homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii-2

#20 2009-12-22 21:57:57

Biusa
New member
Inregistrat: 2009-11-20

Re: scurgeri maronii

SI CAM CAT AR TREBUI SA IMI VINA PUTIN SAU ASA NORMAL CAM 5 6 ZILE?big_smile

#21 2009-12-22 22:04:48

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

asta depinde de organism...si de cat timp iei AC. Dupa 1 an de ex...se poate diminua cantitatea...dar nu e obligatoriu smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#22 2009-12-28 18:32:37

Biusa
New member

Daca iau anticonceptionale pot sa beau alcool? Bineinteles nu in exces

#23 2009-12-28 22:19:27

YoHanna
Insomniac member

poti sa bei linistita ....cat vrei...insa ai grija sa nu ti se faca rau...si sa vomiti in primele 4 ore de la administrarea pilulei,pt k se pierde protectia smile
ce e important e ca..alcoolul nu interactioneaza cu AC.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#24 2009-12-28 23:32:18

Biusa
New member

mc mult de raspuns o seara frumoasa in continuare:*nb smile|

Publicitate

loading...

#25 2010-01-04 20:48:21

Eveliux
Full member
Inregistrat: 2009-10-30

Buna! Referitor la subiectul discutat mai sus, aceeasi problema mi se intampla si mie, doar ca in cazul meu, sunt mai multe variabile implicate. Pe 3 noiembrie am suferit o cauterizare si o extractie de polip, iar de Revelion, am facut dragoste cu prietenul meu, asta fiind la o saptamana dupa menstruatie si de la inceperea administrarii de Yasmin. Acum sunt in a 11-a zi de administrare a anticonceptionalelor si inca mai am scurgeri, knd maroniu inchis, cand cu sange. Eu am mai folosit Yasmin si inainte, si nu am avut nicio problema de genul asta. Se poate sa fii facut sex prea devreme dupa cauterizare? medicul ginecolog mi-a dat aprobarea de mult....Va rog mult, ma ajutati cu niste raspunsuri?

#26 2010-01-04 21:43:49

YoHanna
Insomniac member

daca ti-a dat medicul ginecolog aprobarea...atunci nu-ti face griji...k nu e din cauza aia.
insa scurgerea asta maronie...poate sa fie spotting...chiar dak initial n-ai avut ,in timpul administrarii de yasmin.
acum se reacomodeaza organismul cu ele smile

#27 2010-01-04 22:27:28

Eveliux
Full member

sper, am avut o gramada de probleme ginecologice anul trecut, si se pare k nu am scapat de ele grater

#28 2010-01-04 22:28:49

YoHanna
Insomniac member

infectie cumva? sad

#29 2010-01-05 20:53:54

Eveliux
Full member

YoHanna a scris:

infectie cumva? sad

da, la penultimul control mi s-a zis k am o scurgere urata si k e de la o infectie, am luat tratament, dar s-a oprit si nu am mai avut probleme. acum a aparut altceva, sincer nu stiu ce e de facut. sa incerc sa merg la un alt medic? tanti asta ma cam baga in ceatza, desi initial parea foarte competenta...si scurgerea continua, si destul de abundenta, nu doar cateva pete. credeti k se poate intampla ceva grav daca mai stau o saptamana asa, pt k momentan nu cred sa fie posibil sa ajung la un control? ms

#30 2010-01-05 21:00:05

YoHanna
Insomniac member

pai nu stii ce infectie ai avut initial?
daca e candidoza...sa stii k aceasta(si nu numai) recidiveaza f des....daca nu elimini cauzele care au dus la aparitia ei.
intr-o sapt nu se int nimik...dar daca lasi mult timp asa...te poti trezi ca ti se deschide rana cauterizata (lucru care de altfel l-am patit si eu)

#31 2010-01-05 21:05:51

Eveliux
Full member

YoHanna a scris:

pai nu stii ce infectie ai avut initial?
daca e candidoza...sa stii k aceasta(si nu numai) recidiveaza f des....daca nu elimini cauzele care au dus la aparitia ei.
intr-o sapt nu se int nimik...dar daca lasi mult timp asa...te poti trezi ca ti se deschide rana cauterizata (lucru care de altfel l-am patit si eu)

pfff cesafac cesafac am avut candida, dar doctoritza mi-a zis k de candida oricum nu scap, k tot apare...nu cred k mi-a dat tratament pt candida..dar de la candida se poate sa am scurgeri de genul asta? si ce pot face k sa scap de candida? trebuie sa mearga si iubitul la medic?

#32 2010-01-05 21:19:31

YoHanna
Insomniac member

lupta contra candidozei...e fff complicata(in cazul in care aceasta recidiveaza des)...in sensul k e nevoie de o alimentatie corecta...de un tratament adecvat (prescris pe baza unei analize numite antifungigrame care determina medicamentul la care e sensibila si la care e rezistenta ciuperca,si fara aceasta poti sa faci N tratamente...daca nu sunt cele corecte atunci nu se vindeca),si normal...trebuie tratat si partenerul chiar daca nu are simptome vizibile...pt k risti sa te reinfectezi.

cand ai candidoza secretia e albicioasa...branzoase sau cremoasa.

#33 2010-01-06 13:51:19

Eveliux
Full member

YoHanna a scris:

lupta contra candidozei...e fff complicata(in cazul in care aceasta recidiveaza des)...in sensul k e nevoie de o alimentatie corecta...de un tratament adecvat (prescris pe baza unei analize numite antifungigrame care determina medicamentul la care e sensibila si la care e rezistenta ciuperca,si fara aceasta poti sa faci N tratamente...daca nu sunt cele corecte atunci nu se vindeca),si normal...trebuie tratat si partenerul chiar daca nu are simptome vizibile...pt k risti sa te reinfectezi.

cand ai candidoza secretia e albicioasa...branzoase sau cremoasa.

dap, asa stiam si eu k la candida scurgerea e albicioasa, ceea ce lasa deschisa problema scurgerii mele maronii :smile(....o sa ii cer medicului sa imi faca analiza aceea pt candida si o sa mearga si prietenul la medic ( cum se numeste, urolog parca? big_smile)

#34 2010-01-06 14:35:16

YoHanna
Insomniac member

eu ti-am zis parerea mea...k e spotting smile
inca persista?

#35 2010-01-06 14:43:15

Eveliux
Full member

YoHanna a scris:

eu ti-am zis parerea mea...k e spotting smile
inca persista?

dap, inca mai am si destul de consistente... sad eu sper sa nu se fi deschis rana de la sex grater

#36 2010-01-06 14:49:34

m_e_c_a_m_y
New member
Inregistrat: 2009-05-28

buna tuturor ..... revin cu vechea mea problema........ mi-a intarziat menstruatia 6 zile iar azi ma durut putin urta si mi-a curs o picatura d sange si ala roze..... vad ca acum nu ma mai doare neutral ce se intampla ? grater(

#37 2010-01-06 16:03:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu stiu ce vrei sa auzi... poate asta e inceputul menstruatiei
daca nu incepe de-a binelea mergi la un medic

#38 2010-01-06 16:05:03

m_e_c_a_m_y
New member
Inregistrat: 2009-05-28

eu nu stiu ce se intampla nu ma mai doare burta mi-a intarziat mult ! poate fi vb de sarcina ? nu am facut nimic neprotejat grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.