|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-2#20 2006-10-15 22:17:07Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai asta iii spuneam si eu lui victor...stiu ca stresul e mare...dar trebuie s incerce sa se linistesca,ca sa o poata linisti si pe prietena lui! eu cu iubi meu am sarbatorit cand mi-a venit bucuria...dupa 6 zile de stat .. si asteptat ..si nedormit noaptea... abia cand m-am linistit..si am realizat ca nu s poate sa fi ramas insarcinata...mi-a venit! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #21 2006-10-15 22:50:55
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???fetelor...pe mine ma linistiti...si eu, la randul meu incerc sa transmit mai departe, prietenei mele aceasta stare... Insa !! ea e cea care trebuie sa se linisteasca si sa inteleaga ca doar cand se va relaxa ii va veni menstruatia. Sper sa fie doar vorba de stress, raceala destul de serioasa pe care a avut-o acum vreo 3 saptamani, si in rest sa fie totul bine. Offline #22 2006-10-16 12:53:54
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ceva vesti victor? sansa e un fenomen ireversibil... Offline #23 2006-10-16 19:46:57
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???azi a facut un test de sarcina. a iesit negativ . acum s-a mai linistit...insa tot circumspecta e. miercuri are programare la clinica mariestopes sa faca un control (primul ei control) si eventual, in functie de ce zice medicul, inca un test de sarcina. Sper sa fi fost doar o sperietura si o importanta lectie de viata si sa nu fie vorba de bebe. trebuie sa discutam cu doctorul si sa vedem ce anticonceptionale propune el si sa ne hotaram si noi cum procedam de acum inainte. nu e nimic sigur...ca ar fi, ca n-ar fi...totu e sa vina odata mestruatia !!!! e deja a 6-a zi de intarziere...si tot nimic ....va tin la curent. Offline #24 2006-10-16 20:13:03Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???va tinem pumnii!o sa fie bine...o sa vezi! Ultima oara a fost editat de annna (2006-10-16 20:13:28) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#25 2006-10-16 20:15:04
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???hi-hi. eu astept sa zica el ca e bine. Nobody home Offline #26 2006-10-18 16:05:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Salut. Dupa cum ziceam....revin sa actualizez problema. De dimineata a facut inca un test de sarcina. A iesit negativ. Am fost la doctor...la Marie Stopes la o doctorita (Ionescu Virginia) pe la vreo 60 de ani si...dupa o discutie in prealabil si un consult...a ajuns la concluzia ca nu e vorba de sarcina. Diagnosticul e amenoree. I-a spus ca uterul este mic, si moale si ca un ovar e mai mare putin. Semne, care ea ne-a zis ca ar fi bune. Ca cica menstra ar fii pe punctul de a veni. I-a dat si niste pastile de Duphaston (cu progesteron daca nu ma insel, ca sa accelereze venirea ciclului). 3 pastile pe zi timp de 3 zile. Azi e a 8-a zi de intarziere. A zis ca daca nu vine in urmatoarele 6 zile...s mai mergem la un control. Sper sa vina si sa fie totul ok. Ultima oara a fost editat de Victor (2006-10-18 16:09:14) Offline #27 2006-10-18 20:05:18
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???deci macar sunteti siguri ca nu e sarcina. Nobody home Offline #28 2006-10-18 20:52:37
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???asa-i ca e mult mai bine dupa consultatia asta!? v-ati linistit sansa e un fenomen ireversibil... Offline #29 2006-10-18 21:49:22
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da...e mai bine acum...suntem mai linistiti. tre sa vina maine poimaine sigur. de antibebe am intrebat dar ne-a zis doctora ca tre sa mergem la consiliere .....ca ea da doar consultatie (alti bani, alta distractie) . E bine ca macar a facut un control si totu e in regula d.p.d.v. fizic. Acum cand s-a terminat...iti vine sa razi de situatie....dar cand esti stresat si astepti...si parca nu se mai termina asteptarea e cam de kko. Offline #30 2006-10-18 22:09:58
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???sal'tare! ce mai faceti voi? am si eu o intrebare.... baiatul isi da seama dak fata are sau nu orgasm?... Offline #31 2006-10-18 22:32:43
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai depinde,eu cred ca ar trebui sa isi dea seama mai ales daca este vorba de o relatie de durata.dar sunt si baieti care nu isi dau seama apropo 1angel esti cam offtopic aici. Ultima oara a fost editat de nereida (2006-10-18 22:33:47) Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #32 2006-10-18 22:43:23
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???isi poate da seama dupa reactii. dar trebuie sa o cunoasca bine. si sa faca sex de ceva veme cu ea (al meu nici dupa 2 ani nu stie cand si daca...) Nobody home Offline #33 2006-10-19 11:20:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???1angel, daca stii dupa ce te uiti, iti dai seama daca a avut sau nu orgasm si daca o cunosti doar de 5 minute. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2006-10-19 14:35:47
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???contractille muschiului vaginal le pot simtii si ei daca inca nu au "iesit", nu? Offline #35 2006-10-19 18:50:14
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???oook. acum , revenind on topic...si discutand despre problema care a cauzat aparitia acestui post pe forum, revin si zic ca nici azi nu s-a intamplat nimic. Oare pastilele alea de duphaston..or fi de vreun ajutor? cu cat trece timpul si mentruatia intarzie, incep sa cred ca le ia degeaba. Offline #36 2006-10-19 18:58:48
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Doamne prin ce stres treceti #37 2006-10-19 21:40:31
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Victor, duphaston, atita timp cit e luat, blocheaza aparitia menstruatiei...aceasta va aparea la citeva zile dupa ce va opri duphaston, asadar, acum asteptati degeaba menstruatia. Are rost sa incepeti sa o asteptati din nou, la 3-4 zile dupa ce termina de luat duphaston Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2006-10-19 23:01:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???doctoressa...m-ai speriat si mai rau . noua ne-a zis ca ii da duphaston ca sa ii vina mestra, nu ca sa i-o amane !!!!!! cum vine asta? a zis ca daca apare intre timp...sa nu mai ia pastile. ea ia o pastila de 3 ori pe zi....exact cum i-a zis doctora. progesteronu ala continut in duphaston nu ajuta la venirea ciclului???? noi asta vrem....nu sa-l amane. de ce i-ar fi dat duphaston oare?????????????? nu mai pricep nimic. doctora a zis ca daca tot nu vine ciclul sa mai mergem la un control vinerea viitoare pe 27 oct. Ultima oara a fost editat de Victor (2006-10-20 18:09:43) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|