|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-5#77 2007-06-28 21:13:06
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da miam adus aminte am fost la un control si miam facut ecografie si mia spus ca tb sa inceapa ovulati asta dupa ziua a 7 deci presupun ca si acea zi se elimina ca nu poate sa se intampla nimic:|mai ramane 20 iunie:|adik ziua 22 a ciclului:|......dar singura chestie e ca ma dor sanii d 4 zile cam asea:|si poate asta e un semn al menstrei:|nu stiu:(( Offline #78 2007-06-28 22:37:06
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???adik intrun fel incerc sa ma calmez singura k nu prea rezolv nik dak ma tot agit:|ji ma panik ji devin paranoik:|teoretik ar tb sa imi vina km maine:|..acum nu stiu dar nu cred ca eram in periada fertila in ziua a 7 si in ziua 22:|heeeeeeeeeelp si pe mn Offline #79 2007-06-28 22:41:41
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???..stai fara grija, sint semne ale menstrei..o sa vezi ca maine o sa vina si ciclul..cu siguranta nu ai cum sa fii insarcinata..calm down.. mariah carey - bye bye Offline #80 2007-06-28 22:45:36
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai da adik de obicei nu sunt paranoik:))da park e o chestie nu stiu nu chiar noua:)))da ma refer ca pana acu 2 zile nu aveam nimic dar si cand am inceput sa ma gandesc bey tb sa imi vina de ce nu a venit daca asa si pe dincolo si miam bagat singura chestii in cap:))poate daca numi vine maine poate iar ma apuca:))dar clar nu am fost in perioada fertila nu stiu cum sa explic dar ceva din mine zice k nu am de ce sa imi fac griji ca nu am fost in perioada fertila si 2 daca era sa se rupa prezervativu spunea ca doar nu e prost si mai simteam si eu......si alta parte din mine declanseaza o frica ca daca raman?:|mdeah total ciudat:|ooooof viata e greu nu toti poate si mama ma dus la ginecolog si aia cica sa nu imi dea inca anticonceptionale ca nam ovarele destul de mature sau ceva de genu:|conteaza? Offline #81 2007-06-29 09:33:33
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mda:))na venit:|e dimineata si nu a venit:))..azi cred ca o sa imi cumpar un test de sarcina:-??macar sa vad eu cu ochii mei:|sa stau linistita:Dsper ca no sa fie alt rezultat:|(oooooof:|da tot imi zic k nare cum:))k nu eram in perioada fertila si mam si protejat:| Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-29 09:44:13
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???knd ma gandesc k peste vreo 2 sapt asha o sa reactzionez shi eu:))...deci: ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #83 2007-06-29 10:02:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ce bine suna nu ai bebe:)))))pai da dar nu stiu cum am zis si mai sus ceva din mine imi zice ca nu am dece sa imi fac griji totu bazat pe argumente bune 1 nu eram in perioada fertila:))?(ziua 7 ji 22:)))2.mam protejat si ala daca sar fi rupt sau ceva ar fi spus si el doar nu e prost sa taca:)))3.mi sau intarit sanii acolo prin zona glandei mamare:-??ceva de genu si cand ii pipai ma dor:)):Dsi altceva din mine baga in cap numai idei irationale ce declanseaza frica:))))....a m mari pb:)) Offline #84 2007-06-29 10:06:54
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai dak stai in stres o itzi tot intarzie...oricum de acum nu mai ai ce sa faci...shi mie mi se intaresc sanii shi ma dor cu o sapt inainte sa-mi vina;) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #85 2007-06-29 10:22:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???[oricum de acum nu mai ai ce sa faci]-pai ce puteam sa mai fac?)nu am nimic nu am de ce sa imi fac griji tb sa astept sa imi vina:)))nu? Offline #86 2007-06-29 10:48:17
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da linisteste-te odata! o sa vina, ai sa vezi! chestia cu ovarele insuficient de mature e o prostie....daca ati vrea sa mergeti la planning dupa contraceptive si nu la ginecolog ar fi mult mai bine...ca, de fapt, acolo trebuie mers Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #87 2007-06-29 10:55:39
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da da acolo ma dus mama la control etc...si asa a zis aia de la ellias:|.......eu mas duce eu nam nici o tb:|chiar vreau:Dstiti vreun cabinet de planning??gata acum ca miati raspuns dumneavoastra ma simt mai bine:D Offline #88 2007-06-29 10:58:15
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???stiu mai multe cabinete de planning...inclusiv pe cel al carui medic sunt...depinde ce vrei: de stat(gratuitati) sau particular Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2007-06-29 11:05:22
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nu e vb de bani.....unu care e bun dar cred ca ar fi bine sa fie mai aproape de mine:Dadica pe langa plaza...nu stiu cel la care sunteti dumneavoastra pe unde e?ca ar fi bine sa incep sa iau si eu pastile ca sa scap de stresul asta:Dsi am auzit ca sunt bune ca regleaza ciclul ceva de genu chiar si cu spottingu ala care trece....ma rog Offline #90 2007-06-29 11:12:36
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???Eu lucrez pe bulevardul Dacia...e plin forumul de adresa clinicii, nr. tel, etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2007-06-29 11:29:42
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ok:Dmultumesc:D Offline #92 2007-06-29 22:09:37
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???na venit:)))):|nici azi:)))a pierdut trenu:)) Offline #93 2007-06-29 22:49:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???stai fara grija, nici la mine na venit..desi am facut sex in perioada fetila dar cu prezervativ..si nu sint panicata asa ca tine..desi trebuia sa vina de 5 zile deja..uff mariah carey - bye bye Offline #94 2007-06-29 23:09:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???mdeah:|aiurea:|..daca nu imi vine pana luni imi iau test de sarcina......dar nu are cum...tb sa vina:Pdin mom ce ma dor sani cand ii ating.......si am facut cu prezervativ:|ziua a 7 se elimina ca dupa asta am fost la ecograf si mia zis ca cica tb sa imi inceapa ovulatia:Pin ziua 22 am facut iar protejat da trecuse ovulatia:|teoretik:))si ma rog aku ziua de ieri nu se pune:))k dak tb sa imi vina nu se mai poone:Pdeci ac u tb doar sa astept:D:)nu?:Pnasol si de tine:(macar la mn teoretic se stie ca de cat ca nam de ce sa ma ingrijorez:| Offline #95 2007-06-29 23:32:31
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???dar stresul ala kre mil fac singura knd vad ca nu vine park ma omoara:)):|deci nus am o senzatie ciudata de frik nici eu nu stiu ca daca nu faceam nimic eram linistita da asa:)............. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|