a durut ceva si in timpul ... dar am rezistat eroic si pana la urma placerea a invins durerea  rotfl Cred ca a fost de la ovulatie... As vrea si eu sa-mi pun linkul cu graficul de la fertility in semnatura, dar nu prea stiu cum, ca sa nu mai pun poza de fiecare data cu graficul si sa va puteti uita oricand... Garga, Crissy, ma puteti ajuta?

Nici eu se pare ca nu am somn, m-am trezit pe la 7 jumate... cu aceleasi ganduri ca ale lu' Ruxi... oare cand voi avea si eu bebe in burtica?

Cred ca prin ce emotii minunate treci acum Crissy... de-abia le astept si eu...sa ma trezesc dimineata si sa stiu ca am o buburuza care creste in mine smile

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2779 2009-03-08 09:30:57

adinagrig
Insomniac member

asa e , maria , cand o sa ne trezim si noi duminica dimineata si sa avem samburelul in burtica...???

a sosit si al meu sot, cu un buchet cu frezii --fff frumoase.....

acum pregateste el micul dejun, oricum mai mult pentru el , ca eu tin post....

ne auzim mai incolo...........sa aveti o zi minunata

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#2780 2009-03-08 09:32:33

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

ma bucur ca va place soricelul gagici tongue
pusspusspuss

de la victoras (asa ii zic eu la samburel desi nu stiu daca e fetitza sau baiat) am primit cadou de ziua mamicilor o noapte de somn fara mers la baie(m-am trezit doar la 6 dar decat din 2 in 2 ore, asa e parfum). sper sa ma si boxeze azi tongue nu cer multe, asa-i?  chicot

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-03-08 09:34:57)

#2781 2009-03-08 10:02:46

cameliat
New member
Inregistrat: 2009-01-24

LA MULTI ANI de 8 Martie. Imi sunteti tare dragi, si doresc tututora numai bine si burtici frumoase.

gravida  +20
Iubirea lui mami, noi te asteptam!

#2782 2009-03-08 10:10:31

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

crissy felicitari  majoreta  majoreta
ma bucur f muolt pentru tine, stiu cum te simti  wink
e un sentiment grozav sa afli ca o sa ai un bebic  big_smile  lasa grijile ca totul o sa fie f bine  puss  kram
la multi ani de 8 martie tuturor  party

#2783 2009-03-08 10:10:32

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Liliana, am uitat sa-ti zic. E foarte probabil ca de la lipsa de progesteron sa ai sangerarea maronie inainte de CM. Mie asa mi-a zis doctorita si de-aia m-a trimis sa-mi fac analiza de progesteron, sa vedem cum stau cu el. Inca nu mi l-a interpretat, dar mie mi-a iesit un picut mai maricel decat tie, desi e mic si la mine cred... Lipsa de progesteron nu impiedica ovulatia din cate stiu eu, deci de ovulat poti sa ovulezi, doar ca in caul in care se fecundeaza outul, nu se va putea fixa si se pierde sarcina, daca progesteronul lipseste... Asa ca mai bine sa nu fi ramas luna asta si sa mergi la doctor sa-ti dea sa iei suplimentar progesteron, ca sa nu mai ai stres ca nu ti se fixeaza...

Pipa, ce dragutz l-ai botezat pe victoras smile Sper sa iti dea semne de box cat mai repede  puss

Am uitat sa va urez la multi ani de 8 martie  angel In special la mamici smile Sa aveti parte de copii cuminti si sanatosi care sa va zica poezii de azi in cativa ani smile

PS Am reusit sa pun link-ul cu graficul  majoreta

Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-03-08 10:24:21)

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2784 2009-03-08 11:05:46

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

mersi accumaria;orice informatie e pretioasa...

e clar care e defectiunea mea,pt.ca eu am pierdut anul trec o sarc la 6 sapt...
progesteron iau,luna asta ce-a trecut am luat 5 pastile...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2785 2009-03-08 11:16:37

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

gargarita a scris:

pai da, dar daca se intampla pe baza  de eroare calcul o sa treci direct la mamici si nu o sa ne mai bucuram de prezenta ta la aspirante  tongue

lol eh, de aspirat aspir inca de acu' (prin casa, in fiecare sambata, cu aspiratoru', zice al meu lol )

si sa dea Dumnezeu sa fie asa... sa trec direct la mamici... ca la aspirante ma bag asa, ca acum, "neoficial" big_smile pe voi va admir pt taria de a va resemna luna de luna, eu sunt mai nerabdatoare din fire si sper sa-mi scurteze Doamne-Doamne asteptarea, ca daca nu cad rau in fundu' depresiei....

doar stii ca si eu am avut niste pb si mi-e groaza din cand in cand la ideea ca n-ar fi totul ok... adica sa nu fi ramas, Doamne fereste, cu "sechele" dupa.... desi gandim pozitiv.

multi ani la toata lumea si sa vi se implineasca visul cat mai repede! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2786 2009-03-08 11:40:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

la multi ani dragele mele! va pupic si va doresc din suflet sa vi se implineasca visele  puss

maria, deci a fost ovulatie pana la urma , anuntata galagios smile

katami, stiu la ce te referi dar eu zic sa stai fara griji, nu cred ca a apucat sa-si faca de cap. si eu ma mai gandesc cate o data la aspectul asta dar incerc sa ma linistesc,   ar fi prea mult pe langa celelate probleme pe care stiu ca le am deja. te asteptam mai des pe la noi  kram

eu ma pregatesc sa plec, mai vorbim pe seara.

#2787 2009-03-08 11:44:33

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Salutare fetele. La multi ani de 8 martie party  sa fitit iubite si fericite si sa avem cu toate bebei in burtica. goodluck   Eu azi merg la un restaurant cu sotul meu si alti prieteni. Sa va distrati frumos azi ca meritati din plin. Eu deja incep sa am simptome nu stiu ce prevestesc CM sau poate bebe, nu ma mai gandesc intens ca innebunesc, parca mi-e oleak greata, dar asa mi-a fost si luna trecuta cand trebuia sa imi vina. ma doare spatele, burta nu ma doare. deobicei inainte sa imi vina CM ma durea burta cu o sapt inainte, poate e bine ca acu nu ma doare.

va pup pe toate. bis  puss

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-03-08 11:46:06)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2788 2009-03-08 11:53:59

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

la muuuuuulti ani si o zi cat mai placuta  birthday  al9leacer ... gata nu mai vine frigul...e primavara  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2789 2009-03-08 12:17:18

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

buna dragutelor

la multi ani de ziua noastra  birthday  kram   kram   kram   kram   puss   puss   puss   puss   puss   puss   puss   party  alcool  food  patfierbinte

adina cm-ul tau are in medie 32 de zile.....per de prestat este 15.03-20.03 iar urmatorul cm este cam pe 3.04.....si ovulatia ar tb sa fie pe 20.03

ma apuca sa va citesc si vb pe urma

tocmai am realizat ceva ... :f?rv?nad: .....crissy a visat soricei luna trecuta.....adica e adevarata treaba cu soriceii   dumbom ....mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  asta da problema......desi mie mi-e frica sa nu fie bebele unde trebuie nu ca as pati ceva ( stiu sunt inconstienta) .....doamne daca nu as mai avea mancarimile astea mi-as mai lua gandul   sad

superbe florile fetele....multumim  :k?ra:

briana..bine ai venit

crissy esti o draguta  :k?ra:

va doresc o zi minunata  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-08 13:17:39)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2790 2009-03-08 13:43:06

adinagrig
Insomniac member

fetelor, topicul asta l-am deschis pe 08.02., astazi face o luna , si nu am scris inca cele 100 pagini....
oricum in cateva zile clar , o sa deschidem altul.....

noi dupa amiaza , mergem pe la nasi, ne mai auzim....

9 ani de copilarie ....

#2791 2009-03-08 13:44:22

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

salutare fetele ce face va distrati sau mai pe seara incepe dezmatu,eu am fost aseara si a fost super
fetele as avea si eu o intrebare intrebatoare daca prima temperatura ridicata am avuto in data de 26.02 de la data asta in 14 zile ar trebuii sa imi vina adica pe 11.03 si nu pe 09.03 cum socotisem eu ,dar eu din ziua a 16 am luat duphaston timp de 10 zile si am inteles ca in 4 zile de la terminarea lui ar trebuii sa apara uratul adica pe 09.03 
ma poate ajuta cineva cu un raspuns

a si am uitat sa specific ca prima zi a cm a fost 09.02

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-08 13:45:22)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2792 2009-03-08 15:34:01

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Adina este ceva ciudat cu acest calculator pe care mi l-ai dat http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php                           
Il stiam si eu si datele pe care le genereaza sunt total diferite de cele generate de un alt calculator la ovulatiei: http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23   

Acest ultim calculator mi-a fost data de o prietena care are deja bebe. Ia pune si datele tale si vezi daca exista concordanta? Oricum eu o sa iau in calcul ambele variante si incep munca  rotfl mai devreme sa prind datele de pe ambele calculatoare.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2793 2009-03-08 17:42:09

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fany a scris:

salutare fetele ce face va distrati sau mai pe seara incepe dezmatu,eu am fost aseara si a fost super
fetele as avea si eu o intrebare intrebatoare daca prima temperatura ridicata am avuto in data de 26.02 de la data asta in 14 zile ar trebuii sa imi vina adica pe 11.03 si nu pe 09.03 cum socotisem eu ,dar eu din ziua a 16 am luat duphaston timp de 10 zile si am inteles ca in 4 zile de la terminarea lui ar trebuii sa apara uratul adica pe 09.03 
ma poate ajuta cineva cu un raspuns

a si am uitat sa specific ca prima zi a cm a fost 09.02

in primul rand, nu ai de unde sa stii la cate zile dupa duphaston o sa-ti vina. poate sa-ti vina inca de dinainte de al termina (desi este putin probabil) sau chiar la 7 zile dupa ce il termini.
in al doilea rand, nici cele 14 zile de la ovulatie nu sunt batute in cuie.
asa ca, nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se intampla.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.