|
Nu esti logat.
Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???-6#96 2007-06-30 10:23:36
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???ziua 32:|)diimineatza:|na venit:| Offline #97 2007-06-30 10:31:07
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???in general la ce nr. de zile iti vine?uite eu fac o pauza de ac.si ma ingrijoram ca nu o sa imi vina ca se deregleaza dar mi-a venit exact cum imi venea inainte de ac.sfatul meu este sa incepi ac.si o sa vezi ca scapi de un mare stres VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #98 2007-06-30 13:02:51
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???..la mine a venit..ce bucurie pe capul meu.. mariah carey - bye bye Offline #99 2007-06-30 13:46:26
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???a venit bv:)a intarziat 5 zile nu?..........ios in ziua 32 si na venit:|d 2 zile am o stare de moleseala asa......si ma dor sani da semn de bucurie canci:|........mie de asta mie frica....daca as stii de ce nu vine as sta mai linistita.....singura mea pb e sarcina:|.......dar sansele sunt cam 0.......cred:D Offline #100 2007-06-30 15:06:39
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da simptomele de sarcina apar cam la 2 saptamani de la conceptie nu???daca ar fi asa ele ar fi trebui sa apara in ziua 38 deci nare cum:))deci sunt batuta in cap paranoica si clar tb sa dau o fuga dupa antibebe:)) Offline Publicitateloading...
#101 2007-06-30 17:22:26
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???..linistetete..de obicei la tine cit intirzie ciclul? mariah carey - bye bye Offline #102 2007-06-30 18:34:36
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???pai nu prea imi intarzia..adik sa zik inainte mia venit pe 3 aprilie apoi pe 4 mai insemnand 33 d zile ji apoi 30 mai park aja imi aduc aminte:|adik 27d zile.....dak am calculat bn......nu stiu acum...dar nu imi explic.....mam protejat........ala nu sa spart pt k si el putea sa zica:|.......nu eram in perioada fertila ziua 7 si 22.....cam mi sau intarit sanii si daca ii pipai ma dor.....si eu intelesesem ca simptomele apar la 2 saptamani de la conceptie insemnad 20 iunie plus 14 clar in iulie ar tb:))..deci nu inteleg de ce nu vine:|poate vine maine tot la 33 de zile?:|da nu imi place sa o iau cu dar si poate:( Offline #103 2007-06-30 19:13:58
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???nici acu nu pot sa zic neaparat ca a intarziat ca mia venit pe 30 mai suntem in 30 iunie:|...ma rog deja ma gandesc serios la un test de sarcina...il fac degeaba?? Offline #104 2007-06-30 20:01:59
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???DEJA MA IA CU RAU:|(( Offline #105 2007-06-30 20:29:18
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???daca te stresezi e si normal sa iti intarzie o sa vezi ca iti vine zilele astea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #106 2007-06-30 20:36:29
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???deci eu nu ma stresez neaparat ca imi intarzie ci de sarcina deci daca stiu sigur ca nu e sarcina nu mai am nimic:D......si psihicu meu e impartit in 2 acum sa zic asa o parte imi zice tb sa vina nu ai nimic ai totu in regula teai protejat nau fost incidente cu prezervativu ca tear fi anuntat si el nu eram in perioada fertila..mi sau intarit sanii ma dor daca ma pipai in lateral si pe allta parte vine ideea asta ca de ce nu vine daca sunt daca nu:|......si de aceea dar nu prea are cum:|si azi am fost foarte nervoasa stresata sa zic asa si foarte molesita am dormit...nam chef de nimic.nu stiu...si test nu pot sa imi iau acum ca nam nici o farmacie pe lg mine si nu am azi cum sa iesX( Offline #107 2007-06-30 21:00:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???fa maine unul ca sa te linistesti si gata asa scapi de stres. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #108 2007-06-30 21:12:16
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???testul de sarcina te scapa de stres dar eu zic ca masura ed protectie as folosesti anti sunt cele mai sigure, prezervativul se ami poate rupe.............ps anti impotriva sarcini dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #109 2007-06-30 21:30:46
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???da nu sa rupt k ar fi zis:|si nu cred k eram in perioada fertila:|ziua a 7 si 22:| Offline #110 2007-06-30 22:41:08
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???offff..ma enervezi deja..da calmeazate odata si numai isterica pe aici ca iti cunoastem istoria pederost.. mariah carey - bye bye Offline #111 2007-06-30 22:48:11
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???
nu erai mai in perioada fertila shi cu cat te stresezi mai tare cu atat mai rau...k e posibil sa itzi mai intarzie...nu ai motive sa te ingrijorezi ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #112 2007-06-30 22:51:02
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???okey:Dsrry micusa:D Offline #113 2007-06-30 22:51:37
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???cretzullicious... esti incredibil de stresata! eu zic sa te calmezi nitel, ca te panichezi total aiurea... si umpli si topicul asta cu posturi consecutive, in care nu faci decat sa te repeti. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #114 2007-06-30 22:59:46
Re: Cat poate intarzia in conditiile in care am facut sex protejat ???bn acuma toate k toate da nici sa saritzi cu gura pe ea nu e bn k shi asha e destul de stresata nu?..shi dak voi nu vretzi sa va mai enervatzi putetzi f bn sa ignoratzi topicul shi gata...plus k dak nu s-ar descarca shi ea undeva ar innebuni... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|