|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii-4#58 2010-02-09 22:32:26
Re: scurgeri maroniibalonarea poate fi si de la altceva, de la mancare de exemplu Offline #59 2010-02-10 06:58:31
Re: scurgeri maroniitin. dieta de cateva zile.. e posibil sa fie de.. la stomac?.. l-am cam stricat... din cauza otetului.. care l-am luat8-) citind pe internet ca e bun pentru slabit si mi-am stricat stomacul.. Offline #60 2010-02-13 16:49:03
Re: scurgeri maroniiBuna.E prima mea zi cand ma inregistrez pe acest site.Urmaresc de mult timpu discutiile voastre pe forum.Stiu ca s-a mai dezbatut dintr-un anumit p.d.v problema asta.Sunt la 10a pilula de Yasmin.De cinci zile mi-a trecut ciclul,dar in aceste zile am scurgeri maronii in fiecare zi.Nu sunt in cantitati mari.M-am impacientat deoarece eu stiam ca acest spotting(cel putin cred eu ca e spotting) ar trebui sa tina vreo 2-3 zile.Tin sa mentionez ca e prima oara cand iau AC.Reactii adverse nu am avut.Nu le-am luat la recomandarea medicului pentru ca stau intr-un oras destul de mic si am fos la planning eu o dr. destula de nebuna si cu o reputatie destul de proasta.Ea m-a buruit cu altele imi da medicamente pe care ea le primeste gratis.Si m-am interesat de yasmin am vb cu medicul de familie.I-am spus ca incerc cu acest tip de pilule daca am reactii am sa-l schimb.Dar secretia asta maro ma ingrijoreaza.Multumesc anticipat. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #61 2010-02-14 19:42:45
Re: scurgeri maroniiVa rog sa-mi raspunda cineva.Poate doctoressa daca poate si are timp.Ii voi fi recunoscatoare. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #62 2010-02-15 14:29:44
Re: scurgeri maroniiMultumesc pentru raspuns.Problema este ca nu le-am luat la recomandarea medicului.Doar m-am sfatuit cu medicul de familie.Reactii adverse,dupa cum am spus si mai sus,nu am avut.Doar aceasta secretie maronie.In schimb vad ca,cantitatea scade pe zi ce trece.Daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu imi trece am sa ma duc la medic.Si mai am o nelamurire.Spunea cineva ca acest spotting e normal sa tina 3 luni de zile.Adica 3 luni de zile zi de zi..sau doar cateva zile dupa ciclu? Ultima oara a fost editat de Selena.J. (2010-02-15 15:11:17) Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline Publicitateloading...
#63 2010-02-15 15:01:01
Re: scurgeri maronii
Eu cred ca e ceva normal si lucrurile se vor regla de indata ce organismul tau se va obisnui. Pe de alta parte, cel mai indicat este sa discuti problema cu medicul care ti-a recomandat tratamentul, el va sti exact ce sa te sfatuiasca. Offline #64 2010-02-15 15:13:48
Re: scurgeri maroniiAhh sunt noua pe aici.Nu stiu ce prostie am facut ca vad ca postarea mea apare ca un penultim mesaj si nu ca ultimul. Sexul este arta de a controla lipsa de control. Offline #65 2011-09-03 14:12:10
Re: scurgeri maronii1. nu posta pe mai multe topicuri. Este interzis de regulament. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|