|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii-2#20 2009-12-22 21:57:57
Re: scurgeri maroniiSI CAM CAT AR TREBUI SA IMI VINA PUTIN SAU ASA NORMAL CAM 5 6 ZILE? Offline #21 2009-12-22 22:04:48
Re: scurgeri maroniiasta depinde de organism...si de cat timp iei AC. Dupa 1 an de ex...se poate diminua cantitatea...dar nu e obligatoriu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #22 2009-12-28 18:32:37
Re: scurgeri maroniiDaca iau anticonceptionale pot sa beau alcool? Bineinteles nu in exces Offline #23 2009-12-28 22:19:27
Re: scurgeri maroniipoti sa bei linistita ....cat vrei...insa ai grija sa nu ti se faca rau...si sa vomiti in primele 4 ore de la administrarea pilulei,pt k se pierde protectia "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #24 2009-12-28 23:32:18
Re: scurgeri maroniimc mult de raspuns o seara frumoasa in continuare:*nb | Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-04 20:48:21
Re: scurgeri maroniiBuna! Referitor la subiectul discutat mai sus, aceeasi problema mi se intampla si mie, doar ca in cazul meu, sunt mai multe variabile implicate. Pe 3 noiembrie am suferit o cauterizare si o extractie de polip, iar de Revelion, am facut dragoste cu prietenul meu, asta fiind la o saptamana dupa menstruatie si de la inceperea administrarii de Yasmin. Acum sunt in a 11-a zi de administrare a anticonceptionalelor si inca mai am scurgeri, knd maroniu inchis, cand cu sange. Eu am mai folosit Yasmin si inainte, si nu am avut nicio problema de genul asta. Se poate sa fii facut sex prea devreme dupa cauterizare? medicul ginecolog mi-a dat aprobarea de mult....Va rog mult, ma ajutati cu niste raspunsuri? Offline #26 2010-01-04 21:43:49
Re: scurgeri maroniidaca ti-a dat medicul ginecolog aprobarea...atunci nu-ti face griji...k nu e din cauza aia. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #27 2010-01-04 22:27:28
Re: scurgeri maroniisper, am avut o gramada de probleme ginecologice anul trecut, si se pare k nu am scapat de ele Offline #28 2010-01-04 22:28:49
Re: scurgeri maroniiinfectie cumva? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #29 2010-01-05 20:53:54
Re: scurgeri maronii
da, la penultimul control mi s-a zis k am o scurgere urata si k e de la o infectie, am luat tratament, dar s-a oprit si nu am mai avut probleme. acum a aparut altceva, sincer nu stiu ce e de facut. sa incerc sa merg la un alt medic? tanti asta ma cam baga in ceatza, desi initial parea foarte competenta...si scurgerea continua, si destul de abundenta, nu doar cateva pete. credeti k se poate intampla ceva grav daca mai stau o saptamana asa, pt k momentan nu cred sa fie posibil sa ajung la un control? ms Offline #30 2010-01-05 21:00:05
Re: scurgeri maroniipai nu stii ce infectie ai avut initial? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #31 2010-01-05 21:05:51
pfff am avut candida, dar doctoritza mi-a zis k de candida oricum nu scap, k tot apare...nu cred k mi-a dat tratament pt candida..dar de la candida se poate sa am scurgeri de genul asta? si ce pot face k sa scap de candida? trebuie sa mearga si iubitul la medic? Offline #32 2010-01-05 21:19:31
Re: scurgeri maroniilupta contra candidozei...e fff complicata(in cazul in care aceasta recidiveaza des)...in sensul k e nevoie de o alimentatie corecta...de un tratament adecvat (prescris pe baza unei analize numite antifungigrame care determina medicamentul la care e sensibila si la care e rezistenta ciuperca,si fara aceasta poti sa faci N tratamente...daca nu sunt cele corecte atunci nu se vindeca),si normal...trebuie tratat si partenerul chiar daca nu are simptome vizibile...pt k risti sa te reinfectezi. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #33 2010-01-06 13:51:19
dap, asa stiam si eu k la candida scurgerea e albicioasa, ceea ce lasa deschisa problema scurgerii mele maronii :(....o sa ii cer medicului sa imi faca analiza aceea pt candida si o sa mearga si prietenul la medic ( cum se numeste, urolog parca? ) Offline #34 2010-01-06 14:35:16
Re: scurgeri maroniieu ti-am zis parerea mea...k e spotting "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #35 2010-01-06 14:43:15
dap, inca mai am si destul de consistente... eu sper sa nu se fi deschis rana de la sex Offline #36 2010-01-06 14:49:34
Re: scurgeri maroniibuna tuturor ..... revin cu vechea mea problema........ mi-a intarziat menstruatia 6 zile iar azi ma durut putin urta si mi-a curs o picatura d sange si ala roze..... vad ca acum nu ma mai doare ce se intampla ? ( Offline #37 2010-01-06 16:03:43
Re: scurgeri maroniieu nu stiu ce vrei sa auzi... poate asta e inceputul menstruatiei Offline #38 2010-01-06 16:05:03
Re: scurgeri maroniieu nu stiu ce se intampla nu ma mai doare burta mi-a intarziat mult ! poate fi vb de sarcina ? nu am facut nimic neprotejat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|