homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-3

#39 2006-10-20 10:06:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???

Victor, nu e nimik de speriat, sigur ca duphaston o ajuta sa ii vina menstra, insa nu in timp ce il ia...nu sunt motive de panica. Sa ia pastilele de duphaston, progesteronul ala o ajuta sa vina menstra, insa doar dupa ce se acumuleaza suficient. Menstra va veni la aprox 3-4 zile dupa ce termina de luat duphaston...doctorita Ionescu ar fi trebuit sa va explice
Din pacate pagina aia nu reusesc sa o deschid

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2006-10-20 18:09:04

Victor
New member
Inregistrat: 2006-10-12

doctorita ne-a zis ca ii da pastilele alea ca sa-i vina ciclul. atat. a spus ca daca ii vine in zilele in care ia pastilele sa se opreasca si sa nu le mai ia. nu a pomenit nimic de faptul ca duphaston regleaza mestruatia si ca abia dupa intreruperea tratamentului cu aceste pastile sa se astepte sa-i vina. acum, dupa ce am mai citit si pe alte foruluri...m-am lamurit oarecum. multumesc

http://www.desprecopii.com/forum/topic. … C_ID=17762

scuze. acum sper sa se deschida.

Ultima oara a fost editat de Victor (2006-10-20 18:10:26)

#41 2006-10-20 18:27:49

Al Pacino
Administrator

Asadar, daca te-ai lamurit, acum te poti linisti...e vina exclusiva a doctoritei Ionescu pentru ca nu v-a explicat, asa cum ar fi trebuit

#42 2006-10-20 18:29:14

Victor
New member

daca va mai aduceti aminte am pomenit eu de niste pstile care s-ar lua in prima luna de cand femeile raman insarcinate....ca sa avorteze. am vorbit cu o prietena care locuieste in america... si mi-a zis ca exista, in sua se comercializeaza pe piata si ea chiar stia pe cineva care a luat. pastilele se numesc RU486. din cate am inteles, aceste pastile de avortat acasa sunt eficiente dar tot trebuie sa te duci la medic sa cureteze. oricum cica e mai putin complicat decat un curetaj normal. tratamentul costa aproximativ 350$.

#43 2006-10-20 18:33:46

Al Pacino
Administrator

stiu Victor despre el, insa in Romania nu exista

Publicitate

loading...

#44 2006-10-23 19:12:24

Victor
New member

salut. am o veste buna smile azi, dupa 13 zile de intarziere, i-a venit ciclul... big_smile va multumesc mult pt sfaturi si vorbele de linistire. prietenei mele si mie, ne-a fost predata o lectie de viata foarte importanta. cu toate ca nu aveam un motiv serios de ingrijorare, pentru ca folosind corect prezervativul nu avea cum sa ramana insarcinata, a fost o premiera ca i-a intarziat...si normal ca s-a cam stresat. nu era momentul acum pt o sarcina. ne-ar fi stricat planurile destul de mult. plus ca si eu si ea suntem impotriva avortului. in fine....acum totu e bine. cred ca in scurt timp o sa mergem la planing sa vorbim cu doctorul si sa ne dea un sfat pentru pastilute.

#45 2006-10-23 19:20:58

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

perfect. bravo.
poate mergeti repede, sa inceapa acum, in primele 5 zile ale acestui ciclu.

Nobody home

#46 2006-10-23 22:28:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dati de baut acum wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#47 2006-10-24 00:12:13

Karwol
New member
Inregistrat: 2006-10-24

Buna, sunt nou pe aici si am citit cu mult interes ce e pe aici,
Am si o intrebare, am facut dragoste cu iubita mea, in perioada de menstruatie si dupa perioada de mesntruatie in fiecare zi timp de  o saptamana fara sa ma protejez, eu zik k nu am ejaculat in ea in nici una din zile, care ar fi riscul k ea sa ramana insarcinata....?
Multumesc

#48 2006-10-24 11:43:33

Al Pacino
Administrator

Karwol, riscul e mic....daca zici ca nu ai ejaculat in ea, asta inseamna ca te-ai protejat, se numeste coit intrerupt si e metoda de contraceptie(nu dintre cele mai eficiente dar cu siguranta cea mai folosita)

#49 2006-10-24 11:57:52

Karwol
New member
Inregistrat: 2006-10-24

Mersi mult pentru raspuns, acum sunt mai linistit.

#50 2006-10-24 15:11:12

persifona
Vizitator

Ce veste buna, Victor. Slava Domnului ca ati scapat de stres smile

#51 2007-06-21 23:47:23

Ghitza03
New member
Inregistrat: 2007-06-21

Salut prietena mea a luat anticonceptionale in jur de 1-2 luni dupa care le-a oprit si ia venit ciclul de doua ori in aceeasi luna....dupa primul ciclu adica cel normal am facut sex protejat(prezervativ)si dupaceea ia venit al doilea ciclu menstrual si acum in luna aceasta nu stim in functie de care va venii dupa primul sau dupa al doilea...dupa primul ciclu deja a intarziat 1 zi...va rog raspundeti ca asa stau stresat:|

#52 2007-06-21 23:50:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca inainte de anticonceptionale avea menstruatie neregulata la fel va fi si acum. nu avem de unde sti dupa care menstruatie ii va veni acum...in principiu dupa ultima, dar depinde daca ultima a fost menstruatie cu adevarat.

sterge unul din mesaje si nu mai posta in toate partile aceeasi intrebare!

mami de minuni hjarta

#53 2007-06-22 00:10:23

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

hay am o intrebare e cam off topic dar ma rog mai era una despre orgasmul fetei eu recunosc foarte bine cand are orgasm se manifesta un pic cam ciudat adica se vede ca e stoara de puteri si ia o pauza de vro 2 minute si intr-0 zi se pare ca am avut orgasm amandoi in acelasi timp si nus cand a esit chestia smile au curs vro 3 picaturi de culoarea spermei EU M-AM PANICAT AM CREZUT CA SA SPART PREZERVATIVUL si am fugit in baie nu am vazut nimic nu nu curgea nimci din el dar am vazut o picatura de aceasi culoare cu cele 3 pe el dar din iel nu curgea posibil sa fi avut o spartra minuscula sau sa fi ramas de la ea (nu prea sti ce culare ar trebui sa aibe) poate ma ajutati voi

multumiriii........

#54 2007-06-22 11:41:12

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

NIMENI grater

#55 2007-06-22 11:46:13

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Eu zic ca era secretia ei normala... prezervativul daca se rupe se rupe o bucata mare,cel putin asa stiu de la alte persoane, eu n`am avut "bucuria" asta..

we're part of a neverending story

#56 2007-06-22 12:53:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

yoo_bogdan89 a scris:

hay am o intrebare e cam off topic dar ma rog mai era una despre orgasmul fetei eu recunosc foarte bine cand are orgasm se manifesta un pic cam ciudat adica se vede ca e stoara de puteri si ia o pauza de vro 2 minute si intr-0 zi se pare ca am avut orgasm amandoi in acelasi timp si nus cand a esit chestia smile au curs vro 3 picaturi de culoarea spermei EU M-AM PANICAT AM CREZUT CA SA SPART PREZERVATIVUL si am fugit in baie nu am vazut nimic nu nu curgea nimci din el dar am vazut o picatura de aceasi culoare cu cele 3 pe el dar din iel nu curgea posibil sa fi avut o spartra minuscula sau sa fi ramas de la ea (nu prea sti ce culare ar trebui sa aibe) poate ma ajutati voi

multumiriii........

eu zic ca era secretia ei stai linistit:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#57 2007-06-22 13:03:47

Al Pacino
Administrator

era de la ea...nu te stresa, yoo_bogdan89.
Ghitza03, eu zic, daca cea de-a doua singerare a semanat cu o menstruatie normala, ca de la ea trebuie calculua actualul ciclu si in functie de ea trebuie asteptata menstra

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.