homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3-148

#2794 2009-03-08 18:02:31

airkaterine
Full member
De la: mare...departare :(
Inregistrat: 2009-02-19

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 3

la multi ani fetelor !!!! crssy sincere felicitari.....in sfarsit ai reusit....ce emotii am....nu imi vine sa cred....acum il sun pe al meu sa ii zic de tine.....uff uite na ca am lipsit o zi si cand am intrat am dat nas in nas cu testul tau...visul tau sa implinit...iar cand bebe va fi mare....sa ii povestesti cum l-am asteptat  noi toate sa vina si ce intampinare frumoasa i-am facut chicot imi inchipui ce fericire pe capul tau...si cate emotii ai in fiecare zi...mi-ai luminat ziua de azi si mi-ai dat putere sa sper in ceea ce visez in fiecare zi...eu si al meu iti dorim tie si bebelusului...tot binele din lume...e valabil pt voi toate fetele....pupici pt toata lumea.. puss puss puss carra....tu ai facut testul?? le urez bun venit tuturor noilor aspirante.... puss

#2795 2009-03-08 18:36:54

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

gargarita eu am luat duphaston mai mult timp si stiam exact a cata zii imi venea
menstruatia era regulata

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#2796 2009-03-08 19:16:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

si eu am luat duphaston si stiam exact cand trebuia sa-mi vina, dar  daca mie imi vine dupa un anumit nr de zile , nu inseamna ca la toata lumea o sa-i vina dupa acelasi nr de zile.

#2797 2009-03-08 19:18:37

eliza33
New member
Inregistrat: 2009-02-05

buna fetelor dragutelor
"Primavara? anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!" La multi ani!   kram   storstark  birthday
pupici la voi cu drag

#2798 2009-03-08 19:25:47

briana_maria
Full member

gargarita, daca spui ca ai luat duphaston poate stii daca in timpul tratam cu dphaston poti ramane gravida?

Publicitate

loading...

#2799 2009-03-08 19:56:49

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

garga mersi pt raspuns
cred ca o sa astept pana pe 11 si pe urma sa imi fac ganduri mari nu ,tem vad ca se mentine la 36,9-36,8 cred ca e buna nu

briana am inteles ca contine progesteron iar asta ajuta la fixarea samburelului dar mai intai trebuie sa ovulezi si sa se produca fecundarea (sper ca am dat un raspuns bun)

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-08 19:59:25)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2800 2009-03-08 20:00:04

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

la multi aaaani fetele de 8 Martie.
bis  majoreta  bis  majoreta
sa dea Dumnezeu ca la anu' sa fim toate felicitate pe 'drept cuvant' ca nsite proaspete mamici.
la mine nu a venit inca, sper in continuare sa nu mai vina, va anunt ce si cum.
si .. noutate mare: azi noapte am visat un soricel, de fapt stiu ca am visat ca dormeam intr-o camera si cineva spunea ca avem soricel sub pat. il tot contraziceam, dar la un moment dat a inceput sa chitaie si sa roada, si mi-a fost clar ca avem soricel.
poate ...cine stie, daca ziceti ca asta e reteta ...
clar e un semn, m-am trezit f bine dispusa din cauza asta.
pupii dulci la toate fetele.
puss  :k?ra:

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2801 2009-03-08 20:04:07

briana_maria
Full member

multumesc pt rasp fany

#2802 2009-03-08 20:04:44

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

flowerpot a scris:

Adina este ceva ciudat cu acest calculator pe care mi l-ai dat http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php                           
Il stiam si eu si datele pe care le genereaza sunt total diferite de cele generate de un alt calculator la ovulatiei: http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23   

Acest ultim calculator mi-a fost data de o prietena care are deja bebe. Ia pune si datele tale si vezi daca exista concordanta? Oricum eu o sa iau in calcul ambele variante si incep munca  rotfl mai devreme sa prind datele de pe ambele calculatoare.

am incercat si eu ambele calculatoare si singurul lucru comun este ca mi-au dat aceeasi de venire a urmatorului cm  si aceleasi date de  patfierbinte neutral .....dar bine la mine in momentul asta e situatie speciala  sad

care dintre fetele noi a avut sarcina extrauterina?.......am cautat in urma dar pur si simplu nu gasesc  neutral

carra....la crissy visul cu soricel a prins... rugaciune  gravida .....cand faci urmatorul test?..... goodluck  puss...
carra exact asa am visat si eu....la mine urla mama ca avem un soricel in camera  lol dar nu-l vedeam si pe urma l-am auzit si am inceput sa-l alerg......daca se adevereste visul cu soriceii si la tine inseamna ca trebuie sa incep sa ma pregatesc psihic de teoria chibritului

Doamne daca imi faci favoarea asta te rog din suflet da sa fie unde trebuie  rugaciune

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-08 20:10:37)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2803 2009-03-08 20:11:39

airkaterine
Full member
De la: mare...departare :(
Inregistrat: 2009-02-19

mumos visul tau carra....poate chiar o sa fie bebe....sa nu uiti sa ne anunti...dar pana la urma cand faci testul??? dar vad ca toate avem vise din astea ciudate in ultimul timp...eu una azi noapte am visat ca imi facusem testul...si...surpriza po-zi-tiv !!!! ah nu imi venea sa cred si eram cu o prietena care tot imi zicea sa ma duc sa-l anunt pe al meu...dar in vis se facea ca la mine in vizita erau niste prieteni si eu deabia asteptam ca sa plece sa pot sa ii zic...dar nu mai plecau...ufff....eram asa bucurosa....si...si...se sfarsi visul (tocmai imi suna telefonul..)macar asa sa ma bucur si eu in vis... fetelor dar voi pt ce luati dphston?scuze pt .intrebare dar chiar nu stiu chicot

#2804 2009-03-08 20:22:40

gargarita
Moderator

duphastonul contine progesteron, si se ia cand exista un deficit al acestui hormon

camy, esti sigura ca iti doresti sa risti o sarcina? eu imi fac griji pentru tine, sa stii. mai bine ai mai avea rabdare, stiu ca e greu. eu n-am suportat ideea de a lua anticonceptionale 3 luni, asa cum mi-a spus dr., dar tu 9 luni. imi dau seama cum trebuie sa fie. dar imagineaza-ti ce-ar fi si pentru tine si pentru bebe sa se intample ceva cu operatia.

#2805 2009-03-08 20:24:21

fany
Sr. member

carra eu cred ca ar trebuii sa te pregatesti pt un test pozitiv ca asa va arata urmatorul test pe care o sa-l faci

arika eu de ex fac acum un tratament pt ovulatie iar daca o sa ov si se produce fecundarea duphaston ma va ajuta la fixarea sarcini asa mia spus dr.

camy o imbratisare din partea mea si eu cred ca doamne doamne o sa stie mai bine cum sa aibe grija de tine si sa ti-l dea pe bebe cand o sa fii pregatita

garga sa sti ca nu stiu ce ne-am face fara tine  uite ce raspunsuri bune ne dai pe cand noi baguim si noi cate ceva  puss sper ca dumnezeu sa iti daruiasca cat mai repede un bebe

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-08 20:28:43)

#2806 2009-03-08 20:39:44

gargarita
Moderator

fany a scris:

sper ca dumnezeu sa iti daruiasca cat mai repede un bebe

multumesc pentru gandul bun fany  kram  sper ca DD sa ne daruiasca la toate  copilutzi sanatosi si sa nu ne lase sa asteptam prea mult

#2807 2009-03-08 20:46:24

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

flowerpot a scris:

Adina este ceva ciudat cu acest calculator pe care mi l-ai dat http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php                           
Il stiam si eu si datele pe care le genereaza sunt total diferite de cele generate de un alt calculator la ovulatiei: http://www.babyhopes.com/pages.php?pageid=23   

Acest ultim calculator mi-a fost data de o prietena care are deja bebe. Ia pune si datele tale si vezi daca exista concordanta? Oricum eu o sa iau in calcul ambele variante si incep munca  rotfl mai devreme sa prind datele de pe ambele calculatoare.

mersi, flowerpot, se aseamana un picut, adica se cam suprapun datele, oricum o sa tin cont de amandoua ,
e foarte interesant site-ul, mersi mult...smile  puss

9 ani de copilarie ....

#2808 2009-03-08 20:55:55

eliza33
New member

adinagrig a scris:

flowerpot a scris:

mersi, flowerpot, se aseamana un picut, adica se cam suprapun datele, oricum o sa tin cont de amandoua ,

adinuta ti-am calculat si eu si a iesit ca ar trebui sa-ti vina pe 09.03

#2809 2009-03-08 20:56:27

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Airka, park m-ai mai felicitat... multumesc oricum puss; ai grija ca eu cu cateva minute inainte sa fac testul, am visat ca-mi iesea pozitiv...  goodluck

Fetele, nu am timp sa va citesc, imi pare rau, sunt rupta; ne-am hotarat sa anuntam toata familia, a fost destrabalare weekend-ul asta, ne-am gasit si nashi lol

Am avut musafiri, printre care si un copil de 3.6 ani, doamneeee atat de razgaiat, obraznic si rasfatzat...... copilul meu o sa fie bine educat si o sa stie cum sa se poarte intr-o vizita, CLAR!! Va pup, maine merg la doc sa vad cum tre sa ma vitaminizez alea alea, si cand ma keama la echo - eu zic ca pe 30 martie as avea 6 sapt... sa vedem.

O seara placut si vise cu liniutze ( de la 2 in sus tongue ) puss puss puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2810 2009-03-08 21:07:55

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

eliza33 a scris:

adinagrig a scris:

flowerpot a scris:

adinuta ti-am calculat si eu si a iesit ca ar trebui sa-ti vina pe 09.03

cum sa- mi vina pe 09.03, ca abia mi-a trecut....nu inteleg, scuze...

9 ani de copilarie ....

#2811 2009-03-08 21:12:38

eliza33
New member

scuze adinuta asa este nu are cum sa-ti vina pe 09, mesajul era pentru fany
tongue

#2812 2009-03-08 21:16:31

fany
Sr. member

mersi eliza, stai linistita se intampla sa mai gresim din cauza ca suntem prea multe la aspirante asa ca fetelor sa ii dam bataie si sa facem bine sa trecem cat mai multe dincolo la mamici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.